- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.561
ayyy çok heyecanlı dimi negüzel güle güle sağlıkla giyisin paşa..Gunaydin canlarrrr...herkese mutlu bie gun olsun insallh..
Dun alisveris yaptim sonunda:))bi buyuk hastane çıkışı iki tane tulum corap mendil aldim.simdi bez ve bana pijama kaldi onları da halledicez insallh:)
aman katrem boşver satın almıyacaksınya sonuçta her ev senin dimi ana he he he he:Günaydın kızlar nasılsınız
Kafam o kadar dolu ki uyuyamadim 7 bucuktan beri zorluyorum kendimi. Bizim taşınma isi vardi bahsetmiştim. Ev sahibi 1 ay icinde çıkın dedi. Bizi bi telaş sardi. Ev ariyoruz. Su an oturdugumuz yer biraz uzak sehir merkezine çarşıya. Bu sefer daha merkezi bi yer olsun dedik. Ama oradaki evler de genelde eski ve küçük. Benim pek içime sinmiyor ama eşim cok istiyor. Bi yer bulduk gibi tadilat yapiyorlar mutfak dolaplari falan değişiyor. Oranin da küçük olmasi kafama takılıyor. Yatak odasi falan cok sıkışık olacak sanki. Ama konum olarak cok guzel. Marketler pazar ayaginin altinda. Ayy işte bunlar dönüp duruyor kafamda. Dua edin inşallah hakkimizda hayırlısı olsun
Sibelcim Güle güle kulanir inşallah cicilerini paşa.
Guldencim sen nasılsın canim. Bu arada menulerin cok guzelmis canim. Kizlardan haberin vardir senin Songül dondu mu yasemin nasıl anlat biraz
Öyle canim satin almiyoruz ya bu seferde böyle olsun diyoruz ama evlendigimden beri hep sıfır evlerde oturdum simdi begenmiyom eski evleriaman katrem boşver satın almıyacaksınya sonuçta her ev senin dimi ana he he he he:
biz iyiyiz cnm menüler fena değil dimi sağol cnm.
songül döndü eşi evde olduğu için giremiyor sanıyorum ramazanda çalışmıyor çünkü eşi.
yasemin paşa ve prensesle uraşıyo yanlız kaldı annnesi dönmek zorunda kaldı cnm tek
başına uraşıyo oyüzden biraz zorlanıyor. onundışında bir sıkıntı yok çok şükür.
Ah canim benim ya rabbim kolaylik versin zor isler cunku bir kiyafet gibu degil tasindimmi geri donusu zorÖyle canim satin almiyoruz ya bu seferde böyle olsun diyoruz ama evlendigimden beri hep sıfır evlerde oturdum simdi begenmiyom eski evleri
Ay yasemin yalniz zorlaniyordur allah kolaylik versin
Fatmadan haberin var mi canim okul bitmiştir aslında o da hic ugramiyor
Gule gule kullansin kuzum benim saglikli gunlerde insalaGunaydin canlarrrr...herkese mutlu bie gun olsun insallh..
Dun alisveris yaptim sonunda:))bi buyuk hastane çıkışı iki tane tulum corap mendil aldim.simdi bez ve bana pijama kaldi onları da halledicez insallh:)
Oo suoer ben okuyana kadar 3 hafta kalmis varmi tatil planinizBizden iyilik cnm cok sukur kosturmaca devam:)
Izinimize 4 haftadan az kaldi artik geri sayim basladi:) su onumuzdeki haftayida atlatirsam hayirlisiyla sonrasinda izin hazirligina yogunlasicam
Sizdede hersey yolundadir ins..
Taze fasulye super gıdıyo cnm tam zamanı oldugu ıcın:)günaydın kızlar.
benicim evet bende işte o ana yemeyi bilememiştim ama tazefasülye olur sanıyorum değilmi?
sibel hayırlısı cnm hadi bakalım.
Gule gule gıysın pasa ustunde gorelım ınsallah:)Gunaydin canlarrrr...herkese mutlu bie gun olsun insallh..
Merkezde olması daha ıyı sızın ıcın sankı esın olmadanda dısarı cıkabılırsınız pazara falanGünaydın kızlar nasılsınız
Kafam o kadar dolu ki uyuyamadim 7 bucuktan beri zorluyorum kendimi. Bizim taşınma isi vardi bahsetmiştim. Ev sahibi 1 ay icinde çıkın dedi. Bizi bi telaş sardi. Ev ariyoruz. Su an oturdugumuz yer biraz uzak sehir merkezine çarşıya. Bu sefer daha merkezi bi yer olsun dedik. Ama oradaki evler de genelde eski ve küçük. Benim pek içime sinmiyor ama eşim cok istiyor. Bi yer bulduk gibi tadilat yapiyorlar mutfak dolaplari falan değişiyor. Oranin da küçük olmasi kafama takılıyor. Yatak odasi falan cok sıkışık olacak sanki. Ama konum olarak cok guzel. Marketler pazar ayaginin altinda. Ayy işte bunlar dönüp duruyor kafamda. Dua edin inşallah hakkimizda hayırlısı olsun
Sibelcim Güle güle kulanir inşallah cicilerini paşa.
Guldencim sen nasılsın canim. Bu arada menulerin cok guzelmis canim. Kizlardan haberin vardir senin Songül dondu mu yasemin nasıl anlat biraz
Iyıydık bu geceye kadarBeni canim benim nasilsim kuzulae nasik
Evet cnm ayın 10 da cıkıcaz kısmetse plansızlık ıcınde planımız var aslında:) once koye sonra bursa ordan ayvalık canakkale falan ama tam nerelerde kalınır bılmıyorum arastırıyorum bırazOo suoer ben okuyana kadar 3 hafta kalmis varmi tatil planiniz
Daha hazır degıl demek aras pasa alısır kısa zamanda ınsAh canim benim ya rabbim kolaylik versin zor isler cunku bir kiyafet gibu degil tasindimmi geri donusu zor
Bize gelince biz donduk canim tatilden evdeyiz artik dun tuvalet egitime baslayalim dedik aras vc ve lazimliga oturmamakta kararli gunun ilerleyen saatlerinde cok direndi agladi oturmamak icin bakalim ara vericez sanirim
Sizde durum nedir tamamlandimi egitim
Bu arada gecmis olsin cnm minigimiz hastalanmis atlatmis cok sukur
Aaa cok gecmis olsun cn. Bnim uzuldumTaze fasulye super gıdıyo cnm tam zamanı oldugu ıcın:)
Gule gule gıysın pasa ustunde gorelım ınsallah:)
Merkezde olması daha ıyı sızın ıcın sankı esın olmadanda dısarı cıkabılırsınız pazara falan
Tasınmak zor ıs Allah kolaylık versın cnm
Iyıydık bu geceye kadarbeyzanın atesı vardı gece nıdada saat bası uyandı durdu sabaha karsı uyuduk yenı uyandık nerdeyse
Evet cnm ayın 10 da cıkıcaz kısmetse plansızlık ıcınde planımız var aslında:) once koye sonra bursa ordan ayvalık canakkale falan ama tam nerelerde kalınır bılmıyorum arastırıyorum bıraz
Aslında kk ya konu acsam fıkır veren olurmukı:)
Sagol cnm burda hava tam ısınmadı hala usuttu sanırımAaa cok gecmis olsun cn. Bnim uzuldum
Canim ayvaalikta sarimsakliya gidin denizi akdamlari falan super
Canakkaledee dove otel var tavsiye edildi arkadas tarfindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?