- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.541
Maşallah kız bu ne kim yiyecek bunları bilmem :)Gunaydın hepınıze hayırlı ramazanlar
Wavs cok gecmıs olsun cnm gorunmez kaza Allah beterınden korusun
Guldencım hersey yolundadır ıns esın ablanmıydı tartısan ınsallah ortam yumusamıstır bıraz aynı apartmandasınız bıde...
Katre berranın ıyı olmasına sevındım boy kıloyu bende merak ettım nıda 12 kg 92 cm
Sıbelcım az kalmıs senınde ıns pasayı hayırlısıyla kucagına alırsın
Kızlar ben tam gaz devam hazırlıga fena yorgunum artık hayırlısıyla bır atlatsam yarın aksam davetım
Menude
Bazlama (salı gunu yaptım 5 kg dan yarın cıkarıcam buzluktan)
Mercımek corba
Et sote
Pılav
Taze fasulye
Sarma(onceden sardım:)
Karısık kızartma
Su boregı(dun yaptık gorumcemle oda buzlukta yarın pısecek:)
Salata
Cacık daha tam karar vermedım salatalıgı rendeleyıp suyunu suzup taze naneyle yogurt ve suzme yogurtla karıstırıp yapıyorum catalla yenıyo ondan yapmayı dusunuyorum
Tatlı hazır alıcam
Karpuz vs..
Bugun son alısverıs taze fasulyeyı karpuzu falan alıcam sonra ev yukardan asagı supurulup sılınecek kullanılmayan tabak canak yıkanacak vs
Pazartesı gorusuruz ınsallah opuyorum hepınızı
Bu arda nıdadan kan alındı bır hafta sonra cıkacak sonuclar ıns onemlı bısey cıkmaz
ya anne babaya yetmiyo hep daha iyisi daha güzeli olsun diyolar herhalde rana 11.9 du son on günde 12.3 oldu yani dün tartıldık 12.3 ü görünce çook mutlu oldum ama ben zayıflıyorum 57 ye düştüm evlendiğimde bile 60tım kıyafetlerimin hiç biri olmuyo bi tuhaf oldum niye bilmiyorumgünaydın özcenanımda bence rana normal cnm ay bırak zayıff olsunya heyt nilde çok şükür 6 aydır falan hala 16 geçmedi
kilosu olan almasın diye uraşır olmayan alsındiye işte biz insanlara iyilik yaramaz he hehe:bende nil kilo almasın istiyorum şekerim..
senin kız çoook tatlı yaa maşallah subhanallah çok güzel saçları var yani hasta olmayınca sıkıntı olmuyo bi de çok hareketli rana yani 5 km yürüt akşam yine zıplar evde bizim pestilimiz çıksa da onda öyle bi şey yok:) rananın boyunun uzama sebebi sürekli zıplaması diye düşünüyorum çünkü ben de eşimde minyonuzGunaydunn..biz 12kilo boyda 89sanirim brlki de86emin olamadim. Bnm kizimda ufacik tefecik artik kabullendim şükür kanı vitamini normal oyle olunca zayifsa zayif ne edelim yani degil mi )
Günaydın kizlar
Kızlar bence sukredin 12 kg cok iyi:) biz gecen cok serum yiyince berra da 11 i gördük de resmen bayram ettik:)) ama meger geciciymis tekrar 10 lu kilolara düştü.
Ozcanan bütün devlet hastanelerinde var diye biliyorum canim bi sor istersen
NERDE YUMUŞAK YER BULURSA ORDA ZIPLIYO CANIM BİZİM YATAK KENDİ YATAĞI GEÇEN LC WAIKIKYE GİTTİK YA ORDA OTURULAN PUFA ÇIKMIŞ BAŞLADI ZIPLAMAYA ÇOK ÇIKTIKGecmis olsun dileklerinz icin sagolun kizlar birden dustu koltuktan bende yanindaydm ama olacak iste bi iki gundur cok mizmiz kasiniyo heralde biranonce atlatsaydim sugunleri
Katre menun guzelms canim masallah sana ilkgunden misafir cagrmssin berra nasil oksurugu gectimi
Beni suan cok yogunsndur eminm kolay gelsin sana insallah guzel atltrsn bugunu menundede yok yok yani
Ozacananim onlarda enerji bitmez valla birazida bizde olaydi
Bende buraya geldim kilo aldim vermej istyorum ya insallah veririm bayrama kadar 55 benm icin iyi
Rana nerde zipliyo oyle
günaydın canım nasılgeçti akşam çok yoruldun mu bu arada menünrü okuyunca sabah saat 9 olmasına rağmen canı mçektibu arada sizin menüleri görünce benim menüler pek zayıf kalıyo ya.
benimde akşam misafirim vardı menümde.
mercimek çorba, tazefasülyeülye, güveçte kaselerde tas kebabı, pilav, salata, semiz otu salatası, karpuz, ve dondurma..
yendı bıttı bıleMaşallah kız bu ne kim yiyecek bunları bilmem :)
nidadan neden kan alındı hayırdır
bu arada ranayla nida aynı rana da 12 boy 92 :) ama zayıf işte yani çok çelimsiz geliyo
Senın menude suoermıs cnmHayırlı ramazanlar kizlar.
Ben ilk gunden iftara misafir cagirdim onun kosturmacasi içindeyim. Benicim menun süpermis. Benim de
Mercimek corba
Güveç
tavuk tandir
pilav
börek
sarma
salata
limonata
ve irmikli bi tatli var adini bilmedigim:))
Bu arada berranin kilosu 10.800 boyu 85
Sagol cnm o saatler fazlasıyla yogundum:) hayırlısıyla atlattım cok sukurGecmis olsun dileklerinz icin sagolun kizlar birden dustu koltuktan bende yanindaydm ama olacak iste bi iki gundur cok mizmiz kasiniyo heralde biranonce atlatsaydim sugunleri
Katre menun guzelms canim masallah sana ilkgunden misafir cagrmssin berra nasil oksurugu gectimi
Beni suan cok yogunsndur eminm kolay gelsin sana insallah guzel atltrsn bugunu menundede yok yok yani
Ozacananim onlarda enerji bitmez valla birazida bizde olaydi
Bende buraya geldim kilo aldim vermej istyorum ya insallah veririm bayrama kadar 55 benm icin iyi
Rana nerde zipliyo oyle
Cok kalabalık ve guzel gectı cnm daha kendıme gelemesemde ıcım huzur dolu kafam cok rahat:)Merhaba kızlar nasılsınız?
beni canım dün nasıl geçti,
Nur canım berra daha iyiymiş sevindim.
Wavvs canım inşallah alp bir an önce iyileşir. kim bilir ne kadar zordur.
Hepinizi öptüm. ben hala ankaradayim. Çok giremiyorum.
Son haftanmıydı cnm? hersey yolunda dımı meryem nasıl?Gunaydin herkese. .yine bir pazartesi yine mesai((cok uykum var:)))))
Cok guzel gectı cnm hem evımın kuranı oldugünaydın kızlar iyi haftalar. umarım herkes iyidir.
beni n asıl geçti cnm misafirler bakalım?
katre tamamen iyileşti dimi berram?
özcnanım maşalah ay bunlarda ne enerjivaryahu..
sibelcim meryem iyi dimi?
Senın menunde supermıs cnm daha ne olsun:)bu arada sizin menüleri görünce benim menüler pek zayıf kalıyo ya.
benimde akşam misafirim vardı menümde.
mercimek çorba, tazefasülyeülye, güveçte kaselerde tas kebabı, pilav, salata, semiz otu salatası, karpuz, ve dondurma..
Ama koften var zaten sebze yemegı eksık gıbıhaftaya cumartesi akşam misafirlerimin menüsüde düğün çorba. ana yemeye karar vermedim sadece fikir istiyorum.
pilav tekirda köffte patatez, normal salata american salata, börek karpuz ve muhalebili kadayif ama birtek ana yemek eksik hadi bakalım fikir verin bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?