- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.361
herşeyin yolunda olmasına sevindim canımAyy canlar stresli bi günün ardindan cikabildm hastaneden..sukurler olsun son söz olarak hersey normal dediler.calisir raporumu da aldim.eve geciyorum
GÜNAYDIN SİBELCİM AY BU ARADA SEVİNDİM RAPOR ALMANA SEN NORMAL DOĞUMMU YAPACAKSIN BİRDE SENİN SÜREKLİ GİTTİĞİN DR YOKMU CNM?Gunaydin arkadaslarrr nasilsnzz...
GÜNAYDIN KIZLAR UMARIM HERKES İYİDİR. BENİM PEK KEYİFİM YOK İÇİMDE BİR SIKINTI VAR ALLAH HAYIR ETSİN. FUNDA İYİ YAPMIŞSIN CNM LAF SÖYLEMEKLE.
WAVSUM O SİNYELİ NEZAMAN ALIRSAN OZAMAN BAŞLA ACELE ETME CNM.
BENİ HERZAMANKİ GİBİ HAMARATSIN ŞEKERİM.
günaydın cnmGunaydin arkadaslarrr nasilsnzz...
teşekkür ederim cnm benimfundam doğumgünün kutlu olsun cnm iyiki doğdun defnoşla eşinle ailenle güzel yılların olsun..
ohhh benicim günaydın gezin bakalım cnm. negüzelGunaydın kızlar
Gulden ıcındekı sıkıntı hayır olsun cnm benım
Funda dogum gunun mu bugun? Iyıkı dogdun arkadasım:)
Bugun bı bebek haberı daha aldım akrabamızın kızı dogum yaptı cok sukur prenses geldı:)
Allah kımseyı bekletmesın o yollarda...
Bız kahvaltı yapıp yıne dısarı cıkıcaz:) once carsıya yarın ıcın hedıyeler bakmaya sonra arkadasa tupper reklamına gıdıcez:)
Yarın heryer tatıl burda, buraya baya uzak (1,5 saat falan) arkadasım var ona gıdıcez :)
Cumada gıttıgım bı outlet magaza var oraya goturecek galıba esım yazlık alısverıs ıcın:)
Doluyuz bu gunler opuyorum sızı
Gunaydın kızlar
Bugun bı bebek haberı daha aldım akrabamızın kızı dogum yaptı cok sukur prenses geldı:)
Bız kahvaltı yapıp yıne dısarı cıkıcaz:) once carsıya yarın ıcın hedıyeler bakmaya sonra arkadasa tupper reklamına gıdıcez:)
Yarın heryer tatıl burda, buraya baya uzak (1,5 saat falan) arkadasım var ona gıdıcez :)
Cumada gıttıgım bı outlet magaza var oraya goturecek galıba esım yazlık alısverıs ıcın:)
evet canım doğum günüm bugünGunaydın kızlar
maşallah paşayaSana da hayrolsn neden sıkıldın acaba..yasemnden haber var mi nasillarms..
Bu arada bnm paşa hala makat gelisi duruyo dr döner daha diyo ama pek umutlu degdegilim.ilki normal dgumdu bu sezeryan olucak diye hissedyorum:) pasamin yüzünü gördüm meryeme benzettim sma baklm gorucz...2250gr olmusuz..gelisim onde gidiyo.hayrlisi insallhh
günaydın cnmgünaydın canlar hepinizi öpüyorum
teşekkür ederim canımmutlu yıllar fundacıımm
teşekkür ederim cnm benim aminDogum günün kutlu olsun fundcm.daha mutlu huzurlu yıllar geçirmen dilegyle
geçmiş olsun cnmOff meryem yine hashasta.oksuruk baslamsti gece.corekotu verdim ama simdi de cok oksuruyorms.hirilti da baslams.artik cok yoruldm ya iki haftaya bir hastalikla ugrasmktan yoruldm..esime söz gecirememekten yoruldm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?