2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm benim bizim dr da ari mama pek sevmiyo ama kg olayina takikmiyo aras 97oo olmus kisitli bi liste vermedi

Tatlim bende yarendn kalma chocco nun var celik olanda kirmizi kapakli icibdede mama kabi oluyo onun icine ogununu koyup termos icine koyuyosun
Biberin kullanmk gerekiyisada celik termosun icine yerlestiriyorsin

başka markaların da 3lü çelik termosları var hemde chiccoya göre uygun sanırım pek farkı yok işin içine çocuklar girince fiyatlar tavan yapıyo galiba

başka markaların da 3lü çelik termosları var hemde chiccoya göre uygun sanırım pek farkı yok işin içine çocuklar girince fiyatlar tavan yapıyo galiba

Cnm 6 sene once altermayif pek yoktu
Ama dedigin gibi cok ta farkli degildir ben daha cok gece sut icmeue basladiginda kullandim cnm uykulu kalkip isitmk zor oluuodu

kaşıkla yedirecek kıvam mı oluyo ?
bi de doktor marka önerdi mi

Slm kizlar...ya bu mamalar zorunlumu nasallah her dr onermis benim ki haric:) sagolsun uc kalemde cozdu olayi meyve suyu ypgurt muhallebi. Bi de ozele gidioruz hic memnun degilim malesef. Neyse aslinda bende bu mama olayina sicak bakmiorum ama gorunuse bakilirsa dr lar hep onermis peki mama veren tecrubeli anneler aksamlari mi verorsunuz ne kadar ve hangi markalri kullaniorsunuz. Benim kizim 16 kasim dogumlu henuz eklere gecmedik. dr gecti ben kaldim:))

bebeğin büyük sanırım doktor bana tarhana ve şehriye gibi çorbalara 7. aydan sonra başlıycaz demişti..

Bebeğim yarın 6. Ayını bitirecek inşallah.. Hatta çorbalarına yağsız kıyma koy önümüzdeki ay köfte yiyecek dedi..bu bebek yer dedi..
Bu arada biz yemek yerken oğlum da istiyor hatta ağlıyor:) biraz oburuz.maşallah 11 kilo olmuşuz

Benim Dr mama önermedi yoğurt sebze meyve püresi ve çorba dedi.. Ve anne sütüne devam dedi

Ne demek sekerim amacimiz bi dimi ama
Bak sayenizde bebde yogurt mayalamayi ogrendim
Dr da sutlu princli tahilliyo onerdi bu arada

Songulcum harbiden ne oldu senin yogurtlarin akibiyeti:) ben kscirdim galiba sonucu.
Arasa da masallah soyleme kilosunu filan nazar degecek pasaya:)

Masallah cnm bebegine. Benim kizimda bes aylik kontrolde 8400 du. 16 kasim dogumlu. Bes ayi bitirdiginden beri agzima neyi gotursem takip edio versem yiyecek sanki o sekilde bakip vermemek icin zor tutiyorum kendimi vallahi

Yoğurt ve tarhana dedi ama bazı arkadaşlara tarhana için erken demiş.. Elma armut dedi bana çilek demedi havuç patates yoğurtla tedirebilirsin dedi..bide muz dedi ama az:)

Ay ben cilek hastasiyim ya o da yesin istiorum:) muz bana bile agir gelio cnm kizim hic kaldiramaz herhalde uzun sure vermeye korkarim.ama yogurt corbasi bana da mantikli gelio tuz konulmadan yedirebiloriz gibi. Oy kuzum agzini acio ben biseyler yerken :))

Tatlim yogury isi tamamdir artik
Bu princli tahilli mamalar bebisimizon tahil gruplarindan almasi gereken besinleri karsiliyo ondan sebep oneriyorlar
Su an tahil grubuna ait sadecd bunlari kullsnabiliyorlar
Ben yatmadan 1 saat once veriyorum cnm uyju slklslnca kasik istemiyo yatarkende beni emmis oluyo
Dr mux gune anne sutuyle baslayip anne sutuyle bitirsin dedi

Bizede dr cilek yok dedi
Bide heo mevdim meyve sebze dedi
Ay bizinkide biz yerlen agliyo yogurt veriyorum
Bide bu aksam eekmek denedim koorkatak bi guzek cignefi damaklariyla yuttu pek hosuna gitti

Bu arada yogurt corbs olur dedi dr ben bugun sebze yerine yogurt corbs verdim icinede bebek ekmegi oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…