- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #7.921
Cnm masalla diyim sebze purw ile kahvaltiyi atlattikcokta kotu bence tatlari ama bilemedim nasil yiyo
Hemde blender kullanmadan
Cnm dr daha cok bu sutlu princli tahillilar var ya onlari onerdi ari mama cok seker iceriyo dedi
Ben bitinceo sekilde alicam
Ablam heroobaby guzel diyo kivam ve puturacidan
Ilk kutuda yazanin yarisi hattta daha azindan baslarssin cnm gun gun arttirirsin bende yavastan arttiricam
Bi cay bardagi ile basladik
Slm guzel anneler.
Songul disiniz hayirli olsun.arasin ek gidalari severek yemesine de masallah.hatta seni emmesinede masallah.kizim buaralar beni emmek istemiyir.sadece sabahlari 2defa emiyor.emmeyi birakacak diye ccok korkuyorum.
Biz bugun 6.ay asilarimizi olduk.defne cok agladi.hemde icini ceke ceke agladi yavrum.gunduz atesimiz yoktu amasuan atesi baya var.sabaha kadar uyumayacagim.bekleyecegim.hemsire 6saat arayla calpol ver dedi.ay sonunda dr kontrolumuz var.bakalim bizim dr ek gidalar icin ne diyecek.
Buarada yurutec konusulmus.ben yurutecin zararli oldugunu dusunmuyorum.bircogumuz yurutecle buyudu.hatta erkek kardesim yurutecle buyudu.aslan gibide delikanli oldu.birqz zamaan gecsin yurutec alabilirim.
Yanlis aklimda kalmadiysa ozcanan kardesinin anneni uzmesinden bahsetmissin.cnm insallah kardesin daha sakin olur.allah onun icin hayirlisi neyse onu veririnsallah.v daha fazla anneni uzmez.allah hepimize sabir versin.
Allahım hidayet versin versin evlatlarımıza kardeslerimize insallah
Allah razı olsun kızlar dudağım ucuklamıs sıkıntıdan ya güya gezmeye gidecektik vazgeçtim hiç keyfim yok
Allah razı olsun kızlar dudağım ucuklamıs sıkıntıdan ya güya gezmeye gidecektik vazgeçtim hiç keyfim yok
kıyamam yaa üzme kendini bu kadar bebeğini düşün ona da yazık ...
anne sutu devam edılecek(gunde 3 4 kez)
SABAH KAHVALTI
anne sutu veya deva sutune (1 cay bardagı)
2 3 bebej bıskuvusu(organık yada ev yapımı)
1 tatlı kasık pekmez
8/1 yumurta sarısı
1 tatlı kasık zeytınyagı
yarım kıbrıt kutu aksamdan tuzu alınmıs peynır suda beklemıs
4/1 muz yada elma rendesı
7 ayına dogru yanı 6 ay 2 haftalıkken 1 tatlı kasık cevız yada fındık rendesı
KUSLUK
meyve puresı yada suyu
yada
havuc suyu veya puresı(havıcı hasla devam maması 2 den 60 cc koyarak ver)
ÖGLE
sebze corbası mevsım sebzelerınle 1 kasık zaytınyagı ıle
pure halınde yemezse blenderle corba halınde ılk yarım cay bardak baslanıyo yanında yogurtla verılebılrı
7.ayına dogru yanı 6 ay 2 haftalıkken et suları ıle
IKINDI
ev yapımı yogurt yarım cay bardak baslayıp cocugun ıstegıne gore arttırılıyo
GECE
prınc unu ıle devam sutunden muhallebı
yada anne sutunden muhallebı
yada sutlu prınnclı yada tahıllı kasık maması
yatmadan anne sutu
gunde 30 cc ıle 90 cc arası su
kıyamam yaa üzme kendini bu kadar bebeğini düşün ona da yazık ...
benim rana hanımı düşündüğüm gibi o ne zaman beni düşünecek.. Eşim hava güzel yürüyelim ben tras olacam sizde gezersiniz dedi tamam dedik çıktık çıkmaz olaydım baba gider gitmez yırttı ortalığı millete rezil oldum kucağa alıyorum ağlıyo oturtuyorum olmuyo yat o da yok eşim gelinceye kadar bağırdı.. Ağladı demiyorum bağırdı eşim geldi aldı yatırdı arabasına sustu cadi uyudu bi de eve geldik tabi bunlar olurken aldım kucağıma sınırlıyim ya hiç pas vermiyorum yataga yatırdım pis pis sırıtıyo aaauuu lar falan sinir oldum ama ya erdi ben çekeyim o gitsin babasını sevsin bi de üstüne adet oldum patlayacam sinirden ama ne zaman bilmiyorum
Ay hersey ii guzelde songulcum biz calisan anneler bunlari nasil yapcaz. Annem bakcak ya o dio ki biz sizi kendi yediklerimizle buyuttuk bi yeriniz mi eksik kaldi:)) yani bunlari yap desemde ucuncu gun kendi bildigini okur hatun:)) buarada herkese slmlar
benim rana hanımı düşündüğüm gibi o ne zaman beni düşünecek.. Eşim hava güzel yürüyelim ben tras olacam sizde gezersiniz dedi tamam dedik çıktık çıkmaz olaydım baba gider gitmez yırttı ortalığı millete rezil oldum kucağa alıyorum ağlıyo oturtuyorum olmuyo yat o da yok eşim gelinceye kadar bağırdı.. Ağladı demiyorum bağırdı eşim geldi aldı yatırdı arabasına sustu cadi uyudu bi de eve geldik tabi bunlar olurken aldım kucağıma sınırlıyim ya hiç pas vermiyorum yataga yatırdım pis pis sırıtıyo aaauuu lar falan sinir oldum ama ya erdi ben çekeyim o gitsin babasını sevsin bi de üstüne adet oldum patlayacam sinirden ama ne zaman bilmiyorum
Haha kiz bu rama senle kafa buluyo soyleyim
Nedir bu baba asklari bilmem ya arada tv ixlerkn diyorum ki koyuyim salincaga uyusun ay yok anck kol sarcam muzik acicam ozaman
Esim bi aliyo giz goze bi bakisiyilar aras uyumus deli olucam he
Bugun kendide sahil oldu sasti kaldi esinde
Slm songülcum..
Aras pasamizin incisi hayırlı olsun.
Kontrolünüzun sorunsuz geçmesine sevindim.
O yumurtaliklar yukarı çekiliyor genelde aşağı iniyorda kontrol edilmesi iyi olmuş için rahat eder en azindan..
Ek gıdayada sorunsuz başlamissiniz maşallah aras pasamiz annesini hiç uzmuyor...
Inşallah ilerdede uslu bi çocuk olur böyle...
Haha kiz bu rama senle kafa buluyo soyleyim
Nedir bu baba asklari bilmem ya arada tv ixlerkn diyorum ki koyuyim salincaga uyusun ay yok anck kol sarcam muzik acicam ozaman
Esim bi aliyo giz goze bi bakisiyilar aras uyumus deli olucam he
Bugun kendide sahil oldu sasti kaldi esinde
aynen ole kafa buluyoama babsini cok sevmesi gicik ediyo beni kiskaniyorum
simdi senin misafirin var merturun da esi evde herhal yok ben de gidiyom tatil diye kimseler yok
Sagol teyzedi tesekkur ederiz
Yumurtalikkta tecrube olmadigina bilemedik cnm cocuk dr da ole dedi ama yinw muaynw onerdi hem genel bakilsin dedo iyide oldu
Gece ruyamda seni olmus gordum yazdgini gorunce sevndim cnm
Pasalar nasil
Ay hersey ii guzelde songulcum biz calisan anneler bunlari nasil yapcaz. Annem bakcak ya o dio ki biz sizi kendi yediklerimizle buyuttuk bi yeriniz mi eksik kaldi:)) yani bunlari yap desemde ucuncu gun kendi bildigini okur hatun:)) buarada herkese slmlar
Dogru valla kuzum benim.annecigimede kalsa evde ne varsa tuzlu salcsli yiyebilirdi bszen dusinuyorum bizde b sekikde buyumusuz iste diye
Ama baktigimdada tuzsuz sebre pure bulamac gibi kahvaltiyida pasa yiyebiliyo gayet
Ne gerek var tuz yuklemeye diyorum
Kafamin bi yani eskide bi yani yeni sistde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?