2012 kasım bebekleri büyüyor..

Maşallah kız bu ne kim yiyecek bunları bilmem :)
nidadan neden kan alındı hayırdır
bu arada ranayla nida aynı rana da 12 boy 92 :) ama zayıf işte yani çok çelimsiz geliyo

günaydın özcenanımda bence rana normal cnm ay bırak zayıff olsunya heyt nilde çok şükür 6 aydır falan hala 16 geçmedi
kilosu olan almasın diye uraşır olmayan alsındiye işte biz insanlara iyilik yaramaz he hehe:bende nil kilo almasın istiyorum şekerim..

Gunaydunn..biz 12kilo boyda 89sanirim brlki de86emin olamadim. Bnm kizimda ufacik tefecik artik kabullendim şükür kanı vitamini normal oyle olunca zayifsa zayif ne edelim yani degil mi)

Günaydın kizlar

Kızlar bence sukredin 12 kg cok iyi:) biz gecen cok serum yiyince berra da 11 i gördük de resmen bayram ettik:)) ama meger geciciymis tekrar 10 lu kilolara düştü.

Ozcanan bütün devlet hastanelerinde var diye biliyorum canim bi sor istersen

ya anne babaya yetmiyo hep daha iyisi daha güzeli olsun diyolar herhalde rana 11.9 du son on günde 12.3 oldu yani dün tartıldık 12.3 ü görünce çook mutlu oldum ama ben zayıflıyorum 57 ye düştüm evlendiğimde bile 60tım kıyafetlerimin hiç biri olmuyo bi tuhaf oldum niye bilmiyorum
Gunaydunn..biz 12kilo boyda 89sanirim brlki de86emin olamadim. Bnm kizimda ufacik tefecik artik kabullendim şükür kanı vitamini normal oyle olunca zayifsa zayif ne edelim yani degil mi)
senin kız çoook tatlı yaa maşallah subhanallah çok güzel saçları var yani hasta olmayınca sıkıntı olmuyo bi de çok hareketli rana yani 5 km yürüt akşam yine zıplar evde bizim pestilimiz çıksa da onda öyle bi şey yok:) rananın boyunun uzama sebebi sürekli zıplaması diye düşünüyorum çünkü ben de eşimde minyonuz

ya bence berranın hasta olmasının çok etkisi var kilosunda ama neden boyu uzamadı onu takip et gelişimini takip etmek lazım illaki ben 3 yaşında göz doktoruna da götürecem etrafımdaki bütün çocuklar gözlüklü korkuyorum artık

bizim burda yok ama bi bakayım yine de sağol canım

Gecmis olsun dileklerinz icin sagolun kizlar birden dustu koltuktan bende yanindaydm ama olacak iste bi iki gundur cok mizmiz kasiniyo heralde biranonce atlatsaydim sugunleri

Katre menun guzelms canim masallah sana ilkgunden misafir cagrmssin berra nasil oksurugu gectimi

Beni suan cok yogunsndur eminm kolay gelsin sana insallah guzel atltrsn bugunu menundede yok yok yani

Ozacananim onlarda enerji bitmez valla birazida bizde olaydi
Bende buraya geldim kilo aldim vermej istyorum ya insallah veririm bayrama kadar 55 benm icin iyi
Rana nerde zipliyo oyle

NERDE YUMUŞAK YER BULURSA ORDA ZIPLIYO CANIM BİZİM YATAK KENDİ YATAĞI GEÇEN LC WAIKIKYE GİTTİK YA ORDA OTURULAN PUFA ÇIKMIŞ BAŞLADI ZIPLAMAYA ÇOK ÇIKTIK
İNTERNETTE Bİ VİDEO GÖRMÜŞ 5 TANE MAYMUN VARZIPLIYOR BİRİ DÜŞÜO ANNESİ DOKTORU ARIYO DOKTOR Bİ DAHA ZIPLAMASIN DİYO TABİ BUNLAR İNGİLİZCE SÖYLENİO
ZIPLARKEN BU ŞARKIYI SÖYLÜYO SÜREKLİ BIKTIM MANKİ MANKİ DEMEKTEN:)

Wavss sagol canım berranin öksürüğü gecti cok şükür. Ilaclarda bitiyor şükür yarin da antibiyotigi birakcaz inşallah tamamen atlatmistir.

Alpin kolu da hemen iyi olur inşallah cok zor olur kuzuma allah kolaylik versin canim

Merhaba kızlar nasılsınız?
beni canım dün nasıl geçti,
Nur canım berra daha iyiymiş sevindim.
Wavvs canım inşallah alp bir an önce iyileşir. kim bilir ne kadar zordur.
Hepinizi öptüm. ben hala ankaradayim. Çok giremiyorum.

günaydın kızlar iyi haftalar. umarım herkes iyidir.
beni n asıl geçti cnm misafirler bakalım?
katre tamamen iyileşti dimi berram?
özcnanım maşalah ay bunlarda ne enerjivaryahu..
sibelcim meryem iyi dimi?

bu arada sizin menüleri görünce benim menüler pek zayıf kalıyo ya.
benimde akşam misafirim vardı menümde.
mercimek çorba, tazefasülyeülye, güveçte kaselerde tas kebabı, pilav, salata, semiz otu salatası, karpuz, ve dondurma..

günaydın canım nasılgeçti akşam çok yoruldun mu bu arada menünrü okuyunca sabah saat 9 olmasına rağmen canı mçekti
semiz otu salatası olsa da yesem

güzeldi özcananım ama yoruldum tabi. haftaya cumartesi yine misafirim olacak ay çalıştığım için anca hafta sonu alabiliyorum işte..

haftaya cumartesi akşam misafirlerimin menüsüde düğün çorba. ana yemeye karar vermedim sadece fikir istiyorum.
pilav tekirda köffte patatez, normal salata american salata, börek karpuz ve muhalebili kadayif ama birtek ana yemek eksik hadi bakalım fikir verin bana..

Tunaydın kızlar
Maşallah kız bu ne kim yiyecek bunları bilmem :)
nidadan neden kan alındı hayırdır
bu arada ranayla nida aynı rana da 12 boy 92 :) ama zayıf işte yani çok çelimsiz geliyo
yendı bıttı bıle
Nıdanın ara gecmeyen oksurugu var cnm alerjı falan mı dıye kan alındı bu hafta cıkıcak sonuclar bakalım
Bana benım kız normal gelıyo cok ıstahı yok zaten bıde hareketlı rana da oyle:)

Senın menude suoermıs cnm

Sagol cnm o saatler fazlasıyla yogundum:) hayırlısıyla atlattım cok sukur
Sanada allah kolaylık versın bır hafta dahamı kalacak alp ın alcısı oda sıkılıyodur oyle

Cok kalabalık ve guzel gectı cnm daha kendıme gelemesemde ıcım huzur dolu kafam cok rahat:)

Gunaydin herkese. .yine bir pazartesi yine mesai((cok uykum var:)))))
Son haftanmıydı cnm? hersey yolunda dımı meryem nasıl?

günaydın kızlar iyi haftalar. umarım herkes iyidir.
beni n asıl geçti cnm misafirler bakalım?
katre tamamen iyileşti dimi berram?
özcnanım maşalah ay bunlarda ne enerjivaryahu..
sibelcim meryem iyi dimi?
Cok guzel gectı cnm hem evımın kuranı oldu
Tahmınımden fazla gelen oldu bazı arkadasların eslerı gececıydı onlarda gelseydı 50 yı bulcaktık herhal:)
Haftasonu derleme toplamayı dınlene dınlene yaptım:) aksamlarıda ıftar davetı vardı bu aksamda eltımdeyım burda saat 22:00 de ıftar oldugu ıcın kızları uyutup yalnız gıdıcem

Senın menunde supermıs cnm daha ne olsun:)
Kucuk kıremıt kaselerde mı yapıyosun tas kebabı tarıf yazarmısın:)

Ama koften var zaten sebze yemegı eksık gıbı

Meryrm iyi kızlar bisryi yok cok sukur. Daha haftayahaftaya da tam gelicem ondan sonraki ptesi vedalsmk ve sevk almk icin geleyim diyorm ogleye kadar durur giderim.sali bitiyo 37 hafta.7 temmuz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…