- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.261
günaydın cnmgünaydın kızlar. hayırlı cumalar. umarımherkes iyidir. bbiz iyiyiz şükür ama niloşun burnu tıkalıydı akşam biraz hemen çörek otu yağına başladım umarım ilerlemez yarında misafirlerimvar çünkü he he he:
günaydın cnmHerkese gunaydinnnn haftaya bugun bu saatte muhtemelen kuzum dogmus olcak saglikla ins.ben giderek heyecan yapıyorum sanirimm... guldenim nilosum ilerlemden atlatsin ins. Kim gelio bakalimmisafir. Annemde pazar gelcek ins.kizimla basbasa son gunumuz malum yarinda babamiz evde olcak. Artik yalniz kalmamis olcam bende ins
hahaha çocuk suyun içinde çeker tabiBuarada pasa 3400 51 cm mis. Bi haftada cekmis benim oglan gecen hafta 52 ydi ha ha :)
günaydın cnmGünaydın arkadaşlar
yaseminim masallah pasama sağlıkla hayirla gelsin ins zeynep alismistir senin evde olmana dimi gene çok erken mi kalkıyorsunuz
guldencim nilimde ilerlemeden atlatir ins sen nasilsin peki misafir kim menüde ne var yaz bakalim sekerim
valla canım söz konusu defne olunca bende kendimi durduramıyorumbu arada biri beni durdursunyahu niloşa yine 2 elbise 1 taytlı tunik takım aldım pufffff:
akşamda çarşıya çıkıyoruz eşim anneler günğ için bana tişört almış ama olmadı nil diyoki anne bana nealıcan kızım sana değil kendime alıcam tamam ama bana ne alıcan diyo sıpa: he he he:
birde onu arabasıyla götürdük akşam biz annemle konuşuyoruz duyamıyo ya anne sen ne anlatıyosun diyo bilmiş bilmişya...: ay şebek bunlar şebekkk:
Alisti nurayim da yine sabah erkenden kalkio. Ustelik gecenin bi vakti tamamen uyanio. Uyuyana kadariki saat gecio. Sanirim tv karsisinda uyudugu icin oluo ama bensiz uyumaya biraz alissin istiyorum nasil olcak bilmemGünaydın arkadaşlar
yaseminim masallah pasama sağlıkla hayirla gelsin ins zeynep alismistir senin evde olmana dimi gene çok erken mi kalkıyorsunuz
guldencim nilimde ilerlemeden atlatir ins sen nasilsin peki misafir kim menüde ne var yaz bakalim sekerim
oyyy yaseminim nilde öyleydi eskiden uyanır 1 saat falan uyumazdı en az hatta bu tuvalet eğetiminde en çok ndan korkuyodum ama şükür sorun yaşamıyoruz ama ben 2kere kaldırıyorum onu ve hemen uyuyamıyorumee sonrada sersem gibi oluyorum 6da uyanınca ..Alisti nurayim da yine sabah erkenden kalkio. Ustelik gecenin bi vakti tamamen uyanio. Uyuyana kadariki saat gecio. Sanirim tv karsisinda uyudugu icin oluo ama bensiz uyumaya biraz alissin istiyorum nasil olcak bilmem
Cnm nıdada uzun sure tutuyor cısını gece bazen hıc uyanmadıgı oluyorHayırlı cumalar kizlar Nasılsıniz
Yassmin biz zeynep ilayi ornek aliyoruz sanırım. Berra bugün de tutuyor. 11 gii altina kacirdi o kadar. Baska yapmadi. Oturtuyorum kalkiyor bitti diye. Ne yapcagimi şaşırdım valla daha iyiye gidecegine daha kötü oluyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?