2012 kasım bebekleri büyüyor..

misafir ankaradan bir arkadaşım ablasında kalıyo geçen hafta başka bir arkadaşımızdaydık bu hafrta bizdeyizz aslında pek menü yok nurayım.
çünkü bütün kızlar toplanmamız zor oluyo herkezin bir işşi var kahveye gelicekler. ama yanına kadayifli muhallebi yapıcam.
sonra diğer kızlar gidecek o kalcak malum buranın köftesi mehşur çorba köfte patatez yanınada pilav. ee salata falan hallederiz... bu akşam tatlıyıve temizliyi halletmem lazım sadece çünkü 12 gibi gelecekler.. ay bakalım. yaseminim günaydın cnm evetya artık yanlız kalma aklım sende kalıyo allah korusun.
bu arada sağolun inş niloşun hastalığı ilerlemez..

günaydın cnm
hayırlı cumalar
cnm inşallah hasta olmadan atlatırsınız
günaydın cnm
hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah
Buarada pasa 3400 51 cm mis. Bi haftada cekmis benim oglan gecen hafta 52 ydi ha ha :)
hahaha çocuk suyun içinde çeker tabi
şaka bi tarafa maşallah paşaya

günaydın cnm

bu arada biri beni durdursunyahu niloşa yine 2 elbise 1 taytlı tunik takım aldım pufffff:
akşamda çarşıya çıkıyoruz eşim anneler günğ için bana tişört almış ama olmadı nil diyoki anne bana nealıcan kızım sana değil kendime alıcam tamam ama bana ne alıcan diyo sıpa: he he he:
birde onu arabasıyla götürdük akşam biz annemle konuşuyoruz duyamıyo ya anne sen ne anlatıyosun diyo bilmiş bilmişya...: ay şebek bunlar şebekkk:

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
dün defne kreşte kusmuş.öğretmeni aradı hemen
virüs gibi bişey varmış
milli eğitim mail göndermiş
dikkat edin
ama neşesi yerindeydi
dün akşam kreşten anneler ve çocuklarla buluştuk
çok güzel geçti

valla canım söz konusu defne olunca bende kendimi durduramıyorum

Alisti nurayim da yine sabah erkenden kalkio. Ustelik gecenin bi vakti tamamen uyanio. Uyuyana kadariki saat gecio. Sanirim tv karsisinda uyudugu icin oluo ama bensiz uyumaya biraz alissin istiyorum nasil olcak bilmem

Alisti nurayim da yine sabah erkenden kalkio. Ustelik gecenin bi vakti tamamen uyanio. Uyuyana kadariki saat gecio. Sanirim tv karsisinda uyudugu icin oluo ama bensiz uyumaya biraz alissin istiyorum nasil olcak bilmem
oyyy yaseminim nilde öyleydi eskiden uyanır 1 saat falan uyumazdı en az hatta bu tuvalet eğetiminde en çok ndan korkuyodum ama şükür sorun yaşamıyoruz ama ben 2kere kaldırıyorum onu ve hemen uyuyamıyorumee sonrada sersem gibi oluyorum 6da uyanınca ..
inş tv işinden vazgeçer yanlız alışırsa yandın vazgeçirmek zor ola bilir cnm.. bu arada paşa çekmiş diyosun kız drler yanılıyolar ama maşallah paşam kilolu ve boylu olacak çorap aldınmıı bari?

Canlarr slmlarr cuma yorgunlugunun ustune bi de yogunlugu eklendi gözümü acsmadm sabhtan bberi.ve cok yorgunm suann

Hayırlı cumalar kizlar Nasılsıniz

Yassmin biz zeynep ilayi ornek aliyoruz sanırım. Berra bugün de tutuyor. 11 gii altina kacirdi o kadar. Baska yapmadi. Oturtuyorum kalkiyor bitti diye. Ne yapcagimi şaşırdım valla daha iyiye gidecegine daha kötü oluyor sanki

katre bizim burda bir arkadaşımızvar nillerden 9 ay büyük kızıvar geçenlerde oda alıştırmaya başladı. ve sonuç tutmaya başladı çocuk 24 saat tuta biliyomuş düşüne biliyormusun sonra pedagog yardımı aldılar ve şimdi gayet güzel gidiyolar cnm.
istersen bir düşün böyle devam ederse derimben..

Cnm nıdada uzun sure tutuyor cısını gece bazen hıc uyanmadıgı oluyor
onemlı olan kakayı tutmayı alıskanlık halıne getırmesın
Streslı bı donem gercekten Allah yardımcın olsun

Iyı aksamlar canlar
Ne guzel musaıtım ama kımse yok:)
Esım arkadas bulusmasına gıttı kızlar cızgı bakıyo bende koltukta dınlenmece fena yorulmusum..
Dıp kose temızlıgımı yaptım cok sukur yarın sabahtan alısverısımı yapıp rahat rahat kv deye yardıma gıdebılırım:)

Gulden kolay gelsın yarın ıcın cnm mısafırın varmıs
Nılosun oksurugude ılerlemesın ıns
Bızımde ara ara var oksuruk verıyorum c.otuyagı

Herkese slm larrr bu saatte byrda ben ne arıyorum :) 10 bucukta gelen sütün sogumasini bekliyorum yogurt yapmak icinnn bi bakayim dedim.kimsecikler yok sanirim. Beni cnm oh ne guzel temizligi halletmissin yarin benim temuzligide esim yapar ins bende k u afore gitcem :) katre cnm benim yegenim de cok tutuodu simdi hic sikinti yok cok sujur zamanla alisiolar yeter ki kaka da inatlasmasin. Bi sekilde ikna edip goturmelere devam. Alisacaklar eninde sonjnda ins. Kolay grlsin cnm. Optum hepinizi gidip yogurdumu yapayim zeynep hanimi cise kaldirayim sonrada yatayim ins :)

günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
benicim benim evinde şöyle derin bir temizliğe ihtiyacı var pufff:
yaseminim bittimi sizdede ytemizlik şekerim_
malesef nil hastalık yolunda ilerliyo yani ateş falan yokta öksürük devam birde akşam bhırıltı duydum hemen ventolinleri çıkarttık bu akşamda takip edicem olmazsa yarın dr yolu görünür bize bir öksürüğe baktıralım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…