2012 kasım bebekleri büyüyor..

Arkadasım yalnız kalmıs bugun
Guldencım sen nıye calısıyosun bugun:)
Sohbet etmek ısterdım ama bu msj gıdermı onu bıle bılmıyorum tel soguttu benı nete gırmek ıstemıyorum
Kolay gelsın cnm sana
Bende bıraz utu yapıp sonra kv deye gıdıcem bugun ordayız:)

benicim biz dün çalışmadık oyüzden bugün çalışıyoruz cnm ama ama fırsat bulunca gel gerçekten çok yanlız kaldımmmm:

benicim biz dün çalışmadık oyüzden bugün çalışıyoruz cnm ama ama fırsat bulunca gel gerçekten çok yanlız kaldımmmm:
Bugun fazla yogundum cnm ya
Evde utu sonra alısverıs sonra kv deye gıttım orda temızlık yemek eve gel kızları banyo yaptır yatır derken gun bıttı:)

Günaydın kızlar. ben yine yollardayim. Hepinizi öptüm

Gunaydin herkesee mesaiye döndüm bugunvve tatilin bize hediyesi meryem hasta yine(((ppofff cok yoruldm artık

herkese günaydın kızlr nasılsınız. oy benim arkadaşım yalnız kalmış dün... ama sen de herkesten ayrı takılırsan olacağı bu şekerim he he:)sen de bizim gibi 19 mayısta tatil yapaydın. oh gezmişsinde ne güzel, acı çıktı ama he he:) kızlarrr sizler naslsınız sibel geçmiş olsun cnm malesef hemen alıo çocuklar.

günaydın kızlar.
evetya yaseminim sorma ama bu benim tercihim değildikiii:
gbenicim çok hamaratsınya senin kv yanlızmı oturuyo cnm hep sen yapıyosun temizlik işini anlamıyorum ben.
funda iyi yolculuklar cnm nasıl defnecik?
sibel çok geçmiş olsun cnm aman dikkat bence şu çörek otu yağını sende denemelisin yani nazar deydirmiyeyim ama ben çok faydasını gördüm gerçekten ama devamlı vermiyorum.

Gunaydin herkesee mesaiye döndüm bugunvve tatilin bize hediyesi meryem hasta yine(((ppofff cok yoruldm artık
günaydın canım
geçmiş olsun meryeme

günaydın cnm
ben iyiyim sen nasılsın

sağol cnm
defne iyi şükür
sen nasılsın?
tatil iyi geçmiş anladığım kadarıyla

güldenim kaç günde bir veriosun cnm nurayım gün aşırı veriomuş ben aldım da başlamadım daha. kabızlıktan korkuyorum ya olursa diye..fundacım ii yolculuklar cnm. idare etmeye açlışıorum pelvis ağrılarım arttı. zeynepte olmamıştı hiç. normal doğum yapan arkadaşlar açılma bu şekilde mi oluo yoksa korkmaya başladım

tatil çok güzeldi cnm nil özellikle köyde çok eylendi annee koşuyorum çok heyecanlıyım dedi durdu ayakkabı terlik giydiremedimmm:
bu arada yaseminim ben hasta olacağını hisettiğimde veriyorum hep vermiyorum.
yok cnm kabızlık yapmadı bize verdiğim dönemlerdede. ben bir dene derim..

Ay ne zamndir alicam corekotu bi türlü alamadım bugun alayim da bari yavrucuguma.yasemn kabizlik yapmaz herhalde cunku biz meryeme bebejken gaz sancısı icin veriyoduk faydasini gormustum

CAnım benim 7. aydan itibaren pelvis kemiğim genişlemeye başlamıştı
hatta dr a ağrım olduğunu söylediğimde muayene edip pelvis kemiğin genişlediğini söylemişti ben de inanmayıp eminmisiniz diye sormuştum
ama 0 açılmayla doğuma gittim

Bnmde ctesiden beri sirt agrilarm aldi başını gitti mahvediyo resmn.yolda da yoruldm baya merym de hasta olunca bide iki kat zor oldu nazliligi ustundeydi.ama ven napcami bilemiyorum canlar ya ptesi piknige gitmistik biraz esinti vardi ama ilik esiyordu ve ben norml uzun kollu tsirtni giydrdim ince yeleğini giydirdim ataginda tayti vardi usutmesi imkansız yani ama yine hastalndi.rabbum dermansz dert vermesin ama yoruldum üzülüyorum .cocuguma iyi bakamiyorum gibi geliyo suclu hissedyorum kendimi

bence ver cnm nurayımda bende çok faydasını gördük yani ben memnunum şahsen..
yok kız yaseminim arada hasta olmaları gerekiyormuş bağaşıklık için ama ateş çıkmasın mümkünse.. ben en çok ondan korkuyorum..

sibelcim hava deyişimide çarpmış ola bilir cnm sen nekadar dikkat edersen et hasta olacağı varsa oluyo.
bir arkadaşımvar çocuğuna hiç dondurma yedirmiyormuş aman hasta olmasın diye nil hergün 1 dondurma yiyo fiks ve arkadaşımın çocuğu inan bizden daha çok hasta oluyo..

bence de canım hasta olmaları sorun değil ama ateşten çok korkuyorum

kızlar bu arada pazartesi akşamı kv lerde kp yeri silmiş ve biraz nemli bırakmış
benimde ayağım kaydı ve kolumun üzerine düştüm
bacağım mosmor,kolumda morluklar var ve dirseğim baya yarıldı,baya kanadı
defne ve eşim çok korktu
eşim 2 gündür kolunda çatlak oluşabilir dr a gidelim diyor ama ben gitmedim

bir de bişey olduğunda kv hep kalbim var beni üzmeyin diyordu ya dün eşim özel dr a götürdü.dr "teyze sen sapasağlamsın hiçbir şeyin yok" demiş

açılmadır diosun yaniii... eee peki açılmayı dr ultrasonda görebilio mu yoksa sadece alttan muayeneyle mi. ben zeynepte açılma yaşamadım hiç malum açılma olamadığı için sezaryen oldum. bu sefer açılma olur da anlamazsam diye korkuyorum çünkü uzun zamandır var bu ağrı bende.yarın bi gelse de dr ye bi gtsem hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…