- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.241
Sagol cnm aynenBeni cnm sizede cok gecmis olsun eltininde birakmasi talihsizlik olmus ben olsam kaynima birakip gidemem yani.neyse ki ucuz atlatmissiniz
Ay kotu olmus cnm ya bır suru ıs poffMerhaba arkadaşlar Nasılsıniz bakalim
buzdolabimiz bozuldu sabahtan çıkardım buzluktaki et kiyma tavuk ne varsa pisirdim evde bir sürü yemek var bize yemeğe gelin
canım evet anlam veremiyorum bi türlüGunaydınlar
uykum var nıda 4 te uyandı 5 gectı uyudugu uykusunu almıs ısteklerı bıtmedı
Anne ballı sut anne cısım var anne tokam sakımı bagla anne corabımı gıydır:) yattım yattım kalktım...
Bıraz sonra arkadasa mantı yardımına gıtcez
Bugunlerde servıs dısı olabılırım ısler yogun:)
Yarın temızlık yapmam lazım pazar arkadasım gelıyo tr den beraber gelmıstık buraya ızak oturuyolar ılk kez gelcekler heyecanlıyım:)
Cumartesı kv de kuran okutacakmıs ordayız erken gıtcez yardıma oy oy ısler sıralı hep
Katrecım kolay gelsın ınsallah cabukcak alısır berracık ılk zamanlar normal boyle olması
Funda cocugun yanında sen olmayınca baska bırı oluyo resmen demekkı fazla ılgı gostermıyolar ustunde durmuyolar ah anneler oylemı
teşekkürler canım benimKızlar kalpler sıze yenı gelmıs:)
Gorusurz
evet canım bana çok ihtiyacı varkızlar yeni gelmeye başladılar sibelcim sanada kolay gelsin.
funda günaydın cnm oyyy defnemin sanah ihtiyacıvar inatlaşıyo babave babaanneyle eminim.
bu arada ne çıktı kv sonuçları pekşi?
benicim günaydın ay yoğun arkadaşım benim bu arada kalpler için teşekkürler şekerimmmmm:
Cok sevindim canim herseyin yolunda olmasına. Ne kadar az kaldi öyle. Demek ki ilk erken olunca ikinci de eeken olacak diye bisey yokmuş:) Bana benim hep oyle olurmus gibi geliyirdu:)) maşallah gününü bekliyor ömer paşaHerkese merhabalar biz dr den geldik hersey yolunda cok şükür. Nst ekg ve kan drgerlerime bakildi sikinti yok bin şükür. Haftaya cuma 7 bucukta hastaneye yatisim yapilcak 8 bucuk gbi alitiz dedi ins. Saglikla gelsin pasam. Annemde 3 te gelcekti gelme dedim pazar gelcek. O gelmedrn esime ctesi dip kose temizlik yaptirayim annem g e lirse yapmaz :) ctesi kendi kuaför isimi de halledebilirsem tamamdir ins.
hoşgeldin cnmHerkese merhabalar biz dr den geldik hersey yolunda cok şükür. Nst ekg ve kan drgerlerime bakildi sikinti yok bin şükür. Haftaya cuma 7 bucukta hastaneye yatisim yapilcak 8 bucuk gbi alitiz dedi ins. Saglikla gelsin pasam. Annemde 3 te gelcekti gelme dedim pazar gelcek. O gelmedrn esime ctesi dip kose temizlik yaptirayim annem g e lirse yapmaz :) ctesi kendi kuaför isimi de halledebilirsem tamamdir ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?