- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #7.961
ek besin veren anneler bebeklerinizin kakasında herhangi bir değişikliklik oldu mu renginde kokusunda kıvamında ve yapabiliyo mu rahatlıkla sindirimde sıkıntı oldu mu yani merak ettim
yok canım ellmada bi sıkıntı lmuyo merak etme
sizin doğum tarihiniz nedir peki?
25 kasım doğum tarihimiz canım yarın 5 ayımızı dolduruyoruz çok şükür
yok canım ellmada bi sıkıntı lmuyo merak etme
sizin doğum tarihiniz nedir peki?
25 kasım doğum tarihimiz canım yarın 5 ayımızı dolduruyoruz çok şükür
oyyy yerim ben o kuzuyu canım benim..
Tatlım 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı pirinç unu katıp pişiriyorum.Ateşten indirdikten sonra da 4 ya da 5 ölçek toz halinde mama ekliyorum. sade yemiyo benim sıpa.. içine de pekmez veya meyve püresi koyuyorum.Pirinç unu 7 vitaminli ama markasını bilmiyorum tatlım.
kızlar bide bişey sorucam ben acaba hangi pekmezi veriyosunuz yani ne pekmezi?
Kizlar babannemiz bizde giremiyorum cok hemen cabuk cabuk okudum
Ozcanan kakada hic problem yasamadik ama hep zeytinyagi kullaniyoruz
Bi soruda kahvalti icin olmus bi cay bardagi 2 numarali devam mamasinin icine katiliyo
Ari mama bizin dr muzda sevmiyo seker orani yuksek diye ama en davam sutu ile yapip 1 2 kasik tahilli mama katiyorum aras severek yiyo
Bugunde sutlu irmiklli aldim gece muhallebi degisiimli olarak yapicam
Sabit kullanmicam
Bide kizlar sebze corba yaziyo ama blendersiz yediginden ben pure ve yogurt eslignde veriyorum
Ama dr yogurt corba sa verebilirsin dedi baharatsiz ekmek yada bebek ekmegi ile listede yok onuda paylasayim sizlerle
Kizlar nazar etmeyim simdilik cok istekli hep bole devam eder insalla tum bebeklerimiz sever
Encok anne sutune takiliyodum yine 3 saatte emmeye devam
muhallebı yerıne kasık maması versekte aynı mı oluyo bırı benı bılgılendırsın.off ya cok karısık gercekten.ben suan sutlu meyvelı pırınclı kasık maması verıyorum muhallebı vermeme gerek yokmu yanı
muhallebı yerıne kasık maması versekte aynı mı oluyo bırı benı bılgılendırsın.off ya cok karısık gercekten.ben suan sutlu meyvelı pırınclı kasık maması verıyorum muhallebı vermeme gerek yokmu yanı
ohhh maşallah aras paşaya nazar deymesin
çok sağol songülüm güzel paylaşımların için
bizde sütlü pirinçli ve tağıllı yiyoruz şimdilik..
canım bizim bebişler aşağı yukarı aynı zamanda doğmuş ben 6. aydan beri sabah pekmezli bisküvi maması, öğlen sebze püresi aralarda yoğurt ve elma suyu yatmaya yakında gece tahıllı yada sütlü pirinçli mama veriyorum.. sadece sebze püresine farklı şeyleri yavaş yavaş denenmeye başladık mesela bu sefer içine azcık karnabahar da koydum
Cnm kahvalti disinda beslenme duzeni ayni
Bizim dr da patlican ve kereviz disonda mevsim sebzelerini kullanabikirsin dedi bende artik evdwki sebzelere gore yapiyorum
Ne demek sekerim amacimiz bi dimi ama
Bak sayenizde bebde yogurt mayalamayi ogrendim
Dr da sutlu princli tahilliyo onerdi bu arada
kızlar aranızda bebekler için yemek termosu kullanan var mı? varsa memnunmusunuz? ben biraz nette dolaştım ama karar veremedim normal yemek termosuyla bebekler için olanların farkı var mı bilmiyorum acaba antibakteriyel özelliğini çelik olmasından mı alıyor eğer öyleyse normal bir yemek termosu alıcam malum artık dışarıda yemek yiycez... hazır mamalara pek itimadım yok mecbur kalırsam organik alıyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim :44::44:
Merhaba arkadaşlar .. Zaman zaman sizleri takip ediyorum ama yoğunluktan maalesef yazmamıyorum.. Fikir almak süper oluyor . Buarada ek besin e geçtik ve ben sabahları peynir ve yumurta sarısını meyve duyu tada suyla karıştırıp veriyorum normalde bebek ekmeği Yada tam buğday ekmeği kullanabilirsin dedi Dr ama bana bebeğin zaten tombik kullanma dedi öğlen çorba tarhana Yada yoğurt olur dedi Yada patate havuç gibi sebzeleri haşla tek süzgeçten geçir birkaç damla zeytinyağı ve yoğurtla yedir dedi.. Meyve püresine devam dedi
Bide ben yoğurt çorbasını bulgur Yada yarma ile pişirir süzgeçten geçiriliyorum çok sevdi:))
Bugün kurutulmuş kayısıyı kaynatıp süzgeçten geçirdim aynı şekilde hurmayıda yapmadığa düşünüyorum ..
ben en başta doktora sormadan vermiştim canım ama sonra doktorumda bana bunları önerdi
hatta pirinç unu verme mümkümse kof şişmanlık yapıyo dedi bana malum nil biraz kilolu.
haklısın canım çok güzel yapıyoruz paylaşıyoruz ben çok seviniyorum..
canım ben senden duydum sadece bebek termosunu su için kullanıyodum ama bi araştırmak lazımda
yaptıklarınızı hemen tüketin diyolar hep yani uzun bi süre kalmaması lazım offf bebekler ek gıdaya geçince gezmeler pek sık olmamalı sanıyorum ama yazda geliyo nasıl olmasınki?
muhallebiyle kaşık mamaları aynı by arada..
kızlar aranızda bebekler için yemek termosu kullanan var mı? varsa memnunmusunuz? ben biraz nette dolaştım ama karar veremedim normal yemek termosuyla bebekler için olanların farkı var mı bilmiyorum acaba antibakteriyel özelliğini çelik olmasından mı alıyor eğer öyleyse normal bir yemek termosu alıcam malum artık dışarıda yemek yiycez... hazır mamalara pek itimadım yok mecbur kalırsam organik alıyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim :44::44:
bebeğin büyük sanırım doktor bana tarhana ve şehriye gibi çorbalara 7. aydan sonra başlıycaz demişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?