2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evet fundacm hasta ne zamndr ve dogru düzgün bi dr.adr.a gitmedik götürmuyo.bana da musade etmiyo onu dinlemeyip gotrsem kavga cikartir kesin pofff pofff yaniii

Evet fundacm hasta ne zamndr ve dogru düzgün bi dr.adr.a gitmedik götürmuyo.bana da musade etmiyo onu dinlemeyip gotrsem kavga cikartir kesin pofff pofff yaniii
canım önemli olan senin çocuğunun sağlığı
sen götür çocuğun tedavisini yaptır
o istediği kadar kızsın
sonsuza kadar kızacak değil ya
bir iki söylenir sonra geçer
bu ne ya. çocuğun yıpranmasından iyidir onun söylenmesi

Gunaydın kızlar
Bugun acılıs benden:)
Bır saattır donuyorum yatakta uyku tutmuyor gecede gec yattım oysakı
Aklımda bır suru dusunce plan sanırım ondan:)
Ramazanın ıkıncı gunu buyuk ıhtımal evde davet verıcem kuran okunacak kadın erkek 30 kısıyı buluyo hesabıma gore (15 de buyuklu kucuklu cocuk) 45 kısı :) dun aksam netlestırdık bıraz sımdı haber beklıyorum ılk cuma yada ıkıncı cuma olucak kısmetse..
Ilk defa bu kadar kalabalık grup agırlıkcak olmam dan sımdıden heyecanı bastı:) ınsallah hersey yolunda gıder...

Bugun bıde uzun yolculuk ve mısafırlık benı beklıyor uyumam lazım gorusurz optum sızı

Sıbelcım hersey yolunda olmasına sevındım cnm
Hayırlısıyla sende sona yaklasıyorsun artık:)

Guldencım bahsettıgın arkadasımın bebegı melek olup cennete uctu yavrum

günaydın benicim gerçektenmi allahım ailesine sabır versin çok zor bir durum gerçekten.
ohhh pek hamarat arkadaşım sen halledersin hiç şüpem yok menüde ne olacak bakalım.
şimdiden allah kabul etsin cnm.
sibelcim sen ne bakıyosun eşine alırım çocuğumu giderim istediği kadar kavga etsin umrumda değil ya anlamıyorum insan nasıl çocuğunu dr götürmez pes diyorum.neyse.
funda ne yaptınız akşam doğum günün için ayrıntıyaz.
kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir günaydın herkese..

Fundacim dogumgunun kutlu olsun canim nice mutlu yillara insallah sevdiklerinle
teşekkür ederim canım benim

günaydın cnm
allah kolaylık versin canım şimdiden
misafir ağırlamak misafirine göre kolay yada zor
inşallah herşey istediğin gibi gider

günaydın cnm
valla bişey yapmadık canım
akşam defneyi almaya gittiğimde eşim gelmişti zaten.
kv nin yanında hediyemi verdi
kv ağzını açıp da tek kelime etmedi doğum günün kutlu olsun bile demedi.
sonra çıktık eve gidecektik.defne park diye tutturdu.parka döndük.1 saatten fazla parkta kaldık.eve gelince defneyi banyo yaptırdım, çamaşır yıkadım.defneye bişeyler yedirdim öyle geçti gün

günaydın cnm ee ne hediye almış eşin bakalım. ee sende kutlama bundan sonra kv doğum gününü şekerim bak ders olsun sana bular.. kızlar size bir soru. şimdi oyun havuzu topu lazım bana 23 nisanda 100 tane indirimli almıştım ama şimdi çok pahalı 20dan aşapı yok varmı bana önerebiceğiniz biryer . oyun havuzu topu için???

canım uzun zamandır reklamlarda çıkan schole velvet diye bi alet var ya ona bakıyordum ama pahalı geldiği için almıyordum.onu almış.
valla bundan sonra kv doğumgünü kutlamasını unutsun
en iyi pastaneden pastasını alırdım,hediyesini alırdım doğum gününü kutlardım ama bundan sonra ben de onunkini kutlamam olur biter.çok da önemli değil ne yapıyım.baksana kp doğumgününde ben şehir dışındaydım kimse hatırlamamış.ben burada olsaydım kutlardım
valla canım toplar konusunda pek bir önerebileceğim yer yok

aaaa ben çok cahil kalmışım neki o şekerim ben bilmiyorum denk gelmemişim herhalde hiç.hoş tvde izlemiyorumki.

canım ayaklardaki ölü deriyi soyuyor
ponza taşının modernleştirilmiş hali bi nevi :)

biraz önce eşim aradı doğum günümü kutladı tekrar :)

fundacim Güle güle kullan hediyeni canim kv dede var ondan çok memnun sende memnun kalırsın ins bende guldenguldene katılıyorum doğum günün kutlu olsun bile demem bundan sonra senin yerinde olsam
sibelcim sen esinle bir daha konuş canim araştır güzel bi Dr bul sen gelmezsen ben kendim goturucem de kroniklesmesin Allah korusun
guldencim valla benimde bi fikrim yok canim ya internetten araştırdın mi belki uygun denk gelir
benicim ay bende uyuyamam dusunmekten plan yapmaktan daha da çok varmış Allah kolayligini verir ins
kızlar bizde Parktan geldik kizimla çok gök gülüyor fena yağmur bastiracak

tünaydın nurayım oyyy kuzu geziyo parklarda maşallah:
baktım ama bakıcam bakalım tekrar cnm sibel sesin çıkmadı canım.ne yaptın hastamı meryemcik..

sağol canım bakalım deneyeceğim
defne kurcalamasın diye makinayı açamadım bile
bende demeyeceğim bundan sonra
çünkü kısasa kısas
bu zamana kadar yaptım da ne oldu?
amaaaann herkes hak ettiği kadar değer görecek artık benden

burada da hava kapalı ama henüz yağmur yok

Evet cnm ya Allah kımseye yasatmasın....

Menu daha bellı degıl cnm:) ama et pılav sarma kesın gıbı:)
Amın ınsallah altından kalkabılırım

Sagol cnm mısafırler kendı cevremız ama yınede erkeklerle beraber olucagı ıcın daha bı organıze olmak lazım kadın kadına daha bı rahat oluyor cunku:)
Ay daha cok var gıbı ama ramazan gelene kadar kac tane randevu var gıdılecek yerler falan bıgun halılar yıkanıcak sanırım bahcede cunku halı yıkama yerı bulamadım herkes bısey soyluyo memnun olan yok gıbı
Oh ne guzel gezmıssınız sızde:)
Burda bugun hava cok guzel bızde bahcedeyız
Yarında 32 derece olcakmıs:)

altından kalkar benim arkadaşım hiç şüpem yok benim. benicim ay insanın kendi bahçesinde halı yıkaması çok zevkli olur he hehe: süper ama kızlara dikkat etmek lazım hasta olmasınlar tabi direk..

altından kalkar benim arkadaşım hiç şüpem yok benim. benicim ay insanın kendi bahçesinde halı yıkaması çok zevkli olur he hehe: süper ama kızlara dikkat etmek lazım hasta olmasınlar tabi direk..
Insallah cnm benım:)
Halı yıkarken kızlarda yıkanıcak zaten o kesın:)
Yarın hava cok guzel ama hem kendıme alısverıs hemde pasaport ıslerı var onları halletmeye gıdıcez zaman kalmaz sanırım
Esımde yardım edıcegı ıcın cok sıkıntı yapmıyorum yoksa kızlarla asla yıkayamam:))
Yasemınden haber varmı cnm nası gıdıyomus ıkı cocuklu hayat:)

aynen tek başına olmaz cnm.
yasemin iyi cnm ama biraz uykusuz gündüz zeynep gecede paşa uyutmuyomuş. onun dışında pek sıkıntı yok zeynep seviyo kardeşini kalksın diyomuş.
hep zendine arkadaş arıyo kuzum ne yapsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…