2012 kasım bebekleri büyüyor..

sibelcim vardır her şerde bir hayır diye boşuna demiyolar belki bu iş eşini artık daha duyarlı yapar cnm.
katrem nediyeyim ay tekrarlanmasın artık yazık kuzuma hemde sana. insan çocuğu üzülünce kendi 1000 kat dahafazla üzzülüyo..

geçmiş olsun cnm
boğazındaki şişliğin kötü bişey olmamasına da sevindim.

canım bence de üzülmeli eşin.çünkü onun yüzünden dr a götüremedin çocuğu bak ne hale geldi yavrum

herkese kocaman günaydın kızlar
ben bugün %99 icra dairesine gideceğim için pek giremeyeceğim
hepinizi öptüm

Günaydın kizlar
Katreinur Allah şifa versin kuzuma sana da yardımcı olsun ins çok zor biliyorum kuzum kurtulsun artık su hastalıklardan
sibelcim masallah siz atlattiniz esin bence de daha hassas davranarak
guldencim nil nasıl
fundacim sana da kolau gelsin canim

Canlar gunaydinlarr...bugun sonunda dogum yapmayi düşüngm hastaneye geldim.sira bekliyorum bklim ins dr icime siner:)sizde ne vat ne yok

Bizm bashekimin tayini çıkmış. Bazi cinslikleri olsa da iyi kadındı ya ona üzüldüm hakkimzda hayırlısı olsun.

Cok gecmis olsun arkadasim arasinda iki uc defa oldu enfeksiyon sonrasi olan birseymis uzun zaman aliyor kuculmesi 2.5 cm sonrasi ve kuculmemesi riskliymis sukur ki sisinde sonuclar temiz cikmis
Ne sorucam bir toz vardi ya dr un kullanmasini onerdigi onu kulllandinizmi

Canim.iyi olmaniza cok sevindim esinede ders olmus rabbim dermnsiz vermesin

Merhaba canim benum nasilsun ne zamam geliyorsun turkiyeye bakalim planlar nasil

Katre cok gecmis olsun canim cok yiprandi kuzum bu son olur insallah annenler kalicakmi biraz

Sibel dr dan ciknca haber ver canim
Insallah dahaiyileri gelir gelen gideni aratmasinda

Funda kolay gelsin canim

Saolun kizlar inşallah gelen gideni aratmaz dogru diyosnz....dr ameliyata gitti bekliyorum cnm sıkıldı ama ucreti ödedim bi kere bu seferlk giricm mecbur

sağol cnm

Canlar gunaydinlarr...bugun sonunda dogum yapmayi düşüngm hastaneye geldim.sira bekliyorum bklim ins dr icime siner:)sizde ne vat ne yok
günaydın cnm
çıkınca haber ver

Bizm bashekimin tayini çıkmış. Bazi cinslikleri olsa da iyi kadındı ya ona üzüldüm hakkimzda hayırlısı olsun.
hakkınızda hayırlısı olsun cnm
Aaa bak cok kizdim simdi bejae hayati gibi hayat al canim sen ipleri eline
valla canım kızılmayacak gibi değilki

Katre cok gecmis olsun canim cok yiprandi kuzum bu son olur insallah annenler kalicakmi biraz

Sibel dr dan ciknca haber ver canim
Insallah dahaiyileri gelir gelen gideni aratmasinda

Funda kolay gelsin canim
sağol cnm

SONGÜL HANIMCIM SELAM YİNE BANA YAZMAMIŞSINIZ AMAA...
SİBEL HAYIRLISI OLSUN HABERDAR ET CNM İŞİN BİTİNCE..
NURAYIM BİZ İYİYİZ CNM ELİFİM NASIL SEN NASILSIN?

WAVSUM SEN NELER YAPIYORSUN?
FUNDAM SİZ BU HAFTA SONU GİDİYOSUNUZ DİMİ AY GİT KAFANI DİNLE BİRAZ..
BENİM GİRMEMİŞSİN BUGÜN..

WAVSUM SEN NELER YAPIYORSUN?
FUNDAM SİZ BU HAFTA SONU GİDİYOSUNUZ DİMİ AY GİT KAFANI DİNLE BİRAZ..
BENİM GİRMEMİŞSİN BUGÜN..
evet canım kısmetse cumartesi akşamı gideceğiz
valla süper olacak bu izin
en çok defne ne yapacak onu çok merak ediyorum.anneannesi-dedesi çok şımartacak orası kesin
hatta dayısı bile bir an önce gitmemizi bekliyor
en çok defne mutlu olacak

Kizlar uzun surdu ama geldim sonunda hersry yolunda şükür. Gecen hafta terstu dönmüş paşam hic de farketmedm:) baya iri bir bebek dedi.ben hrp acilma hissediyorum dedim ultrasonda rahim agzin kapalo dedi.calstgim için nstye de soktu orda da normal. Şükürler olsun.ay sonunda gelsenz yeter dedi bklm hayrlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…