- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.301
günaydın cnmGünaydin kizlar. Hayirli kandiller herkese.
Yasemincim maşallah hersey tamam pasayi bekliyorsunuz artik inşallah sağlıkla alirsin kucagina canim.
Guldencim gecmis olsun canim ilerlemez insallah
Fundacim bugün isin zor allah kolaylık versin canim.
Ay berra da dede hastasi kizlar ya dede diye deli oluyor. Anneme kiziyor nedense.
e canım keşke tek gitseydinEsimn mesaisi çıktı malesef bende yalniz gitmk istemedim oyle kaldi gidemedik
günaydın cnm hayırlı kandillerGunaydın kızlar hayırlı kandıller
Herkes ıyıdır umarım
selam nurayım sağol elifim nasıl?Kandiliniz mübarek olsun kızlar
nilime ve fundacim sana geçmiş olsun
Güldencim masallah iyigeziyirsunuz bu aralar
yaseminim hadi gözünüz aydin canim az kaldı omerimin gelmesine sağlıkla hayirla gelsin ins
fundacim sana da çabucak akşam olsun ins
Katreinur sizin wc işi nasıl gidiyir canim
beni Sibel ve ozcanan size de gunaydin
Maşallah diyeyim canim güzel gidiyor cok şükür. Cumartesi günü tam pes etmek uzereydim ki söylemeye başladı. Hafta sonu yari yariyaydi kacirma ve söyleme. masallah bugun kacirmadi daha hic. Olacak sanırım artik:)Kandiliniz mübarek olsun kızlar
yaseminim hadi gözünüz aydin canim az kaldı omerimin gelmesine sağlıkla hayirla gelsin ins
pes etme katrem ben başlarken kendimi öyle bir hazırlamıştımki nekadar sürerse sürsün bez bağlamıyacam diye çıkarıp attım bezi sende kararlı ol..Maşallah diyeyim canim güzel gidiyor cok şükür. Cumartesi günü tam pes etmek uzereydim ki söylemeye başladı. Hafta sonu yari yariyaydi kacirma ve söyleme. masallah bugun kacirmadi daha hic. Olacak sanırım artik:)
Sen nasilsin canim elifcik napiyor
Yok bundan sonra etmem artik canim. Ben de öyle düşünmüştüm basta ama tutmasi cok bunaltti beni. Bi yerdr yanlis yaptim heralde cocuk stres pldu yapamiyo diye düşündüm. O tuttukca beni hafakanlar basti:) simdi de tuttuyor 8 saattir tutuyordu biraz once yapti. Bunu da atlatiriz inşallah.pes etme katrem ben başlarken kendimi öyle bir hazırlamıştımki nekadar sürerse sürsün bez bağlamıyacam diye çıkarıp attım bezi sende kararlı ol..
sağol cnm sana da hayırlı kandillerKandiliniz mübarek olsun kızlar
cnm seni çok iyi anlıyorumselam nurayım sağol elifim nasıl?
cnm ay ben çok dertliyim bu araya kızlar ablamın büyük kızı 12 yaşında ama annanesine hiç güzel kelimeler kullanmıyor ve nilde ondan öğreniyor tamam ergen ama inanılmaz asi off nilde öğreniyo benimde canım buduruma çok sıkılıyor tabiki..
cnm eşim yaptı ama çocuklu evBugun yan gelıp yatma gunu bana kızlardan vakıt kalırsa tabı:) nıyetlıyımde zaten..
Ozcanan hosgeldın cnm bızede bayram cabuk geldın trde olucaz cunku:))
Guldencım umarım ılerlemez nılosun oksurugu
Nıdanında ara ara var hala
Yasemın dualarımız senınle cnm saglıkla gelsın pasa ınsallah
Sıbelcım hersey yolundadır ınsallah
Dr ısı olmamıs ınsallah en yakın zamanda gıdersın gorursun pasanı
Fundacım senınde baya yogun gecmıs haftasonun
Yalnız bıgun once esın temızlık yapmıs zaten sen nıye bıde temızlıkle ugrastınkı:)
Nuraycım katrecım sızdede hersey yolundadır ıns
Kızlar betulde yazmıyor artık haber alan varmı hersey yolundadır ıns
canım sabret alışacak berraMaşallah diyeyim canim güzel gidiyor cok şükür. Cumartesi günü tam pes etmek uzereydim ki söylemeye başladı. Hafta sonu yari yariyaydi kacirma ve söyleme. masallah bugun kacirmadi daha hic. Olacak sanırım artik:)
İyiyiz canim cok sukr uyudu elifselam nurayım sağol elifim nasıl?
cnm ay ben çok dertliyim bu araya kızlar ablamın büyük kızı 12 yaşında ama annanesine hiç güzel kelimeler kullanmıyor ve nilde ondan öğreniyor tamam ergen ama inanılmaz asi off nilde öğreniyo benimde canım buduruma çok sıkılıyor tabiki..
oldu bile bak söylemeye basladi ya devamı gelir masallahMaşallah diyeyim canim güzel gidiyor cok şükür. Cumartesi günü tam pes etmek uzereydim ki söylemeye başladı. Hafta sonu yari yariyaydi kacirma ve söyleme. masallah bugun kacirmadi daha hic. Olacak sanırım artik:)
Aa nereden gördü acaba canim ya cocuklar her gördüğünü kapiyor malesef disarida falan görmüştür belki. Engel olamayız ki bundan sonra böyle seyleri ogrenmelerine. Ne kadar zararli oldugunu anlaticaz artik baska yapcak bisey yokbilmiyorum katrem nasıl vazgeçirecemki pofff:
bu arada nil akşam ders yapıyodu anne bak ben sigara içiyorum dedi kalemi sigara yapmış bu sigara olsun dedi şok oldum ayy bizde kimse sigerada içmiyoki nediyeceğimi şaşırdım. sadece kızım sigara zehirli dedim ama ne yapayım bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?