2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydınlar
uykum var nıda 4 te uyandı 5 gectı uyudugu uykusunu almıs ısteklerı bıtmedı
Anne ballı sut anne cısım var anne tokam sakımı bagla anne corabımı gıydır:) yattım yattım kalktım...
Bıraz sonra arkadasa mantı yardımına gıtcez
Bugunlerde servıs dısı olabılırım ısler yogun:)
Yarın temızlık yapmam lazım pazar arkadasım gelıyo tr den beraber gelmıstık buraya ızak oturuyolar ılk kez gelcekler heyecanlıyım:)
Cumartesı kv de kuran okutacakmıs ordayız erken gıtcez yardıma oy oy ısler sıralı hep

Katrecım kolay gelsın ınsallah cabukcak alısır berracık ılk zamanlar normal boyle olması

Funda cocugun yanında sen olmayınca baska bırı oluyo resmen demekkı fazla ılgı gostermıyolar ustunde durmuyolar ah anneler oylemı

kızlar yeni gelmeye başladılar sibelcim sanada kolay gelsin.
funda günaydın cnm oyyy defnemin sanah ihtiyacıvar inatlaşıyo babave babaanneyle eminim.
bu arada ne çıktı kv sonuçları pekşi?
benicim günaydın ay yoğun arkadaşım benim bu arada kalpler için teşekkürler şekerimmmmm:

canım evet anlam veremiyorum bi türlü
defne neden inatlaşıyor onlarla
aslında çok uyumlu bi çocuk ama bilmiyorum
dün tam 2 saat defne balkonda beni beklemiş annem ne zaman gelecek diye
dün akşam tam çıkarken defne "ben burada kalıyım" dedi
bende tamam anneciğim kalmak istersen kal dedim
kv kalpten gidecekti
ay çok yoruluyorum,sabah 5 te kalkıyorum vs deyip defneyi sepetledi
bende çıkarken bak kızım babaannen istemedi seni dedim
hemen kv istememek değil,çok yoruluyorum dedi
iyi bakalım dedim
zaten dün bir de beni sinir etti
defnenin kreşten bi arkadaş var
ağustostan beri 2. çocuk için uğraşıyorlardı ama olmuyordu
dün 5,5 haftalık hamile olduğunu öğrendim, ama düşük riski varmış dr yatacaksın demiş
dün eşime onu söylüyordum kv hemen lafa atladı "ay bedava verselerde ben almayım" diye
sanki çocuk istesem ona soracağım ya da onun izniyle çocuk yapacağım
çocuk yapacak olsam sana sormam diyecektim sustum
eşim de anne zaten parayla değil bedava yapılıyor dedi,
ay yok defne bana yeter,hem zaten o kız evde kendi bakar ama senin karın çalışıyor diyor
tövbe tövbe ya

Kızlar kalpler sıze yenı gelmıs:)
Gorusurz
teşekkürler canım benim

evet canım bana çok ihtiyacı var
dediğim gibi benimleyken zaten gayet uyumlu bi çocuk
valla kv nin sonuçlarına bakmadım bile
tek baktığım gaitada gizli kan var mı ve demir di
onlar da sorunsuz
sedimentasyon diye bişey vardı ama onun ne olduğunu bilmiyorum

bu arada 2 hafta sonra yani tam ankara öncesi 1 hafta didime gideceğim iş için
defne yine 1 hafta ayrı kalacak

Herkese merhabalar biz dr den geldik hersey yolunda cok şükür. Nst ekg ve kan drgerlerime bakildi sikinti yok bin şükür. Haftaya cuma 7 bucukta hastaneye yatisim yapilcak 8 bucuk gbi alitiz dedi ins. Saglikla gelsin pasam. Annemde 3 te gelcekti gelme dedim pazar gelcek. O gelmedrn esime ctesi dip kose temizlik yaptirayim annem g e lirse yapmaz :) ctesi kendi kuaför isimi de halledebilirsem tamamdir ins.

Cok sevindim canim herseyin yolunda olmasına. Ne kadar az kaldi öyle. Demek ki ilk erken olunca ikinci de eeken olacak diye bisey yokmuş:) Bana benim hep oyle olurmus gibi geliyirdu:)) maşallah gününü bekliyor ömer paşa

hoşgeldin cnm
ne kadar güzel her şey yolunda
maşallah ömer paşaya da

Kizlar dün cok şükür iki kere yapti lazımlığa. 10 da 2 oldu yani:) ama bugun sadece 1 kere cok az yapti gerisini hep kaçırdı. aalinda saat basi oturtsam yapacak. Ama otyrtamiyorum. Dun de bi kaba su koydum onunla oynayalim diye oturttum öyle yapti. Bugun o su da cazibesini kaybetti. ama maşallah diyeyim disaridaykrn tutuyor. Yani tutmak isteyince tutuyor anladığım kadarıyla. Parka gittik orada yapmadi eve gelir gelmez 5 dk gecmeden yapti. Bi de ben hata mi ettim bilmiyorum ama gece uyuduktan sonra bezini bağladım. Ama su an baska carem yok gibj geldi çünkü uyandirsam da yapmayacak. gündüz ogreninceye kadar gece bagliyim diye düşündüm

Katrem bizde gece hala bezliyoruz cunku henuz yaz gelmedi buralar geceler o kadar serin ki hastalıktan kurtulamadgmz icin cesaret edemedim bi türlü. ..
gündüzü halledince gecersin en azndan bir hafta faln dedgn gibi lazmliga sorunsuz oturmaya baslasin hele bir....bu arada lazmligi bnm kızda sevmemisti klozet daha eğlenceli geldi sifonu cekmek popoyu yikamk fln onu da dene istersen

Yasemn herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Ben de ctesi gidicem sonunda eşim ctesi gidelm dedi:)cok heyecanliyim 4haftadir gormedim oglusumu.baklm merakluyum döndü mu donmedi mi.ben cok garip duygular icindeyim ya sanki erken dogackmis gibi hissedyorum...tedrginlik de var dogumu sonrasi en sonrasyla ilgili....ucretsiz izne ayrilip ayrlmyacagm bile belli degil pofffhhhh

günaydın kızlar. hayırlı cumalar. umarımherkes iyidir. bbiz iyiyiz şükür ama niloşun burnu tıkalıydı akşam biraz hemen çörek otu yağına başladım umarım ilerlemez yarında misafirlerimvar çünkü he he he:

Herkese gunaydinnnn haftaya bugun bu saatte muhtemelen kuzum dogmus olcak saglikla ins.ben giderek heyecan yapıyorum sanirimm... guldenim nilosum ilerlemden atlatsin ins. Kim gelio bakalimmisafir. Annemde pazar gelcek ins.kizimla basbasa son gunumuz malum yarinda babamiz evde olcak. Artik yalniz kalmamis olcam bende ins

Günaydın arkadaşlar
yaseminim masallah pasama sağlıkla hayirla gelsin ins zeynep alismistir senin evde olmana dimi gene çok erken mi kalkıyorsunuz
guldencim nilimde ilerlemeden atlatir ins sen nasilsin peki misafir kim menüde ne var yaz bakalim sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…