- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.281
sağol sibelcim sen ne yaptın gittinmi dr nededi anlat bakalım?Gecmis olsun guldencm
günaydın şekerim nasılsın.. defnecik nasıl?herkese kocaman günaydın kızlar
gülden geçmiş olsun
sibel canım neden gidemedin dr a?
yasemin kuaföre gidebildin mi,ev temizlendi mi?
özcananım hoşgeldin özlettin kendini
defne iyi de ben uykusuzum canım yagünaydın şekerim nasılsın.. defnecik nasıl?
oyyyy bugübn geçmez sana tuvalet işini ne yaptınız cnm..defne iyi de ben uykusuzum canım ya
evet cnm bugün gek işin kötüsü bir sürü yetiştirmem gereken iş varoyyyy bugübn geçmez sana tuvalet işini ne yaptınız cnm..
günaydın cnm hayırlı kandillerHerkese gunaydin hayirli kandiller.dua istiyorum hepinizden rabbim saglikla bebisimizle eve donmeyi nasip etsin ins.
gulden gecmis olsun cnm ilerlemesin ins. Fundacim sana da gecmis olsun cnm bizde temizlik isi bitti dun esim bazalarin koltuklarin alti her yeri supurdu sagolsun bende sildim arkasindan. Balkonlari filan yikadi aksam beli agriodu :) annem de geldi zeynebin gözü kimseyi gormuo bi suru de hediye getirmis ananemiz sagolsun. Sibel sen niye gitmedin cnm dr ye . Ozcanan hosgeldin cnm tatil dönüşü zor oluo .diger kizlar hepiniz ii misiniz
Evet guldenim hastaneden ciktigimda vercem ins nasip olursa.bebegi cok begendim ins o da begeniraynen göttürücem ohhh güle güle kuılllansın zeynebim. yanlız bebeğini doğumolunca vericeksin değilmi?
canım o durumu çok iyi biliyorum çünkü aynısını defne anneme yapıyorHemde nasil mutlu fundacim biz bile bu jadar ozledigini tahmin etmwmistik dibinden atrilmio yüzünde güller acti kuzumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?