- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.481
günaydın cnmKizlar uzun surdu ama geldim sonunda hersry yolunda şükür. Gecen hafta terstu dönmüş paşam hic de farketmedm:) baya iri bir bebek dedi.ben hrp acilma hissediyorum dedim ultrasonda rahim agzin kapalo dedi.calstgim için nstye de soktu orda da normal. Şükürler olsun.ay sonunda gelsenz yeter dedi bklm hayrlisi
günaydın cnmgünaydın kızlar. ay bugün işe gelmek çok zor geldi üstelikte cumartesi eğitimvar yine erken kalkıcam puffff:
birde cumartesi akşamı düğünvar ayyy bu ara kendimi pek bir yorgun hissediyorum.
yaşlanıyomuyum ne.
sibelcim hakkınızda hayırlısı olsun cnm bekledin paşa inş zamanını. bu arada kv sizdemi?
Hayrdir cnm neden zorlandin bu kadar:)) brklesin onsallh gününü ay bayrsmla birlikte gelicek herhalde ayhh..kv bizde cnm merym krese gitmiycrk artik zatrn maddi sikintmz var kv burdaykn kalsn bari zaten ben izne ayrilinca alicaktik.günaydın kızlar. ay bugün işe gelmek çok zor geldi üstelikte cumartesi eğitimvar yine erken kalkıcam puffff:
birde cumartesi akşamı düğünvar ayyy bu ara kendimi pek bir yorgun hissediyorum.
yaşlanıyomuyum ne.
sibelcim hakkınızda hayırlısı olsun cnm bekledin paşa inş zamanını. bu arada kv sizdemi?
boyu soylemedi galiba hatrlamiyorum:))günaydın cnm
maşallah paşaya
boyu kilosu ne merak ettim
günaydın cnm
valla benim de yataktan kalkasım yoktu
resmen sürünerek kalktım
maşallah meryemeSabahtan hastaneye gittuk meryemle..ilacin birini azaltarak kesiyorz birine bir ay devam ediyoruz sonra kontrol...kac kez indi bindi yaptık ama sagolsun cnm akilli kizim hic uzmedi beni:))
canım benim allah şifa versinSlm kızlar
biz cok sıkıntıdayiz dualarinizi bekliyoruz. Berranin atesi dusmedi hala. Bugun tekrar kan tahlili yapildi. Crp 163 ten 208 e çıkmış. Igne günde birdi. Dr ikiye cikaralim serumla verelim dedi. Serum icin sabah akşam gelecektik ama ates dusmedigi icin kalacak gibiyiz hastanede. Salgin var sanırım hastanedeki diger cocuklarda da ayni hastalık var. Ilk defa basimiza geldi bu kadar uzun süre dusmemesi.
Bizden iyilik cnm cok sukur kosturmaca devam:)Merhaba canim benum nasilsun ne zamam geliyorsun turkiyeye bakalim planlar nasil
günaydın cnmGunaydin kizlar
Kimsecikler yok
Guldencim yogunluk hemde nasil bu ara:)
Sizde durumlar nasi cnm nilos hanim nasil
Katre Allah yardimciniz olsun cnm cok zor gercekten rabbim sifa versin biran once
Normalde bugun olmasini bekliyorduk tencere toplantisi yapicaz(tencere toplantisida olur mu dersiniz belki bunlar toplantiyla satiliyor magazalarda yok:) ama malesef tencerelerim gelmedi bir haftadir posta bekliyoruz ..günaydın cnm
bugün toplantı alacaktın değil mi kolay gelsin şimdiden
haftayı da hayırlısıyla atlatırsın inşallah
izin hazırlığı yapmak çok zevkli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?