- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.981
canım defne su içiyor hatta bi çok çocuğa göre çok fazla su içiyor ama eskiye göre biraz azaldıay bende çok korkuyorum nazar deyecek diye zaten ayyy nilde karpuza bayılıyo. ama suyun yeri farklıymış cnm su çok önemliymiş ama dediğiniz gibi herzaman yanlarında değilzki bende nilin yanında su içiyorum oda özenip içiyo ama normaldede çok içer baktım içmiyo sorar hatırlatırım mesela ama ben yokkken kim hatırlatacak.
funda bencede defnem iyi yol kat etti cnm siz asıl olayı ankarada bitireceksiniz cnm merak etme.
yanlız bence meyveli sodayı çok verme cnm onlardada yapay tatlandıreıcılarvar bende çok seviyorum ama sırf nil içmesindiye almıyorum.ama mesela normal sodanın içine sık biraz limon al sana meyveli soda he he he:
tövbe tövbe yafundacım biri yorumyazmış birkaç bağlantıya yok dul kaınlar için buraya tıklayın falan diyede ona sinirlendim..
aferin akıllı defneciğe..
hoşgeldin cnmMerhaba kızlar
yaseminim Rabbim hayırlı zamanda gelmesini nasip etsin ins ömer pasanin yarın dr a gitmen çok iyu olacak buarada ben corekotu yağını aldığından beri hasta değilse iki günde bir hasta ise hergün veriyorum çünkü dr bize bağışıklık sistemini kuvvetlendirir dedi kuvvetlensin diye öyle çünkü buranin havası elifi hasta ediyor rüzgarı çarpıyor ondan sizlerin bence hergün vermenize gereknyok hasta olunca verin yeter ben çok faydasını gordum hatta daha rahat kakasini yapıyordu ilk zamanlar kabiz olmadı yani
fundacim geçmiş olsun canım
sibelcim size de geçmiş olsun
kızlar bu aralar hem kahvaltıdan sonra hemde öğlen uykudan sonra dışarı çıkarıyorum elifi biraz yürüyüş birax park ondan giremiyorum eve gelince de zaten ev işini yemek falan vakit olmuyor kilo aldım istanbula gidince kilolarimi vermem lazım çok canim sıkılıyor üç kilo fazlam var
günaydın cnmgünaydın kızlar ayy yaseminim senin dr sabahmıydıki bak saat yazmamışsın inş yazarsın buraya cnm yada watsaptan..
ee herkes iyidir umarım.
günaydın cnmGunaydiinnlar...ddun corekotunu aldim ve aksam başladım biraz fazla mi verdim bilmiyorum bi 5gibi verdim.bi gece 11gibi verdim.simdi de babasi verick kahvaltıdan sonra.gece daha rahat uyuduk düne göre. Kresten aldgmda solunum sayisi da epey fazlaydi surup mu corekotu mu bilmiyorum ana gece solunum da normale döndü. Sabhta neşeli neşeli uyandi ayh insallh toparlar biran önce
günaydın cnmherkese günaydınlar.... gülden cnm randevum 11 45 te. 11 gibi çıkıcam işten. bugün sağlık ocağına da gitmem gerek. hayırılı haberler alırız inş. kv sabah dio ki içimden bi his ptesi alcam mı diycek ne dio hayırlısı dedim:) sibel cnm aç karnına bi çay kaşığı veriodu nuray fazlası ağır gelmesin dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?