2012 kasım bebekleri büyüyor..

nurayım sağol cnm bende öyle yaıpcam inş başlamaz. nediyeyim elifim gezsin tabi.
yaseminim iyi yapmışsın arada gırsin havaya...

Tarıfı beyhanın mutfagından aldım
1 cay bardagı ılık sut
1 cay bardagı sulu yogurt
Yarım cay bardagı sıvı yag
1 tatlı kasıgı tuz
1 paket kuru maya yada yarım paket yas maya
3 dort su bardagı kadar un(kulak memesı olacak)
Ben yarım cay bardagı su da ekledım

Arasına surmek ıcın 3 4 yemek kasıgı tereyag

Hamuru yogurup 12 beze yap cay tabagı buyuklugunde ac erımıs tereyagına bulayıp kelepcelı kalıba dız ortasına son bezeyı yuvarlak koy
Bır bırbucuk saat mayalandır fırına vermeden susle 180 derece yarım saat pısır..

Guldencım menude
Peynırlı ıspanaklı el acması borek
Yukardakı cıcek ekmek:)
Porsıyonluk ıclı kofte
Pazı kavurması
Yesıl salata
Kavala kurabıyesı
Kunefe (eltımden)

ay inan hiç bişey yapasım yok benicim...kolumu kaldırasım yok çok sıcakkk... şöyle eve gitsem duş alsam ve bana kimse dokunmasaaaaaaaa... hayallerr hayalleerrr hayalleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr:)

maşalah hamarat arkadaşıma.
çok güzele benziyo ya. ama birşey sorucam kelepçeli klalıp derken neden yani normal tepsiye yapamayızmıki cnm

ay inan hiç bişey yapasım yok benicim...kolumu kaldırasım yok çok sıcakkk... şöyle eve gitsem duş alsam ve bana kimse dokunmasaaaaaaaa... hayallerr hayalleerrr hayalleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr:)
ay valla süper hayal
keşke gerçekleştirebilsen
kızlar ben biraz erken çıkıyorum kaçar pazarteside yokum bilginiz olsun öpüyorum herkezi kendinize iyi bakın..
iyi tatiller canım
bol bol eğlenirsiniz inşallah

Canlar slmmm.bizm planlarda degsiklik oldu meryemi kresten alicaktik guya bu ay.hocasi lutfen almayin cook uyumlu çok gelusme kaydediyor bir ay dahs gelip gitsin yaz dönemi alirsnz dedi.yilsonu gosterileri var haziranda onda rolü olucak kalsin dedi bizde almktan vazgectik.bu yuzden kv ve gorumcem gelmkten vazgectiler bir ay sonra gelelm o zamn dediler. Bizde dun gece ani bi kararla kalkip kvlere geldik sabaha surpriz yaptik cok mutlu oldular...ptesi bende izinliyim...Çarşamba yaninizdayim.iyi tatiller herkese

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben yine yollardayim. Defne cuma aksami ayakkabıları görünce çok şaşırdı. çok mutlu oldu. bi birini bir birini giyip durdu. ve işin en kötüsü ayakkabılarını ayağından çıkarmak istemiyor. uyuyunca çıkarıyorum. uyaninca ilk sorduğu ayakkabıları oluyor

herkese günaydın kızlar... bir haftaya daha başladık çok şükür.geriye sayım devam edio işyerinde son 4. günnn... kaldı 3...neler yaptınız nasıl geçti haftasonu.biz ctesi gezdik tabi ben bulduğum her banka oturdum yine de eve dar düştüm. akşam boyu yattım eşim sağolsun hem yemeği hallettti hem zeynebe baktı. pazar da kahvaltıyı filan hazırladı sonra onlar baba kız çıktılar ben yatmaya devam akşam üstü geldiler. sonra da akşam bebek görmeye gittik allahım zeynep çıldırdı ilk kez bu kadar küçük bebek gördü 18 günlük.uyuyodu hep maşallah. başından ayıramadık bi ara ağlar gi oldu zeynep nasıl sıçradı oyuncak sandı sanırım çok güldük:) sonra eve dönerken bebeği de götürelim diye ağladık tabi. bizim haftasonumuz böyle geçti.

günaydın cnm. güle güle giysin defne . ay çok seviniyor kuzular yeni bişey giyince. zeynebe de dün bebek görmeye giderken yeni aldığım eteği ve t shirtü giydridim ay nasıl sevindi, bana aldın di mi anne bak çok güzel oldum, deyiip durdu sıpam. gece yatarken zor çıkardım üzerinden vallahi. onlarda bilio artık eskiyi yeniyi he he:) buarada ii yolculuklar cnm nereyeyolculuk bu sefer. çok uzak değildir inş.

günaydın cnm
evet çok biliyorlar hem de
çok fenalar ya
kuşadasına geldim yine
akşam döneceğim çarşamba sabah tekrar geleceğim

zeynebe bak ya yerim ben onu
bir de bebek severmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…