2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar cok kötü bi akşam geçirdim. Berra bisey icin agliyordu yerde dönerken kolu ters geldi sanırım nasil oldu anlamadik kolunu kipirdatamadi. Aciyir diye ağlıyor kolunu oynatamiyor. Bekledik buraz gecmeyince acile gittik dr bakti çıkmış dedi biseyler yapti oturttum yerine dedi. Film falan çekildi. Ama zaten bu arada gerçekten kolunu hareket ettirmeye başladı. Cok şükür filmde de bisey çıkmadı. Ama bu süre zarfinda neler cektim bi bilseniz. Esimin tafralarini falan hic soylemiyim resmen aglamaya başladı adam. Sinirden catladim yaa.

Dikkatli olun cekmeyin kolunu dedi dr tekrar cikabilir bazi cocuklarin hassas olur dedi. buna şükür o kadar korkmustum ki kirik falan olur diye. Nazar mi var uzerinde bilmiyorum aglamakla geciyor zaten gunlerimiz. O kadar caresiz kaliyorum ki bi pedagogdan destek almak istiyorum artık. Ne yapacağımı nasil davranacagimi şaşırdım. Herseye ama herseye agliyor. Dua edin bana hic iyi değilim

günaydın katrem ayyyy çok kötü bir gece zaten.
eşlerde sıkıntı çıkaeracaklarınadestek olsalar şaşardım zaten. benim eşimde öylle ya sen zaten üzülüyosun daha çok germenin gereyi varmı?
senin eşle benim eş aynı sanıyorum cnm.
bu arada bebncede bir pedagogtan yardım alına bilir cnm.
berram bence fazla konuşmadığı derdini anlatamadığı içinde çokdaha fazla ağlıyor katrem.
allah yardımcın olsun ama pedagog fikrine kesinlikle katılıyorum çok yıprandın çünkü cnm..

Herkese gunaydinnn bende sabah sabah zeynebin altima yaptimmm cigligiyla uyandim yanindaydim zaten. Kucaklayip kaldirip cise goturcektim guya dengemi kaybettim kalkarken kuzum kucagimdaydi kafasini duvara carpti hrm de iki kez cok agladi cok üzüldüm benim yuzumden oldu guya hepten yataga birakmasin dedim keske biraksaydi böyle olacagina kahvalti yaparkende bi anda midem bulandi cikardim sanirim cok kastim kendimi.neyse gune kotu basladik boyle gitmez ins

Katrem cok gecmis olsun cnmmm cikik cok cabuk olusabiliomus gorumcemin kizinda da olmustu bizimkilerle yasit şükür tekrarlamadi ins berrada da tekrarlamaz. Rabbim sifa versin cnm esinde paniklemistir cnm bosa aranizi germe malesef erkeklerin cogu boyle hemen suclayacak gunah kecisi ariolar

yaseminim günaydın. ay kıyamam kuzuma. neyseki sorun yok. cnm sen artık yanlız kalmasan zeynebimle iyi olur bence.
biz iyiyiz cnm niloşta iyi akşam biraz huysuzdu arada olduğu gibi okadar..

günaydın cnm geçmiş olsun
çok şükür bişey olmamış
bazı insanların kolu çok çabuk çıkıyor
mesela benim annemin omzu çok kolay çıkıyor
eşinde bi ilginç yani
böyle zamanda destek olması gerekirken köstek oluyor
allahtan benim eşim böyle zamanlarda bana moral verir yoksa çok fena olurum
canım bence berrayı yarım gün de olsa kreşe gönder
hem zihni dağılır ağlamaları azalır hem de senin havan değişir
kızlar herkeze günaydın umarım herkes iyidir.
günaydın cnm

günaydın cnm

günaydın cnm
ay kuzum ya
dikkat et senin ani hareket yapmaman lazım
zeynebimin de canı acımıştır
geçmiş olsun
kötü bi sabah olmuş allah beterinden saklasın

herkese kocaman günaydın kızlar
sabah kuzumla yatak keyfi yaptık
çok güzeldi
şuan bulunduğum şube eve yakın olduğu için sabah defneyle bol vakit geçiriyorum
sabah defne rüyasında annemi görüyordu.uykusunda konuştu gülerek çok komikti
uyanınca da ilk işi anneannesini sormak oldu
sabah sıpa bana şaka yapıyor
durdu anne altıma çişimi yaptım dedi.anneciğim dur tuvalate yapalım dedim.yaptım bile dedi.neyse 10 dakika sonra anne çişim var dedi.tuvalete götürdüm çişini yaptı.bütün gece tutmuş sanırım çünkü baya yaptı ve alıştırma kkülodu kuruydu

Katre yasemin gecmis olsun herkes icin kötü bir gece ve sabh olmus sanırım. Biz de esimle bozuguz biraz onun huzursuzlugu var bi de meryem oksuruyo hala....

günaydın fundam he he he: negüzel keyif yapmışsınız. alışacaklar annesi bayağa yol katettiler artık bu arada annaneyede az kaldı eylenecek kuzu.. sibel ne oldu yine nye bozuksunuz.

bu arada nili dün sağlık ocağından konturole çağarmışlardı hem gitmişken okul için raporda aldık
ebe boyu için 1 metre 3 santim demiş kilosuda 15 60 çıkmış ama boy ayakkabılarla kilo kıyafettlerle.
boya 100 santim
kiloyada 15 yazmış...

günaydın fundam he he he: negüzel keyif yapmışsınız. alışacaklar annesi bayağa yol katettiler artık bu arada annaneyede az kaldı eylenecek kuzu.. sibel ne oldu yine nye bozuksunuz.
evet canım sabah onunla keyif yapmak süper
sarılıyor,öpüyorum,kokusunu içime çekiyorum
çok mutlu oluyoruz ikimiz de
evet canım çok şükür baya yol aldık
sıpa aklınca bana şaka yapıyor altıma yaptım diye
anneannesini çok seviyor(rüyalarında görecek kadar) ve çok özledi sanırım.her telefon çaldığında anneannem arıyor diye heyecanlanıyor.ama neyseki az kaldı
baya mutlu olacak annemlerde

maşallah kuzuma
aaaa defne kiloda nili yakalamış o zaman
geçen cuma dr a gittiklerinde dr kilosuna çıplakken 15 demiş
ama boyunu ölçtürmemiş sıpa
ve işin kötüsü defne yaklaşık 1 ayda yarım kilo almış
o kadar da dikkat ediyorum yememesi için ama yine de yiyor

Ya önemli bisey yok aslinda ya da var bilmiyorum da kendimi ve kizimi esimn annesinin golgesinde kalmis hissediyorum..günlerdir dogum yapcagm hastaneye muayene olmk istyorum hrp bi bahane buldu hep bi işi cikti.pcikti.ptesi ogleden sonra bosmus bende evdeydim ya bekliyorum ki hadi senin hastane isini halledelm yok beyimizn ben hic umrunda degilim...aannesi ve ablasi muayene olcakmis aldi onlari götrdu dr.a...
dun isten grldi guya çok yorgundu ablasi da aksama kadar gezms annesinin alincak ilaclarini almamis aksam esimr diyo ki yemkten sonra cikalm da annmin ilaçları alalim..bbnmki de tamam dedi ..cvve ciktilar..eeminim ki o ilaclar bnm yada kizimin olsaydi yarin aliriz birgun daha kullnmasak bisry olmaz der...bbunlara üzüldüm üzülüyorum. ..

Komik olcak ama geçenlerde biver kizarttim donetesli fln mirin kirin etti yogurtla karstirip zor yedi..ddunde gögörüncemcm aksam icin kizartmis aynisindan bende mutfakta yemk hazrlyim bari dedim esim sevmiyo diye.geldi esim napiyosun dedi yemk dedim. Varysma dedii..bBiber var onu Biz yeriz sen sevmiyosun ya sana biseyler hazrlayayim dedim..ne dese iyii..yyooo oglen yedim ben guzel olmus sevdim diye..ccanm sıkıldı komik ama tabii dedim seversin ben beceremiyorum zaten bnmkileri sevmiyorsun dedim:) Bu mu simdi dedi kalktim senin yanina geldim ozledim bana dedgne bak..kkiskaniyor musun dedi.eevet dedim kiskaniyorm dedim.ciddi misin dedi cevap vermedim...ona kizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…