2012 kasım bebekleri büyüyor..

iyi geceler kızlar,bu aksam bebeğimin kakasında turuncuya yakın bıseyler vardı havuc suyu vermıstm ondanmı acaba,boyle bıseyle karsılasan varmı hıc

Amann tam bizlik
Esrainci calpol verilwbilir bi kasik demisti iyi yapmissin cnm farkettimi bari

rahat uyuyor en azından . üç gece öncesi vermemiştim mıkır mıkır bütün gece dalamamıştı. bu gece yatacağı sırada vermek için akşam vakti iki elini birden ağzına sokmaya çalışsada vermedim ...

maşallah ya size.. ben erken doğum yaptığımdanmıdır bilmiyorum 2.5 kilo doğdu kızım.. 5 aylıkken 7.5 kg'dı... inşallah zeka veya diğer şeylerde geri değildir..

çoktan uyuduk canım biz 8;5 dedim mi yatar benim miniğim.. Senlnkiler napıyoo

Geçmişi okumam anca bitti. Biz gezdik bugün pertimiz çıktı.

kızlaarrr bebeğime diş kaşıma bisküvisi yaptım oldu valla. isteyen olursa tarifini veriim

Tarif için çok sağol katrenur ama benim kızın 2 dişi çıktı koparabilir mi bisküviyi bilemedim şimdi.

valla o saatlerin alınması beni korkutuyodu ama işe yaradı yatma saati zor olsa da kalkış ii önceden saat 6 da kalkıyodu saatler alınınca değişti.. gerçi benim kıza güven olmaz saatleri sürekli değişiyo senin kızda benim kız gibi mi yoksa sabit 4 saat uyuyo mu öğleden sonra[/QUOTE]
Gerçekten gündüz 4 saat uyuyan bebekler i var?? Yenidoğduğunda bile bize bu rahatlığı yaşatmadı. Puff...

iyi geceler kızlar,bu aksam bebeğimin kakasında turuncuya yakın bıseyler vardı havuc suyu vermıstm ondanmı acaba,boyle bıseyle karsılasan varmı hıc
Havuç suyundan korkma. Geçen ben erik yedim kız yeşil kaka yaptı. Sütten rengi nasıl alıyor hiç anlamıyorum...

39+1 de 4040 g 51 cm doğdu bizim kız. İlk ay 500 verip 1750 geri alınca doktorumuz alarm verdi kilo alımını kontrollü gidelim dedi. Şu an sanırım normaliz 7850 g 66.5 cm di 5 aylık kontrolunde.

Bir de çok meraklı emerken ses duysun biri geçsin hemen kafayı geriye atıp bakar. Televizyonda görüntü değişse bile memeyi bırakır oturmak için çırpınız sonra bakar neler oluyorpiyasada diye... Bi acayip bu kadar merak da iyi değil anacım. Avm de emzirme odasına girdik 2 bebek daha var milletin sıpası emiyor benim ki aç karnını bırakmış milleti seyrediyor. Valla video ya aldım büyüyünce dalga geçicem...

sağol canm cvb ın ıcın ıcım rahatladı valla.aynı canım benım oğlumda oyle ufak bıses duysun bırını gorsun emmeyı bırakıyo bıdahada emmıyo pek.ac karnını doyurmuyoda nevar neyok onlara bakıyo bu bebısler bı alemm gercekten

Cnm t kaciyodum gorunce kaldim
Bizim sipada ayni okadar merakliki hemen ses oldugunda oturuyo kocaman bakiyo bidaha devam ediyi tv sesi kisiyorum emerken bi anda aklina geliyo bakiyo pufff
O sirada ayagina daliyo bi bakiyorum corap elinde bi daha ayagini memenin yanindan agzina sokmaya calisiyo kim gorse emiyoruz
Uykuda uzun emiyoda beni tatmin ediyo

Goy goycu bunlar goy goycu. Varsa yoksa işleri magazin. Amaan bi de cadı. Aka silktim valla. Kafamda saç bırskmadı yola yola. Yeni modamız da ayakta duracak. Yürüteci de istemiyor haspa. Sen tutcan onu kolaltından o gitcek. Yoruldu mu salcak kendini sen tutcan asla oturmayacak. Bu model böyle kuduruk oldu kısmet sonrasına.

Ya ne dicem ben daha regl olmadım, eşim gene de korunuyor ama ria taktırsam mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…