- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.921
36+1 cnm bugün. perşembe 11 45 de randevum var bakalım nasılmış paşa son durum ne bekliycek mi 5 haziranı:) meraktayımYasemin 37 bitti mi canim. Songülüm naptin erken daha
Ay nasil iyi olmus esinin yabinda boyle demesi ay ne pis aguzli kadin yaevet canım kötü olmak gerekiyormuş
bu arada dün akşam defne kötü bi kelime kullandı
ben de eşim de şok olduk.
defneye sordum bi kaç kere kim öğretti annecim sana bu kelimeyi diye ve defne ısrarla her defasında babaannem dedi
eşimde yok annem öyle bi kelime öğretmez dedi hemen panikle çünkü benim kızacağımı biliyor
ama kv bazen kp e kızgınlıkla söylüyor bu kelimeyi
ben de üstelemedim ama eşim ne kadar kötü bişey olduğunu gördü
Iyi canim ya su an kedi modunda bu ara icindeki duygular disari cukuyor geliyor gogsume disindan emiyir gibi yapiyor uzuluyor annesi iki uc hafta oldu birakali sanirim duygular deprestuCok şükür canım iyiyim. Haftasonu sinav var ders çalışıyorum. Sen nasilsin aras paşa napiyor
Haha ama napin ruya iste pasa kurtardi kendini hayirlu zamanda sagl8cakla insallaanneee ne dion kız dur daha erken:) ağzını hayra aç:) böyledeyip gece oğurdum diye mesaj atıoöuşum ekikerimi de sen tamamlayıp yollarsın artık ha ha:)
kız yeni mi bıraktınız kiii:) kıyamamIyi canim ya su an kedi modunda bu ara icindeki duygular disari cukuyor geliyor gogsume disindan emiyir gibi yapiyor uzuluyor annesi iki uc hafta oldu birakali sanirim duygular deprestu
Sana kolay gekdin cnm ya zor olmali
Evet canim 30 ayini birkac gin gecmisti aslinda cok rahat birakti ama sanirim icinde yasiyir.bu sabah kalkti yanima yatti distan yin3 emiyir gibi yapti ah annemmkız yeni mi bıraktınız kiii:) kıyamam
ne de tatlı oluoar... zeynep te yapıo arada:)Evet canim 30 ayini birkac gin gecmisti aslinda cok rahat birakti ama sanirim icinde yasiyir.bu sabah kalkti yanima yatti distan yin3 emiyir gibi yapti ah annemm
ya hemde nasıl iyi oldu bi bilsenAy nasil iyi olmus esinin yabinda boyle demesi ay ne pis aguzli kadin ya
ay songül cidden yeni mi bıraktınız memeyiIyi canim ya su an kedi modunda bu ara icindeki duygular disari cukuyor geliyor gogsume disindan emiyir gibi yapiyor uzuluyor annesi iki uc hafta oldu birakali sanirim duygular deprestu
Sana kolay gekdin cnm ya zor olmali
hoşgeldin cnmGunaydin kizlar
Gerci oglen oldu ama:)
Hepiniz iyisinizdir umarim
Bizde haftasonu gezmelerdeydik
Telden giremiyorum kk ya tabletten yazmakta bana gore degilsanirim telim degisene kadar daha az buralardayim iyi bakin kendinize
Cuma yazamadim tekrar girip, guldencim kelepceli kalip olmasi sart degil kucuk borcama da olur:)
Fundacim kurabiyenin tarifini cahideden aldim istersen kopyalarim buraya:)
Yasemin zeynebin bebekten seni kiskanmamasi cok iyi arkadasimda dogum yapti yeni nidayla kizi var baya skntilarda bu ara buyugun kiskanclik krizlerinden..
Songul katre hersey yolundaymis kizlar sevindim:)
teşekkür ederim cnmYanliz hamur toparlanmasi zor bir hamur dagiliyor yaparken:)
Pisince sert kitir bi lezzet ama...
Merdaneyle acarken ustune yagli kagit serip actim yada elimle aciyorum:)
Simdiye kadar uc kez yaptim gelen yorumlar cok guzeldi:)
ohhhh yaseminim svindim hem girdiğine hemde doğurmadığına ha ha ha: dikkat et kendine cnm..Herkese gunaydinnn hala dogurmadim guldenim merak etme:) güzel bi haftasonu gecirmiss in çok sevindim şimdilik ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?