- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #7.901
kusura bakma canım geçmişten okuyordum anca yazabildim çocuk doktoru canım
pişiğede kullan kremi dedi zaten canım.
kafasında ön tarafta konak vardı zeytinyağı ile gittiler bide sebamed sayesinde şampuanı iyi geldi.bu dediğim arka taraftaki önce konak gibiydi taradım filan derken yaraya dönüştü kabuk oldu resmen ya.sürekli zeytinyağı sürüyorum kabuklar gidiyor kıpkırmızı oluyor ertesi gün tekrar kabuk oluyor küçük bir bölge yani bıngıldağın üstü sanırım.
bu kremi kullansammı acaba yoksa zararı çokmudur bilemedim ama kafasının arkasında 1 liralık paradan daha büyyük kıpkırmızı yaralı bir yer var acıyormu acaba kaşınıyormu acaba diye düşünmketen çıldıracam.TRAVAZOL KREMİ 7 gün değilde 3 gün kullansanmı acaba bir zararı olurmuki.
CİLDİNDE YOK TATLIM konak sadece kafada eskiden kaştada vardı o kendi kendine gitti.ama doktor alerjik bir teni var dedi kızım bayağı beyaz tenli
hadi yaIyi yapmisiniz tatlim cok hareketlendiker
Cnm bende cok heyecanliyim cok zevkle hazirladim bugun bencede 6 ayi bekle cnm yaren 4.5 aylikti ikisi arasibda daglar kadar fark var
6 aylik bebek benc hazir bebek oluyo heleki puturlerde
Bugun cok hosuma gitti dr un da ayni seyleri yasamasi baba olarak adam takilmis muhallebi yememesine
sorma canım hala gazı olsun uyanıyor bağırıyro tam geçmiyor gaz sancısı ben bunu anladım sadece o küçükkenk gibi ağlama krizlerine girmiyorlar okadar. yüzden tam bitmesini bekleme hayal kırıklığına uğrarsın. geçen hafa o kadar gazlıydıki düşündüm acaba hangi gaz ilacını alsam diye birde görsen yediklerime hala çok dikkat ediyorum yani.gazı olduğu zaman uaynıyor bir türlü uykuya geçemiyor yada uykudan uaynıyor.yatmak istemeyip ayakta kucakta durmak istiyor. arada birde sancı girdimi bağırıyor, ağlıyor sonra susuyor.gülerken bile arada sancı girdiyse hemen ağlama moduna geçiyor.2-3 sn. ama böyle ara ara yaşıyoruz işte cnm.slm cvr nasılsın tatlım bebişin nasıl geçtimi gaz sancısı bari.ben ücretsiz izin aldım kızım çok huysuz feci sancısı var kolika diye bitkisel şurup aldık hergün içiriyorum iyi geldi ama bu seferde kakası hep cıvık oluyor ne yapacağımı şaşırdım vallahi
biçimin kızı olacakmış cnm tuncss da doğurmuş. sorma cnm topiğin eski havası kalmadı. birkaç arkadaş arasında tartışma yaşandı herkes dağıldı sonra bende artık eski arkadaşlar olmadığı için hiç girmiyorum.bu arada bahar27 de doğurdu bilgin varmı.cvr tatlım benim kız uyandı öptüm seni yazdıklarını daha sonra okurum artık.ha bide eski topiğe pek geçemedim biçimin kızımı olacakmış oğlumu bilgin varmı.bide tuncs doğmuş yapmış sanırım ahhh kızım fırsat verse geçip okuyacam selam verecemde yok fırsat ne yapalım
evet ben yazmıştım . saksafon diye geçiyor o modellerin adı. ben jujube nin mağazasından almıştım.
hadi yadoktor olduğu halde mauhallebiye takıldıysa canım vardır bir önemi demekki.aynen zaten en çokda pütürler korkutyo ya.suyu neyle vericez cnm kaşıklamı.
sorma canım hala gazı olsun uyanıyor bağırıyro tam geçmiyor gaz sancısı ben bunu anladım sadece o küçükkenk gibi ağlama krizlerine girmiyorlar okadar. yüzden tam bitmesini bekleme hayal kırıklığına uğrarsın. geçen hafa o kadar gazlıydıki düşündüm acaba hangi gaz ilacını alsam diye birde görsen yediklerime hala çok dikkat ediyorum yani.gazı olduğu zaman uaynıyor bir türlü uykuya geçemiyor yada uykudan uaynıyor.yatmak istemeyip ayakta kucakta durmak istiyor. arada birde sancı girdimi bağırıyor, ağlıyor sonra susuyor.gülerken bile arada sancı girdiyse hemen ağlama moduna geçiyor.2-3 sn. ama böyle ara ara yaşıyoruz işte cnm.
biçimin kızı olacakmış cnm tuncss da doğurmuş. sorma cnm topiğin eski havası kalmadı. birkaç arkadaş arasında tartışma yaşandı herkes dağıldı sonra bende artık eski arkadaşlar olmadığı için hiç girmiyorum.bu arada bahar27 de doğurdu bilgin varmı.
juju bebe varmı internette.canım saksofon diye yazdım çıkmadı
kusura bakma canım geçmişten okuyordum anca yazabildim çocuk doktoru canım
pişiğede kullan kremi dedi zaten canım.
kafasında ön tarafta konak vardı zeytinyağı ile gittiler bide sebamed sayesinde şampuanı iyi geldi.bu dediğim arka taraftaki önce konak gibiydi taradım filan derken yaraya dönüştü kabuk oldu resmen ya.sürekli zeytinyağı sürüyorum kabuklar gidiyor kıpkırmızı oluyor ertesi gün tekrar kabuk oluyor küçük bir bölge yani bıngıldağın üstü sanırım.
bu kremi kullansammı acaba yoksa zararı çokmudur bilemedim ama kafasının arkasında 1 liralık paradan daha büyyük kıpkırmızı yaralı bir yer var acıyormu acaba kaşınıyormu acaba diye düşünmketen çıldıracam.TRAVAZOL KREMİ 7 gün değilde 3 gün kullansanmı acaba bir zararı olurmuki.
CİLDİNDE YOK TATLIM konak sadece kafada eskiden kaştada vardı o kendi kendine gitti.ama doktor alerjik bir teni var dedi kızım bayağı beyaz tenli
selam arkadaşalar hep okuyorum ama bir türlü yazamıyorum.zaten geçmişi bitiremiyorum siz hep ilerdesiniz sebebide bir kızım var ne gaz lı ne gaz lı sormayın hala geçmedi şu gaz olayı yaaaaa. o yüzden huysuz uyuyamıyor çok yoruldum vallahi ne zaman geçecek şu gaz olayı ya.28 kasım doğumluyuz daha 5 aylık olamadık 5 aylık olan arkadaşlar sizlerde geçtimi gaz olayıııı yaaaa.geçti bitti rahatladık deyinde banada moral olsun az kaldı diye gün sayayım barii.
NEYSE GELELİM SORUMA.kızım aşırı beyaz tenli bu yüzden alerjik bir yapısı var kafasının arkası bıngıldak yeri sanırım doğduğundan beri kıpkırmızı idi doktor zamanla geçer dedi üstündede konak vardı ama son 20 gündür resman yara gibi kabuk kabuk oldu bugün doktor travazol krem yazdı alerjik yapısı var 7 gün günde 1 defa kullan dedi.içinde kortizon yokmu dedim o yüzden sadece 1 hafta ve 7 gün kullanki zarar vermesin dedi.bu krem hakkında bilginiz varmı.YAREN sanırım senin bebişin alerjik yapısı vardı kortizonlu krem yazmıştı doktor bende kullanmadın demiştin bu krem o kremmi.bide poposu pişik oldu kızımın gene bu ilacı kullan dedi.BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI[/QUOTE
arkadaşlar hepinize günaydın
nasılsınız bakalım
123m biz 5 aylık olduk ama gazımız tam hız devam ediyor
hala nurse harveys kullanıyoruz bitmedi yani
dr umuza gıttık sukur herley yolunda aras 9700 gr 71 cmolmuıs hersey yolunda
muayne ederken dr bı yumurtalıgı yukarıda buldu bıraz ve urolojıye yondendırdı eyvah dedım kyduk yurutece gıttı yumurtalık
hemen gosterdık urolojıye cok sukur yerınde herşey anlık usumedende cıkıs olabılırmıs
yurutecı sordu ıc bbı sorun teskıl etmek dedı rahatladım
sunnet sordum artık donuyo anestesızın olmaz dedı ufacık bebegede saglık sorunu oladıktan sonra olmaz 6 yasında dedı
tostosumun pıpısı elden eleydı bugun
donelım tetkrar kendı dr muza
ek gıdaları konustuk her aklıma gelenı sordum
gune anne sutu ıle baslanıp anne sutu ıle bıtırıcek dedı
lısteyı yazıcam aynı sekılde
yogurt mandıra yada cıftlıkte dedı ılk maya mutlaka actıvıa al dedı yararlı bakterılerı cogaltıp bagısıklık sıstemını kuvvetlendırıyormus
bı daha kendı yogurdunun mayasından devam edersın dedı
oeynır eksımık ve labneyı begenmedı normal peynırın tuzunu alcan dedı
dıs cıktıgıu ıcın florur baslamamızı onerdı hergın bıtane
damla 10 a cıktı
beslenme saatlerı 3 4 saat arayla dedı ıkısının arası emzır yada ne zan ısterse emzır dedı
en az gunde 3 4 kez anne sutu mutlaka dedı
haha bıdonun ufaklık sutlu prınclı kasık mama yemıyomus bı yedıremıyoruz her defasında reddeyo aras yıyo dıyınce nasıl yedıgını falan sordu hassas dr umuz oda bı baba ıste bakın o bıle endıse duyuyo
bu arada salıncağımız geldi canm 3 kademeli ayarlanıyorya tam yatık, orta ve dik olmak üzere . biz ortayı ayarladık cnm sen nasıl ayarladın.düşmez dimi kafama takıldı da .
evet karadayı yıktı dağıttı resmen yaaa içim sıkıldı şimdi sabaha kadar o savcıyı görürüm ben rüyamda annem de canımı sıktı üzüldüm telefonda konuştuk.. kardeşim üzüyomuş sürekli anneme sataşıyomuş.. hastalığından dolayı tuzsuz yemek zorunda beyaz et kırmızı et balık yasak çikolata bile yasak ama bunların sebebi sanki annemmiş gibi davranıyor annem bi nefeste hepsini anlattı içime çok oturdu yaa çok fena yüreğim sızlıyo en iyisi gidip yatayım ben uyuyabilirsem tabi kardeşime dua eder misiniz rabbim hidayet versin bu çocuğa.. kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor gerçekten
Allahım hidayet versin versin evlatlarımıza kardeslerimize insallah
masallah oğlusuna songul
activia şu hazımsızlık için kullanılan yoğurtmu
ben ek gıdalara geçmek için sabırsızlanıyorum
listeni bende aldım ama merak ediyorum
bu listeyi dr senin oğlana uygun olarak vermedi dimi
yani bizdee kullanabilirmiyiz
çunku benim kız o kadar tombul değil
6500 kilo falan
Slm guzel anneler.
Songul disiniz hayirli olsun.arasin ek gidalari severek yemesine de masallah.hatta seni emmesinede masallah.kizim buaralar beni emmek istemiyir.sadece sabahlari 2defa emiyor.emmeyi birakacak diye ccok korkuyorum.
Biz bugun 6.ay asilarimizi olduk.defne cok agladi.hemde icini ceke ceke agladi yavrum.gunduz atesimiz yoktu amasuan atesi baya var.sabaha kadar uyumayacagim.bekleyecegim.hemsire 6saat arayla calpol ver dedi.ay sonunda dr kontrolumuz var.bakalim bizim dr ek gidalar icin ne diyecek.
Buarada yurutec konusulmus.ben yurutecin zararli oldugunu dusunmuyorum.bircogumuz yurutecle buyudu.hatta erkek kardesim yurutecle buyudu.aslan gibide delikanli oldu.birqz zamaan gecsin yurutec alabilirim.
Yanlis aklimda kalmadiysa ozcanan kardesinin anneni uzmesinden bahsetmissin.cnm insallah kardesin daha sakin olur.allah onun icin hayirlisi neyse onu veririnsallah.v daha fazla anneni uzmez.allah hepimize sabir versin.
Ah tatlim tam onbes gindur bu isin pesondeyim
Neden devam sutu cnm
simdi bana burda belki karsi cikan olur ama taktir size kalmis,ben belcikada yasiyorumgecen doktor kontrolumuzde sordum doktorumuza o da dedi ki 1 yasina kadar kesinlikle yogurt sut yasak dedi,niye dedim cocuklarim bobreklerini kurutuyomus yan etkisi varmis yani,zaten dedi aldigi devam sutunde butun gereken her vitamin hrseyialiyor dedi,bende deisiklik olsun diye ogrenmek istiyorum arada yaparim cnm
Anladim tatlim aslinda banada mantijem inek sutu 1 yasina kadar verilmesin deniliyosa neden inek sutunden mayalayin demeleri cok ta mantikli gelmiyo
Devsm sutu ile yapilab yogurt ihtiyaclarinin daha fazladini karsiliyomus
Keske dt sorsaydim
Gecende yv de uzman bebeklerinuze ev yogurdu yedirin bagisiklik sistemini kuvvetlwndirir diyo du puf kafada karisiyo
Bi arada yaptinmi cnm yogurdu
yaptim tatlim evet tutarsa tabiiii :) ama bundan vermeyecem bu tutarsa bidakine bununla mayalayacam,yani yogurtla mayalanmamis olucak bakalim insallah tutar
bide bu yapmis oldugum yogurdu nasil saklayacam ben kafama o takildi simdi bak
mrb lar kızlar,songulcum nasıl gıdıyo ek gıda bende aldım lıstenı cok faydalı oldu gercekten bıu arada muhallebıyı nasıl yapıyosun hangı marka pırınc unu aldın,bırsuru varda oyuzden bı sorayım dedım bende alıcamda
Tarlim o bi ogun oluyo zaten
Ben bu konuya cok kafa yordum bide sunu dusundum norlmalde mama oldugunda bellibi suresi var tuketnek icin kac saat oldugunu bilmiyorum ee mayalanirken 6 saaatte bozulmuyomu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?