- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #66.681
beni için 3000 km yol bayram yolu kız öyle deme vatanına geliyooBenicim 3000 km mi canim. Kac gunde geliyirsunuz ay zor olur yaa. Artvinden 1400 km tam bir gun surerdi bitmek bilmezdi. Allah kolaylik versin canim.
Amın cnm ınsallahgünaydın kızlar yorucu bir hafta sonuydu ama geçti şüküray menümde ilave kabak ve sarmada vardı tabi birde salata he heh e ay çatlarım yazmasam he he:
katre aynı apartmanda taşınıyorsunuz değilmi? hayırlısı olsun cnm.
benicim kazasız belasız hayırlısıyla iş cnm ama gelince yaz mutlaka yani senden haber alamıyoruz merak ederiz yoksa cnm..
Artık evdesın cnm bak gectı ıs stresı:) meryemde cabuk ogrenır geceyı ıns yormaz annesınıCanlar ilk izin gunumden uykusuz bir geceden gunaydin....meryemm ilk kez bezsiz yatti bu gece sukur su ana kadar vukuat yok...artik kaldrmanin zamani geldi herhalde:))
Kolay degıl tabıkı cnm ama o stresı yasayıp tekrar tekrar arabayla gıdenler var:) bakalım bıze nasıl tecrube olacak cok heyecanlıyımgünaydın kızlar
katre canım kolay gelsin allah yardımcın olsun
beni canım 3000 km yol gelmek kolay değil
hayırlı yolculuklar şimdiden.kazasız belasız gelin
Artısı eksısıyle 2 gun cnm bız ıkı artvın yapıcaz bakalım hayırlısı:)Benicim 3000 km mi canim. Kac gunde geliyirsunuz ay zor olur yaa. Artvinden 1400 km tam bir gun surerdi bitmek bilmezdi. Allah kolaylik versin canim.
Evet vatana bayrama aıleme koyume akrabalarıma:)beni için 3000 km yol bayram yolu kız öyle deme vatanına geliyoo
bu arada Allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla yerleşirsin canm
Son hız devam cnm hemde nasıl:) sahur yapıp yatıcamkızlar günaydın herkese benicim girmemişsin hazırlıklar son hız devam tabi dimi. aman dediğim gibi bizi habersiz bırakma cnm..beni ve katre şu telefon işine hala eşleriniz karşımı. yani en azından watsaptan daha rahat haberleşiriz bizi haberdar edersiniz buraya herzaman giririlmiyo sizde giremiyosunuz bizde merak ediyoruz.
Toplanıyorum da bıtmedı hala:) yıka utule valıze koy bagaja konulanları ayır yanına ayrı canta yap kızların ıvırını zıvırını dusun kafam dopdolu:)Herke iyi gunler canlar nasilsiniz toparladinuz mi esyalari beni ve katre
Ay cok heyecanli olmali guldeb ben bilmiyordum ya gebzeye bu kadar yakin zamanda geleceginizi
Aa cok sevındım sızın adınıza superbugün netleşti cnm belli değildi
aaa kızlar bilmiyo kızlar songüller bu cumartes bize geliyolar ayyy çok heyecanlıııı:
Hadı gecmıs olsun cnm tasınmıssınız ya gerısı gelır artıkKizlar biz bugün tasindik cok şükür su an yorgunluktan ölüyorum desem inanır mısınız:) ama kafamda bi milyon iş. Artik sahur yapip uyurum heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?