2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ayy canlar stresli bi günün ardindan cikabildm hastaneden..sukurler olsun son söz olarak hersey normal dediler.calisir raporumu da aldim.eve geciyorum
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım
neden stresli bi gündü

GÜNAYDIN KIZLAR UMARIM HERKES İYİDİR. BENİM PEK KEYİFİM YOK İÇİMDE BİR SIKINTI VAR ALLAH HAYIR ETSİN. FUNDA İYİ YAPMIŞSIN CNM LAF SÖYLEMEKLE.
WAVSUM O SİNYELİ NEZAMAN ALIRSAN OZAMAN BAŞLA ACELE ETME CNM.
BENİ HERZAMANKİ GİBİ HAMARATSIN ŞEKERİM.

günaydın cnm
hayırdır inşallah kötü bişey yoktur

Gunaydin arkadaslarrr nasilsnzz...
günaydın cnm

fundam doğumgünün kutlu olsun cnm iyiki doğdun defnoşla eşinle ailenle güzel yılların olsun..
teşekkür ederim cnm benim
hep birlikte nice güzel senelere

Gunaydın kızlar

Gulden ıcındekı sıkıntı hayır olsun cnm benım

Funda dogum gunun mu bugun? Iyıkı dogdun arkadasım:)

Bugun bı bebek haberı daha aldım akrabamızın kızı dogum yaptı cok sukur prenses geldı:)
Allah kımseyı bekletmesın o yollarda...

Bız kahvaltı yapıp yıne dısarı cıkıcaz:) once carsıya yarın ıcın hedıyeler bakmaya sonra arkadasa tupper reklamına gıdıcez:)
Yarın heryer tatıl burda, buraya baya uzak (1,5 saat falan) arkadasım var ona gıdıcez :)
Cumada gıttıgım bı outlet magaza var oraya goturecek galıba esım yazlık alısverıs ıcın:)
Doluyuz bu gunler opuyorum sızı

ohhh benicim günaydın gezin bakalım cnm. negüzel
içimdeki sıkıntıyı bilmiyorum cnmya hiç birşey yapasımyok.
bu arada bebek hoşgelmiş analı babalı büyüsün hani senin bir arkadaşının bebeği vardı o nasıl oldu cnm..

Sagol guldencm.iki yerde takip ediliyorm.bbzm durumlar farkli biraz kurum hastanesinden onayli olmasi gerekiyo. o yuzden hastaneye gittim zaten devam ettgm dr.du ama bazi sıkıntılar oldu bebekle ilgili o da bi ust hastaneye sevketti .hem kontrol hem rapor icin.oyle iste sonuc olarak raporu aldm.hoca son soz olarak sıkıntı uok dedi insallh oyle olur:))

Sana da hayrolsn neden sıkıldın acaba..yasemnden haber var mi nasillarms..

Bu arada bnm paşa hala makat gelisi duruyo dr döner daha diyo ama pek umutlu degdegilim.ilki normal dgumdu bu sezeryan olucak diye hissedyorum:) pasamin yüzünü gördüm meryeme benzettim sma baklm gorucz...2250gr olmusuz..gelisim onde gidiyo.hayrlisi insallhh

evet canım doğum günüm bugün
teşekkür ederim canım arkadaşım iyi ki varsınız
maşallah paşaya
canım sağlıklı olsun da normal ya da sezeryan farketmez

sibelcim hayırlısıya al kucağına bebişini.
betül günaydın. yaseminler taburcu oluyolar cnm belkide olmuşlardır herşey yolunda yani şükür..

Off meryem yine hashasta.oksuruk baslamsti gece.corekotu verdim ama simdi de cok oksuruyorms.hirilti da baslams.artik cok yoruldm ya iki haftaya bir hastalikla ugrasmktan yoruldm..esime söz gecirememekten yoruldm.....

Off meryem yine hashasta.oksuruk baslamsti gece.corekotu verdim ama simdi de cok oksuruyorms.hirilti da baslams.artik cok yoruldm ya iki haftaya bir hastalikla ugrasmktan yoruldm..esime söz gecirememekten yoruldm.....
geçmiş olsun cnm
eşin niye söz dinlemiyor meryem hasta oldu diye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…