2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese günaydın başladım yine işe ben kızımla iki hafta çok alıştım evime
bi ton iş beni bekliyor ramazan bayramı gelse de tatile gitsek
nasılsınız hatunlar :)

Guldencm yine gidemedim hastaneye gidemedik:))pes ediyorum saniyorum...yarin ya da birgun norml hastaneye gidicem 32.hafta raporu alicam

herkese kocaman günaydın kızlar

gülden geçmiş olsun
sibel canım neden gidemedin dr a?
yasemin kuaföre gidebildin mi,ev temizlendi mi?
özcananım hoşgeldin özlettin kendini

kızlar haftasonu çok kötü geçti
cumartesi günü çok hastaydım kafamı kaldıramadım
mide bulantısı,ishal,bel ağrısı, bütün kemiklerim ağrıyordu
akşama kadar yattım çok zordu
eşim evi temizledi,ben de lavaboları temizledim,yemek yaptım,akşama da eşim yemeğin yanına makarna da yaptı
öyle geçti gün
dün de eşim hava gösterisine gitti
ben biraz daha iyiydim
eve makina tuttum,nevresimleri yıkadım,evi sildim, çamaşırları katladım,ütü yaptım derken zaman öyle geçti gitti

dün gece uyuyamadım hiç
zaten 1 gibi yattım
3,5 ta da eşim yattı
ondan sonra defne uyandı aramıza aldım
bu sefer babasını tekmelemeye başladı,sonra ben ortaya geçtim ama defne bu seferde benim üzerimden babasını tekmelemeye başladı
5 te artık eşim pes edip çocuk odasına gitti yastığını alıp
defne bu seferde eşimin yastığını istedi yatmak için
sabah 5,5 tu sakinleştiği, 6 gibi de uykuya daldı
ondan sonra beni uyku tutmadı
saat 7 de kalktım, duş aldım.eşime kahvaltı hazırladım
kendim hazırlandım ama defneyi kaldıramadım bi türlü
işe geç kaldım

Herkese gunaydin hayirli kandiller.dua istiyorum hepinizden rabbim saglikla bebisimizle eve donmeyi nasip etsin ins.
gulden gecmis olsun cnm ilerlemesin ins. Fundacim sana da gecmis olsun cnm bizde temizlik isi bitti dun esim bazalarin koltuklarin alti her yeri supurdu sagolsun bende sildim arkasindan. Balkonlari filan yikadi aksam beli agriodu :) annem de geldi zeynebin gözü kimseyi gormuo bi suru de hediye getirmis ananemiz sagolsun. Sibel sen niye gitmedin cnm dr ye . Ozcanan hosgeldin cnm tatil dönüşü zor oluo .diger kizlar hepiniz ii misiniz

yaseminim iyi olmanıza sevindim cnm. zeynebiminde keyifi yerinde yani sevindim..
nilin havalarına başladım inş ilerlemez ilerlerse yarın dr konturolgidelim..

oyyyy bugübn geçmez sana tuvalet işini ne yaptınız cnm..
evet cnm bugün gek işin kötüsü bir sürü yetiştirmem gereken iş var
tuvalet eğitimi biraz karışık cnm
kv ile inatlaşıyor bunun nedenini kreşten bi arkadaş söyledi
kv her dakika çişin var mı diye defneye diretiyormuş.arkadaşım dedi ki "valla benim bile inat edesim geldi yazık defneye "
bir de cumartesi günü bişeye kızdı sanırım sürekli altına çişini yaptı ama dün çok şükür iyiydik hiç altına yapmadı
bugüngece ve sabah da sorunsuzdu ama sonrasını bilemem

günaydın cnm hayırlı kandiller
oh temizlik işinin hallolmasına sevindim
ay zeynep ne kadar mutludur şimdi
2 hafta sonra da biz anneannemize kavuşacağız
defne çok özledi anneannesini
sürekli onu sayıklıyor

Götür cnm ilerlemeden...ben ctesi hallettim kuaför isini fundacim cok şükür annemde geldi kuzumun hediye bebegi de geldi hazirim doguma he he :)

Hemde nasil mutlu fundacim biz bile bu jadar ozledigini tahmin etmwmistik dibinden atrilmio yüzünde güller acti kuzumun.

Hemde nasil mutlu fundacim biz bile bu jadar ozledigini tahmin etmwmistik dibinden atrilmio yüzünde güller acti kuzumun.
canım o durumu çok iyi biliyorum çünkü aynısını defne anneme yapıyor
deli oluyor annem için
muhtemelen zeynep de öyle

Günaydin kizlar. Hayirli kandiller herkese.

Yasemincim maşallah hersey tamam pasayi bekliyorsunuz artik inşallah sağlıkla alirsin kucagina canim.

Guldencim gecmis olsun canim ilerlemez insallah

Fundacim bugün isin zor allah kolaylık versin canim.

Ay berra da dede hastasi kizlar ya dede diye deli oluyor. Anneme kiziyor nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…