- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.461
geçmiş olsun cnmanxak firsat buldum kizlar sabahtan beri ordan orata kosturup durduk. Boynu sisti demistim ya ultrason istedi dr. Bizi telaslandirdi biraz. Ama şükür korkulacak bisey degilmis. Lenf bezleri sismis enfeksiyon sanırım. Eger nefes borusuna dogru sismis olsaudi o zaman tehtehlikeliydi dedi. şükür geldik evimize. Igne vurdurduk saatlerdir bacaginin uzeribe basamiyordu berra. Yeni yeni iyi olmaya başladı. 2 gundur neler cekti kuzum aglamaktan bitap düştü.
Sibelcim yavrum icin kalirim benim icin hic sorun degil ama berra durmuyor cok zorlanıyorum. Acil de 4 saat yattik abartisiz 2 3 saat ağladı. Hareketli bi cocuk olunca heralde Cok sıkılıyor yatmak istemiyor ne yapacağımı sasiriyorum. o yuzden hastanede yatmak cümlesini duydugum anda icime sıkıntilar basiyor. Rabbim dusurmesin muhtac etmesin. Oralarda kalan bütün kuzulara da sifalar versin.
Kizlar bu araştırma meselesinde elimizden geleni yaptik. Inanin milyarlik testler yaptirdik ama hic bisey cikmadi. Tanidik bi cocuk dr u artik yıpratmayin çocuğu biseyy çıkmamış büyüdükçe atlatir diyibce ona guvendik. Inşallah hata etmemisizdir
canım bence de üzülmeli eşin.çünkü onun yüzünden dr a götüremedin çocuğu bak ne hale geldi yavrumKendini cok kotu hissetti guldencm.cok sık görüşmdik biz ama kv diyo evde mahvoldu diye. Insallh bi daha tekrarlanmaz ams artik akillandi saniyorum....allh beterinden saklasin...
Katrecm valla bende korkmustum merym de yerinde duramayan bi cocuk ama beni cok yormado sagolsun.hastane ortamindan da korktum cok odadan cikartmadm ama idare etti kuzum.kuzum.
Cok gecmis olsun arkadasim arasinda iki uc defa oldu enfeksiyon sonrasi olan birseymis uzun zaman aliyor kuculmesi 2.5 cm sonrasi ve kuculmemesi riskliymis sukur ki sisinde sonuclar temiz cikmisSlm kizlar
Pazar gunu annemler geldi ama cok sevinemedik berra hasta dr a gittik Kanin da enfeksiyon cok yüksek. Crp 0-5 arasi olmasi gerekirken 163 çıktı. Bugün acilde serum takildi 4 saat kadar yattık. Cok agladi kuzum. Igne verdi bi de arkasindan da antibiyotik surup basliycaz. Inşallah hastanede yatmadan atlatiriz dua edin bize. Aksam farkettik boynunda bi sislik olmus ilacin yan etkisi mi anlayamadik o da kafamiza takıldı. Acile gotursek mi derken cikamadik yorgunluktan. Gece ates gündüz hastane perişandim uykusuzluktan. Insallah önemli bisey degildir. Sabah gidecektik zaten igne icin dr a gösteririz.
Yasemincim maşallah paşa ya canim iyi olmaniza sevindim. Uykular da duzene girer en kisa zamanda inşallah canim
Canim.iyi olmaniza cok sevindim esinede ders olmus rabbim dermnsiz vermesinSlm kızlar sagolun iyiyiz cok sukur bu hafta izindeyim evdeyim kuzumla ilgileniyorum...babamizi çok ozledik.surekli babacık diye dolaniyo ortalikta....
Katre gecms olsun nasıl oldu berra valla hastsnede kalmk cok zormus ama yavrun iyi olacsksa gerekirse kal boşver. Siz iyice bi araştırın olmazsa esin de sıkıntı yapmiyo madem bmmki gibi daha kolay olur saniyorum..
Insalla gelen gideni aratmaz arkadasum yerine cok cok daha iyi biri gelirBizm bashekimin tayini çıkmış. Bazi cinslikleri olsa da iyi kadındı ya ona üzüldüm hakkimzda hayırlısı olsun.
Merhaba canim benum nasilsun ne zamam geliyorsun turkiyeye bakalim planlar nasilGunaydın kızlar
Katre cok uzuldum yıne hasta olmus kuzucuk ya
Bencede arastırılsın dogdugundan buyana hep cekıyosunuz kıyamam ya, rabbım sıfa versın ıns..
Yasemın masallah pasaya nazar degmesınuykusuzlugunda duzene gırer zamanla ıns
Arada haberdar et bızı
Sıbelcım meryemde daha ıyıdır ıns..
Wavs sagol cnm bugunde temızlıgı bıtırıp halıları sermeyı planlıyorum ıns
Bu hafta toplantı alıcam galıba onun ıcın bıtırmem lazım:)
Funda esınde baya duzelme var derken yıne karısmıs ortalıkallah kolaylık versın sana...
Gulden senden naber cnm?
Aaa bak cok kizdim simdi bejae hayati gibi hayat al canim sen ipleri elinehiç zannetmiyorum kıymet bileceğini
ama yoruldum artık para mevzusundan
sanki ben trilyonları kazanıyorum da ondan para saklıyormuşum gibi davranıyor
sağol cnmGünaydın kizlar
Katreinur Allah şifa versin kuzuma sana da yardımcı olsun ins çok zor biliyorum kuzum kurtulsun artık su hastalıklardan
sibelcim masallah siz atlattiniz esin bence de daha hassas davranarak
guldencim nil nasıl
fundacim sana da kolau gelsin canim
günaydın cnmCanlar gunaydinlarr...bugun sonunda dogum yapmayi düşüngm hastaneye geldim.sira bekliyorum bklim ins dr icime siner:)sizde ne vat ne yok
hakkınızda hayırlısı olsun cnmBizm bashekimin tayini çıkmış. Bazi cinslikleri olsa da iyi kadındı ya ona üzüldüm hakkimzda hayırlısı olsun.
valla canım kızılmayacak gibi değilkiAaa bak cok kizdim simdi bejae hayati gibi hayat al canim sen ipleri eline
sağol cnmKatre cok gecmis olsun canim cok yiprandi kuzum bu son olur insallah annenler kalicakmi biraz
Sibel dr dan ciknca haber ver canim
Insallah dahaiyileri gelir gelen gideni aratmasinda
Funda kolay gelsin canim
evet canım kısmetse cumartesi akşamı gideceğizWAVSUM SEN NELER YAPIYORSUN?
FUNDAM SİZ BU HAFTA SONU GİDİYOSUNUZ DİMİ AY GİT KAFANI DİNLE BİRAZ..
BENİM GİRMEMİŞSİN BUGÜN..
OLSUN KUZUM MUTLU OLSUN ..evet canım kısmetse cumartesi akşamı gideceğiz
valla süper olacak bu izin
en çok defne ne yapacak onu çok merak ediyorum.anneannesi-dedesi çok şımartacak orası kesin
hatta dayısı bile bir an önce gitmemizi bekliyor
en çok defne mutlu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?