- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.341
hoşgeldin cnmMrblar kizlar cok sevndim yasemine sasirdmda hem
Biz cumartesi donduk evimize benim icin cok yorucu gunlerdi alp bayag hareketlydi gittgim yerde 10 aylik bebek bide alpten 4 ay buyuk cocuk vardi ikiside kiz.alp kucugune cok zarar verdi kendinden kucuklere hep boyle yapiyo niye bilmyorum .simdide temzluk yapmaya calsyorum bide grip oldum fenayim
Katre canm wc egtmi guzel gidiyomus sevndm darisi bize artik
Gulden canm insallah nil oyle kelimler kullanmaz ablan biraz rahat sanrim
Funda nuray beni sizler naslsnz kizlar kuzular nasil
hoş geldin cnm benimtünaydın canlarım benim sizleri çok ihmal ettim özür dilerim size kısaca özet geçeyim :)
3 hafta önce istanbula gittik hafta sonu ablama gezmeye oradan erdeme bol bol cici aldım gezdik sonra eve döndük
sonraki hafta sonu bizim eşimle tanışma yıldönümümüzdü 10.cu yılımıza girdik eşim süpriz yapmıştı Afyon a termal tatil köyüne gittik 3 gün orada kaldık erdem havuzda yüzdü ben çok güzel dinlendim sauna havuz termal falan çok güzeldi eşim süprizler yapmıştı aşk tazeledik :)
geçen hafta sonuda mersindeydik kaynıma kız istedik bir haftada onun telaşesi ile koşturdum yani anlayacağınız 3 haftadır hiç durmadan koşturdum sizleride ihmal ettim kusura bakmayın
erdem bey iyi şükür günden güne büyüdüğünü görüyorum konuşmaları esprileri hareketleri kuzucuk adam oldu artık
bende iyiyim şükür sadece hiç dinlenemediğim için çok yorgunum o kadar sizler iyimisiniz bana özet geçebileecek birileri varmı burada sadeece yaseminin doğumundan haberim var o kadar
canım benim ben evdeyim haftaya şehir dışındayım :)wavsum belki alp bebekleri kıskanıyo ola bilir cnm sende aldıysan falan geçecek bunlar. sen nezaman başlıyosun tuvalet eğitimine bakalım?
betülüm özlettin kendini tatlımya ohhohh iyi gezmişsin şekerim. paşa büyüdü tabi iyice dimi artık bebeklikten çıktı sıpalarya sevemiyecezde eskisi gibi sevdirtmezler yani bizimki zaten hiç sıkıştırmaya gelemiyo.
cnm yaseminin biliyosun yanlız bu ara pek girenyok zaten.
fatma kursa gidiyo gelmiyo beni sağolsun bizi yanlız bırakmıyo oda bayram içintr gelecek.
songülümde yetişemez oldu artık.
ayşegülde dün konuşmuştuk sahi bak herkese çok selam söylemişti sparişleri çok yoğunmuş.
sibel dr gitmişti yazmadı hala.
nurayımda iyi sıkıntı yok şükür.
katredede herşey yolunda.
dilek girmiyo bayağıdır yine.
fundam şehir dışında herzamanki gibi malesef.
ay unuttuğum varmı bakyim. bize gece niloş öksürüyodu ama şuan daha iyi çörek otu yağınıı birkez daha alkışlıyorummmm:
ay pardon şekerim karıştırmışım bak funda evdyymiş he hehe:hoş geldin cnm benim
baya yoğun bi 3 hafta geçirmişsin
ama çok güzel geçmiş senin adına çok sevindim
canım benim ben evdeyim haftaya şehir dışındayım :)
canım karıştırman çok normal çünkü ben kuş misali bi ordayım bi burdaay pardon şekerim karıştırmışım bak funda evdyymiş he hehe:
valla canım syledimBızde evı sıldık supurduk camasır attık sımdı alısverıse gıdıcez ordan kv deye gorusuruz kızlar
hoşgeldin cnm
iyiyim ben
sana da geçmiş olsun
wavsum belki alp bebekleri kıskanıyo ola bilir cnm sende aldıysan falan geçecek bunlar. sen nezaman başlıyosun tuvalet eğitimine bakalım?
betülüm özlettin kendini tatlımya ohhohh iyi gezmişsin şekerim. paşa büyüdü tabi iyice dimi artık bebeklikten çıktı sıpalarya sevemiyecezde eskisi gibi sevdirtmezler yani bizimki zaten hiç sıkıştırmaya gelemiyo.
cnm yaseminin biliyosun yanlız bu ara pek girenyok zaten.
fatma kursa gidiyo gelmiyo beni sağolsun bizi yanlız bırakmıyo oda bayram içintr gelecek.
songülümde yetişemez oldu artık.
ayşegülde dün konuşmuştuk sahi bak herkese çok selam söylemişti sparişleri çok yoğunmuş.
sibel dr gitmişti yazmadı hala.
nurayımda iyi sıkıntı yok şükür.
katredede herşey yolunda.
dilek girmiyo bayağıdır yine.
fundam şehir dışında herzamanki gibi malesef.
ay unuttuğum varmı bakyim. bize gelince niloş öksürüyodu ama şuan daha iyi çörek otu yağınıı birkez daha alkışlıyorummmm:
tünaydın canlarım benim sizleri çok ihmal ettim özür dilerim size kısaca özet geçeyim :)
3 hafta önce istanbula gittik hafta sonu ablama gezmeye oradan erdeme bol bol cici aldım gezdik sonra eve döndük
sonraki hafta sonu bizim eşimle tanışma yıldönümümüzdü 10.cu yılımıza girdik eşim süpriz yapmıştı Afyon a termal tatil köyüne gittik 3 gün orada kaldık erdem havuzda yüzdü ben çok güzel dinlendim sauna havuz termal falan çok güzeldi eşim süprizler yapmıştı aşk tazeledik :)
geçen hafta sonuda mersindeydik kaynıma kız istedik bir haftada onun telaşesi ile koşturdum yani anlayacağınız 3 haftadır hiç durmadan koşturdum sizleride ihmal ettim kusura bakmayın
erdem bey iyi şükür günden güne büyüdüğünü görüyorum konuşmaları esprileri hareketleri kuzucuk adam oldu artık
bende iyiyim şükür sadece hiç dinlenemediğim için çok yorgunum o kadar sizler iyimisiniz bana özet geçebileecek birileri varmı burada sadeece yaseminin doğumundan haberim var o kadar
Funda aferın kız ıyı soylemıssınıslerıne geldıgı gıbı konusamazlar belkı artık
Ayrıca hıc sanmıyorum defnenın salak annem dıyecegını
Betul hosgeldın cnm merak edıp yazmıstım senden haber varmı diye cvp alamamıstım
Wavs sızde evınıze hosgeldınız cnm geccmıs olsun ıns cabuk atlatırsın
Alpte kıskanclıgındanmı yaptı acaba
Gulden nılosun havuzunu gordum nuray soyleyınce:) ne guzel eglenıyolar
Gule gule kullanın:)
Katre wc egıtımı yola gırmıs baya masallah berraya
Fatma asagıda gorunup yazmadan gıdıyorsun
Nasılsın cnm??
Bızde evı sıldık supurduk camasır attık sımdı alısverıse gıdıcez ordan kv deye gorusuruz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?