- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.661
Canim benim ya cok sevindum haberlerin gizel olmasina en onemlisi bunlardi yani soyke dusunmek lazim yapisi bu sekilde demekki nasil biz yetiskinler farkli okuyorus ole demek
Bu arada tebrik ederik arkadasim diplomani almissin bu cok iyi bir haber
Ev olayina ole sevindik ki anlatamam bence cok dogri bir karar vermissin istersen sarayda yasa aliskanliklardan vazgecmek cok sor oluyor
Alt kattaki ogrenci kizlar duruyorlar mi hala
Tarıfımı yukledım cnm corbayla katıldım ben:) benım menude sadeydı zaten kendımıze hazırlamıstım:)Selam kızlar
Songülcüm maşallah pasaya siz halletmissiniz bence wc işini. Gerisi gelir artık.
Benicim benim de aklima geldi yarışma ama farkli bi yemek yapmadim canim o yuzden katılmadım. 2 kisilerdi sadece cok fazla yapmamaya çalıştım sadeydi yani menum. Mercimek corba izmir kofte pilav sarma börek komposto vardı. Bi de tatlı tabi:) senin tarifini bekliyorum canim arada bakıyorum cok katilim yok gibi
Guldencim misafir güzel gecti cok şükür canim. Sabah yolcu ettik. Sohbet muhabbet güzeldi.
Oo super daha ne olsun beytı ıstedı cnmgünaydın kızlar umarım herkes iyidir.
ay menüm deyişti pazar için gerçi becere bilecekmiyim bilmiyorum.
düğün çorba, taze fasülye, bulgur pilavı, beyti yapıcam yanınada
işte ortayada salatalar sarma karpuz falan yeter herhalde dimi?
Cnm calısmaya basladın mı sen nası gıdıyo hersey yazmıyosun pekgünaydın kızlar
Hayırlı mutlu nıce nıce seneler cnm arkadasım..günaydın fundam.
ay bu arada bizim evlilik yıldönümümüz bugün zaman ne çabuk geçyorya 5 yıl bittti
iyiyim canımTarıfımı yukledım cnm corbayla katıldım ben:) benım menude sadeydı zaten kendımıze hazırlamıstım:)
Oo super daha ne olsun beytı ıstedı cnm
Cnm calısmaya basladın mı sen nası gıdıyo hersey yazmıyosun pek
Hayırlı mutlu nıce nıce seneler cnm arkadasım..
Zaman su mısalı 15 ındede bızım 6 yıl bıtıyo:)
Kolaylıklar dılıyorum cnm mubarek gunde rabbım yardımcın olur ınsallahIyj akşamlar kizlar
Toplanmaya başladım giremiyorum. Ama pek yazan da olmuyo zaten.
Benicim gördüm menünu buna sade diyorsan artık maşallah yine dokturmussun canim. Ellerine sağlık.
Güldencim süper bence menu. Kolay gelsi sana da canim.
Dua edin kızlar ramazanda baya zor olacak sanki bu taşınma işi. Rabbim bi kolaylığını verir inşallah
Baslanmis is bitmis istir arkadasim olur yavastan ayni binasa zaten degil mi oeki tasinacaginiz ev su an da bos mu ayni apartmanda degilmiIyj akşamlar kizlar
Toplanmaya başladım giremiyorum. Ama pek yazan da olmuyo zaten.
Benicim gördüm menünu buna sade diyorsan artık maşallah yine dokturmussun canim. Ellerine sağlık.
Güldencim süper bence menu. Kolay gelsi sana da canim.
Dua edin kızlar ramazanda baya zor olacak sanki bu taşınma işi. Rabbim bi kolaylığını verir inşallah
Ay cok tatli heyecanlar canim ya ne guzrl simdi tam plan yapildimi araba yolculugu yapicaksiniz degil mi yanlis hatirlamiyorsamSızlere ıyı uykular mı desem ıyı sahurlarmı:)
Bugun yogun kalabalık bır gundu ablamlar teyzemler mısafırımdı bır bucuk saat once gıttıler suan burda saat ıkı bucuk tekrar yatıp kalkmıyım dıye sahur yapıp oyle yatıcam ondan buralardayım:)
Ayy bes gunumuz kaldı gıtmeye cok heyecanlı:))
Ve derleme toplama hazırlanma cok yorucu: ((
Yarın sabah kızları babaya postalayıp ıyıce bır uyumak ıstıyorum ıns
Dun gecede sahurda yattım cok uykum var:)
Az kalmis sizinde bizim 10 yil bitti martta en eski bizmiyoz heTarıfımı yukledım cnm corbayla katıldım ben:) benım menude sadeydı zaten kendımıze hazırlamıstım:)
Oo super daha ne olsun beytı ıstedı cnm
Cnm calısmaya basladın mı sen nası gıdıyo hersey yazmıyosun pek
Hayırlı mutlu nıce nıce seneler cnm arkadasım..
Zaman su mısalı 15 ındede bızım 6 yıl bıtıyo:)
Evet songulcum arabayla gıdıyoruz once koye daha sonra tatıl bolgelerıne dogru ınsallahAy cok tatli heyecanlar canim ya ne guzrl simdi tam plan yapildimi araba yolculugu yapicaksiniz degil mi yanlis hatirlamiyorsam
Bizde sahur yapip yatiyiruz malum gece kadar otiran biri olarak yat kalk kisa sure olur
Grupta en kıdemlı sızsınız bencede sonrada bız mı gelıyoruz ne:)Oo
Az kalmis sizinde bizim 10 yil bitti martta en eski bizmiyoz he
Amim can benim sanirim ole oluyorEvet songulcum arabayla gıdıyoruz once koye daha sonra tatıl bolgelerıne dogru ınsallah
Allahım kazasız belasız gıtmeyı donmeyı nasıp eder ınsallah
Bu aksamda yıyıp yatıcam sanırım daha mutfagı toplıyacam...
Grupta en kıdemlı sızsınız bencede sonrada bız mı gelıyoruz ne:)
Daha nıce yıllar gorelım ınsallah
Yolculuk benım ılk ama esım bıkac kez gıtmıs arabaylaAmim can benim sanirim ole oluyor
Peki ne kadar suruyor yilculuk ilk araba yolculigi dimi cocuklarla insalla kazasiz belasiz gelirsiniz arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?