2012 kasım bebekleri büyüyor..

gülden cnm ne oldu, kim ne yorum yapmış da bu kadar sinirlendin?

canım defne su içiyor hatta bi çok çocuğa göre çok fazla su içiyor ama eskiye göre biraz azaldı
canım defne içipte 1 şişe içmiyor zaten.ancak şişenin çeyreğini içiyor.normal sodayı da içiyor
hatta geçen babası soda şişesine su doldurup verdi soda isteyince :)
evet canım çok şükür iyi gidiyoruz şimdilik
ama dediğin gibi ankaraya gidip gelince iş tamamen çözülecek
bir de bir huyu var dışarı çıkınca kv yol kenarına,parka vs çiş tutuyor ve defne çok kızıyor.hayatta oralara çiş yapmıyor
akıllı kızım benim
bu arada geçen defne kötü bir kelime kullanmıştı ve babaannem öğretti demişti ya. eşim kv ye sormuş defne böyle böyle söyledi sen mi öğrettin diye. o da kesinlikle öğretmediğini söylemiş ve insanın adı çıkacağına canı çıksın demiş

fundacım biri yorumyazmış birkaç bağlantıya yok dul kaınlar için buraya tıklayın falan diyede ona sinirlendim..
aferin akıllı defneciğe..

Merhaba kızlar
yaseminim Rabbim hayırlı zamanda gelmesini nasip etsin ins ömer pasanin yarın dr a gitmen çok iyu olacak buarada ben corekotu yağını aldığından beri hasta değilse iki günde bir hasta ise hergün veriyorum çünkü dr bize bağışıklık sistemini kuvvetlendirir dedi kuvvetlensin diye öyle çünkü buranin havası elifi hasta ediyor rüzgarı çarpıyor ondan sizlerin bence hergün vermenize gereknyok hasta olunca verin yeter ben çok faydasını gordum hatta daha rahat kakasini yapıyordu ilk zamanlar kabiz olmadı yani
fundacim geçmiş olsun canım
sibelcim size de geçmiş olsun
kızlar bu aralar hem kahvaltıdan sonra hemde öğlen uykudan sonra dışarı çıkarıyorum elifi biraz yürüyüş birax park ondan giremiyorum eve gelince de zaten ev işini yemek falan vakit olmuyor kilo aldım istanbula gidince kilolarimi vermem lazım çok canim sıkılıyor üç kilo fazlam var

hoşgeldin nurayım vallaha bende çok faydasını gördüm gerçekten .
nezaman geliyon istanbula. bakalım şekerim elifim nasıl iyi değilmi. bizim drde aynı şeyi söylemiş cnm aöa herzaman vermeyin demiş ama seningibi olsam bende vaerirdim şahsen kıreşe giderken özellikle ilk zamanlarda hergün vermeyi planlıyorum.

hoşgeldin cnm
sağol teşekkür ederim
senin yine iyi 3 kilo fazlaymış
benim 10 kg fazlam var ilaçlar sayesinde ben ne yapayım??????????

ha ha az durun kızlar birlikte kg verelim. şununn şurasında ne kaldı benim doğuma:)bu sabah tartıldım 11 kg almışım 67 oldummm ilk kez bu rakamı gördüm baskülde:)
evet nurayım yarn dr olması çok ii oldu bakim paşa ne durumda... oh elifimde gezsin bolbol
funda gayet iyiyisinz cnm maşallah...
gülden takma kafana cnm dengesiz mi arıosun bi sürü malesef. bu arada zeynep sıvı olarak su harici sadece ayran tüketio

günaydın kızlar ayy yaseminim senin dr sabahmıydıki bak saat yazmamışsın inş yazarsın buraya cnm yada watsaptan..
ee herkes iyidir umarım.

Gunaydiinnlar...ddun corekotunu aldim ve aksam başladım biraz fazla mi verdim bilmiyorum bi 5gibi verdim.bi gece 11gibi verdim.simdi de babasi verick kahvaltıdan sonra.gece daha rahat uyuduk düne göre. Kresten aldgmda solunum sayisi da epey fazlaydi surup mu corekotu mu bilmiyorum ana gece solunum da normale döndü. Sabhta neşeli neşeli uyandi ayh insallh toparlar biran önce

herkese günaydınlar.... gülden cnm randevum 11 45 te. 11 gibi çıkıcam işten. bugün sağlık ocağına da gitmem gerek. hayırılı haberler alırız inş. kv sabah dio ki içimden bi his ptesi alcam mı diycek ne dio hayırlısı dedim:) sibel cnm aç karnına bi çay kaşığı veriodu nuray fazlası ağır gelmesin dikkat et.

günaydın yaseminim hayırlı haberler inş haberdar et bizi cnm.
sibel neyaptın kız. sadece günde 1 çay kaşığı vereceksin yok aç yada tok farketmez bence aç miydesini bulandıra bilirdiye düşünüyorum ben yemekten sonra veriyorum.

günaydın kızlar ayy yaseminim senin dr sabahmıydıki bak saat yazmamışsın inş yazarsın buraya cnm yada watsaptan..
ee herkes iyidir umarım.
günaydın cnm

günaydın cnm
fazla gelmesin

günaydın cnm
canım aile hekimleri grevde diye hatırlıyorum.istersen sağlık ocağını ara ona göre git

Gunaydin hanimlar herkes iyidir insallah bizde iyiyiz kuzumla

Yasemn canim hayirli haberlerle donersin insallah abinlerede cok sevndm hayrlsyla kucaklarna alirlar insallah

Sibelcm gecmis olsun meryeme

Guldencm sizde haftasonu guzel vakit gecirmissnz nilim cok sevinmstir

Funda defnem nasil sen yine uzaktsn sanrm

günaydın wavs hoşgeldin cnm. alp tuğra nasıl neler yapıosunuz hiç sesiniz çıkmıo. inş ii haberler veririm cnm. ay hastaneye yürümek şuan o kadar gözümde büyüo ki anlatamam. bi de ne yesem derdi var şimdi puffff

wavsum hoşgeldin cnm nerelerdesinya özletiyosun kendini şekerimmm: ne var neyok alpim nasıl? nil çok eylendi evet..şimdide havuza gitmek istiyormuş küçük hanım ben tatile gidicem deyip duruyo..

ay herşeyi de bilolar valla. yaaa... zeynepter shaile gidelim denize gircem kolluk takıcam ben dio sanki çok girmişliği var denize. nerden hatırlıosa. hepi topu iki kez filan girdi geçen yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…