2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın cnm
sana da hayırlı kandiller
evet cnm bugün zor bir gün olacak
hata üstüne hata yapıyorumbeye mail attım.ekte liste atmam gerekirken listeyi eklmeyi unutmuşum.tekrardan listeyi ekleyip gönderdim :)

Esimn mesaisi çıktı malesef bende yalniz gitmk istemedim oyle kaldi gidemedik
e canım keşke tek gitseydin
ben merak ederdim şahsen eşimi beklemezdim

beni günaydın cnm .
katre sanada günaydın cnm.
hayırlı kandiller kızlar. yazmayı unutmuşum.
bebeği beğenmene sevindim cnm sen beğendiysen kuzumda beğenir..

Kandiliniz mübarek olsun kızlar
nilime ve fundacim sana geçmiş olsun
Güldencim masallah iyigeziyirsunuz bu aralar
yaseminim hadi gözünüz aydin canim az kaldı omerimin gelmesine sağlıkla hayirla gelsin ins
fundacim sana da çabucak akşam olsun ins
Katreinur sizin wc işi nasıl gidiyir canim
beni Sibel ve ozcanan size de gunaydin

selam nurayım sağol elifim nasıl?
cnm ay ben çok dertliyim bu araya kızlar ablamın büyük kızı 12 yaşında ama annanesine hiç güzel kelimeler kullanmıyor ve nilde ondan öğreniyor tamam ergen ama inanılmaz asi off nilde öğreniyo benimde canım buduruma çok sıkılıyor tabiki..

Bugun yan gelıp yatma gunu bana kızlardan vakıt kalırsa tabı:) nıyetlıyımde zaten..

Ozcanan hosgeldın cnm bızede bayram cabuk geldın trde olucaz cunku:))

Guldencım umarım ılerlemez nılosun oksurugu
Nıdanında ara ara var hala

Yasemın dualarımız senınle cnm saglıkla gelsın pasa ınsallah

Sıbelcım hersey yolundadır ınsallah
Dr ısı olmamıs ınsallah en yakın zamanda gıdersın gorursun pasanı

Fundacım senınde baya yogun gecmıs haftasonun
Yalnız bıgun once esın temızlık yapmıs zaten sen nıye bıde temızlıkle ugrastınkı:)

Nuraycım katrecım sızdede hersey yolundadır ıns

Kızlar betulde yazmıyor artık haber alan varmı hersey yolundadır ıns

Maşallah diyeyim canim güzel gidiyor cok şükür. Cumartesi günü tam pes etmek uzereydim ki söylemeye başladı. Hafta sonu yari yariyaydi kacirma ve söyleme. masallah bugun kacirmadi daha hic. Olacak sanırım artik:)

Sen nasilsin canim elifcik napiyor

pes etme katrem ben başlarken kendimi öyle bir hazırlamıştımki nekadar sürerse sürsün bez bağlamıyacam diye çıkarıp attım bezi sende kararlı ol..

Yarin yada carsamba gidicm bi bakyim.bashrkm de dra gidecekti bu hafta onunla cakismamasi lazm.gidip gorucem oglusumu.ctesi gidecgim dogum yspcagm hastaneydi artik bu ctesi ye kaldi belki de persrmbe fln bklim.

Katre pes etmk yok yola devamm olucak olucak:)

pes etme katrem ben başlarken kendimi öyle bir hazırlamıştımki nekadar sürerse sürsün bez bağlamıyacam diye çıkarıp attım bezi sende kararlı ol..
Yok bundan sonra etmem artik canim. Ben de öyle düşünmüştüm basta ama tutmasi cok bunaltti beni. Bi yerdr yanlis yaptim heralde cocuk stres pldu yapamiyo diye düşündüm. O tuttukca beni hafakanlar basti:) simdi de tuttuyor 8 saattir tutuyordu biraz once yapti. Bunu da atlatiriz inşallah.

sağol cnm sana da hayırlı kandiller
ay evet ya ama olmuyor

cnm seni çok iyi anlıyorum
inşallah nil çok kelime öğrenmez

cnm eşim yaptı ama çocuklu ev
bir de benim evin fayansları kıl düşse belli ediyor o açıdan çok kötü

canım sabret alışacak berra

malesef öğreniyo kelimeleri cnm. ve ben ne yapıcağımı bilmiorum üstelikte ailenin uyarması gerekirken çok sorumsuz davranıyolar bence ama benim annemdede suç var o ayrı tabi.
katrem çok su içmiyosa onunda önemi vardır tutmasında cnm halledicekler hepsi yavaş yavaş merak etme..

İyiyiz canim cok sukr uyudu elif
nil masallah seni dinleyen bi cocuk anlatıcan ona sürekli yanlış olduğunu canim nilim yapmaz annesi sen sıkma canini

oldu bile bak söylemeye basladi ya devamı gelir masallah
Iyiyuz canim bizde sabah bi çıktık parka gittik uyansin babamiza tatlı yapicaz oruçlu bugun

geçen bir kelime söyledi nurayım annecim biz o kelimeyi kullanmıyoruz kim kullanıyo onu dedim çok çirkin dedim şevval ablam söylüyo diyo üstelik şimdi okull bitecek 3 hafta kadar şevvalle biirlikte olacaklar bilmiyorum neler öğrenir offf çok üzülüyorum bu duruma..

Cok zor bi durum guldencim inşallah bi çözüm bulursun.

Nurayy ne tatlisi yapıyorsun. Benim canim da tatli istiyo yaa. Ben de orucum. kizlar aryik ramazan da başlarız hamaratlarda yemek paylasmaya:))) gecen ramazan neydi öyle:)

bilmiyorum katrem nasıl vazgeçirecemki pofff:
bu arada nil akşam ders yapıyodu anne bak ben sigara içiyorum dedi kalemi sigara yapmış bu sigara olsun dedi şok oldum ayy bizde kimse sigerada içmiyoki nediyeceğimi şaşırdım. sadece kızım sigara zehirli dedim ama ne yapayım bilemedim.

Aa nereden gördü acaba canim ya cocuklar her gördüğünü kapiyor malesef disarida falan görmüştür belki. Engel olamayız ki bundan sonra böyle seyleri ogrenmelerine. Ne kadar zararli oldugunu anlaticaz artik baska yapcak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…