- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.901
allah kolaylık versin cnm. ay hem de ne sevmek... bebiş de inatla uyanmadı maşallah. bizim ki çıldırdı tabi uyansın uyandıralım diye. hadi parka götürelim onu kaysın dio çok komikti yaaa:)günaydın cnm
evet çok biliyorlar hem de
çok fenalar ya
kuşadasına geldim yine
akşam döneceğim çarşamba sabah tekrar geleceğim
zeynebe bak ya yerim ben onu
bir de bebek severmiş
amin cnmallah kolaylık versin cnm. ay hem de ne sevmek... bebiş de inatla uyanmadı maşallah. bizim ki çıldırdı tabi uyansın uyandıralım diye. hadi parka götürelim onu kaysın dio çok komikti yaaa:)
valla sorma cnm ilk zaman başında nöbet tutturacak bize belli:) ama napsın kuzum ilk kez bu kadar küçük bebek gördü. bana bile o kadar küçük göründü ki o napsınamin cnm
ay kıyamam ya
ömer paşanın çekeceği var
Bİzimkilere alışınca yeni doğanlar minicik geliyor gözümüzevalla sorma cnm ilk zaman başında nöbet tutturacak bize belli:) ama napsın kuzum ilk kez bu kadar küçük bebek gördü. bana bile o kadar küçük göründü ki o napsın
hoşheldin cnmMerhaba canlr nasilsiniz bakalim gizel nir haftasonu gecirnissinuz
Bizumdr kk dan misafirleeimiz vardi
Bursa istanbul ismit cok keyifkiydi
Defne gule gule giyisin canim com guzeller
oo kımleri görüyorum günaydınlar efendim:) nasılsınız. kuzucuklar nasılll...ohhh kk keyfi yapılmış negüzel.Merhaba canlr nasilsiniz bakalim gizel nir haftasonu gecirnissinuz
Bizumdr kk dan misafirleeimiz vardi
Bursa istanbul ismit cok keyifkiydi
Defne gule gule giyisin canim com guzeller
Evet evet cok gizeldi cnmhoşheldin cnm
ay ne güzel kalabalık çok güzel geçmiştir
çok kıskandım :)
sağol canım daha iyleri aras paşanın olsun
yarenim ne yapıyor
yeni sınıfına alışmıştır iyice
bizde durumlar aynı cnm bi değişiklik yokEvet evet cok gizeldi cnm
Yarenim iyj canim sinifindsn oda bizde cok mutlu simdi okul sonu kahvalti piknik geziler basladi dahada mutli
Arasimda iyi cnm sizde ne var neyik
günaydın cnm berranın iyi olmasına çok sevindimGünaydın kızlar
Berra iyi cok şükür yasemincim. Biz de cumartesi oructuk bi yere cikmadik. Pazar günü avm park gezdik dolaştık hava süperdi. Cok şükür buraya da yaz geldi bi kac gundur yakmiyoruz kaloriferi.
yerim ben zeynebi yaa bebis de severmis bi de parka göturecek haha:)
Funda ne cok mutlu olmuştur defne Kuzum benim. Tekrar Güle güle kullansin. kaca almistin canim ayakkabılari
Songülüm hosgeldin canim
Hhahaha yapildi canimoo kımleri görüyorum günaydınlar efendim:) nasılsınız. kuzucuklar nasılll...ohhh kk keyfi yapılmış negüzel.
Aaaa iyi olmus bak demek ole davranmak kazim devam canimmmmbizde durumlar aynı cnm bi değişiklik yok
pardon bi değişiklik var kv son tartışmadan sonra pek bi iyi davranır oldu bana
onun haricinde herşey aynı
Ooo canim cok gecmis olsun neyseki atlatmissiniz nasilsin bakalimGünaydın kızlar
Berra iyi cok şükür yasemincim. Biz de cumartesi oructuk bi yere cikmadik. Pazar günü avm park gezdik dolaştık hava süperdi. Cok şükür buraya da yaz geldi bi kac gundur yakmiyoruz kaloriferi.
yerim ben zeynebi yaa bebis de severmis bi de parka göturecek haha:)
Funda ne cok mutlu olmuştur defne Kuzum benim. Tekrar Güle güle kullansin. kaca almistin canim ayakkabılari
Songülüm hosgeldin canim
Cok şükür canım iyiyim. Haftasonu sinav var ders çalışıyorum. Sen nasilsin aras paşa napiyorOoo canim cok gecmis olsun neyseki atlatmissiniz nasilsin bakalim
anneee ne dion kız dur daha erken:) ağzını hayra aç:) böyledeyip gece oğurdum diye mesaj atıoöuşum ekikerimi de sen tamamlayıp yollarsın artık ha ha:)Hhahaha yapildi canim
Cok sukur herkez iyi ay gece 3miydu 4 nuydu seni gordum ruyamda dogim yapiyordun kalktim bir uykum kacti bu gece bekle:)
evet canım kötü olmak gerekiyormuşAaaa iyi olmus bak demek ole davranmak kazim devam canimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?