2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar umarım herkes iyidir. ee benicim sende tr gelince artık iyice boş kalır buralar.. he he he bende giriyorum bakıyorum kimse yok sonra içimden girmek gelmiyo.
hemen hamaratlara bakıyorum bu ara deyişik tariflere ihtiyacım var zaten..
fundacım defne haklı bencede ne yapsın kv çocuk sevildiği yeri bilir..

Günaydın herkese...dun aksam bi arkadasla bebek gormeye gittik.56gunluk pasa.ayuhh unutmuşum minicik geldi gözüme oyle tatliydi ki ama:))uzun zamndr görüşemwdgmz arkadasti sohbet sohbet eve geldgmde saat 1di:))esim kudurmustu valla bi tripler atti sormayin....gelmeseydin direk mesaiye gecseydin vs...kirkyilda bir tomantkligi tutmus ondada ben yokmusum yaninda..gece gece bide onunla ugrastim ))

Bi de don zamnlarda kv ye cok tripcan davranıyordm aksam yatinca aklima geldi ve gereksiz buldum yanina gittim sarildim hakkini helal et dedim.o da amn kizim ne hakki sen helal et bu halinle ugradiyon bi de dusunme beni bosver iyiyum ben.sen cocuklarina esine bak mutlu olun yivanizda dedi sarildik öpüstuk yattik:))

Tr den yazabılırsem yıne gelırım buralara:)
Nasılsın cnm tarıfı begendın mı bakım:)

Hadı bakalım az kaldı senınde:) senın kv de herturlu anlayıslı masallah

Canim benim ya cok sevindum haberlerin gizel olmasina en onemlisi bunlardi yani soyke dusunmek lazim yapisi bu sekilde demekki nasil biz yetiskinler farkli okuyorus ole demek
Bu arada tebrik ederik arkadasim diplomani almissin bu cok iyi bir haber
Ev olayina ole sevindik ki anlatamam bence cok dogri bir karar vermissin istersen sarayda yasa aliskanliklardan vazgecmek cok sor oluyor
Alt kattaki ogrenci kizlar duruyorlar mi hala

Yaz yaz canim ya aktiflestirelim oratida
Ay cok az kalmis inanilmaz heyecanli olmali

Kizlar en son cuma gunu arasin lazimliga yada klozete oturmak istemeyisinden bahsetmistim sonrq okuduklarimdqn yola cikarak netten arasa lazimligini sectirdim pazartesi geldi ve cok sicak bakti aglala olaylarina girmedi.bugun 3.gunu biturdik masalla diyeuim kazasiz geldik bugune insalla devami gelir

Sibelcim kv ile yasadiginiz duyvusal dakikalara sevindim rabbim bozmasin
Fundacim Allah kavustirsun
Guldencim canim sen nasilsun bakim

Masallah cnm nazar degmesın pasaya uc gunu atlatmıssınız devamı gelır artık ıns

Benim misafirim gelecek kosturmacadayim 5 dk bi oturayim dedim cok yorulmusum. Daha isim cok öpüyorum hepinizi
Kolay gelsın cnm ben yenı actım ıftarımı yarım saat oldu
Kız hazır mısafır varken masanıda cekseydın yarısma ıcın:)
Gercı mısafır telasıyla zor olur bı de resım cekmek
Ben bugun son dakka bı yemegımı fotoladım:) bugun aclıktan gozum dondu cesıdı bıraz fazla yaptım yapmıskende fotoladım heran yarısmada olabılırım:)

Aaa canim yarismami var ay cok meraktayim bak

Aaa canim yarismami var ay cok meraktayim bak
Evet ramazan sofraları:)
Iftar sofranı ve menudekı bır tarıfı ayrıntılı fotoluyosun
Katılsana sende:)

Ah olmazmi biz 6 gunlik tatolde evo tasidik heheheh
Bir hediye telasi vb olur
Dusun benım halımı 4 hafta gıdıyoruz
Aynen hedıyesı ıvırı zıvırı kızları dusun kendımı esımı derken toparlıycam onumuzdekı gunler ıns:) cumartesıye de mısafırlerım gelecek ablamlar teyzemler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…