2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay inşallah vazgeçerler cnm offff çok canım sıkılıyo şu kıreşe başlasaydık iyidi...

ay canım ya
diyorum ya seni çok iyi anlıyorum
malum benim kv de defneye çok hoş şeyler öğretmiyor
acaba parka vs gittiğinde orada görmüş olma ihtimali var mı?

kızlar günaydınnnnn. bugün güzel bir haberle uyandım bizim ömer paşa akşam teşrüf eti.
zeynebe benziyomuş paşa bu arada kandil gecesi doğdu paşam . babasıda yani yaseminin eşide kandil gecesi doğmuş.
3570 kg 53 cm doğmuş .
işte haberler böyle..

Gunaaydiinnnn....hastaneye geldim bugun oglusu gorucem.ins bi sıkıntı yoksa 32.hafta raporumu alicm bklim.dualrinizi bekliyorm

Yaaaaa cok duygulandm gozlerm doldu resmennn...allhm saglikla buyumeyi hayrli evlat olmayi nasip etsin....

Hoşgeldin ömer Çağatay.....

oyyyy paşamada bak sen şimdiden başladı desene gezmeye he he he: ay daha şimdiden ne anlıyolar işitme testinden beee: ay maşallah şimdiki bebeklere..

Günaydın kizlar
ay gerçekten çok güzel bi haber aldık sabah sabah darısı diğer hamilelerimizin başına ins
sibelcim sende sıkıntısız alırsın ins raporunu

Aaa cok şaşırdım. Hosgelmis omer paşa. ne güzel sagligi da iyiymis cok cok sevindim. Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah yasemincim.

herkese kocaman günaydın
sabah sabah çok güzel bi haber oldu bu

evet gülden detay ver
nasıl olmuş sancı mı yoksa su mu gelmiş

Gunaydın kızlar
Ne guzel bı haber boyle
Yasemın cook sevındım rabbım saglıklı hayırlı evlat etsın anasına babasına cevresıne
Mubarek gecede olması ayrı guzel masallah
Darısı dılege sıbele ınsallah

günaydın benim, fundam, katrem.
evet sancısı gelmiş 2ye onvarken hastaneye gitmişler 2 30dada gelmiş ömer paşa sağlıkları iyi kızlar sorunyok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…