2012 kasım bebekleri büyüyor..

bende de iki gündür karın ağrısı var :s
tus için 40 net gerekiyor, o gün eşimin ehliyet sınavı vardı. yds ye yetişemedi boşuna sınav harcı yatırdığımızla kaldık

uyuyo çok şükür canım aman maşallah diyelim de nazar değmesin bebişlerimize. bi ara yarım saatten fazla uyumazdı çok zor oluyo

bende de iki gündür karın ağrısı var :s
tus için 40 net gerekiyor, o gün eşimin ehliyet sınavı vardı. yds ye yetişemedi boşuna sınav harcı yatırdığımızla kaldık
dikkat et yalın ayak gezme ben ağrıyı hisseder hissetmez taktım patikleri
uyuyo çok şükür canım aman maşallah diyelim de nazar değmesin bebişlerimize. bi ara yarım saatten fazla uyumazdı çok zor oluyo

maşallah subhanallah amaan nazarlardan uzak zaten uyurken emmeye kalktığı zaman yedi fatiha bir ayetel kürsi bir felak bi nas 21 tane de bismillah üzerine üfle

uyuyor canım 2 kere 11 gibi uyuyor 1 saat falan.. Sonra 2 3 gibi tekrar uyuyır 2 saat.. Öğlen toplam 3 saat uyur..gecede 12 saat uyur..sizinkilerin düzeni nasıl

uyku saatleri aynı canım ya sadece zamanlama değişik bebeklerin stilleri farklı demekki

benimki de çıkarmıyo daha ama eli sürekli ağzında elini kemireceğine bunu kemirsin dedim ama daha pek beceremiyo ağzına götürmeyi

o el bizde de var hemen hemen bütün fotolarında eli ağzında dededen fırçayı yedik zaten ne ole eli sürekli ağzında engel olun diyo ama bizim kız elini emmese yeleğini o da olmazsa battaniyesini emiyo bütün tırnakları 4 günde uzuyor sulak yerde olduğu için kucağıma aldım atlet vardı sadece baktım omzumu emmeye başladı doktora sordum diş mi diye yok dedi parmaklarını tanıyomuş bizim tanışma uzun sürdü emzik o konuda daha iyi sürekli emziği veriyorum ağzına çünkü ilerde emziği bırakmak parmağı bırakmaktan daha zor

ne güzel genç yaşta anne olmuşsun...çocukların arası da fazla gibi ama işte erken anne olmanın avantajı galiba...

bence yaş arası gayet iyi ya çünkü yaren yardımcı oluyo annesine annesine çekmiş kızı da ben de öyle doğurcam göze alıp ikinci düşünürsem tabi erkenden anne olmak gibisi var mı ya yaş ilerledikçe daha da zorlaşıyo bakması ikinciye bu kafa nasıl katlanır bilmem

ne güzel genç yaşta anne olmuşsun...çocukların arası da fazla gibi ama işte erken anne olmanın avantajı galiba...

Evet tstlim 6 yas biz yarenden sonra kardes konusunda hic hesap yapmadik arasi su kadar olsun gibi sadece yarenin ve kendimizin hazir olmasinu bekledik o surede yaren de yasadi cocuklugunu ufacikken ablaolmasini istemedik sanirim bide bizde bebek gordugumuzde heyecanlanmaya basladik tamamdir dedik
Simdi ilk bevegimizmis gibi buyuk heyecanlar yasiyoruz kizimizda bizi hic uzmuyo okulda oldugu icinde kardesini ozluyo keyifli zaman geciriyorlar

Son düzenleme:
uyuyor canım 2 kere 11 gibi uyuyor 1 saat falan.. Sonra 2 3 gibi tekrar uyuyır 2 saat.. Öğlen toplam 3 saat uyur..gecede 12 saat uyur..sizinkilerin düzeni nasıl

Cnm arasta 12 saat uyuyo genelleme yaparsak uyamdiktan 1 2 saat sonra yeniden uyuuyo 1 saat sonra ogle uykusunu 3 4 saat uyuyo bide aksam ustu 1 saate yakin kestirme yapiyo

Cnmmm tarifi hemenn istiyorum dun boncuklu ortumu cekmis kemiriyodu o durumdayiZ
Pekala kopma riski yokmi

iyice ıslatırsa kopabilir canım dikkatli olmak lazım. ama baya sert oluyo. tarifi veriyorum hemen

1 çay bardağı kayısı püresi
yarım çay bardağı irmik
1.5 çay bardağı pirinç unu
1.5 çay bardağı un
4 kaşık tereyağı (süt alerjisi olanlar yarım çay bardağı zeytinyağı)

ben birazda pekmez kattım tatlı olmasını istersen pekmez fazla katman lazım canım

kayısı püresi yerine elma muz şeftali de katılabilir. ben daha sonra bunları da denemeyi düşünüyorum

Aa super tatlim sicsk firinami atiyoruz kac derecede pisicek
Sert oluyordur degilmi
Hem minnosum da yer

Nasip olursa pazartesi dr cikisi beysala gidiyoruz oglumla
Cok gece bile kaldim cnm sagolsun geldi kac kere
Keske yakin olsaydik kizlar

)
ne güzel ablalık yapıyor demek yaren..ben 2.yi çok bekletmek istemiyorum kısmet tabi ama yaş geçlyor onuda düşünmek gerek :

Nasip olursa pazartesi dr cikisi beysala gidiyoruz oglumla
Cok gece bile kaldim cnm sagolsun geldi kac kere
Keske yakin olsaydik kizlar

bencede keşke yakın olsaydık.. burda hiç komşuluk ilişkisi yok maalesef herkes kendi akrabasında ben 5 aydır kimsenin evine gitmedim kimseyle şöyle oturup konuşmadım 15 kv vardı o da rana ilk doğduğunda 2 aylıkken annemler geldi 1 hafta kaldılar hiç bişi anlamadım yalnızım yani evde annem iyi dayandın dedi bugün tebrik etti beni çünkü ben hep dışarda büyüdüm okul iş ilk defa bu kadar uzun evde kaldım ve bazen çok zorlanıyorum keşke yakın olsaydık gider gelirdik arada da olsa

Cnmmm tarifi hemenn istiyorum dun boncuklu ortumu cekmis kemiriyodu o durumdayiZ
Pekala kopma riski yokmi

Songül diş kaşıması için dün gece gösterdiğim nuk un alıştırma flrçası diye geçen ürün düş kaşıyıcı aynı zamanda onuda alabilirsin

Inan tatlim buradada ayni tamam es dost arkafas bil gidip geliyorum ama iki sohpet edebilecegin bi komsun olmali biz burayi satin almadan once ole iyi komsularim vardi anlatamam benimlw yasit kizi vardi cok ozluyorum onlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…