2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar

katre canım kolay gelsin allah yardımcın olsun

beni canım 3000 km yol gelmek kolay değil
hayırlı yolculuklar şimdiden.kazasız belasız gelin

Günaydın kizlar. Cok sagolun. Evet guldenim ayni apartman. Kolau olur sanıyordum ama ayni oldu ya yine bütün herseyi koliliyorum hurcluyorum mecburen. Yarin temizlige kadin gelecek guzelce temizler inşallah da temizlikle ugrasmam bi daha.

Fundacim nerelerdesin canim yazmiyorsun pek

Sibelcim hadi gozun aydin baslamis izin. Bugun iyi gectiyse gerisi gelir inşallah canim.

Benicim 3000 km mi canim. Kac gunde geliyirsunuz ay zor olur yaa. Artvinden 1400 km tam bir gun surerdi bitmek bilmezdi. Allah kolaylik versin canim.

Benicim 3000 km mi canim. Kac gunde geliyirsunuz ay zor olur yaa. Artvinden 1400 km tam bir gun surerdi bitmek bilmezdi. Allah kolaylik versin canim.
beni için 3000 km yol bayram yolu kız öyle deme vatanına geliyoo

bu arada Allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla yerleşirsin canm

kızlar günaydın herkese benicim girmemişsin hazırlıklar son hız devam tabi dimi. aman dediğim gibi bizi habersiz bırakma cnm..beni ve katre şu telefon işine hala eşleriniz karşımı. yani en azından watsaptan daha rahat haberleşiriz bizi haberdar edersiniz buraya herzaman giririlmiyo sizde giremiyosunuz bizde merak ediyoruz.

Herke iyi gunler canlar nasilsiniz toparladinuz mi esyalari beni ve katre
Ay cok heyecanli olmali guldeb ben bilmiyordum ya gebzeye bu kadar yakin zamanda geleceginizi

bugün netleşti cnm belli değildi
aaa kızlar bilmiyo kızlar songüller bu cumartes bize geliyolar ayyy çok heyecanlıııı:

Kizlar biz bugün tasindik cok şükür su an yorgunluktan ölüyorum desem inanır mısınız:) ama kafamda bi milyon iş. Artik sahur yapip uyurum heralde.

Amın cnm ınsallah
Haber vermeye calısırım ılk fırsatta telımı de goturucem kullanabılıyormusuz artık tr de
Canlar ilk izin gunumden uykusuz bir geceden gunaydin....meryemm ilk kez bezsiz yatti bu gece sukur su ana kadar vukuat yok...artik kaldrmanin zamani geldi herhalde:))
Artık evdesın cnm bak gectı ıs stresı:) meryemde cabuk ogrenır geceyı ıns yormaz annesını
Sende rahat gecırırsın hamılelıgın son gunlerını ıns
günaydın kızlar

katre canım kolay gelsin allah yardımcın olsun

beni canım 3000 km yol gelmek kolay değil
hayırlı yolculuklar şimdiden.kazasız belasız gelin
Kolay degıl tabıkı cnm ama o stresı yasayıp tekrar tekrar arabayla gıdenler var:) bakalım bıze nasıl tecrube olacak cok heyecanlıyım

Artısı eksısıyle 2 gun cnm bız ıkı artvın yapıcaz bakalım hayırlısı:)

beni için 3000 km yol bayram yolu kız öyle deme vatanına geliyoo

bu arada Allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla yerleşirsin canm
Evet vatana bayrama aıleme koyume akrabalarıma:) bırde stressız bır yolculuk olursa degmeyın keyfıme
Son hız devam cnm hemde nasıl:) sahur yapıp yatıcam
Tel konusunda haklısın cnm katreyle bız kaldık dımı:)
Esıme bı sorucam senın ıcın tekrar

Herke iyi gunler canlar nasilsiniz toparladinuz mi esyalari beni ve katre
Ay cok heyecanli olmali guldeb ben bilmiyordum ya gebzeye bu kadar yakin zamanda geleceginizi
Toplanıyorum da bıtmedı hala:) yıka utule valıze koy bagaja konulanları ayır yanına ayrı canta yap kızların ıvırını zıvırını dusun kafam dopdolu:)
Bırde buzdolabı vs bosalt evı toparla durumu var daha:)
Yarın son alısverıs persembe arabaya yuklerız ıns

bugün netleşti cnm belli değildi
aaa kızlar bilmiyo kızlar songüller bu cumartes bize geliyolar ayyy çok heyecanlıııı:
Aa cok sevındım sızın adınıza super
Gelısmelerı yazın bızede:)

Kizlar biz bugün tasindik cok şükür su an yorgunluktan ölüyorum desem inanır mısınız:) ama kafamda bi milyon iş. Artik sahur yapip uyurum heralde.
Hadı gecmıs olsun cnm tasınmıssınız ya gerısı gelır artık
Gule gule oturun

günaydın kızlar.
katrecim güle güle oturun cnm hayırlısılya biter işlerde yavaş yavaş acele etme.
benicim tekrar iyi yolculuklar cnm ay az kaldı çok heyecanlı. arada dinlenin tabi eşin dinlensin uyusun biraz yoksa yolculuk uykusuzluk zor gerçkten 2 gün uykusuz kalmak zor ama gelenler nasıl geliyo bence sorunsuz geleceksiniz inş hayırlısılya cnm.
ayrıca benim için soracağın için sağoll cnm.

Gunaydin kizlar
Benicim hangi gun cikiyosunz yola hayirlsyla sorunsuz gelirsnz insallah bayramda insallah bende zongldkta olucam
Benim icinde sor canim esine tel dende haberleselim

Katre berra nasl canim tasinmssin evin icinide yavas yavas halledersin canim

Bizde iyiyiz alp tugranin alcisi pazartesi cikacak insallah

günaydın kızlar.
wavsum nil iyi sorular sorular bitmeyen sorularıyla boğuşuyoruz bu ara bakalım. birde bu ara herşeye bir ağlamamızvar bakalım sorunsuz atlatalımda.

günaydın kızlar

sibelcim merak ettik seni

nasılsın? bebiş nasıl?

son durumlar ne?

Gulden anlatmistr fundacim:))bebek iyi hersey cok normal dedi dr.sanci açılma hicbisey yokcok umutlu gitmistm aslinda...kilosu biraz fazla görünüyo ama haftasıyla hemen hemn uyumlu dedi bklim bekliyoz hayrlisi artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…