- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #7.981
ben en başta doktora sormadan vermiştim canım ama sonra doktorumda bana bunları önerdi
hatta pirinç unu verme mümkümse kof şişmanlık yapıyo dedi bana malum nil biraz kilolu.
haklısın canım çok güzel yapıyoruz paylaşıyoruz ben çok seviniyorum..
canım ben senden duydum sadece bebek termosunu su için kullanıyodum ama bi araştırmak lazımda
yaptıklarınızı hemen tüketin diyolar hep yani uzun bi süre kalmaması lazım offf bebekler ek gıdaya geçince gezmeler pek sık olmamalı sanıyorum ama yazda geliyo nasıl olmasınki?
muhallebiyle kaşık mamaları aynı by arada..
Ne demek sekerim amacimiz bi dimi ama
Bak sayenizde bebde yogurt mayalamayi ogrendim
Dr da sutlu princli tahilliyo onerdi bu arada
Tatlim bende yarendn kalma chocco nun var celik olanda kirmizi kapakli icibdede mama kabi oluyo onun icine ogununu koyup termos icine koyuyosun
Biberin kullanmk gerekiyisada celik termosun icine yerlestiriyorsin
bu sütlü pirinçli dediğiniz hazır mama mı ?
bu sütlü pirinçli dediğiniz hazır mama mı ?
başka markaların da 3lü çelik termosları var hemde chiccoya göre uygun sanırım pek farkı yok işin içine çocuklar girince fiyatlar tavan yapıyo galiba
Cnm 6 sene once altermayif pek yoktu
Ama dedigin gibi cok ta farkli degildir ben daha cok gece sut icmeue basladiginda kullandim cnm uykulu kalkip isitmk zor oluuodu
kaşıkla yedirecek kıvam mı oluyo ?Aynen cnm su oli pismeden hazirlanio
kaşıkla yedirecek kıvam mı oluyo ?
bi de doktor marka önerdi mi
bebeğin büyük sanırım doktor bana tarhana ve şehriye gibi çorbalara 7. aydan sonra başlıycaz demişti..
Slm kizlar...ya bu mamalar zorunlumu nasallah her dr onermis benim ki haric:) sagolsun uc kalemde cozdu olayi meyve suyu ypgurt muhallebi. Bi de ozele gidioruz hic memnun degilim malesef. Neyse aslinda bende bu mama olayina sicak bakmiorum ama gorunuse bakilirsa dr lar hep onermis peki mama veren tecrubeli anneler aksamlari mi verorsunuz ne kadar ve hangi markalri kullaniorsunuz. Benim kizim 16 kasim dogumlu henuz eklere gecmedik. dr gecti ben kaldim:))
Ne demek sekerim amacimiz bi dimi ama
Bak sayenizde bebde yogurt mayalamayi ogrendim
Dr da sutlu princli tahilliyo onerdi bu arada
Benim Dr mama önermedi yoğurt sebze meyve püresi ve çorba dedi.. Ve anne sütüne devam dedi
Corba ne corbasi cnm bi de meyve illa elma filan mi olmali cilek filan veren oldu mu acaba
Bebeğim yarın 6. Ayını bitirecek inşallah.. Hatta çorbalarına yağsız kıyma koy önümüzdeki ay köfte yiyecek dedi..bu bebek yer dedi..
Bu arada biz yemek yerken oğlum da istiyor hatta ağlıyor:) biraz oburuz.maşallah 11 kilo olmuşuz
Yoğurt ve tarhana dedi ama bazı arkadaşlara tarhana için erken demiş.. Elma armut dedi bana çilek demedi havuç patates yoğurtla tedirebilirsin dedi..bide muz dedi ama az:)
cok sağol canımbende baslıcamda yapmaya oyuzden soruyorum,markasını hatrladğın zaman yazarsan sevnrım burda olmasam bıle gırınce okurum
Slm kizlar...ya bu mamalar zorunlumu nasallah her dr onermis benim ki haric:) sagolsun uc kalemde cozdu olayi meyve suyu ypgurt muhallebi. Bi de ozele gidioruz hic memnun degilim malesef. Neyse aslinda bende bu mama olayina sicak bakmiorum ama gorunuse bakilirsa dr lar hep onermis peki mama veren tecrubeli anneler aksamlari mi verorsunuz ne kadar ve hangi markalri kullaniorsunuz. Benim kizim 16 kasim dogumlu henuz eklere gecmedik. dr gecti ben kaldim:))
Ay ben cilek hastasiyim ya o da yesin istiorum:) muz bana bile agir gelio cnm kizim hic kaldiramaz herhalde uzun sure vermeye korkarim.ama yogurt corbasi bana da mantikli gelio tuz konulmadan yedirebiloriz gibi. Oy kuzum agzini acio ben biseyler yerken :))
Yoğurt ve tarhana dedi ama bazı arkadaşlara tarhana için erken demiş.. Elma armut dedi bana çilek demedi havuç patates yoğurtla tedirebilirsin dedi..bide muz dedi ama az:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?