2012 kasım bebekleri büyüyor..

Katrecm gecmis olsun cnm damar yolu acarkrn cok ağlıyorlar evet...bi de bizm iki gun sonra degstrmk zorunda kaldılar damar yolunu kolu şişti çünkü. Antibiyotik cok yakiyodu kivraniyordu kuzum acidi acidi diye o Anlar gözümün önünden hic gitmiyor..Rabbim sifasini versin insallh

Bizim de bugun degistirdiker canim kizariklik oldu. Bi de bi kac kere deneyip bulamadilar mahvolduk kuzumla beraber. Rabbim yasatmasin hic bi yavruya cok zor

Bugün mu yattinz nasil ortam berra sıkılıyor mu.ptesi ciksrsnz ins
Dunden beri yatıyor görünüyoruz ama izinli cikiyoruz. Damar yolu duruyor serum saatlerinde gidiyoruz. Dr babamlar olunca böyle bi kolaylık sağladı. Aslinda gunde bi kac saat cikin dedi ama hemsireler serumu vurup gonderiyorlar yer de kalmamış bugün. Bakalim pzrtsi ye kadar bu şekilde dvm edecek gibiyiz bi problem olmazsa. Kalsak berra cok sıkılıyor. Bugun sabahtan oglene kadar oradaydik adda parka diye aglayip durdu.

Su an pzrtsi herseyin duzelmis olmasini o kadar cok istiyorum ki. Olumsuz biseyler olursa hayal kırıklığı yasiycam

Hayrlisi olsun cnm sukret eve gidip geliyorsnz.sifa bulsun kuzum da gerisi onemli degil..serum da da sıkılıyordur serumu niye taktilar ki bu arada ona takildi kafam.

Hayrlisi olsun cnm sukret eve gidip geliyorsnz.sifa bulsun kuzum da gerisi onemli degil..serum da da sıkılıyordur serumu niye taktilar ki bu arada ona takildi kafam.
Serum günde 3 kere takiyorlar canim antibiyotik ve diger ilaci damardan vermek için. Iyi de oldu böyle bacaktan igne yapilinca 4 5 saat toplayamiyordu kendini hic kalkip basamiyordu. Antibiyotik agir olunca baya bi zorlanmisti simdi hic olmazsa serumla yavas yavas gidiyor.

Evet eve gelmemiz iyi oluyor cok şükür. Ama pzrtesi de gecmezse kaliriz heralde artik. Annemler de yarin gidecek gibiler. Babamin izni bitiyor. Cok destek oldular bize allah razı olsun. Üzülüyorum gidecekleri icin.

Hmm anladm..biz sadece antbuotuk almıştık damar yolu hep açıktı ama serum takmamislardu..kuzuna şifa olsun inş.

günaydın kızlar. ben yoğun bir hafta sonu geçirdim.
cumartesi eğitim akşam düğün dün önce temizlik sonra niloşu dışarı çıkardık ama pk keyifimyok. eşimle ablam gerildiler akşam durduk yere pufff ay buralardan çok gidesim varya.
katre ç
beni başlasın hazırlıklaer negüzel benimde uzun uzun biryerlere gidesimvarya.
sibelcim hırıltısı başladığında ne yapıcağını dr sor ve hemen dr götürürsün anlamında iyibirtakip demek istedim.
ben nilin bu konuda uzman oldum atrtık oyüzden.ok geçmiş olsun cnm off biran önce toparlasın kuzum.

Tunaydın kızlar
Gulden sıbel sızden baska kımse yazmamıs hersey yolunda dımı kızlar
Berra da daha ıyıdır ıns..

Valla kimsecikler ugramamis beni napiuosun nasılsınz kızlar fln.
..funda cnm sen yazardin ne oldu...iyisin degil mi

Katre de yazmamis berra nasil oldu acaba

Valla kimsecikler ugramamis beni napiuosun nasılsınz kızlar fln.
..funda cnm sen yazardin ne oldu...iyisin degil mi

Katre de yazmamis berra nasil oldu acaba
Evet funda yazardı yogundur belkıde
Bızden ıyılık cnm daha cok yorgunluk dun aksam toplantım vardı ortalıgı toplayıp yatmam ıkıyı buldu sabahta erken kalktık yenı kahvaltı yaptım ablamdan taze yaprak topladım onları sarıp dolaba atıcam bırazdan ıs cok:)
Meryem nasıl oldu cnm evde sımdı dımı kv bakıyo
nıdaya da termın aldık yarına dr goturecez ara ara oksuruklerı var gecmıyo kan aldıracaz hem tatıl ıcın goturecegımız ılacları yazdırıcaz

Selam kizlarr

Rabbime cookk şükür taburcu olduk. Crp 27 ye düşmüş. Tam gecmemis daha ama buna şükür. Antibiyotik surupla devam edicez 5 gun daha. Lenf bezini eliyle kontrol etti kuculmus dedi. Ultrasona gerek yok dedi. Çarşamba kontrole gidecez.

Annemler de biraz önce cikti. Dun gideceklerdi birakip gidemediler bugun sonuçları ogrenince gittiler artik.

Bizden haberler böyle

Oh katrem hem gözün aydin hem allah kavustursun..aman antbyotgn saatine dikkat et.....crp cok yuksrkti iyi düşmüş masallh.

Beni kolay gelsn canm hamaratsn masallh

Katreem çok şükür çok sevindim valla inşallah tamamen düşer çok geçmiş olsun tekrar

günaydın kızlar nasılsınız benim pek keyifim yok oyüzden içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.
katrem gelmiş geçmiş olsun birdaha hastalanmasın kuzumya.
allah kavuştursun annenlerde gitmiş pekte birşey anlamadın dimi.
beni pek hamaratsın ay maşalllah sana şekerim nazar deycek korkuyorum.
isibel meryem toparladı dimi ityice.
funda annesine gitti oyüzden yazamıyo songülde dün sabah ittibariyle antalyada kızlar.
bilginiz olsun.

Günaydınlarrr guldencim hayrdur neye sıkıldı canın. .meryrm iyi canm hicbisryi uok cok sukur. İlacın birine devam ediuorz ama 20 gun sonra kontrole gidicez bklim...nilos napiyo

Katrem valla haklisin insan o kadar yoruluyo ki hastalıklardan degil mi.kuzum iyulessin insallh da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…