2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm bızım dr umuz hıc mudahale etmedıdırek cıldıyeye yonlendırdı bence sen dalına goster cnm

hadi ya doktor olduğu halde mauhallebiye takıldıysa canım vardır bir önemi demekki.aynen zaten en çokda pütürler korkutyo ya.suyu neyle vericez cnm kaşıklamı.
sorma canım hala gazı olsun uyanıyor bağırıyro tam geçmiyor gaz sancısı ben bunu anladım sadece o küçükkenk gibi ağlama krizlerine girmiyorlar okadar. yüzden tam bitmesini bekleme hayal kırıklığına uğrarsın. geçen hafa o kadar gazlıydıki düşündüm acaba hangi gaz ilacını alsam diye birde görsen yediklerime hala çok dikkat ediyorum yani.gazı olduğu zaman uaynıyor bir türlü uykuya geçemiyor yada uykudan uaynıyor.yatmak istemeyip ayakta kucakta durmak istiyor. arada birde sancı girdimi bağırıyor, ağlıyor sonra susuyor.gülerken bile arada sancı girdiyse hemen ağlama moduna geçiyor.2-3 sn. ama böyle ara ara yaşıyoruz işte cnm.

biçimin kızı olacakmış cnm tuncss da doğurmuş. sorma cnm topiğin eski havası kalmadı. birkaç arkadaş arasında tartışma yaşandı herkes dağıldı sonra bende artık eski arkadaşlar olmadığı için hiç girmiyorum.bu arada bahar27 de doğurdu bilgin varmı.
evet ben yazmıştım . saksafon diye geçiyor o modellerin adı. ben jujube nin mağazasından almıştım.

juju bebe varmı internette.canım saksofon diye yazdım çıkmadı

cnm kasık yada bıberon farketmıyo ıcsın yeter

dermatoloğa götür bence kızını. pediatrik kullanımlara bakarsan 3 haftadan uzun kullanılmamalıdır yazıyor...

Slm guzel anneler.
Songul disiniz hayirli olsun.arasin ek gidalari severek yemesine de masallah.hatta seni emmesinede masallah.kizim buaralar beni emmek istemiyir.sadece sabahlari 2defa emiyor.emmeyi birakacak diye ccok korkuyorum.
Biz bugun 6.ay asilarimizi olduk.defne cok agladi.hemde icini ceke ceke agladi yavrum.gunduz atesimiz yoktu amasuan atesi baya var.sabaha kadar uyumayacagim.bekleyecegim.hemsire 6saat arayla calpol ver dedi.ay sonunda dr kontrolumuz var.bakalim bizim dr ek gidalar icin ne diyecek.
Buarada yurutec konusulmus.ben yurutecin zararli oldugunu dusunmuyorum.bircogumuz yurutecle buyudu.hatta erkek kardesim yurutecle buyudu.aslan gibide delikanli oldu.birqz zamaan gecsin yurutec alabilirim.
Yanlis aklimda kalmadiysa ozcanan kardesinin anneni uzmesinden bahsetmissin.cnm insallah kardesin daha sakin olur.allah onun icin hayirlisi neyse onu veririnsallah.v daha fazla anneni uzmez.allah hepimize sabir versin.

masallah oğlusuna songul
activia şu hazımsızlık için kullanılan yoğurtmu
ben ek gıdalara geçmek için sabırsızlanıyorum
listeni bende aldım ama merak ediyorum
bu listeyi dr senin oğlana uygun olarak vermedi dimi
yani bizdee kullanabilirmiyiz
çunku benim kız o kadar tombul değil
6500 kilo falan

bu arada salıncağımız geldi canm 3 kademeli ayarlanıyorya tam yatık, orta ve dik olmak üzere . biz ortayı ayarladık cnm sen nasıl ayarladın.düşmez dimi kafama takıldı da .

bu salıncaklar beşik gibi sallamıyor dimi canım
bende almayı dusunuyorum ama ben kızımı sallamadan uyutuyorum
sallamayı unutturmak cok zor oldu
simdi burda tekrar alısırmı diye korkuyorum

Tatlim saniyorum ki o yogurt
Arasa ozel degil cnm pc den cikarrtti bana da anlattti
6 ayini doldurmus bebekler icinmis

Tesekkur ederim tatlim
Kizinin ateslenmesine cok uzuldum tatlom dr muz tembihledi fitilsiz gitme diye
Sende dusmuyosa fitil kullam cnm

Bizimfe ayin 28 inde
Yurutec konusinda ben artik rahatim inan defnenin mutlu oldugunu gorunce srnde mutlu olucaksin

Ah tatlim tam onbes gindur bu isin pesondeyim
Neden devam sutu cnm

simdi bana burda belki karsi cikan olur ama taktir size kalmis,ben belcikada yasiyorumgecen doktor kontrolumuzde sordum doktorumuza o da dedi ki 1 yasina kadar kesinlikle yogurt sut yasak dedi,niye dedim cocuklarim bobreklerini kurutuyomus yan etkisi varmis yani,zaten dedi aldigi devam sutunde butun gereken her vitamin hrseyialiyor dedi,bende deisiklik olsun diye ogrenmek istiyorum arada yaparim cnm

Anladim tatlim aslinda banada mantijem inek sutu 1 yasina kadar verilmesin deniliyosa neden inek sutunden mayalayin demeleri cok ta mantikli gelmiyo
Devsm sutu ile yapilab yogurt ihtiyaclarinin daha fazladini karsiliyomus
Keske dt sorsaydim
Gecende yv de uzman bebeklerinuze ev yogurdu yedirin bagisiklik sistemini kuvvetlwndirir diyo du puf kafada karisiyo

Bi arada yaptinmi cnm yogurdu

mrb lar kızlar,songulcum nasıl gıdıyo ek gıda bende aldım lıstenı cok faydalı oldu gercekten bıu arada muhallebıyı nasıl yapıyosun hangı marka pırınc unu aldın,bırsuru varda oyuzden bı sorayım dedım bende alıcamda

yaptim tatlim evet tutarsa tabiiii :) ama bundan vermeyecem bu tutarsa bidakine bununla mayalayacam,yani yogurtla mayalanmamis olucak bakalim insallah tutar

bide bu yapmis oldugum yogurdu nasil saklayacam ben kafama o takildi simdi bak

Tarlim o bi ogun oluyo zaten
Ben bu konuya cok kafa yordum bide sunu dusundum norlmalde mama oldugunda bellibi suresi var tuketnek icin kac saat oldugunu bilmiyorum ee mayalanirken 6 saaatte bozulmuyomu ki

Cnm masalla diyim sebze purw ile kahvaltiyi atlattikcokta kotu bence tatlari ama bilemedim nasil yiyo
Hemde blender kullanmadan
Cnm dr daha cok bu sutlu princli tahillilar var ya onlari onerdi ari mama cok seker iceriyo dedi
Ben bitinceo sekilde alicam
Ablam heroobaby guzel diyo kivam ve puturacidan
Ilk kutuda yazanin yarisi hattta daha azindan baslarssin cnm gun gun arttirirsin bende yavastan arttiricam
Bi cay bardagi ile basladik

Tarlim o bi ogun oluyo zaten
Ben bu konuya cok kafa yordum bide sunu dusundum norlmalde mama oldugunda bellibi suresi var tuketnek icin kac saat oldugunu bilmiyorum ee mayalanirken 6 saaatte bozulmuyomu ki

hazirlanmi sutun yarim satte tuketilmesi gerektigini biliyorum ben,bak simdi dogru ya 6 saat mayalansin diye beklersen bu sutun hali nolucak ki ufffff kaam co karisti benimde simdi

Slm songülcum..
Aras pasamizin incisi hayırlı olsun.
Kontrolünüzun sorunsuz geçmesine sevindim.
O yumurtaliklar yukarı çekiliyor genelde aşağı iniyorda kontrol edilmesi iyi olmuş için rahat eder en azindan..

Ek gıdayada sorunsuz başlamissiniz maşallah aras pasamiz annesini hiç uzmuyor...
Inşallah ilerdede uslu bi çocuk olur böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…