2012 kasım bebekleri büyüyor..

Guldencim sarimsaklidan bahdedince aklima geldi. Instagramda biri saroz erikli yi cok methetmis. Cocukla tatil yapilacsk en guzel yer falan diye anlatmış. Yakin olsaydik da gitseydik diye düşünmüştüm. Sen geldin aklima gittiniz mi hic canim. Size baya yakin.

Sagol cnm bugun ıyıyız ama gıtmedık krese suttu sanırım
Cnm bız kac gun kalırız bılmıyorum gıttıgımız yere ve cocukların durumuna gore karar verırız sanıyorum:)

Sagol cnm bugun ıyıyız
Heyecan olmazmı:) bunun yanında bırsuru hazırlanma telası...
Aferın berraya alkıs atlatmıssınız ne guzel
Hayırlısı olsun hakkınızda cnm bakarsın tasınınca sıner ıcıne koly gelsın sımdıden...

Ay cok şükür bi yazan oldu iyi olmaniza sevindim canım sana da kolay gelsin. Inşallah canim zaten bu sıkıntım icime sinmedigi icin degil aliskin oldugum yeri birakip gidecegim icin hep böyle oluyo bana.

Ay cok şükür bi yazan oldu iyi olmaniza sevindim canım sana da kolay gelsin. Inşallah canim zaten bu sıkıntım icime sinmedigi icin degil aliskin oldugum yeri birakip gidecegim icin hep böyle oluyo bana.
Haklısın cnm herkese yasadıgı yer...
kac yıl daha ordasınız kı?
Tr de havalar cok guzel herhal kımse ugramıyor herkes gezmelerde:)
Burda kac gundur kıs havası yagmurlu soguk
Katre ramazan sofraları yarısması acılmıs gordun mu:)

Kizlaar ben geldim cook uzun aradan sonra.
Nasilsiniz bakalim katre beni kizlariniz nasil.
Bizde şuan wc egitimindeyiz.
Hosgeldın cnm nerelerdesın bakım neler yaptın okul bıttı mı? Kolay gelsın sızede cabuk alısır eren pasa ıns
Bızden ıyılık cnm kızlarla babanneye gıdıcez bırazdan

Ay yok canim burada da Kötü havalar yagmurlu. Diger iller nasil bilmiyorum terketti kizlar buraları. Bizim hic belli degil canim ne kadar duracagimiz.

Gordum de katilmaya cesaretim yok:) seni bekliyordum katildin mi yoksa

Ay yok canim burada da Kötü havalar yagmurlu. Diger iller nasil bilmiyorum terketti kizlar buraları. Bizim hic belli degil canim ne kadar duracagimiz.

Gordum de katilmaya cesaretim yok:) seni bekliyordum katildin mi yoksa
Guzel sofralar cıkıyor:) bende katılamam dıye dusunuyorum cnm
sende tasınma telası bende ızın telası var oy kullanmaya gıderız artık:)

Benim kurs arefe günü bitti kizlar oglumla gidip sertifikamizi aldik.wc eğitimine ilk babası kucaginda almis yaptirmis bende ara ara goturdum lazimliga yapmiyodu wcye yapiyodu bizde klozette yok.bende ona cumartesi günü terlik alip tam basladim hatta pazar basladim simdilik iyiyiz gece 1gibi uyudu ilk kez uyurken bez baglamadim sabah 11de uyandi hic kacirmadi uyaninca gittik yaptik.lazimligada alisti artik ona yapiyoruz.eren çok istekli kolay öğrendi her firsatta gelip soyluyo ama altına kacirdigida çokoldu ggündüz daliyo bazen tutamiyo kaciriyo bakalim bugun simdilik vukuat yok.

katrem yeni insanlar falan iyi gelir sanada cnm çevren artar bence. arada deyişiklik şart tab insana alıştığı yerden ayrılması zor geliyo hayırlısı olsun hakınızda.
benicim ohh ohh negüzel telaşlar bunlar dimi
eren paşaya ve berrayada kocaman alkışşşş:

Sevindim canim kolayca atlatmaniza masallah erene.

Tebrıkler cnm ne guzel bıtırmıssın

Telas cok guzel guldencımde nerden baslasam dıye dusunuyorum yavas yavas:)

Gunaydin herkese birgun daha geciyor inşallah:))yataktan öyle zor kalktim ki....
Az kaldı sıbelcım hayırlısıyla yenı baslangıclara

Bızde de gelısmeler var:)
Nıda nın kan tahlıllerı temız geldı cok sukur neden sık tekrarlıyo bu oksuruk anlamıyorum
Ve tatıl donusu nıdada krese baslıycak yarım gun
Normalde yer yok dıye seneye baslıycaktı 12 ye kadar alıyolar sımdı bana bıraz gel gıt olacak ama 12 de nıdayı 2 de beyzayı alıcam:) bıraz sosyallesır en azından kosturmaya razıyım onları bırakınca bende dıl kursa gıtmek ıstıyorum ıns

Merhaba arkadaşlar
Nasılsıniz boz iyiyiz çok sukur ramazan nasıl geçiyor hiç anlamıyorum sabah kahvaltıdan sonra elifi parka indiriyorum sonra öğlen yemeği sonra uykusu elif uyurken ben kuran okuyorum sonra iftar hazırlığı derken akşam oluyor zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum
bugün boynum çok ağrıyor dün gece gece tutuldu galiba hareket ettiremoyorum
katrecim hayırlı olsun canim yeni evinizde çok mutlu huzurlu zamanlar gecirirsiniz ins ben de senin yerinde olsam çarşıya yakın evi tutarım canın sikildiginda çıkar bi çarşı dolasirsiniz berramla çok iyi gelir ikinizede
benicim tahlilleri temiz çıkmış acaba alerjik bişey mi yoksa alerji tahlili mi yapıldı ki tatile az kaldı ne güzel bol bol eglenin

senin için çok iyi olur canim dil kursu bende elifi krese verecektim ama fikir degistiriyor gibiyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…