2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar. ay bugün işe gelmek çok zor geldi üstelikte cumartesi eğitimvar yine erken kalkıcam puffff:
birde cumartesi akşamı düğünvar ayyy bu ara kendimi pek bir yorgun hissediyorum.
yaşlanıyomuyum ne.
sibelcim hakkınızda hayırlısı olsun cnm bekledin paşa inş zamanını. bu arada kv sizdemi?

günaydın cnm
maşallah paşaya
boyu kilosu ne merak ettim

günaydın cnm
valla benim de yataktan kalkasım yoktu
resmen sürünerek kalktım

Gunaydın kızlar
Herkes ıyıdır umarım
Dun gece ıtıbarıyle temızlıgımı bıtırdım heryer mıs oh kacgundur temızlıkte bogulmustum yarın toplantım olursa hıc sıkıntı yapmıycambugun gezmelerdeyız zaten esım oglen gelıyor nıda yuzme dıye tutturdu kacgundur bugun yuzmeye gıdıcez yıne:) tabı bu rahatlık bıkacgun surecek haftaya cuma buyuk ıftar davetım var pazartesınden sonra onun hazırlıkları baslar

Hayrdir cnm neden zorlandin bu kadar:)) brklesin onsallh gününü ay bayrsmla birlikte gelicek herhalde ayhh..kv bizde cnm merym krese gitmiycrk artik zatrn maddi sikintmz var kv burdaykn kalsn bari zaten ben izne ayrilinca alicaktik.

Kv hep bizde zaten:))herkes o ksdar alisti ki komsularvkv bizde olmayinca yadirgiyorlar:)

kızlar merhaba
biraz önce bi arkadaşın 1,5 yaşında kızı hastalanmış onu duydum
çocuk sürekli hastaydı ateşi düşmüyordu
en sonunda ege üniversitesinde dr a götürmüşler
çocuğun kalbe giden damarlarındaki kanda iltihap varmış yanlış anlamadıysam
kawasaki sendromu teşhisi konulmuş
o kadar antibiyotik ve ateş düşürücü kullanmışlar ki en sonunda dr u değiştirmek akıllarına gelmiş

katre canım aklıma sen geldin
allah korusun ama siz de bi araştırsanız berrada böyle bişey var mı?

Sabahtan hastaneye gittuk meryemle..ilacin birini azaltarak kesiyorz birine bir ay devam ediyoruz sonra kontrol...kac kez indi bindi yaptık ama sagolsun cnm akilli kizim hic uzmedi beni:))

Sabahtan hastaneye gittuk meryemle..ilacin birini azaltarak kesiyorz birine bir ay devam ediyoruz sonra kontrol...kac kez indi bindi yaptık ama sagolsun cnm akilli kizim hic uzmedi beni:))
maşallah meryeme
canım arabayla gitseydiniz keşke

Ay istsnbulda cikamiyorum trafige ya hele gittgmz yer Şişli Mecidiyeköy felaket yogun cesaret edemiyorum(

Slm kızlar
biz cok sıkıntıdayiz dualarinizi bekliyoruz. Berranin atesi dusmedi hala. Bugun tekrar kan tahlili yapildi. Crp 163 ten 208 e çıkmış. Igne günde birdi. Dr ikiye cikaralim serumla verelim dedi. Serum icin sabah akşam gelecektik ama ates dusmedigi icin kalacak gibiyiz hastanede. Salgin var sanırım hastanedeki diger cocuklarda da ayni hastalık var. Ilk defa basimiza geldi bu kadar uzun süre dusmemesi.

Katrr geçmiş olsun cnm bi yerdr enfeksiyon var bulunamiyo demkki.allhm sifa versin size de sabir versin.sonuctan haberdar et bizi

canım benim allah şifa versin
bak sen benim dediğim hastalığı sor bi dr a
bir de ona baksınlar ne kaybedersin?
bak benim arkadaşımın çocuğu da senin gibiydi.dr boğaz enfeksiyonu demiş. antibiyotik ve ateş düşürücü vermiş.çocuğun ateşi bi türlü düşmemiş. dr a her gittiklerinde suya oturtun düşer diye göndermişler.1 hafta sonunda arkadaşım sinirlenmiş başka dr a götürmüşler(üniversite hastanesi).orada yapılan tetkiklerde çıkmış

GÜNAYDIN KIZLAR. AYY KATRE İŞİN ÇOK ZOR GERÇEKTEN EALLAHIMYYARDIMCIN OLSUN DUALARIMDASIN CNM.
İNŞ TOPARLAR BİRAN ÖNCE BENİ HANIM ÇOK YOĞUN SUN YİEN ŞEKERİM.
SİBEL MERYEMİN İYİ OLMASINA SEVİNDİM N VERDİ DR O ALERJİ İLAÇLARINI İYİ TAKİP ETMEK GEREKİYOR..

Merhaba canim benum nasilsun ne zamam geliyorsun turkiyeye bakalim planlar nasil
Bizden iyilik cnm cok sukur kosturmaca devam:)
Izinimize 4 haftadan az kaldi artik geri sayim basladi:) su onumuzdeki haftayida atlatirsam hayirlisiyla sonrasinda izin hazirligina yogunlasicam
Sizdede hersey yolundadir ins..

Gunaydin kizlar
Kimsecikler yok
Guldencim yogunluk hemde nasil bu ara:)
Sizde durumlar nasi cnm nilos hanim nasil

Katre Allah yardimciniz olsun cnm cok zor gercekten rabbim sifa versin biran once

Gunaydin kizlar
Kimsecikler yok
Guldencim yogunluk hemde nasil bu ara:)
Sizde durumlar nasi cnm nilos hanim nasil

Katre Allah yardimciniz olsun cnm cok zor gercekten rabbim sifa versin biran once
günaydın cnm
bugün toplantı alacaktın değil mi kolay gelsin şimdiden
haftayı da hayırlısıyla atlatırsın inşallah
izin hazırlığı yapmak çok zevkli olur

günaydın cnm
bugün toplantı alacaktın değil mi kolay gelsin şimdiden
haftayı da hayırlısıyla atlatırsın inşallah
izin hazırlığı yapmak çok zevkli olur
Normalde bugun olmasini bekliyorduk tencere toplantisi yapicaz(tencere toplantisida olur mu dersiniz belki bunlar toplantiyla satiliyor magazalarda yok:) ama malesef tencerelerim gelmedi bir haftadir posta bekliyoruz ..
Izin hazirligini dort gozle bekliyorum en cokta cuma gun ki davetimi atlatmis olucam onun Icin:)
Sizinde Az kaldi dimi ankaraya gitmeniz :)
Bugun beyza evde dun yuzmeye gittik Bugun yine gidicez su kusu oldu benim kizlar:)
Babamiz gelene kadar biraz alisverise cikicaz carsiya gorusurz kizlar
Yarinda ablamlara gidicez kismetse
Pazartesi gorusrz ins senlenir buralar biraz

Sagolun kizlar

O kadar cok agladim ki bugün. Rabbim beterinden korusun ama cocugumjn kollari delik desik oldu damar yolu acacak damar bulamiyorlar artık. Berra agladikca ben de agladim.

Cok sukur iyi haber dunden beri atesi cikmiyor ve crp biraz düşmüş. Lenf bezi büyümüş gözüküyor ama ilk de ultrasonla bakan dr berra agladigi icin tam bakamamisti belki de aynidir. Bugun kbb ye gonderdi o da damar yolundan antibiyotikle tedavi edilmesini söyledi. Arti bi ilac daha basladi onun ne oldugunu tam bilmiyorum. O da serumla veriliyor. Bi virusten suphelenmis karin ultrasonu istedi o hastalikta dalak karaciger büyümesi olurmuş. Cok şükür hersey normal çıktı. Dr umuz bu sefer cok ilgili cok anlayışlı. Insallah dogru bi tedavi yapiyordur. Pzrtsi hersey duzelmis olur inşallah.

Fundacim o sendromu arastirdim. Vucutta döküntü diyor. Ve tahlil olarak da trombosit sayısında artis görülür diyor. Bizde döküntü yok kan tahlillerine de baktim trombosit normal çıkmış. Iki hafta kadar ates diyor. Insallah cikmaz ama eger tekrar cikarsa pazartesi dr a söyliyim canim. Cok korktum ben o hastaliktan canim rabbim muhafaza etsin ölüm riski olan bi hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…