- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.621
Hayirlisi ne ise o olsun arkadasim soyledigin sartlarda zorlayici esinin dusuncesi nasilAy sen yazmayonca gittin sandim canim. Bilmiyorum artik oluruna bıraktım. Buranin da zorluklari var özellikle esim cihetiyle kışın cok kar yaginca arabayi cikaramiyor. Ise gidip gelmede zorlanıyor. rArtık hayırlısı ya
Oh hadi bakalim az kalmis canim karnemoz cok guzel birde basari belgemiz var sukurBende tr de olsam ve calısmasam bu sene dusunmezdım acıkcası bızımkı yabancı dılede adapte olsun dıye bıraz yarım gun ıyı okacak ıns
Oh ne guzel keyıf yapıyosunuz demek arada buralarada ugra amaa
Kuranını da Allah kabul etsın cnm
Evet cnm ya ne yapıcaklar bakalım bızım bıdıklar:)
Beyzayı almaya gıdınce gelesı gelmıyo ama
Alerjıde bakıldı cnm ya uc tup kan alındı ve hıc bısey olmadıgını soyledıler
Sız nasılsınız bakalım yarenın karnesı superdır emınım ıyı tatıller kuzucuga:) beyzada bugun son kreste, ıkı hafta evdeyız ondan sonra tatıl ıns
Sagol cnm benım
Sızın nereye tasınacagınız daha belırsız o zaman:)
agünaydın kızlar iyi haftalar.Iyi pazarlar
günaydın kızlar.Günaydın kızlar
Beni yine uyku tutmadi sahurdan sonra:) berrayi da tutmadi heralde o da uyandi 5 gibi dönüp durdu yatakta biz de kalktik artik oturuyoruz.
Biz düşündüğümüz evden vazgectik. Bi türlü icimize sinemedi. Girince pisman olmaktansa simdi vazgecelim dedik. Songül senin dedigine geldik canim apt daki daireye tasincaz büyük ihtimal
Dün berrayi cocuk gelisim uzmanina götürdük kızlar. Hormon testi vs kan tahlilleri yapildi. Hepsi normal çıktı cok şükür. Crp ye de bakilsin istedik çünkü en son yapildiginda hala 25 di. o da sifirli değerlere düşmüş elhm. Berranin onceden kullandığı mamanin rapor suresi dolmuştu. Bu da yine o mamadan verdi. Tekrar rapor cikarildi bir yıllık. Boy kilosu geri dedi. Bu yaşta en az 12 kg 87 cm olmasi gerekiyirmus ki bu en aşağı boyleymis. Berra 10.800 kg 85 cm malesefinşallah bu sefer icirebiliriz mamalari. Isin garip tarafi hastaliktan sonra istahi iyi ama hic bi gram artis olmuyor kiloda.
Bu arada ben diplomami aldim mezun oldum artik:)
Yarin da yatili misafirim var. Agrida oturan bi arkadaşım afyona giderken ugrayacaklar bi gece kalacaklar. Cok heycanliyim yillardir gorusemedik. 2 yasinda bi oglu var berrayla ne yaparlar merak ediyorum.
Ay ne birikmis haberler. ne yazdım ama:)) bencede hamaratlari aktiflestirelim cok ihtiyacim var yeni tariflere. Ben zarf boregi yaptim çıtır çıtır cok güzel oldu. Hem de cok pratik. Bildiginiz bi tariftir belki. İsterseniz yazabilirim. Başka da pek bi degisik tarifim yok. Ama olursa yazayim.
Hosgeldın cnm tekrar Allah kavustursun zor olmustur emınımslm kızlar ben izinden döndüm
ankarayı bırakıp dönmek zor oldu
amin cnm çok zor olduHosgeldın cnm tekrar Allah kavustursun zor olmustur emınımdefne nasıl o da ıstememıstır ananeden ayrılmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?