2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cok sevindim ya kuertuldu hadi. Bence ismi de ömer berat olmaliydi yaseminn:)) göbek adi berat olsun artik Ne guzel bi gece de dogdu öyle.

Guldencim sen nasılsın canim. Havuzunuzu almissiniz Güle güle kullanin. Cok mutlu görünüyordu nil:)

Mrblar kizlar cok sevndim yasemine sasirdmda hem

Biz cumartesi donduk evimize benim icin cok yorucu gunlerdi alp bayag hareketlydi gittgim yerde 10 aylik bebek bide alpten 4 ay buyuk cocuk vardi ikiside kiz.alp kucugune cok zarar verdi kendinden kucuklere hep boyle yapiyo niye bilmyorum .simdide temzluk yapmaya calsyorum bide grip oldum fenayim

Katre canm wc egtmi guzel gidiyomus sevndm darisi bize artik

Gulden canm insallah nil oyle kelimler kullanmaz ablan biraz rahat sanrim

Funda nuray beni sizler naslsnz kizlar kuzular nasil

hoşgeldin cnm
iyiyim ben
sana da geçmiş olsun

tünaydın canlarım benim sizleri çok ihmal ettim özür dilerim size kısaca özet geçeyim :)
3 hafta önce istanbula gittik hafta sonu ablama gezmeye oradan erdeme bol bol cici aldım gezdik sonra eve döndük
sonraki hafta sonu bizim eşimle tanışma yıldönümümüzdü 10.cu yılımıza girdik eşim süpriz yapmıştı Afyon a termal tatil köyüne gittik 3 gün orada kaldık erdem havuzda yüzdü ben çok güzel dinlendim sauna havuz termal falan çok güzeldi eşim süprizler yapmıştı aşk tazeledik :)
geçen hafta sonuda mersindeydik kaynıma kız istedik bir haftada onun telaşesi ile koşturdum yani anlayacağınız 3 haftadır hiç durmadan koşturdum sizleride ihmal ettim kusura bakmayın
erdem bey iyi şükür günden güne büyüdüğünü görüyorum konuşmaları esprileri hareketleri kuzucuk adam oldu artık
bende iyiyim şükür sadece hiç dinlenemediğim için çok yorgunum o kadar sizler iyimisiniz bana özet geçebileecek birileri varmı burada sadeece yaseminin doğumundan haberim var o kadar

wavsum belki alp bebekleri kıskanıyo ola bilir cnm sende aldıysan falan geçecek bunlar. sen nezaman başlıyosun tuvalet eğitimine bakalım?
betülüm özlettin kendini tatlımya ohhohh iyi gezmişsin şekerim. paşa büyüdü tabi iyice dimi artık bebeklikten çıktı sıpalarya sevemiyecezde eskisi gibi sevdirtmezler yani bizimki zaten hiç sıkıştırmaya gelemiyo.
cnm yaseminin biliyosun yanlız bu ara pek girenyok zaten.
fatma kursa gidiyo gelmiyo beni sağolsun bizi yanlız bırakmıyo oda bayram içintr gelecek.
songülümde yetişemez oldu artık.
ayşegülde dün konuşmuştuk sahi bak herkese çok selam söylemişti sparişleri çok yoğunmuş.
sibel dr gitmişti yazmadı hala.
nurayımda iyi sıkıntı yok şükür.
katredede herşey yolunda.
dilek girmiyo bayağıdır yine.
fundam şehir dışında herzamanki gibi malesef.
ay unuttuğum varmı bakyim. bize gelince niloş öksürüyodu ama şuan daha iyi çörek otu yağınıı birkez daha alkışlıyorummmm:

hoş geldin cnm benim
baya yoğun bi 3 hafta geçirmişsin
ama çok güzel geçmiş senin adına çok sevindim

canım benim ben evdeyim haftaya şehir dışındayım :)

kızlar bu arada akşam defne beni görünce gezmeye gidelim diye tutturdu
aldım avm ye gittik
biraz mağaza dolaştık
pazar günü defnenin arkadaşının doğum günü var.ona korsan gemisi oyuncak aldım(doğum günü konsepti de korsanlı.ve son dönemde korsan oyuncaklarına bayıldığı için öyle bi oyuncak aldım)
sonra defneye dondurma aldım.biraz daha dolaştık ve döndük
bu kuzular gerçekten büyüyorlar
çok güzel ama büyüdüklerini görmek

buarada bu sabah psikiyatırımla görüştüm.beni daha iyi gördüğünü söyledi.
konuştuk baya
bana tekrardan bi test verdi bir sonraki görüşmemize kadar
soruları cevaplayacağım ve ne durumda olduğumu değerlendirecek
bi ara karne çıkaracağız dedi
insanlara karşı sınırlarını korumayı öğreneceksin yoksa çok yorulursun dedi
bunu insanları kırmak olarak algılama dedi
sadece kendini korumuş olacaksın dedi
ilaçlara devam edeceğim

kızlar bu arada akşam eşim defne nedeniyle direkt çocuk odasında yattı :)
sıpa babasına çok karşı
bu arada dün defne kvnin anlattığına göre "salak annem bana etek giydirdi" demiş
eşim bunu anlatıyordu bana
ben de defnenin kreşten öğretmeni arayınca kıyameti koparmıştın yalan söylüyorsun diye demek ki söyleyebiliyormuş dedim.eşim önce bi şaşırdı sonra ama o zaman konuşamıyordu dedi.bende yapma ama bu çocuk 3 haftada mı konuşmayı öğrendi dedim.konu kapandı
çok mutluyum taşı gediğine oturttuğum için

Funda aferın kız ıyı soylemıssın ıslerıne geldıgı gıbı konusamazlar belkı artık
Ayrıca hıc sanmıyorum defnenın salak annem dıyecegını

Betul hosgeldın cnm merak edıp yazmıstım senden haber varmı diye cvp alamamıstım

Wavs sızde evınıze hosgeldınız cnm geccmıs olsun ıns cabuk atlatırsın
Alpte kıskanclıgındanmı yaptı acaba

Gulden nılosun havuzunu gordum nuray soyleyınce:) ne guzel eglenıyolar
Gule gule kullanın:)

Katre wc egıtımı yola gırmıs baya masallah berraya

Fatma asagıda gorunup yazmadan gıdıyorsun
Nasılsın cnm??

Bızde evı sıldık supurduk camasır attık sımdı alısverıse gıdıcez ordan kv deye gorusuruz kızlar

Bızde evı sıldık supurduk camasır attık sımdı alısverıse gıdıcez ordan kv deye gorusuruz kızlar
valla canım syledim
önceden olsa aman sus derdim de artık demeyeceğim
zaten dün kv dengesiz dengesiz konuştu
ona kızıp eşime laf soktum
ama pişman değilim
defnenin bana salak demediğini umuyorum ama dese bile anlamını bilmediği için demiştir.
çünkü annemler geldiğinde de eşime herkesin içinde öküzsün sen öküzsün demişti
her ne kadar eşim annem defnenin yanında böyle şeyler demez dese de kv nin lafları bunlar(ki kv nin ağzı en toplu lafları)

Aslnda kucagima alip sevmyorumda ama bilmyorum iste cok yoruyo beni ama
Buara temizlik yapicam wc egtmine baslayamam ramazanda geliyo napicam dahakarar vermedm canim

Hosgeldin canim oh neguzel gezmissn eglenmissin yorgunlgunda gecer insallah

Hosbuldm canim valla bilmyorym neden yapiyo dunaksam arkadasa gittik yedi aylik bebegi var onuda rahat birakmadi bizde ne otuedgumzdan bisey anlyoruz ne konuatgumzdan

Ayy canlar stresli bi günün ardindan cikabildm hastaneden..sukurler olsun son söz olarak hersey normal dediler.calisir raporumu da aldim.eve geciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…