2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
benicim nidamın tahlillerine sevndim cnm öksürük oluyo malesef bizdede dönem dönem.
ohhh nidoşta kıreşe başlıyo desene. bakalım bende eylülü sabırsızlıkla bekliyorum nilde öyle tabi.
nurayım iste olsan elifimi oyun gruplarına götür diyecem cnm ama malesef orda öyle birş şansında yok.
ama evde olsam bende başlatırmıydım bilemedim haklısın yani cnm.. seneye başlatırsın olmazsa.

OH canim cok sevindim halletmis olmaniz buz ara verdik canim korkularini bir sure unutsun bic acelemiz yok
Tatilimiz guzel gecti canim antalya manavgatta muhafazakar bir oteldi aras ve yaren havuzdan hic cikmasi surekli disarda olmanin keyffi ile aras sorun cikartmasi herguzel sey gibi tatulde.bitti
Ev isine nasil karar verdiniz ben yeniliklere cok acik olmadigim icin sanirim apartmandaki bos dairryi tercih ederdim en azindan bildik ortam kolu komsu vb

Canik saroz erikli canakkale tarafimiydi?

Cok sevindum canim sonuclarin iyi olmasina kuzucuk ta krese baslicakmis insalla kolay bir gecis olur

Canim nisanin buyuj ihtumal alerjiktir diye dusunuyorym

Merhaba canim benim nasilsin
Nil eylulde baslicakti degilmi
Aslunda yaz okukuyla baslasa diya doya sularda oynardi fistik
Canim bu arada dr unuzla bu durumu gorusun belki koruyucu birseyler kullanmasini uygun gorur

Beni anlayan birinin olacağını biliyordum:))) bende de o daire ağır basiyor gibi canim ama oteki evde tadilatin bitmesini bekliyoruz icimize sinmezse vazgececez oradan. Simdilik oraya karar verdik gibi yani.

Tatilinizin guzel gecmesine sevindim canim. Otelinizin adi neydi. Bende arastiriyorum muhafazakar bi otel. Tabi tasinma masrafindan sonra maddi durum el verir mi bilmiyorum da aklimda bi yer olsun.

Gunaydin kizlar nasılsıniz

Benicim sevindim canim sonuclarin temiz cikmasina. Kresi de hayirli olsun nidacigin.

Nuraycim sen neden vazgectin okula gondermekten canim

Hahaha bak ben anladim canim eger tutulmamissa hc risk alam derim hem bak tasinma masrafinda olmaz tatiliniede gidersin heheheeh
Canim selge beach antalya manavgat tavsiye ederim

senin için çok iyi olur canim dil kursu bende elifi krese verecektim ama fikir degistiriyor gibiyim ya
Bende tr de olsam ve calısmasam bu sene dusunmezdım acıkcası bızımkı yabancı dılede adapte olsun dıye bıraz yarım gun ıyı okacak ıns
Oh ne guzel keyıf yapıyosunuz demek arada buralarada ugra amaa
Kuranını da Allah kabul etsın cnm

Evet cnm ya ne yapıcaklar bakalım bızım bıdıklar:)
Beyzayı almaya gıdınce gelesı gelmıyo ama
Cok sevindum canim sonuclarin iyi olmasina kuzucuk ta krese baslicakmis insalla kolay bir gecis olur

Canim nisanin buyuj ihtumal alerjiktir diye dusunuyorym
Alerjıde bakıldı cnm ya uc tup kan alındı ve hıc bısey olmadıgını soyledıler
Sız nasılsınız bakalım yarenın karnesı superdır emınım ıyı tatıller kuzucuga:) beyzada bugun son kreste, ıkı hafta evdeyız ondan sonra tatıl ıns

Gunaydin kizlar nasılsıniz

Benicim sevindim canim sonuclarin temiz cikmasina. Kresi de hayirli olsun nidacigin.

Nuraycim sen neden vazgectin okula gondermekten canim
Sagol cnm benım
Sızın nereye tasınacagınız daha belırsız o zaman:)

Hava çok soguk ya katre burda bide sabah kalkip gidicez ondan vazgeçer gibiyim evdeyim verme mecburiyetim yok aslında ama elif evde çok sıkılıyor ve okula gidicem diye çok seviniyir arkadaş arıyor devamli dışarı cikamadigimjz için o istiyor diye de vermek istiyorum aslında ne bileyim ya bi ögun gelsinde öyle karar vericem
hayırlı cumalar kizlar

Anladim canim. Aynen bende bunları cok düşünmüştüm gecen sene çalışma konusu gündeme gelince. Sogukta sabah erkenden cikarmak bi mecburiyet olmadsn pek hos gelmiyor insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…