- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #7.701
Songül diş kaşıması için dün gece gösterdiğim nuk un alıştırma flrçası diye geçen ürün düş kaşıyıcı aynı zamanda onuda alabilirsin
Cnm ben onu cok begendim dis kasiyici ozelligide varmis demek ilk firsatta almali cnm eymende kasitiyirmu
bende oğlumun yanına uyumaya gidiyorum herkese hoş sohbetler lyl geceler...
hemde nasıl kaşıtıyoruz gıcırdıyor ağzında , yazık yavruma üç gecedir calpolleyip öyle yatırıyorum
iyi geceler kızlar,bu aksam bebeğimin kakasında turuncuya yakın bıseyler vardı havuc suyu vermıstm ondanmı acaba,boyle bıseyle karsılasan varmı hıc
Amann tam bizlik
Esrainci calpol verilwbilir bi kasik demisti iyi yapmissin cnm farkettimi bari
Iyi geceler tatlim
Havuc suyubdandir
maşallah ya size.. ben erken doğum yaptığımdanmıdır bilmiyorum 2.5 kilo doğdu kızım.. 5 aylıkken 7.5 kg'dı... inşallah zeka veya diğer şeylerde geri değildir..
çoktan uyuduk canım biz 8;5 dedim mi yatar benim miniğim.. Senlnkiler napıyoo
hoş geldin ozcanan benim pc sürekli açık , başına oturabildiğim sürece buradayım =) oğlum çok huysuz iki gündür zirve yapmış durumda , benimde adetim bitmedi onun stresi . bütünde evde yalnızdık ikimizde barut gibiyiz oğlumla :105:
sen nasılsın dışarıya çıkmışsınız ne güzel burada da hava çok güzeldi ben evdeydim bütün gün
kızlaarrr bebeğime diş kaşıma bisküvisi yaptım oldu valla. isteyen olursa tarifini veriim
Havuç suyundan korkma. Geçen ben erik yedim kız yeşil kaka yaptı. Sütten rengi nasıl alıyor hiç anlamıyorum...iyi geceler kızlar,bu aksam bebeğimin kakasında turuncuya yakın bıseyler vardı havuc suyu vermıstm ondanmı acaba,boyle bıseyle karsılasan varmı hıc
Bir de çok meraklı emerken ses duysun biri geçsin hemen kafayı geriye atıp bakar. Televizyonda görüntü değişse bile memeyi bırakır oturmak için çırpınız sonra bakar neler oluyorpiyasada diye... Bi acayip bu kadar merak da iyi değil anacım. Avm de emzirme odasına girdik 2 bebek daha var milletin sıpası emiyor benim ki aç karnını bırakmış milleti seyrediyor. Valla video ya aldım büyüyünce dalga geçicem...
Bir de çok meraklı emerken ses duysun biri geçsin hemen kafayı geriye atıp bakar. Televizyonda görüntü değişse bile memeyi bırakır oturmak için çırpınız sonra bakar neler oluyorpiyasada diye... Bi acayip bu kadar merak da iyi değil anacım. Avm de emzirme odasına girdik 2 bebek daha var milletin sıpası emiyor benim ki aç karnını bırakmış milleti seyrediyor. Valla video ya aldım büyüyünce dalga geçicem...
benim oğlum bu gece hepten aç yattı .beni emmedi , devam sütü yaptım içmedi
sağol canm cvb ın ıcın ıcım rahatladı valla.aynı canım benım oğlumda oyle ufak bıses duysun bırını gorsun emmeyı bırakıyo bıdahada emmıyo pek.ac karnını doyurmuyoda nevar neyok onlara bakıyo bu bebısler bı alemm gercekten
Gelde uyu simdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?