2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hayirli cumalar kizlar
Sibelcim cok gecmis olsun canim insallah hemen iyilesr meryem

Funda bosver takma kv ni sende onunkini kutlamazsn

Katre nerelerdesn canim berra napiyo

Slm kızlar

Sibelcim cok üzüldüm ya inşallah bir an once iyileşir kuzucuk. Hamile hamile ne zor olmuştur sana da. Allah kolaylık versin canim. Ciktiniz mi naptiniz haberdar et bizi.

Wavss ım bizi sormussun sagol canim. Biz iyiyiz cok şükür. Bu ara gezmelerdeyiz firsat bulamadim yazmaya bi türlü. Yanimizda lazimlik tasiyiruz her gittigimiz yere o kötü oluyo:) ama buna şükür hallettik ya omzumdan bi yük kalkti. Iste bi gece biraz sıkıntılı. Ben kaldirdigimda yapmiyor. kendi cok sıkışip uyanirsa yapiyir ancak onu da genelde kaçırıyor. Kaçırdığı icin de cok ağlıyor yikiyor ortalığı gece gece.
Pazar günü de annemler gelecek gibi bi aksilik olmazsa. Bizden haberler böyle:)

Yasemin cok merak ediyorum. Nasil geciyor günler. Zeynep napiyor Sen nasil oldun. Dikislerinde falan bi sıkıntı var mı. Sagliniz iyi mi? Çok soru sordumsanırım ama yaz arada haberdar et canim:)

Hastanede ki 3.gunumuzden herkese gunaydin.bu gece ikimizde daha rahat uyuduk hatta gordgm ksdaryla Meryem cook iyi su an nefesi fln tamamen duzene girmis gibi insallh.insallh.hepinizi cok sevyorz dualarinizi eksik etmeyin insallh

Günaydın kızlar. ben yine yollardayim. sibelcim daha iyi olmanıza sevindim.
katre canım olsun berra alissin da lazimlik taşınır

günaydın kızlar.
katrem annenler gelmiştir inş gözün aydın cnm.
yasemini sormuşsun iyiler ama ömer paşa gündüz uyuyor gece uyumuyor biraz zorluyor tabi ama sağlığı yerinde çok şükür:
dikişleride hafif kanama olmuştu ama sorun yokmuş cumartesi kontrole gitmişti yasemin.
sibel iyi olmanıza sevindim bugün çıkarsınız ozaman çooook gemiş olsun

Gunaydın kızlar
Sıbel cok gecmıs olsun cnm cıkmıssınızdır hastaneden ıns

Gulden kımsecıkler yok haklısın cnm yaz geldı herkes dısarıda artık
Nılos nasıl cnm yenı toplar alındı mı:)
Yasemının dıkıslerınde sorun yokmus dımı
Ins toparlanır bıran once

Funda bu hafta ayrımısın defneden
Allah kavustursun cnm
Defnecıkte ıyıdır ıns

Katre artık wc ısı cozuldu sanırım masallah sıze
Beyzada ılk gunler bende heryere kazımlık tasıyodum yapmıyodu wc ye:)

Wavs nuray songul betul aysegul fatma ozcanan ses verın kızlar:)

Bızlerde ıyıyız cok sukur esım 4 gun evdeydı gezmelerle gectı bu arada halılarımızıda yıkadık cuma cok sıcaktı burda 36 dereceyı gorduk:) aksam ustu kızlara havuz doldurduk bızde esımle halıları yıkadık:)
Dunde yuzmeye goturduk kuzuları uzun zaman sonra ılk kez:) cok eglendıler daha sık yapmamız lazım:)

günaydın benicim sorma çok yanlız kaldımya.
havuzu nille eylül patlattılar bir kısmını cnm yani 3 boğumdan oluşuyodu eylül havuzun kenerına oturup zıplıyo ve havuzu ikiye kıvırınca tabi nilde onu görünce yapıyo bir kenarı böylelikle patladı kızdım bende top almıyaam nilede söyledim
nile aldığnilin oyuncakları kırılıp zarar görüyo kendininkilere hiç zarar vermiyo.
bende artık böyle büy
m evide eylül gelince kaldırıp ters çevirip kırmışlardı kızmıştım tamam çocukta nedens hepnilin oyuncakları zarar görüyo neyse bende artık büyük birşey almıyacam aldığım güzel oyuncaklarıda saklayıp nille ikimiz varken oynatıcam sonuçta dünyanın parasını veriyorum dimi ama..

havuzu nille eylül patlattılar bir kısmını cnm yani 3 boğumdan oluşuyodu eylül havuzun kenerına oturup zıplıyo ve havuzu ikiye kıvırınca tabi nilde onu görünce yapıyo bir kenarı böylelikle patladı kızdım bende top almıyaam nilede söyledim
nile aldığnilin oyuncakları kırılıp zarar görüyo kendininkilere hiç zarar vermiyo.
bende artık böyle büy
m evide eylül gelince kaldırıp ters çevirip kırmışlardı kızmıştım tamam çocukta nedens hepnilin oyuncakları zarar görüyo neyse bende artık büyük birşey almıyacam aldığım güzel oyuncaklarıda saklayıp nille ikimiz varken oynatıcam sonuçta dünyanın parasını veriyorum dimi ama..

bende artık böyle büy

Oo hıc ıyı olmamıs bu cokta heves etmıstı nıl dımı
Daha cok sızde vakıt gecırılıyo galıba kaldırman en mantıklısı o zaman
Bende gardırobuma baslıyorum bugun ne var ne yok dısarı cıkacak yarıdan fazlası verılmek uzere kaldırılacak cok ısım vaaarrrr:)

evet canım bu hafta defneden ayrıyım
defne iyi şükür

kızlar bu hafta sonu eşim sinir etti beni
cuma akşamı iş çıkışı gittim kendime bikaç parça bişey aldım
kilo aldığım için hiçbir şeyim olmuyor
neyse akşam eve geldik eşime söyledim
beyefendi çıldırdı.neymiş kendisi parasız dolaşıyormuş ben kendime alışveriş yapıyormuşum.hiç ona paran var mı demiypormuşum o annesinden borç alıyormuş.benim şarteller attı
dedim ki sen neye harcıyorsun paranı
evi geçindiren benim daha bir de sana paramı vereceğim.
araba kredisini,defnenin kreş parasını,suyu,doğalgazı,aidatı, pazar parasını karşılayan benim.bizim sana ne yüklüğümüz var.sen bi konut kredisi ödüyorsun geri kalanı ne yapıyorsun.
ben böyle kızınca sustu
neyse cumartesi günü o bizden önce kalkıp kahvaltısını yaptı.bizde defneyle kahvaltı yaptık.sonra.onlar kv ye gitti ben tüm mutfağı,banyoyu temizledim, evi süpürdüm
akşam 11 e doğru geldiler. başım ağrıyordu defneyi alıp yattım. sabaha kadar 3 tane ilaç aldım ama geçmedi
sabah da evde ekmek yoktu.dedim ki gidin poaça vs alında kahvaltı yapalım.siz gelinceye kadar ben de biraz yatayım.
bi baktım defnenin kıyafetlerini poşete dolduruyor.ne yapıyorsun sen dedim
annesine gidecekmiş.doğru düzgün kahvaltı yapacakmış.hep haftasonları hastalanıyormuşum, anca yatıyormuşum.böyle kadınlığı o da yaparmış.birbirimize girdik.ben ona saydırdım o bana.
defneyi hiçbir tarafa götüremezsin arkadaşının doğum günü var dedim.ben gezmeye gelince düzel,iyormuşum.dedim ki sen ne zaman hasta olabileceğini belirleyebiliyorsun galiba. inşallah benim yaşadığım acıları sen de yaşarsın.o zaman görürüm seni.neyse sonra bu geldi.hadi oy kullanalım ondan sonra da sana kahvaltı ısmarlayım diyor.bende senin hiçbir şeyini istemiyorum dedim.
neyse bu beni ikna etti.dün de yağmur yağdı.iyiki camları silmemişim.
sabah da beni yine sinir etti.sabah 5:40 da servise bırakacaktı beni.sabah saati çaldı,2 kere ben gittim uyandırmaya uyanmadı.buçukta güç bela uyandı.5:40 da evden çıktık doğal olarak servise yetişemedik.sonra dedim ki mavişehirden geçiyor oraya bırak.beyefendi kafasına göre gitti atakente.dedim ki orada durak yok.neyse gittik gerçekten durak olmadığını gördü.dedim bari karşıyaka sahile git.gittik kimse yok yazıhanede.arabanın kapısı açık ben indim yazıhaneden servis numarasını almaya.arkamdan söyleniyor sesini duydum.ben arabay yaklaşınca sustu.servisi aradım.6:05 te orada olacağım dedi.bekledik.servise binmek için inerkn o da indi beni öpecek.kusura bakma baya zor oldu dedim ve dinlemeden servise bindim.
serviste beni arıyor teşekkür edeceğin yerde bana laf sokuyorsun diyor.bende bundan sonra senden bişey istemem dedim kapattım.
ben gelincede beni aradı vardın mı diye
sinir etti beni ya
ben ne olursa olsun onu götürüp bırakırken kadın halimle tek laf etmem beyefendiye beni beklemek zor geldi
ya sen ne biçim erkeksin ya
insan karısını beklemez mi ya
dün dedim ki maaşımı sana göndereceğim nasıl geçindiriyorsan geçindir evi.yeter artık ben yoruldum.

ayyy ben bu erkekleri anlamıyorum ya puffff:
önce söyleniyolar sonra normal hiç birşey olmamış gibi devam ediyorlar..

ç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…