- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.881
Kızlar hemen yaparsınız ınanın cok kolaymıs ondan yazdım:)aştın kendini yani benicim maşallah:)
ay valla süper hayalay inan hiç bişey yapasım yok benicim...kolumu kaldırasım yok çok sıcakkk... şöyle eve gitsem duş alsam ve bana kimse dokunmasaaaaaaaa... hayallerr hayalleerrr hayalleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr:)
iyi tatiller canımkızlar ben biraz erken çıkıyorum kaçar pazarteside yokum bilginiz olsun öpüyorum herkezi kendinize iyi bakın..
Işte bu süper oldu izin öncesi cok sevindim:)Aaa sonunda telden girebildim cok mutlu oldummm herkese ii gecelerrrr
bende çok sevindim cnm:) hemen yazdım zaten he he:) sen nasılsın berracık nasıl olduIşte bu süper oldu izin öncesi cok sevindim:)
günaydın cnm. güle güle giysin defne . ay çok seviniyor kuzular yeni bişey giyince. zeynebe de dün bebek görmeye giderken yeni aldığım eteği ve t shirtü giydridim ay nasıl sevindi, bana aldın di mi anne bak çok güzel oldum, deyiip durdu sıpam. gece yatarken zor çıkardım üzerinden vallahi. onlarda bilio artık eskiyi yeniyi he he:) buarada ii yolculuklar cnm nereyeyolculuk bu sefer. çok uzak değildir inş.Günaydın kızlar nasılsınız? Ben yine yollardayim. Defne cuma aksami ayakkabıları görünce çok şaşırdı. çok mutlu oldu. bi birini bir birini giyip durdu. ve işin en kötüsü ayakkabılarını ayağından çıkarmak istemiyor. uyuyunca çıkarıyorum. uyaninca ilk sorduğu ayakkabıları oluyor
herkese günaydın kızlar... bir haftaya daha başladık çok şükür.geriye sayım devam edio işyerinde son 4. günnn... kaldı 3...neler yaptınız nasıl geçti haftasonu.biz ctesi gezdik tabi ben bulduğum her banka oturdum yine de eve dar düştüm. akşam boyu yattım eşim sağolsun hem yemeği hallettti hem zeynebe baktı. pazar da kahvaltıyı filan hazırladı sonra onlar baba kız çıktılar ben yatmaya devam akşam üstü geldiler. sonra da akşam bebek görmeye gittik allahım zeynep çıldırdı ilk kez bu kadar küçük bebek gördü 18 günlük.uyuyodu hep maşallah. başından ayıramadık bi ara ağlar gi oldu zeynep nasıl sıçradı oyuncak sandı sanırım çok güldük:) sonra eve dönerken bebeği de götürelim diye ağladık tabi. bizim haftasonumuz böyle geçti.
günaydın cnm. güle güle giysin defne . ay çok seviniyor kuzular yeni bişey giyince. zeynebe de dün bebek görmeye giderken yeni aldığım eteği ve t shirtü giydridim ay nasıl sevindi, bana aldın di mi anne bak çok güzel oldum, deyiip durdu sıpam. gece yatarken zor çıkardım üzerinden vallahi. onlarda bilio artık eskiyi yeniyi he he:) buarada ii yolculuklar cnm nereyeyolculuk bu sefer. çok uzak değildir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?