2012 kasım bebekleri büyüyor..

masallah canım ıns benım oğlıumda seve seve yer.yanı muhallebı değilde kasık mamasımı onerdı canım.cok soru soruyorum ama kusura bakma
bebe bıskuvısı olarak ne verdın canım

Ay hersey ii guzelde songulcum biz calisan anneler bunlari nasil yapcaz. Annem bakcak ya o dio ki biz sizi kendi yediklerimizle buyuttuk bi yeriniz mi eksik kaldi:)) yani bunlari yap desemde ucuncu gun kendi bildigini okur hatun:)) buarada herkese slmlar

Dogru valla kuzum benim.annecigimede kalsa evde ne varsa tuzlu salcsli yiyebilirdi bszen dusinuyorum bizde b sekikde buyumusuz iste diye
Ama baktigimdada tuzsuz sebre pure bulamac gibi kahvaltiyida pasa yiyebiliyo gayet
Ne gerek var tuz yuklemeye diyorum
Kafamin bi yani eskide bi yani yeni sistde

bir bebeğin her gün uyku düzeni değişir mi bugün on dakika uyu yarım saat uyanık kal sonra tekrar uyumak için anneyi kepaze et çoook yoruldun akşam nasıl uyur çok merak ediyorum yemek de yarım kaldı

Sagol teyzedi tesekkur ederiz
Yumurtalikkta tecrube olmadigina bilemedik cnm cocuk dr da ole dedi ama yinw muaynw onerdi hem genel bakilsin dedo iyide oldu
Gece ruyamda seni olmus gordum yazdgini gorunce sevndim cnm

Pasalar nasil

Kizlar bugun yarenimin ilk buyuk 23 nisaniydi ilk defa sahnede karsimdayfi coj duygulandim agladum aklima bebekligi dogdigi daha neler geldi
Bi bakcaksiniz kasim bebekleri okul cocuklari olmus gunler cokcabuk geciyo
Benim yavrumda daha dun bebekti
2 gun misafir var kizlar cok giremeyebilirim artil yatisinca opuldnuz cok

Sagol teyzedi tesekkur ederiz
Yumurtalikkta tecrube olmadigina bilemedik cnm cocuk dr da ole dedi ama yinw muaynw onerdi hem genel bakilsin dedo iyide oldu
Gece ruyamda seni olmus gordum yazdgini gorunce sevndim cnm

Pasalar nasil

Canım bende fatihi çocuk ürologu bi profa götürmüştum o söylemişti zaten şeklinden belli oluyormuş öyle demişti ozaman...

Ölü görmek diri görmek der hep annem...
Kız bende bu ara tuhafım zaten sana malummu oldu acep.. yine bu nefesim problemli bu seferde efor testine gidicem emzirmeden kesicez ya onu bekliyorum...
Paşalar iyi canım eymen bi kacgundur eşek sipalari gibi aii yapıyordu bugünde onu bırakmış tükuruk saçıyor sürekli... Hergün bişey buluyor kendine oyalanicak..

Son düzenleme:

ayni benim kayinvalide gibi..o da aynisini soyluyor

bizim zamanimizda yenilenler bu kadar sagliksiz degildi kesinlikle.simdi neyin icinde ne kadar katki maddesi var bilmiyoruz ki..
onun icin acikcasi dusunduruyor yiyecekleri beni.
ne kadar koruyabilirsem bir seylerden kar diye dusunuyorum

slm kızlar iyi geceler herkese
listenizi kaydettim ya gerçekten çok bilgilendirici yol gösterici oldu keşke bizim doktorda böle şeyler anlatsa diye imrendim gerçekten
kahvaltıda yazılanları karıştırcak mıyız ayrı ayrı mı vericez acaca ?
bide evde bisküvi yapan deneyen güzel olan var mı acaba ?

İyi aksamlar kkizlar nasilsiniz?defnebugun de asi nedeniyke cok huysuzdu ve atesi devam etti.gece 5e kadar uyumadim.kahvaltimi saat 2de yapabildim(oglen 2 ).defne uyurken bile kucagimda uyumak istedi.biraz once uyudu da bende kk girebildim.6.ay asilari gercekten zormus onu anladim..bebislerimizin ilk 23nisani kutlu olsun buarada.
Asilar istahsizlik da yapti buarada.beni bile emmek istemedi.karnini zor doyurdum.insallah sizin bebiskerinizde bu tur etkiler yapmaz.
Hepinizi kocaman opuyorum.

herkese günaydın kızlar.
ben 5 gün evdeydim vallaha süper geldi
hem 6 ay kınasıyla ilgili hazırlıklarımı yaptım hemde kızımla süper bi vakit geçirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…