2012 kasım bebekleri büyüyor..

sibel suçlama kendini cnm olacağı varsa oluo malesef. funda sana da çok geçmiş olsun cnm allah korumuş daha kötü de olabilirdi buna şükür.

zeynebe de yediriyorum cnm eğer boğaz hassasiyeti yoksa sıkıntı olacağını düşnmüyorum ins.

ayyyy fundam çok geçmiş olsun cnm allahım beterinden korusun..
ay yaseminim dr anlar bence sen yarın bi anlat ona. ay çok az kaldıya bebiş geliyo 2 hafta sonra he he he: çok heyecanlıııı

hayır canım açılma değil
sadece bebeğin doğum kanalından geçeceği yerin rahat geçebilmesi için genişlemesi
açılmayı malesef sadece alttan muayene ile kontrol ediyorlar
yani korkulacak bişey yok

sibel suçlama kendini cnm olacağı varsa oluo malesef. funda sana da çok geçmiş olsun cnm allah korumuş daha kötü de olabilirdi buna şükür.
sağol cnm vallahi allah beterinden korusun
dün çok ağrım vardı ama şükür bugün daha iyiyim

ayyyy fundam çok geçmiş olsun cnm allahım beterinden korusun..
ay yaseminim dr anlar bence sen yarın bi anlat ona. ay çok az kaldıya bebiş geliyo 2 hafta sonra he he he: çok heyecanlıııı
sağol canım
allah beterinden korusun

ha ha ha funda desene artık kv bahaneside kalmadı he hehe:
ay evet çok güldüm valla
eşim anlattı gelince dr böyle böyle dedi diye
ben ısrarla sordum yani bişeyi yokmuş değil mi diye
eşim de evet yokmuş dedi

ay ben sana birşey söyleyeyimmi senin kv yalandan kalp kırizide geçirir bayılırda he he he:

anladım fundacım kanal genişlio diosun. ay şu sezaryen tarihine kadar rahat dursa benim paşa ii olcak. tırsmaya başladım. pazar gecesi eşimde şehir dışında olcak. zeyneple başbaşa olcaz. o gece gelmeye kalkmaz inş.

yaseminim annenler yokmu sizde cnm bu ara özelliklede gece pek zeynebimle baş başa kalmasan iyidir belli olmazki cnm..

Gecmus olsun fundacm allh betrrinden korusun..
Yasemin fundanin dediği gibi kanal genişliyor muhtemln acikligi alttan anlar anca bi de nst de gizli sanci vs oluyo ya yarin git dee hayrli haberlerle don ins.ve zeyneple yalniz kalma artık allh korusun heran hersey olabilir paşa sıkısıkılanbilir:)

ay ben sana birşey söyleyeyimmi senin kv yalandan kalp kırizide geçirir bayılırda he he he:
valla canım şahsen bende kendisinden herşeyi beklerim

canım sen içini ferah tut
ayrıca geleceği varsa da hayırlısıyla gelsin
canım annenler yanında yok mu?

sağol canım benim

kızlar tuvalet eğitiminden bahsetmek istiyorum
çok şükür kakamızı da çişimizi de tuvalete yapıyoruz
ama kendisi söylemiyor ben sorunca varsa var deyip öyle gidiyoruz tuvalete
bir de kv ile inatlaşıyor ve orada bazen altına yapıyor
sizce ne zaman kendisi söylemeye başlar?

yaseminim annenler yokmu sizde cnm bu ara özelliklede gece pek zeynebimle baş başa kalmasan iyidir belli olmazki cnm..
cnm haftasonu eşimin kuzeninin memlektte düğünü var. gelin samsunda. halası da gelin arabası olur musunuz diye bize sordu. eşim mecbur gidecek yani. kv yle pazar günü gidecekler. eşim ptesi sabah ancak gelir. annemler gelecekti aslında da gelinimizin de 27 sinde muayenesi var en azından o zamana kadar yanında olsun diorum annem. malum doğumdan sonra daha çok anneme ihtiyacım olcak. annem de doğumdan bir iki gün önce gelir. uzun kalcak malum. 1 hafta başbaşa kalalım hem çekirdek aile olarak. uzun bi süre kalamıycaz. ömer paşa müsade eder inş.

fundacım zeynebi de ben götürüyorum çünkü aşırı derece de sıkışmadam çişim var demio. kaçırmak üzereyken söylüo ancak. zamanla normal algılayıp söylüycekler illa ki. maşallah hepsine.

nediyeyim cnm hayırlısı inş inşallah gelmez ömer paşa erken..

fundacım nil söylüyo ama bu çocukrtan çocuğa deyişiyo ilk gün ben götürdüm sürekli 2. gün baktım söylemeye başladı inanamadım aman maşallah diyeyim bunada şükür sonuçta alıştılar cnm:allahım nazarlardan korusun hepsini..

maşallah de güldencim nazar çok değio gerçekten. benim kız çok az su içio yaaa. ben varsam yine benden görüp içio da kv akşama kadar bir bardağı bulmuodur dio. üzülüyorum ama elden gelir bişey yok. o naedenle de bi sabah uyanınca bi öğle uykusundan önce sonra da yatana kadar iki kez daha gidio işte. yani toplamda 4 kez ancak gidio wc ye. be de gece tekrar kaldırıyorum. hepsi bu.

oh kızlar içimi rahatlattınız
valla sanki kendimi beceriksiz gibi hissettim
önemli olan altına yapmaması sonuçta ben sorunca varsa tuvalete yapıyor
zaten daha yeni başladık
ve malesef ben yanında değildim çoğunlukla
oh ya çok rahatladım
canım defnenin de su içmesi eskiye göre azaldı ama alması gereken sıvıyı alıyor diye düşünüyorum
mesela bol bol karpuz yiyor
sonuçta karpuzda da su var
ya da meyveli soda içiyor
o da minarelli su

ay bende çok korkuyorum nazar deyecek diye zaten ayyy nilde karpuza bayılıyo. ama suyun yeri farklıymış cnm su çok önemliymiş ama dediğiniz gibi herzaman yanlarında değilzki bende nilin yanında su içiyorum oda özenip içiyo ama normaldede çok içer baktım içmiyo sorar hatırlatırım mesela ama ben yokkken kim hatırlatacak.
funda bencede defnem iyi yol kat etti cnm siz asıl olayı ankarada bitireceksiniz cnm merak etme.
yanlız bence meyveli sodayı çok verme cnm onlardada yapay tatlandıreıcılarvar bende çok seviyorum ama sırf nil içmesindiye almıyorum.ama mesela normal sodanın içine sık biraz limon al sana meyveli soda he he he:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…