- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.961
zeynebe de yediriyorum cnm eğer boğaz hassasiyeti yoksa sıkıntı olacağını düşnmüyorum ins.sibelcim hava deyişimide çarpmış ola bilir cnm sen nekadar dikkat edersen et hasta olacağı varsa oluyo.
bir arkadaşımvar çocuğuna hiç dondurma yedirmiyormuş aman hasta olmasın diye nil hergün 1 dondurma yiyo fiks ve arkadaşımın çocuğu inan bizden daha çok hasta oluyo..
hayır canım açılma değilaçılmadır diosun yaniii... eee peki açılmayı dr ultrasonda görebilio mu yoksa sadece alttan muayeneyle mi. ben zeynepte açılma yaşamadım hiç malum açılma olamadığı için sezaryen oldum. bu sefer açılma olur da anlamazsam diye korkuyorum çünkü uzun zamandır var bu ağrı bende.yarın bi gelse de dr ye bi gtsem hayırlısıyla
sağol cnm vallahi allah beterinden korusunsibel suçlama kendini cnm olacağı varsa oluo malesef. funda sana da çok geçmiş olsun cnm allah korumuş daha kötü de olabilirdi buna şükür.
sağol canımayyyy fundam çok geçmiş olsun cnm allahım beterinden korusun..
ay yaseminim dr anlar bence sen yarın bi anlat ona. ay çok az kaldıya bebiş geliyo 2 hafta sonra he he he: çok heyecanlıııı
ay evet çok güldüm vallaha ha ha funda desene artık kv bahaneside kalmadı he hehe:
ay ben sana birşey söyleyeyimmi senin kv yalandan kalp kırizide geçirir bayılırda he he he:sağol cnm vallahi allah beterinden korusun
dün çok ağrım vardı ama şükür bugün daha iyiyim
sağol canım
allah beterinden korusun
ay evet çok güldüm valla
eşim anlattı gelince dr böyle böyle dedi diye
ben ısrarla sordum yani bişeyi yokmuş değil mi diye
eşim de evet yokmuş dedi
yaseminim annenler yokmu sizde cnm bu ara özelliklede gece pek zeynebimle baş başa kalmasan iyidir belli olmazki cnm..anladım fundacım kanal genişlio diosun. ay şu sezaryen tarihine kadar rahat dursa benim paşa ii olcak. tırsmaya başladım. pazar gecesi eşimde şehir dışında olcak. zeyneple başbaşa olcaz. o gece gelmeye kalkmaz inş.
valla canım şahsen bende kendisinden herşeyi beklerimay ben sana birşey söyleyeyimmi senin kv yalandan kalp kırizide geçirir bayılırda he he he:
canım sen içini ferah tutanladım fundacım kanal genişlio diosun. ay şu sezaryen tarihine kadar rahat dursa benim paşa ii olcak. tırsmaya başladım. pazar gecesi eşimde şehir dışında olcak. zeyneple başbaşa olcaz. o gece gelmeye kalkmaz inş.
sağol canım benimGecmus olsun fundacm allh betrrinden korusun..
Yasemin fundanin dediği gibi kanal genişliyor muhtemln acikligi alttan anlar anca bi de nst de gizli sanci vs oluyo ya yarin git dee hayrli haberlerle don ins.ve zeyneple yalniz kalma artık allh korusun heran hersey olabilir paşa sıkısıkılanbilir:)
cnm haftasonu eşimin kuzeninin memlektte düğünü var. gelin samsunda. halası da gelin arabası olur musunuz diye bize sordu. eşim mecbur gidecek yani. kv yle pazar günü gidecekler. eşim ptesi sabah ancak gelir. annemler gelecekti aslında da gelinimizin de 27 sinde muayenesi var en azından o zamana kadar yanında olsun diorum annem. malum doğumdan sonra daha çok anneme ihtiyacım olcak. annem de doğumdan bir iki gün önce gelir. uzun kalcak malum. 1 hafta başbaşa kalalım hem çekirdek aile olarak. uzun bi süre kalamıycaz. ömer paşa müsade eder inş.yaseminim annenler yokmu sizde cnm bu ara özelliklede gece pek zeynebimle baş başa kalmasan iyidir belli olmazki cnm..
nediyeyim cnm hayırlısı inş inşallah gelmez ömer paşa erken..cnm haftasonu eşimin kuzeninin memlektte düğünü var. gelin samsunda. halası da gelin arabası olur musunuz diye bize sordu. eşim mecbur gidecek yani. kv yle pazar günü gidecekler. eşim ptesi sabah ancak gelir. annemler gelecekti aslında da gelinimizin de 27 sinde muayenesi var en azından o zamana kadar yanında olsun diorum annem. malum doğumdan sonra daha çok anneme ihtiyacım olcak. annem de doğumdan bir iki gün önce gelir. uzun kalcak malum. 1 hafta başbaşa kalalım hem çekirdek aile olarak. uzun bi süre kalamıycaz. ömer paşa müsade eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?