2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kızlar nasılsınız?
nur canım çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına.
sibelcim siz nasılsınız?
beni canım maşallah pek hamaratsin.

Kızlar ben cumartesi akşamı annemlere geldim. I yüzden çok giremiyorum. Defne çok mutlu. Annemle bol bol hasret gideriyorlar. Çok simardi. annemler defnenin etrafında pervane oluyorlar.

Aaa herkes Nerede böyle. Günaydın kizlar niye sakin buralar böyle

Gülden sen demirbassin neredesin kuzum. Merak ettm neden sikkin canin cozulmedi mi esinle ablanin arasindaki sorun

Benicim senin davetin hangi gündü canim. Menüyü yazmis miydin hatırlayamadım merak ediyorum neler yapcaksin.

Sibelcim az kaldi canim biraz daha sabır

KATREM NASIL OLDU BERRAM? YOK CNM PEK DÜZELDİ SAYILMAZ AMA DAHA İYİ PUFFF DEDİĞİM GİBİ PCDE SIKINTI VAR CNM
Tüh canim ya hallolur inşallah bir an önce. Berra iyi de öksürük var gece uyuyamadi öksürükten. Ama gunduz iyi. Kontrole gitcez bakalım birazdan.

Katre cok gecmis olsun kuzuma dr dan gelince yaz canim

Alp tugra pazartesi gunu koltuktan dustu kolu kirilmis alciya alindi iki hafta kalicak boyle

Sibel isten ayrilmana nekdr kaldi canim

Beni sen neler yapiyosun canim yogunmusun

Guldencim bukadr duzelmis ya esin insallh dahada iyi olur

Ayy wavss cok üzüldüm canim yaa nasil oldu öyle. Cok geçmiş olsun Allah kolaylik versin kolayca gecsin inşallah

Biz doktora gittik geldik. Bi sorun yok cok sukur. Öksürük icin surup verdi ama şimdilik kullanmayi düşünmüyorum. Gecmezse kullanırım artık. Gitmisken Çocuk gelişim uzmanina da girdik. Boyu kisa dedi. Iyice toparlansin 10 gun sonra gelin bi tiroid hormonlarına falan baktiralim. Bu yaz boyunu uzatmaya çalışalım dedi

Wavs canm geçmiş olsun nasil oldu ya gerci bir anlik bisrydr..gelmis gecmis olsun insallh..

Katrem sevindim cnm bisey olmamasına. Boyu kilosu ne kadardı berranin bnm kızda ufak tefek ya bize bisry demedi ama dr.lar.

Ben 6temmuz ptesi son is günü ama o gunde gunluk izn alirim belki. 3temmz cuma bitiyo iki haftahafta kaldi yani:))

günaydın kızlarç.
katrem sevindim cnm hadi bakalım en azından bak yönlendirimiş sizi dr sevindim cnm belki bağaşıklığıda güçlenir berra kuzumun.
wavsum tekrar geçmiş olsun cnm akşam nile gösterdim fotoyu aa diyo sıpa.
sibel az kalmış cnm seninde haydi bakalım.
beni neler yapıyorsun cnm.
bu arada herkese hayırlı ramazanlar.

Gunaydın hepınıze hayırlı ramazanlar
Wavs cok gecmıs olsun cnm gorunmez kaza Allah beterınden korusun
Guldencım hersey yolundadır ıns esın ablanmıydı tartısan ınsallah ortam yumusamıstır bıraz aynı apartmandasınız bıde...
Katre berranın ıyı olmasına sevındım boy kıloyu bende merak ettım nıda 12 kg 92 cm
Sıbelcım az kalmıs senınde ıns pasayı hayırlısıyla kucagına alırsın
Kızlar ben tam gaz devam hazırlıga fena yorgunum artık hayırlısıyla bır atlatsam yarın aksam davetım
Menude
Bazlama (salı gunu yaptım 5 kg dan yarın cıkarıcam buzluktan)
Mercımek corba
Et sote
Pılav
Taze fasulye
Sarma(onceden sardım:)
Karısık kızartma
Su boregı(dun yaptık gorumcemle oda buzlukta yarın pısecek:)
Salata
Cacık daha tam karar vermedım salatalıgı rendeleyıp suyunu suzup taze naneyle yogurt ve suzme yogurtla karıstırıp yapıyorum catalla yenıyo ondan yapmayı dusunuyorum
Tatlı hazır alıcam
Karpuz vs..
Bugun son alısverıs taze fasulyeyı karpuzu falan alıcam sonra ev yukardan asagı supurulup sılınecek kullanılmayan tabak canak yıkanacak vs
Pazartesı gorusuruz ınsallah opuyorum hepınızı
Bu arda nıdadan kan alındı bır hafta sonra cıkacak sonuclar ıns onemlı bısey cıkmaz

Son düzenleme:
Hayırlı ramazanlar kizlar.

Ben ilk gunden iftara misafir cagirdim onun kosturmacasi içindeyim. Benicim menun süpermis. Benim de
Mercimek corba
Güveç
tavuk tandir
pilav
börek
sarma
salata
limonata
ve irmikli bi tatli var adini bilmedigim:))

Bu arada berranin kilosu 10.800 boyu 85

benicim evet ablamla salih gerildiler hiç gereksiz yere salih tatili iptal etti o gelmiyecek. öyle işte off . bu arada kolay gelsin menüye bayıldım maşallah yok yok.
katrecim seninde menün süpermiş cnm kolay gelsin allah kabul etsin ay ne hamaratsınız siz yahu.

günaydın kızlar nasılsınız
katrem çok sevindim valla berrama
bu arada çocuk gelişim uzmanı her yerde var mı ya ben de ranayı götürmek istiyorum
günaydın güldenim iyiyim sen nasılsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…