2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar.
benicim evet bende işte o ana yemeyi bilememiştim ama tazefasülye olur sanıyorum değilmi?
sibel hayırlısı cnm hadi bakalım.

Gunaydin canlarrrr...herkese mutlu bie gun olsun insallh..

Dun alisveris yaptim sonunda:))bi buyuk hastane çıkışı iki tane tulum corap mendil aldim.simdi bez ve bana pijama kaldi onları da halledicez insallh:)

Günaydın kızlar nasılsınız

Kafam o kadar dolu ki uyuyamadim 7 bucuktan beri zorluyorum kendimi. Bizim taşınma isi vardi bahsetmiştim. Ev sahibi 1 ay icinde çıkın dedi. Bizi bi telaş sardi. Ev ariyoruz. Su an oturdugumuz yer biraz uzak sehir merkezine çarşıya. Bu sefer daha merkezi bi yer olsun dedik. Ama oradaki evler de genelde eski ve küçük. Benim pek içime sinmiyor ama eşim cok istiyor. Bi yer bulduk gibi tadilat yapiyorlar mutfak dolaplari falan değişiyor. Oranin da küçük olmasi kafama takılıyor. Yatak odasi falan cok sıkışık olacak sanki. Ama konum olarak cok guzel. Marketler pazar ayaginin altinda. Ayy işte bunlar dönüp duruyor kafamda. Dua edin inşallah hakkimizda hayırlısı olsun

Sibelcim Güle güle kulanir inşallah cicilerini paşa.

Guldencim sen nasılsın canim. Bu arada menulerin cok guzelmis canim. Kizlardan haberin vardir senin Songül dondu mu yasemin nasıl anlat biraz

aman katrem boşver satın almıyacaksınya sonuçta her ev senin dimi ana he he he he:
biz iyiyiz cnm menüler fena değil dimi sağol cnm.
songül döndü eşi evde olduğu için giremiyor sanıyorum ramazanda çalışmıyor çünkü eşi.
yasemin paşa ve prensesle uraşıyo yanlız kaldı annnesi dönmek zorunda kaldı cnm tek

başına uraşıyo oyüzden biraz zorlanıyor. onundışında bir sıkıntı yok çok şükür.

Öyle canim satin almiyoruz ya bu seferde böyle olsun diyoruz ama evlendigimden beri hep sıfır evlerde oturdum simdi begenmiyom eski evleri

Ay yasemin yalniz zorlaniyordur allah kolaylik versin

Fatmadan haberin var mi canim okul bitmiştir aslında o da hic ugramiyor

Aman katrem bosver kira nasilsa işini görecek biseyse orasi olsun bosver..ayy ben evlendgmden beri oyle yerlerde kaldim ki 2+1bana saray gibi geliyo şimdi düşün:))

Ah canim benim ya rabbim kolaylik versin zor isler cunku bir kiyafet gibu degil tasindimmi geri donusu zor
Bize gelince biz donduk canim tatilden evdeyiz artik dun tuvalet egitime baslayalim dedik aras vc ve lazimliga oturmamakta kararli gunun ilerleyen saatlerinde cok direndi agladi oturmamak icin bakalim ara vericez sanirim
Sizde durum nedir tamamlandimi egitim
Bu arada gecmis olsin cnm minigimiz hastalanmis atlatmis cok sukur

günaydın kızlar.
benicim evet bende işte o ana yemeyi bilememiştim ama tazefasülye olur sanıyorum değilmi?
sibel hayırlısı cnm hadi bakalım.
Taze fasulye super gıdıyo cnm tam zamanı oldugu ıcın:)

Gunaydin canlarrrr...herkese mutlu bie gun olsun insallh..

Dun alisveris yaptim sonunda:))bi buyuk hastane çıkışı iki tane tulum corap mendil aldim.simdi bez ve bana pijama kaldi onları da halledicez insallh:)
Gule gule gıysın pasa ustunde gorelım ınsallah:)

Merkezde olması daha ıyı sızın ıcın sankı esın olmadanda dısarı cıkabılırsınız pazara falan
Tasınmak zor ıs Allah kolaylık versın cnm

Beni canim benim nasilsim kuzulae nasik
Iyıydık bu geceye kadar beyzanın atesı vardı gece nıdada saat bası uyandı durdu sabaha karsı uyuduk yenı uyandık nerdeyse

Oo suoer ben okuyana kadar 3 hafta kalmis varmi tatil planiniz
Evet cnm ayın 10 da cıkıcaz kısmetse plansızlık ıcınde planımız var aslında:) once koye sonra bursa ordan ayvalık canakkale falan ama tam nerelerde kalınır bılmıyorum arastırıyorum bıraz
Aslında kk ya konu acsam fıkır veren olurmukı:)

Daha hazır degıl demek aras pasa alısır kısa zamanda ıns
Berrayı bende merak ettım duzene gırdı mı tuvalet ısı
hasta olunca aksamıstır belkıde

Aaa cok gecmis olsun cn. Bnim uzuldum
Canim ayvaalikta sarimsakliya gidin denizi akdamlari falan super
Canakkaledee dove otel var tavsiye edildi arkadas tarfindan

Aaa cok gecmis olsun cn. Bnim uzuldum
Canim ayvaalikta sarimsakliya gidin denizi akdamlari falan super
Canakkaledee dove otel var tavsiye edildi arkadas tarfindan
Sagol cnm burda hava tam ısınmadı hala usuttu sanırım
Sarımsaklı ılk tercıgımız bakalım:) sakin ve guzel oldugu soylenıyor cok tavsıye eden var
Otelıde yazdım kenara sagolasın:)

benicim çok geçmiş olsun cnm ne olduki beyzama kıyamam inş toparlar ilerlemeden cnm. sarımsaklı çok güzeldi ama şuanda plajının çok pis olduğunu okumuştum bilmiyorum ama süper biryer ..kesinlikle.kaç gün kalacaksınız peki cnm?

Gunaydin kizlar

Kizlar cok şükür hallettik biz tuvalet isini. Bi sorun olmadi hastalik sirasinda da. Hastaneye lazimlik taşıdık:) lazimliktan baska bi yere yapmiyordu dun ilk defa ev bakmaya gittigimizde kakasi geldi klozete otutturdum bi kac sefer yapamadi en sonunda dayanamadi heralde yapti. Ona da alisir inşallah her yere lazimlik götürmek zor oluyor.

Songulum hosgeldin canim ozlettin kendini. Nasil gecti tatil. Nereye gittiniz canim. Aras pasa da ogrenir inşallah canim ilk gunler cok zor oluyor yaa ama bence devam et. Bi arkadasta diyordu korkuyor oturmak istemiyor diye ama devam etti ilk günler hep altina yapti sonra alıştı.

Benicim gecmis olsun canim yaa. Sizin de az kalmış grlmenize. Ne heycanlisindir şimdi.

Dün dedigim eve tekrar baktik kizlar tuttuk gibi. Ayy ben cok kötüyüm ya cok zor geliyo degisiklikler bana zor alisiyorum. Aglamakli bi sekilde dolasiyorum nasil ayrilcam buradan diye:) esim de üzülüyor senin icine sinmedi heralde istemiyorsun diye. Bizim apt var bos bi daire oraya tasinalim o zaman diyor. Bi kararsiz kaldik. Ama dun konustuk artik carsidaki evin sahibiyle orasi olacak gibi. Ve ben ramazanda oruc oruc nasil toplancaz nasil tasincaz bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…