- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.401
Hersey rayına oturana kadar olacaktıraynen tek başına olmaz cnm.
yasemin iyi cnm ama biraz uykusuz gündüz zeynep gecede paşa uyutmuyomuş. onun dışında pek sıkıntı yok zeynep seviyo kardeşini kalksın diyomuş.
hep zendine arkadaş arıyo kuzum ne yapsın..
canım benim meryem için mi senin için mi?Tahlil verfik film cektrdik yatis vereckler galiba bir hafta diyo dr.cok moralm bozuk duanizi eksik etmeyin ne olur
sibelcim tekrar geçmiş olsun ama ne tehşis koydu dr nededi yani.Saolun guldencm.yatis yaptik bugün. Ptesi ye kadar burdasnz dedi dr ama bklim insallh toprlanrz da yarin cikarz yoksa bana da cok zor olucak burasi
GÜNAYDIN CNM HAYIRLICUMALARgünaydın herkese kızlar hayırlı cumalar..
günaydın cnmGünaydın kizlar
sibelcim geçmiş olsun canım ne teşhis koydu dr neden yatış verdi ins ciddi bişey değildir çabucak toparlanirmeryemcik
guldencim bulabildin mi top ne yaptin
fundacim sizden ne haber
benicim sizde de hersey yolundadi ins
günaydın cnmGunaydin herkese..biz daha iyiyiz bugün dr da öyle soyledi ama hastane ortami bana iyi gelmedi grgrupip oluyorm yine.e.asil dr la konusup durum iyiyse cikmak istediğimi soyluycem.
Teshis olarak bronsiolitle astim arasi bişey deddediler.bundan sonra astim ilaci kullanicak sıkıntısı oldgunda.ve cocuk göğüs hastaliklari uzmani takip edeck.
iyi dileklerinz icin hepinze tesekkurlee
defnoş süper cnmgünaydın fundacım defnoş nasıl?
teşekkür ederim cnm benimfundacım tekrar doğumgünün kutlu olsun aman boşver sen ona diyeceğini doğumgününde söyleyeceksin..
ya işin kötüsü çocuğun korktuğunu kabullenmiyorkorkutma çok kötü gerççekten bende bu konuda herkesi uyarıyorumhatta ankaraya gittiğimde arkadaşıma kızdım yok abi kızacak yok polis gelio çok sinir oldum benim çocuğuma benden başkası kızamaz korkutamaz dedim.
eğer seninyanında olursa çpok citi birşekilde uyar cnm.
diğerine gelince aynen insan kutlar ağız ucuylada olsa. boşver sende kutlamaki anlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?