2012 kasım bebekleri büyüyor..

benicim buralardayımda kimse olmayınca bende bakıyorum bakıyorum sonra site beni atıyor.
songül hanımcım neler yapyırosunuz bakalım.
nurayım karar senin ama nilde elif gibi çok heyecanlı şimdiden hayali öğretmeni var ve ödevlerivar.
katre kesinleşmedmi daha ev işi cnm

Hayirlisi ne ise o olsun arkadasim soyledigin sartlarda zorlayici esinin dusuncesi nasil

Oh hadi bakalim az kalmis canim karnemoz cok guzel birde basari belgemiz var sukur

Günaydın kızlar

Beni yine uyku tutmadi sahurdan sonra:) berrayi da tutmadi heralde o da uyandi 5 gibi dönüp durdu yatakta biz de kalktik artik oturuyoruz.

Biz düşündüğümüz evden vazgectik. Bi türlü icimize sinemedi. Girince pisman olmaktansa simdi vazgecelim dedik. Songül senin dedigine geldik canim apt daki daireye tasincaz büyük ihtimal

Dün berrayi cocuk gelisim uzmanina götürdük kızlar. Hormon testi vs kan tahlilleri yapildi. Hepsi normal çıktı cok şükür. Crp ye de bakilsin istedik çünkü en son yapildiginda hala 25 di. o da sifirli değerlere düşmüş elhm. Berranin onceden kullandığı mamanin rapor suresi dolmuştu. Bu da yine o mamadan verdi. Tekrar rapor cikarildi bir yıllık. Boy kilosu geri dedi. Bu yaşta en az 12 kg 87 cm olmasi gerekiyirmus ki bu en aşağı boyleymis. Berra 10.800 kg 85 cm malesef inşallah bu sefer icirebiliriz mamalari. Isin garip tarafi hastaliktan sonra istahi iyi ama hic bi gram artis olmuyor kiloda.

Bu arada ben diplomami aldim mezun oldum artik:)

Yarin da yatili misafirim var. Agrida oturan bi arkadaşım afyona giderken ugrayacaklar bi gece kalacaklar. Cok heycanliyim yillardir gorusemedik. 2 yasinda bi oglu var berrayla ne yaparlar merak ediyorum.

Ay ne birikmis haberler. ne yazdım ama:)) bencede hamaratlari aktiflestirelim cok ihtiyacim var yeni tariflere. Ben zarf boregi yaptim çıtır çıtır cok güzel oldu. Hem de cok pratik. Bildiginiz bi tariftir belki. İsterseniz yazabilirim. Başka da pek bi degisik tarifim yok. Ama olursa yazayim.

Bak o kadar yazfim yine bitmedi yazacaklarim:))) çocuk Gelişim uzmani bi de denver 2 testi yapti berraya hersey gayet iyi görünüyor dikkat suresi cok iyi dedi. 3 yasinda getirin mutlaka daha ayrintili bi test yapalım dedi.

günaydın kızlar.
katrem çok sevindim herşeyin yoldunda olmasına cnm hakkınızda hayırlısı olsun ev içinde. maşallah berrama. gelişimtestide çok iyi . ben bilmiorum zarf böğreini istiyorum canım..

Tunaydın herkese
Guldencım ben gırıp yazmak ıstıyorum buraya ama hıc vakıt yok bu aralar tr ye son 10 gun kaldı:) hazırlıklar alısverısler bır yandan ıftar davetlerı....

Katre ıcıne sınmeyecekse boyle olması daha ıyı tabı tasınmada cok stıreslı olmaz belkı ustten alta:) hayırlısı olur ıns..
Berra ıcınde sevındım bundan sonra alır kg ınsallah
Bızde en alt sınırdayız o zaman kg olarak

Kızlar bende de var degısık bır yemek tarıfı yazarım ıns

slm kızlar ben izinden döndüm
ankarayı bırakıp dönmek zor oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…