2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım işte ben de onu anlamıyorum
adam sadece konut kredisi ödüyor ki onunda sadece 1000 tl taksiti var kalanını kira ödüyor zaten
paranın geri kalanını ne yapıyor anlamıyorum
ha bir de elektrik ve internet ödüyor.ki ikisini toplasan 100 tl ancak yapar
bu ay kiracı çıktı 1800 tl kredi taksiti ödeyecek
onun haricinde adamın yine bi gideri yok.sanki evin erkeği benim
bütün herşeyi ödüyorum hala yaranamıyorum adama ya
ama dediğim gibi bundan sonra göndereceğim maaşı
halletsin bütün ödemeleri
çok sıkıldım ya
bundan sonra düşünmeyeceğim o düşünsün
inan bi pazara gidiyoruz adam bir kg bişeyin parasını da ben veriyim demiyor
hala da benden kötüsü yok

fundacım aslında yanlışı yapan sensin cnm onu öyle alıştırmışsın. bırak kendi ödesin maşımı nie ona göndereyimki
ozaman şşöyle bir yol izleyin maaşını gönderme sakın madem öyle sende maaşını getr bende orataya koyalım bütün ödemelerimizi ordan yapalım kalan parayıda arçlık olarak alalımde bakalım nediyecek.
neden hemen maaşımı vereyim diyorsun alıştırma onu öyle..bugüne kadar herşeyi ödemişsinkıymet bilinmiyo maaşını verince bilecekmi sanki.

hiç zannetmiyorum kıymet bileceğini
ama yoruldum artık para mevzusundan
sanki ben trilyonları kazanıyorum da ondan para saklıyormuşum gibi davranıyor

hiç zannetmiyorum kıymet bileceğini
ama yoruldum artık para mevzusundan
sanki ben trilyonları kazanıyorum da ondan para saklıyormuşum gibi davranıyor
asıl kendi saklıyor canım hem defne sadece senin çocuğun değil dimi ama sonuçta onunda birşeyler yapması lazım ama dedimya onu sen alıştırmışsın biraz onunda ödemesini iste cnm yok böyle birşey al karşına anlat en azından anlatınca anlıtyo sonuçta..

canım ya adam bana doğum günümde aldığı pastanın lafını yapıyor düşün ya
dün kreşten arkadaşları ve aileler birlikteydik.soruyorlar yaz okuluna gönderecekmisiniz diye.eşim bilmiyorum funda karar veriyor diyor
o derece ilgili.ben para verirsem gidecek vermezsem gitmeyecek
adamın çocuğu sevmek dışında bi ilgisi yok

Mrblar kizlar

Ah fundacim nediyimki allahim kolaylik versin sana
Siz hep ayri oldgunuz icin para durumu boyleydi sanrim simdiye kadar ama.artik coguzaman birliktesniz guldenin dedigi cok dogru bencede oyle yapin ben calissam bizde oyle yapardik

Guldencm nilin havuz keyfi bitti yani hep nilin oyuncklarina zarar geliyosa kaldir bencede
Sibelden haberi olan varmi buarada

Beni kolay gelsin canim oh neguzel halilarda yikanmis burasi hep yagmurlu daha camlari silemedim

yani bukadarınada pes ee nasıl birde 2. istiyokiya fundam ama ister tabni ne çocuüun madiyle nede maneviyle ilgilenmiyoki çocuğn varmı var nasılsa ilgilenen biride var . nedden düşünmesinki adam..

Canlarr bugun çıktık cok sukur evimizdeyiz...evde buhar ve antbyotik tedavsne devam ediyirz perşembe gun tekrar kontrilmuz var inşallah hersey yoluna girer....esim bu sabah sehir dışına cikti haftays kadar yok.bklim bizden haberler böyle

valla canım benim kocam umutsuz vaka
önceden evlendiğimizde evi geçindirmek erkeğin görevi sen paranı istediğin gibi harca diyordu ama ne zaman izmire taşındık adam bi garip oldu.annesinin ağzıyla iş yapmaya başladı.
zaten pazar sabah tartıştığımızda sen annenin ağzıyla iş yapıyorsun dedim

yani bukadarınada pes ee nasıl birde 2. istiyokiya fundam ama ister tabni ne çocuüun madiyle nede maneviyle ilgilenmiyoki çocuğn varmı var nasılsa ilgilenen biride var . nedden düşünmesinki adam..
istiyor canım ne olacak nasıl olsa yırtılan deli bekirin yakası
nasıl olsa funda herşeye koşturuyor.çocuğun kıyafetiydi,dr uydu,ilacıydı,yemesiydi, uyumasıydı,kreşiydi. ne olacak ki bi yarım saat sevmek için herkes çocuk ister.adam geçenlerde bi şurup aldı da ne kadar pahalıymış dedi.ben her ay alıyorum gıkım çıkmıyor.
ama kesinlikle güvenmiyorum ve çocuk düşünmüyorum

geçmiş olsun cnm
inşallah çabucak iyileşir meryem
hava çok iyi geliyor onu kesinlikle aksatmayın

Herkese slmmm... nssilsiniz kizlarrr... ben iki kuzuyla uğraşıyorum cekirdrk aile takiliyoruzz esim yardimci sagolsun. Ptesiise bbasliycak o zamanda kv gelecek ins.20 günlük olana kadar.pasa gunduz uyuyo genelde gece ayakta.abla kardes simdilik nobetlese baktiriolar kendilerine.:) buda pasamin bugun ki hali maşallah :) optum hepinizi

Eklentiler

• 20150608_104022.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 64
Sibel cok geçmiş olsun cnm.rabbim sifa versin.beni temizligin hayirli olsun. Katre cis isi tamam sanirim gozun aydin. Optum hepinizi kuzulara ii bakin

Slm kizlar

Pazar gunu annemler geldi ama cok sevinemedik berra hasta dr a gittik Kanin da enfeksiyon cok yüksek. Crp 0-5 arasi olmasi gerekirken 163 çıktı. Bugün acilde serum takildi 4 saat kadar yattık. Cok agladi kuzum. Igne verdi bi de arkasindan da antibiyotik surup basliycaz. Inşallah hastanede yatmadan atlatiriz dua edin bize. Aksam farkettik boynunda bi sislik olmus ilacin yan etkisi mi anlayamadik o da kafamiza takıldı. Acile gotursek mi derken cikamadik yorgunluktan. Gece ates gündüz hastane perişandim uykusuzluktan. Insallah önemli bisey degildir. Sabah gidecektik zaten igne icin dr a gösteririz.

Yasemincim maşallah paşa ya canim iyi olmaniza sevindim. Uykular da duzene girer en kisa zamanda inşallah canim

günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
wavsum öyle oluyo malesef cnmya bizim oyuncaklar hep halloluyo bende çıkarmıyacam yani.
okadar para verip heves edip alıyorum nilde normalde sakin ama 2 kişi olunca inanılmaz oluyolar.
yaseminim maşallah paşaya nazarlardan korusun allahım.
fundam nedieyim ama sen birkere sana söylediğim teklifi götür bakalım ozaman eşin nediyecek çok merak ediyorum.
katre çok geçmiş olsun cnm ben senin yerinde olsam berrayı iminolojiye götürürüm cnm hani araştırıyolarya bağaşıklığını onu diyorumyani yanlış yazmadıysam ben bile nerdeyse götürecektim nili. tekrar çok geçmş olsun ha bu arada dr soruntabi ama korkma benimde geçengün buğazım şişti enfksyon kapmışım bendede öyle bir şişlik oldu antibiotikten sonra geçti cnm.
sibel sevindim çıkmanıza cnm bunbdan sonra meryemde hırıltı duyunca doru dr eşini dinlemeden cnm yazık sanada kuzuyada bak nekadar ilerlemiş.. allahım korusun.

selam canım

selam canım
çok geçmiş olsun
bugün bizi haberdar et

günaydın cnm

Gunaydın kızlar
Katre cok uzuldum yıne hasta olmus kuzucuk ya
Bencede arastırılsın dogdugundan buyana hep cekıyosunuz kıyamam ya, rabbım sıfa versın ıns..

Yasemın masallah pasaya nazar degmesın uykusuzlugunda duzene gırer zamanla ıns
Arada haberdar et bızı

Sıbelcım meryemde daha ıyıdır ıns..

Wavs sagol cnm bugunde temızlıgı bıtırıp halıları sermeyı planlıyorum ıns
Bu hafta toplantı alıcam galıba onun ıcın bıtırmem lazım:)

Funda esınde baya duzelme var derken yıne karısmıs ortalık allah kolaylık versın sana...

Gulden senden naber cnm?

hoşgeldin cnm
evet adam bi garip ya
bıktım inanın bu para mevzularından
bu adam deli ediyor beni
dün akşam aradı konuşmak için bahane arıyor.neyse normal konuştum vs
sonra yine dengesizlik yapıp laf sokuyor
hey allahım ya

Slm kızlar sagolun iyiyiz cok sukur bu hafta izindeyim evdeyim kuzumla ilgileniyorum...babamizi çok ozledik.surekli babacık diye dolaniyo ortalikta....

Katre gecms olsun nasıl oldu berra valla hastsnede kalmk cok zormus ama yavrun iyi olacsksa gerekirse kal boşver. Siz iyice bi araştırın olmazsa esin de sıkıntı yapmiyo madem bmmki gibi daha kolay olur saniyorum..

benicim sağol cnm biz iyiyiz ne olsun bildiğin gibi devam. .
katre ne durumdasınız cnm.
sibelcim senin eşin akıllanmadımı daha cnm hastalığı neden ihmal ediyo nediyo mesela ay çok merak ettim ya hastalık bu hayret birşey..

anxak firsat buldum kizlar sabahtan beri ordan orata kosturup durduk. Boynu sisti demistim ya ultrason istedi dr. Bizi telaslandirdi biraz. Ama şükür korkulacak bisey degilmis. Lenf bezleri sismis enfeksiyon sanırım. Eger nefes borusuna dogru sismis olsaudi o zaman tehtehlikeliydi dedi. şükür geldik evimize. Igne vurdurduk saatlerdir bacaginin uzeribe basamiyordu berra. Yeni yeni iyi olmaya başladı. 2 gundur neler cekti kuzum aglamaktan bitap düştü.

Sibelcim yavrum icin kalirim benim icin hic sorun degil ama berra durmuyor cok zorlanıyorum. Acil de 4 saat yattik abartisiz 2 3 saat ağladı. Hareketli bi cocuk olunca heralde Cok sıkılıyor yatmak istemiyor ne yapacağımı sasiriyorum. o yuzden hastanede yatmak cümlesini duydugum anda icime sıkıntilar basiyor. Rabbim dusurmesin muhtac etmesin. Oralarda kalan bütün kuzulara da sifalar versin.

Kizlar bu araştırma meselesinde elimizden geleni yaptik. Inanin milyarlik testler yaptirdik ama hic bisey cikmadi. Tanidik bi cocuk dr u artik yıpratmayin çocuğu biseyy çıkmamış büyüdükçe atlatir diyibce ona guvendik. Inşallah hata etmemisizdir

Kendini cok kotu hissetti guldencm.cok sık görüşmdik biz ama kv diyo evde mahvoldu diye. Insallh bi daha tekrarlanmaz ams artik akillandi saniyorum....allh beterinden saklasin...

Katrecm valla bende korkmustum merym de yerinde duramayan bi cocuk ama beni cok yormado sagolsun.hastane ortamindan da korktum cok odadan cikartmadm ama idare etti kuzum.kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…