- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.221
canım benim zahmet ne demekSagol canim uzunca yazmışsın zahmet verdim. Biz de oyle sabah anlattim kirli bezlerin olduğu poset vardi beraber çöpe koyduk. Artik attik bezleri lazimliga yapcaz dedim. Atlet kilot takimlarimiz vardi onlari cikardim bunlari ablalar giyer artik sen de abla oldun dedim onlari giydik cok hosuna gitti mutlu oldu. tamam buraya kadar hersey iyi ama götürüyorum oturuyor yapmadan hemen bitti diye kalkiyor 5 dk sonra altina yapıyor. Tuvaleti de denedim oradada aynisi oldu bi kere yapsa ben de alkislayacam mutlu oldugumu belli etcem kendi de sevinecek ama o bi kereyi yapamadik daha. Simdilik sabahtan beri 6-0 bakalim ne olacak
Sagol canim. Sizin yazdiklarinizdan okudum canim almadim alıştırma kilodu. Ama demin cizgi film izlerken yapmis hic de rahatsiz olmuyordu. Normalfe yapinca hemen kosa kosa geliyor. Bakalım ne olacak ogrenebilecek mi cok merak ediyorumkatre o dediğini nilde yaptı ilk günm ben götürdüm yapmadı kaldırdım altına yaptı ısrarla.. bakalım ama sonunda alıştı 2. gün kendisi söyledi yanlız şöyle birşey var keşke yanınızda berradan biraz daha büyük bir çocuk olsa ozaman çokdaha çabuk özenir yapardı eminim.. alıştırma kilodu giydirme normal kilot giydirki altı ıslanınca rahatsız olsun..kolay gelsin inş çabucak öğrenir berram
Katreinurcum ilk gün normal öyle olmasi daha wc ye lazimliga yapmayi bilmiyor sen yarım saatte bir bir satte bir götür onu üç dört güne kadar wc ye yapmaya alısacaktir ilk günler çok zor sabır istiyor Allah sabır versinSagol canim uzunca yazmışsın zahmet verdim. Biz de oyle sabah anlattim kirli bezlerin olduğu poset vardi beraber çöpe koyduk. Artik attik bezleri lazimliga yapcaz dedim. Atlet kilot takimlarimiz vardi onlari cikardim bunlari ablalar giyer artik sen de abla oldun dedim onlari giydik cok hosuna gitti mutlu oldu. tamam buraya kadar hersey iyi ama götürüyorum oturuyor yapmadan hemen bitti diye kalkiyor 5 dk sonra altina yapıyor. Tuvaleti de denedim oradada aynisi oldu bi kere yapsa ben de alkislayacam mutlu oldugumu belli etcem kendi de sevinecek ama o bi kereyi yapamadik daha. Simdilik sabahtan beri 6-0 bakalim ne olacak
Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz bakalim
buzdolabimiz bozuldu sabahtan çıkardım buzluktaki et kiyma tavuk ne varsa pisirdim evde bir sürü yemek var bize yemeğe gelin
günaydın cnmGunaydinn herkeseeee....mutlu huzurlu bir gun olsun insallh hepmz icin
günaydın tatlımgünaydın kızlar. ay nurayım yazında buzdolabı arzası köttü olmuş inş düzelir biran önce. katrem birkere yapsa o heyecanı görse düzelecek inan sabır sabır sabır...
yasemin dr çıkışı haberdar et bizi fırsat bulubnca cnm.
annenler geliyomu bugün? sibel afiyet olsun tatlıya şekerim.
ay nuray bileydim akşam gelirdim sana yemeye he he he:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?