- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.601
OH canim cok sevindim halletmis olmaniz buz ara verdik canim korkularini bir sure unutsun bic acelemiz yokGunaydin kizlar
Kizlar cok şükür hallettik biz tuvalet isini. Bi sorun olmadi hastalik sirasinda da. Hastaneye lazimlik taşıdık:) lazimliktan baska bi yere yapmiyordu dun ilk defa ev bakmaya gittigimizde kakasi geldi klozete otutturdum bi kac sefer yapamadi en sonunda dayanamadi heralde yapti. Ona da alisir inşallah her yere lazimlik götürmek zor oluyor.
Songulum hosgeldin canim ozlettin kendini. Nasil gecti tatil. Nereye gittiniz canim. Aras pasa da ogrenir inşallah canim ilk gunler cok zor oluyor yaa ama bence devam et. Bi arkadasta diyordu korkuyor oturmak istemiyor diye ama devam etti ilk günler hep altina yapti sonra alıştı.
Benicim gecmis olsun canim yaa. Sizin de az kalmış grlmenize. Ne heycanlisindir şimdi.
Dün dedigim eve tekrar baktik kizlar tuttuk gibi. Ayy ben cok kötüyüm ya cok zor geliyo degisiklikler bana zor alisiyorum. Aglamakli bi sekilde dolasiyorum nasil ayrilcam buradan diye:) esim de üzülüyor senin icine sinmedi heralde istemiyorsun diye. Bizim apt var bos bi daire oraya tasinalim o zaman diyor. Bi kararsiz kaldik. Ama dun konustuk artik carsidaki evin sahibiyle orasi olacak gibi. Ve ben ramazanda oruc oruc nasil toplancaz nasil tasincaz bilmiyorumm
Canik saroz erikli canakkale tarafimiydi?Guldencim sarimsaklidan bahdedince aklima geldi. Instagramda biri saroz erikli yi cok methetmis. Cocukla tatil yapilacsk en guzel yer falan diye anlatmış. Yakin olsaydik da gitseydik diye düşünmüştüm. Sen geldin aklima gittiniz mi hic canim. Size baya yakin.
Cok sevindum canim sonuclarin iyi olmasina kuzucuk ta krese baslicakmis insalla kolay bir gecis olurBızde de gelısmeler var:)
Nıda nın kan tahlıllerı temız geldı cok sukur neden sık tekrarlıyo bu oksuruk anlamıyorum
Ve tatıl donusu nıdada krese baslıycak yarım gun
Normalde yer yok dıye seneye baslıycaktı 12 ye kadar alıyolar sımdı bana bıraz gel gıt olacak ama 12 de nıdayı 2 de beyzayı alıcam:) bıraz sosyallesır en azından kosturmaya razıyım onları bırakınca bende dıl kursa gıtmek ıstıyorum ıns
Merhaba canim benim nasilsingünaydın kızlar umarım herkes iyidir.
benicim nidamın tahlillerine sevndim cnm öksürük oluyo malesef bizdede dönem dönem.
ohhh nidoşta kıreşe başlıyo desene. bakalım bende eylülü sabırsızlıkla bekliyorum nilde öyle tabi.
nurayım iste olsan elifimi oyun gruplarına götür diyecem cnm ama malesef orda öyle birş şansında yok.
ama evde olsam bende başlatırmıydım bilemedim haklısın yani cnm.. seneye başlatırsın olmazsa.
Beni anlayan birinin olacağını biliyordum:))) bende de o daire ağır basiyor gibi canim ama oteki evde tadilatin bitmesini bekliyoruz icimize sinmezse vazgececez oradan. Simdilik oraya karar verdik gibi yani.OH canim cok sevindim halletmis olmaniz buz ara verdik canim korkularini bir sure unutsun bic acelemiz yok
Tatilimiz guzel gecti canim antalya manavgatta muhafazakar bir oteldi aras ve yaren havuzdan hic cikmasi surekli disarda olmanin keyffi ile aras sorun cikartmasi herguzel sey gibi tatulde.bitti
Ev isine nasil karar verdiniz ben yeniliklere cok acik olmadigim icin sanirim apartmandaki bos dairryi tercih ederdim en azindan bildik ortam kolu komsu vb
Edirnedeymis sanırım canımCanik saroz erikli canakkale tarafimiydi?
Hahaha bak ben anladim canim eger tutulmamissa hc risk alam derim hem bak tasinma masrafinda olmaz tatiliniede gidersin heheheehBeni anlayan birinin olacağını biliyordum:))) bende de o daire ağır basiyor gibi canim ama oteki evde tadilatin bitmesini bekliyoruz icimize sinmezse vazgececez oradan. Simdilik oraya karar verdik gibi yani.
Tatilinizin guzel gecmesine sevindim canim. Otelinizin adi neydi. Bende arastiriyorum muhafazakar bi otel. Tabi tasinma masrafindan sonra maddi durum el verir mi bilmiyorum da aklimda bi yer olsun.
Aaa yok yok burdayim canim benim artik yarenin okul kapandiSongüüll nereye kayboldun hemen bi cee diyip gidiyon. Gerci buna şükür hic gelemiyordun önceden:)
Himmmm yanliz alarm desene ama cok duydum denizi suoermisEdirnedeymis sanırım canım
Bende tr de olsam ve calısmasam bu sene dusunmezdım acıkcası bızımkı yabancı dılede adapte olsun dıye bıraz yarım gun ıyı okacak ınssenin için çok iyi olur canim dil kursu bende elifi krese verecektim ama fikir degistiriyor gibiyim ya
Evet cnm ya ne yapıcaklar bakalım bızım bıdıklar:)günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
benicim nidamın tahlillerine sevndim cnm öksürük oluyo malesef bizdede dönem dönem.
ohhh nidoşta kıreşe başlıyo desene. bakalım bende eylülü sabırsızlıkla bekliyorum nilde öyle tabi.
nurayım iste olsan elifimi oyun gruplarına götür diyecem cnm ama malesef orda öyle birş şansında yok.
ama evde olsam bende başlatırmıydım bilemedim haklısın yani cnm.. seneye başlatırsın olmazsa.
Alerjıde bakıldı cnm ya uc tup kan alındı ve hıc bısey olmadıgını soyledılerCok sevindum canim sonuclarin iyi olmasina kuzucuk ta krese baslicakmis insalla kolay bir gecis olur
Canim nisanin buyuj ihtumal alerjiktir diye dusunuyorym
Sagol cnm benımGunaydin kizlar nasılsıniz
Benicim sevindim canim sonuclarin temiz cikmasina. Kresi de hayirli olsun nidacigin.
Nuraycim sen neden vazgectin okula gondermekten canim
Zıyaretcıde yok songulcum:)Hey ziyaretcilerrr
Ay sen yazmayonca gittin sandim canim. Bilmiyorum artik oluruna bıraktım. Buranin da zorluklari var özellikle esim cihetiyle kışın cok kar yaginca arabayi cikaramiyor. Ise gidip gelmede zorlanıyor. rArtık hayırlısı yaHey katre neredesin
Anladim canim. Aynen bende bunları cok düşünmüştüm gecen sene çalışma konusu gündeme gelince. Sogukta sabah erkenden cikarmak bi mecburiyet olmadsn pek hos gelmiyor insana.Hava çok soguk ya katre burda bide sabah kalkip gidicez ondan vazgeçer gibiyim evdeyim verme mecburiyetim yok aslında ama elif evde çok sıkılıyor ve okula gidicem diye çok seviniyir arkadaş arıyor devamli dışarı cikamadigimjz için o istiyor diye de vermek istiyorum aslında ne bileyim ya bi ögun gelsinde öyle karar vericem
hayırlı cumalar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?