- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.181
yaptır şekerim yaptır ama sen kendine dikkat ett.. şimdi gelininiz kaç haftalık peki?Persembe cnm kismetse ama bakalim belki pazar gel demeyi düşünüyorum haftasonu esim evde nasilsa .annem gelmeden bi dip köşe temizlik yaptirayim esime :)
günaydın katrem ayyyy çok kötü bir gece zaten.Kızlar cok kötü bi akşam geçirdim. Berra bisey icin agliyordu yerde dönerken kolu ters geldi sanırım nasil oldu anlamadik kolunu kipirdatamadi. Aciyir diye ağlıyor kolunu oynatamiyor. Bekledik buraz gecmeyince acile gittik dr bakti çıkmış dedi biseyler yapti oturttum yerine dedi. Film falan çekildi. Ama zaten bu arada gerçekten kolunu hareket ettirmeye başladı. Cok şükür filmde de bisey çıkmadı. Ama bu süre zarfinda neler cektim bi bilseniz. Esimin tafralarini falan hic soylemiyim resmen aglamaya başladı adam. Sinirden catladim yaa.
Dikkatli olun cekmeyin kolunu dedi dr tekrar cikabilir bazi cocuklarin hassas olur dedi. buna şükür o kadar korkmustum ki kirik falan olur diye. Nazar mi var uzerinde bilmiyorum aglamakla geciyor zaten gunlerimiz. O kadar caresiz kaliyorum ki bi pedagogdan destek almak istiyorum artık. Ne yapacağımı nasil davranacagimi şaşırdım. Herseye ama herseye agliyor. Dua edin bana hic iyi değilim
günaydın cnm geçmiş olsunKızlar cok kötü bi akşam geçirdim. Berra bisey icin agliyordu yerde dönerken kolu ters geldi sanırım nasil oldu anlamadik kolunu kipirdatamadi. Aciyir diye ağlıyor kolunu oynatamiyor. Bekledik buraz gecmeyince acile gittik dr bakti çıkmış dedi biseyler yapti oturttum yerine dedi. Film falan çekildi. Ama zaten bu arada gerçekten kolunu hareket ettirmeye başladı. Cok şükür filmde de bisey çıkmadı. Ama bu süre zarfinda neler cektim bi bilseniz. Esimin tafralarini falan hic soylemiyim resmen aglamaya başladı adam. Sinirden catladim yaa.
Dikkatli olun cekmeyin kolunu dedi dr tekrar cikabilir bazi cocuklarin hassas olur dedi. buna şükür o kadar korkmustum ki kirik falan olur diye. Nazar mi var uzerinde bilmiyorum aglamakla geciyor zaten gunlerimiz. O kadar caresiz kaliyorum ki bi pedagogdan destek almak istiyorum artık. Ne yapacağımı nasil davranacagimi şaşırdım. Herseye ama herseye agliyor. Dua edin bana hic iyi değilim
günaydın cnmkızlar herkeze günaydın umarım herkes iyidir.
günaydın cnmGunaydinn
günaydın cnmHerkese gunaydinnn bende sabah sabah zeynebin altima yaptimmm cigligiyla uyandim yanindaydim zaten. Kucaklayip kaldirip cise goturcektim guya dengemi kaybettim kalkarken kuzum kucagimdaydi kafasini duvara carpti hrm de iki kez cok agladi cok üzüldüm benim yuzumden oldu guya hepten yataga birakmasin dedim keske biraksaydi böyle olacaginakahvalti yaparkende bi anda midem bulandi cikardim sanirim cok kastim kendimi.neyse gune kotu basladik boyle gitmez ins
hayırdır cnm neden bozuksunuz?Katre yasemin gecmis olsun herkes icin kötü bir gece ve sabh olmus sanırım. Biz de esimle bozuguz biraz onun huzursuzlugu var bi de meryem oksuruyo hala....
evet canım sabah onunla keyif yapmak süpergünaydın fundam he he he: negüzel keyif yapmışsınız. alışacaklar annesi bayağa yol katettiler artık bu arada annaneyede az kaldı eylenecek kuzu.. sibel ne oldu yine nye bozuksunuz.
maşallah kuzumabu arada nili dün sağlık ocağından konturole çağarmışlardı hem gitmişken okul için raporda aldık
ebe boyu için 1 metre 3 santim demiş kilosuda 15 60 çıkmış ama boy ayakkabılarla kilo kıyafettlerle.
boya 100 santim
kiloyada 15 yazmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?