2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hersey rayına oturana kadar olacaktır
uykusuzluk
Konusursan bızdende cok slmlar cnm
Masallah zeynebe kardes candır degılmı:)
Ay songulde ugramıyo artık
Sende yalnız kaldın buralarda benımde cıkmam lazım kızlara dus aldırıp yavastan gıyınmeye baslıycaz:) gorusurz cnm

Tahlil verfik film cektrdik yatis vereckler galiba bir hafta diyo dr.cok moralm bozuk duanizi eksik etmeyin ne olur

sibelcim çok geçmiş olsunya kıyamam meryemime ee tabi bu kadar uzun öksürük sürekli hastalık ve doktora gitmemek ahh eşin şimdi ne diyecek bakalım.
sen sıkma canını cnm toparlar meryemim en kısa zamanda inş kıyamamya.bak bebğeyi de düşün . takılma yani kafana birşey takma.

Saolun guldencm.yatis yaptik bugün. Ptesi ye kadar burdasnz dedi dr ama bklim insallh toprlanrz da yarin cikarz yoksa bana da cok zor olucak burasi

Günaydın kizlar
sibelcim geçmiş olsun canım ne teşhis koydu dr neden yatış verdi ins ciddi bişey değildir çabucak toparlanirmeryemcik
guldencim bulabildin mi top ne yaptin
fundacim sizden ne haber
benicim sizde de hersey yolundadi ins

Gunaydin herkese..biz daha iyiyiz bugün dr da öyle soyledi ama hastane ortami bana iyi gelmedi grgrupip oluyorm yine.e.asil dr la konusup durum iyiyse cikmak istediğimi soyluycem.

Teshis olarak bronsiolitle astim arasi bişey deddediler.bundan sonra astim ilaci kullanicak sıkıntısı oldgunda.ve cocuk göğüs hastaliklari uzmani takip edeck.
iyi dileklerinz icin hepinze tesekkurlee

gümnaydın nurayım yok henüz almadım bakıyorum hala ama almam lazım en azından 100 tane daha he hehe sen nasılsın elifim nasıl?
sibelcim geçmiş olsun tekrar cnm artık hırıltıları iyi takip etmen gerekiyor. benim kulağım özellikle gece uyurken hep nilde geçen başlamıştı hemen havaya başladım şükür ilerlemeden atlattık..

günaydın herkese kızlar hayırlı cumalar..
GÜNAYDIN CNM HAYIRLICUMALAR

günaydın cnm
biz iyiyiz, siz nasılsınız?

günaydın cnm
geçmiş olsun
bence durum böyleyken iyileşmeden hastaneden çıkarma derim

günaydın ve hayırlı cumalar kızlar
dün akşam eşim pasta almış bana kv lerde kestik
kv yine kutlamadı ama pastayı bayıla bayıla yedi
hiç bişey demedim

günaydın fundacım defnoş nasıl?
defnoş süper cnm
1 haftadır babası çocuk odasında yatıyor defne de mutlu mesut benimle yatıyor
yalnız canımı sıkan bişey var
kv defneye bişey yaptırmak için sürekli kuş geliyor,şimdi bizi ısıracak benzeri şeyler söylüyor ve defne korkuyor
evde sürekli anne korkuyorum,şimdi kuş gelecek vs diyor
her ne kadar annecim korkma kuş bişey yapmaz,ben yanındayım falan desemde korkmuş bi kere
çarşamba akşamı eşime dedim bak defne korkuyor,kuş geliyor falan demeyin diye
dün akşam biz balkondayken eşim annesine defne korkuyor kuş geliyor deme dedi
kv hemen itiraz ediyor.ay burada hiç öyle bişey demiyor diyor
açıkça bana yalan söylüyor diyemiyor ama alttan da almıyor

fundacım tekrar doğumgünün kutlu olsun aman boşver sen ona diyeceğini doğumgününde söyleyeceksin..
teşekkür ederim cnm benim
doğum günüm 3 haziran ama nüfus memuru nüfus cüzdanını çıkardıkları günü yani 4 haziranı yazmış
o yüzden eşim 2 gün kutladı doğum günümü :)

aynen cnm bundan sonra kusura bakmasın
ya ama yine de insan ağız ucuyla olsun kutlar değil mi senin evinde pasta kesiliyor
amaaaan kendi kaybeder

korkutma çok kötü gerççekten bende bu konuda herkesi uyarıyorumhatta ankaraya gittiğimde arkadaşıma kızdım yok abi kızacak yok polis gelio çok sinir oldum benim çocuğuma benden başkası kızamaz korkutamaz dedim.
eğer seninyanında olursa çpok citi birşekilde uyar cnm.
diğerine gelince aynen insan kutlar ağız ucuylada olsa. boşver sende kutlamaki anlasın.

ya işin kötüsü çocuğun korktuğunu kabullenmiyor
bu kadın insanı katil eder resmen ya
tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…