2012 kasım bebekleri büyüyor..

katre o dediğini nilde yaptı ilk günm ben götürdüm yapmadı kaldırdım altına yaptı ısrarla.. bakalım ama sonunda alıştı 2. gün kendisi söyledi yanlız şöyle birşey var keşke yanınızda berradan biraz daha büyük bir çocuk olsa ozaman çokdaha çabuk özenir yapardı eminim.. alıştırma kilodu giydirme normal kilot giydirki altı ıslanınca rahatsız olsun..kolay gelsin inş çabucak öğrenir berram

Katrecm daha ilk gününz ve bunlar cok normal..ssakin ol sinirlenme ilk zamnlar cis saatlerini not et o zamn oturtmaya çalış...bbizde ödül verdik baslarda bonibon fln sonra ruja cevrdik bir haftasonra odul gln kalmadi gerek yok artuk..eger gitmek istemezse yarisma yapiyorz.sakin meryem oturnasin ben gidiyorum tuvalete sakin gelme diyorum hemn kosuyo

canım benim zahmet ne demek
aklıma gelen yaptıklarımı yazdım sana
ayrıca ilk günden hemen olmasını bekleme
zamanla alışacak
düşünsene bu yaşına kadar gelen bi alışkanlığını değiştirecek.mesela sana şimdi nefes almanı değiştir deseler sen de ilk günden adapte olamazsın değil mi?
o da öyle
sabır ve zamanla alışacak
sakın ters tepki verme
ne olursa olsun bu onun bütün hayatını etkiler
bak defne evde çok güzel oturup yapıyor ama kv ile inatlaşıyor.dün gittiğimde defne bi türlü tuvalete oturmamış
kv kreşten geleli 2 saat oldu ama hala yapmadı tuvalete gitmesi lazım dedikçe defne inatlaşmış.ben gidince annecim beni tuvalete götürür müsün dedim.hemen beni tuvalete götürdü.önce ben yaptım sonra da annecim hadi şimdide senin çiş sesini dinleyelim dedim ve itirazsız yaptı.

yani zamanla alışacak ve bu süreçte sakın bunu sana karşı kullanmasına izin verme

Katrecm bu sayfa isine yarayabilur:)meryemle olan naceralarimiz..baska arkadaslarda tecrübelerini paylaşıyor

Sagol canim. Sizin yazdiklarinizdan okudum canim almadim alıştırma kilodu. Ama demin cizgi film izlerken yapmis hic de rahatsiz olmuyordu. Normalfe yapinca hemen kosa kosa geliyor. Bakalım ne olacak ogrenebilecek mi cok merak ediyorum

Normwl katrecm bunlar meryem de altini islatinca cis var diyodu .hadi cise gidelm deyince bak yok diyodu alti kuruysa amw zamnla anladı çözdü ololayi.sen sabirls gotrmeyr devam et.kloset veya lazmlik nereye oturyosa gotur getir. ..kkolay gelsin

Sagol sibelcim. Orayi da okuyayim inşallah. Ama siz ilk günden yapmissiniz zaten wc ye maşallah. Ay teselli oldu kizlar sağolun

Ilk gun saatbasi gittik dedegin gibi oturup ywpmadigi da oldu hic oturmadigi da .bbi de biz haftasonu basladik ptesi krese bezli gitti o hliyle kres dönüşü aksam hhalleti.ilk kakayi cozduk biz cis daha sonra...hala kazalrimz var ama azalck insallh

Katreinurcum ilk gün normal öyle olmasi daha wc ye lazimliga yapmayi bilmiyor sen yarım saatte bir bir satte bir götür onu üç dört güne kadar wc ye yapmaya alısacaktir ilk günler çok zor sabır istiyor Allah sabır versin

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz bakalim
buzdolabimiz bozuldu sabahtan çıkardım buzluktaki et kiyma tavuk ne varsa pisirdim evde bir sürü yemek var bize yemeğe gelin

Katre cnm oncelikle kolay gelsin. Sanirim en kötü ornek biziz çünkü lazimliga ancak4. GGün yaptik:) hala da cis var diye geldigi cok nadir genelde tutuo son noktaya kadar. Kacirmioruz cok su k ur geceleri arada kacio tabi.bende artik bi sabah kalkinca bi oglen yatmadan bi kalkinca bi de yatmadan RAZI edip goturuyorum bi sekilde. Gecede bi kez yapio bazen ilk kaldirdigimda bazen de ikincide. Ama bazen inatlasio yapmio iste o zaman kacirabilio.valla tamamen sabır isi allah yardimcin olsun cnm

Nuraaaayy napcan kiz o kadar yemegi cokkotu olmus hem sana bi ssürü is cikmis hemde yazik o kadar yiyecege.kilo verdim derken alma dikkat et:)

Yasemnn buralardasn bu saatte:))

Bnm de yemgim hazir tatli yaptm grlince esimi brkluyirz yrmk icin grlmedi daha

günaydın kızlar. ay nurayım yazında buzdolabı arzası köttü olmuş inş düzelir biran önce. katrem birkere yapsa o heyecanı görse düzelecek inan sabır sabır sabır...
yasemin dr çıkışı haberdar et bizi fırsat bulubnca cnm.
annenler geliyomu bugün? sibel afiyet olsun tatlıya şekerim.
ay nuray bileydim akşam gelirdim sana yemeye he he he:

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz bakalim
buzdolabimiz bozuldu sabahtan çıkardım buzluktaki et kiyma tavuk ne varsa pisirdim evde bir sürü yemek var bize yemeğe gelin

günaydın cnm
dolabın bozulması kötü olmuş
Gunaydinn herkeseeee....mutlu huzurlu bir gun olsun insallh hepmz icin
günaydın cnm
günaydın tatlım

herkese kocaman günaydın kızlar
dün akşam kız arkadaşlarla yemeğe gittim
eşim ve kv defneye baktılar
yemekten bi geldim ki defne her yeri tükenmez kalemle çizmiş,sürekli altına çiş yapmış
eşim diyor ki 2 defa ancak ikna ettik onun haricinde hep altına yaptı inat edip
eve gidip hemen yatırdık
sabah da kalkamadı kuzum akşam geç yattığı için
doğal olarak ben işe geç kaldım
zaten kv nin sonuçlarını da almaya gittim
pöfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…