2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay nasil iyi olmus esinin yabinda boyle demesi ay ne pis aguzli kadin ya

Cok şükür canım iyiyim. Haftasonu sinav var ders çalışıyorum. Sen nasilsin aras paşa napiyor
Iyi canim ya su an kedi modunda bu ara icindeki duygular disari cukuyor geliyor gogsume disindan emiyir gibi yapiyor uzuluyor annesi iki uc hafta oldu birakali sanirim duygular deprestu
Sana kolay gekdin cnm ya zor olmali

Gunaydin kizlar
Gerci oglen oldu ama:)
Hepiniz iyisinizdir umarim
Bizde haftasonu gezmelerdeydik
Telden giremiyorum kk ya tabletten yazmakta bana gore degil sanirim telim degisene kadar daha az buralardayim iyi bakin kendinize

Cuma yazamadim tekrar girip, guldencim kelepceli kalip olmasi sart degil kucuk borcama da olur:)
Fundacim kurabiyenin tarifini cahideden aldim istersen kopyalarim buraya:)
Yasemin zeynebin bebekten seni kiskanmamasi cok iyi arkadasimda dogum yapti yeni nidayla kizi var baya skntilarda bu ara buyugun kiskanclik krizlerinden..
Songul katre hersey yolundaymis kizlar sevindim:)

Ay nasil iyi olmus esinin yabinda boyle demesi ay ne pis aguzli kadin ya
ya hemde nasıl iyi oldu bi bilsen
işin kötüsü kullandığı kelime çok kötü bi kelime
kadın çok pis ağızlı ve defne çok etkileniyor

Iyi canim ya su an kedi modunda bu ara icindeki duygular disari cukuyor geliyor gogsume disindan emiyir gibi yapiyor uzuluyor annesi iki uc hafta oldu birakali sanirim duygular deprestu
Sana kolay gekdin cnm ya zor olmali
ay songül cidden yeni mi bıraktınız memeyi
kuzum kıyamam ya
çiş olayını ne yaptınız?

hoşgeldin cnm
valla tarifi kopyalarsan süper olur

KAVALA KURABİYESİ ( Bademli kurabiye)

Malzemeler:

• 2 su bardagi un
  • 1 su bardagi iri kiyilmis badem
  • 1 yumurta aki
  • 200 gr tereyagi
  • 6 yemek kasigi pudra sekeri
  • 1 tatli kasigi kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Kavala Kurabiyesi Nasıl Yapılır?

1 su bardagi iri kiyilmis badem tavada karistırılarak yakmadan kavrulur. Devamlı karistirmak gerek çünki çabuk yanabilir.Tavadan bademleri alınca ayni tavaya bu sefer 2 su bardagi unu koyup unu da sararana kadar kavururuz.

Un ve bademler soguyunca icine elenmis pudra sekerini oda sicakliginda yumusamis tereyagini yumurta beyazini vanilya ve 1 tatli kasigi kabartma tozunu katip yogururuz.Sonra merdaneyle bir santim kalinliginda acilip bardakla kesilir .Resimde görüldügü gibi kesilen hamur bardakla tekrar ay seklinde kesilir.Kagit serilmis tepsiye dizip önceden 180 derecede isitilmis firinda pembelesene kadar pisirilir. Benim firinimda 10 dakikada pisti.
(Cahide sultandan alinti)

Yanliz hamur toparlanmasi zor bir hamur dagiliyor yaparken:)
Pisince sert kitir bi lezzet ama...
Merdaneyle acarken ustune yagli kagit serip actim yada elimle aciyorum:)
Simdiye kadar uc kez yaptim gelen yorumlar cok guzeldi:)

Yanliz hamur toparlanmasi zor bir hamur dagiliyor yaparken:)
Pisince sert kitir bi lezzet ama...
Merdaneyle acarken ustune yagli kagit serip actim yada elimle aciyorum:)
Simdiye kadar uc kez yaptim gelen yorumlar cok guzeldi:)
teşekkür ederim cnm

Konyadan herkese slmlar...hiz hala memlekettryiz bu gece yola cikicaz nasipse..bbirazdan da piknige cikicaz ailecek hazrliklar var...öpüyorum sizii

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bugün çalışıyorum dün tatildik biz gezdim geldim şimdi bir geçmiş yapayım geliyorum..

ay negüzel yaz geldi havalar ısındı herkez gezmelerdeymiş.
bizde hafta sonu köydeydik ay nil çok eylendi anneee çok heyecanlıyım deyip durdu sıpa.
songül hanımcım gezmelerden arada bir yazın şekerim.
atre berranın iyi olmasına sevindim cnm.
fundam devfnem güle güle giyisin ayakkabılarına.
saseminim maşallah zeynebime inş hiç zorlamıyacak annesini.. negüzel
ya şu emme işi bizdede var anne meme emicem diyo açıyorum yalıyo resmen ikisindede diyo ay bunu neden yapıyolar bilemedim.
yaseminim telden girmene çok sevincnm inş haberdar edersin bizi bu arada bugünde girde doğurmadım de merak ettim songülümn yazdığını he he hedim

Herkese gunaydinnn hala dogurmadim guldenim merak etme:) güzel bi haftasonu gecirmiss in çok sevindim şimdilik ben kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…