2012 kasım bebekleri büyüyor..

Haha masalla tosunuma
Bizimkide cok merakli yemege cnm denek bosuna tosun degiller
Bizde 6.5 aylikkem et suyuna gecicez 7 de hep ilaveler olcak
Biximmki ekmek yedi kofteyide goturur sankim versem

kızlar merhaba.10 gündür annanedeydik giremedim.ne güzel bu arada sayfalar dolmuş.okuyabilidiğim kadar geçmişe bakıp geliyorum

kızlar merhaba.10 gündür annanedeydik giremedim.ne güzel bu arada sayfalar dolmuş.okuyabilidiğim kadar geçmişe bakıp geliyorum

gecmise gittin gelemedin canim yaa nasilsin bebisin nasil veriyo musun ekler mekler malum aramizda bi gun var

İyi geceler kizlar nasilsiniz.ari mama dediginiz sey ne?buarada masallah aras pasaya insallah kizimsa severek yer ekleri.bugun masallah ilk defa meyve puresini kasikla karsi cikmadan yedi.insalla
h ekleride yer

cnm bızım dr umuz hıc mudahale etmedıdırek cıldıyeye yonlendırdı bence sen dalına goster cnm

devlet hastanesine gidecem cildiye için özeldekilere nedense güvenmiyorum cildiyede.

aaa gaz bitmedimi offf ya bende 6. ayda bitecek diye hayal kuruyorum.ben colica diye bitkisel şuup veriyorum artık 1nisandan beri sanki rahatladı kuzum.ayyy KİMLE KİM TARTIŞTI TOPİKTE zamanın olursa özelden yazsana tatlım.bahar 6 aylık hamileymiş ve doktorlar anlamamış değilmi vay beee.
dermatoloğa götür bence kızını. pediatrik kullanımlara bakarsan 3 haftadan uzun kullanılmamalıdır yazıyor...

götürecem ya arkasında kıpkırmızı bişey kabuk kabuk bu ne ya çok korkuyorum.doktor geçer dedi çocuk doktoru ama ne bileyim ya

Bu ek işi ne kadar zor ya her kafadan birşey çıkıyor kafam iyice karistii bi yerde okudum yumurta sarısı zararliymis 8.aydan önce bende verdim ama siz verdinizmi peki hanimlar:))))

Bu topikte de hiç cana yakın kimse yok valla yabancilar dışlanıyor günaydın diyoruz yok iyi akşamlar diyoruz yok bbirşey soruyoruz yine yok

Bu ek işi ne kadar zor ya her kafadan birşey çıkıyor kafam iyice karistii bi yerde okudum yumurta sarısı zararliymis 8.aydan önce bende verdim ama siz verdinizmi peki hanimlar:))))

kuzum sadece 8 de 1 ını dedı dr muz ondan rahatlıkla verıyorum ben
ay ben basladım rahatladım he stres olmusum sımdı lıste benı cok aydınlatı dr da anlattı tek tek

Bu topikte de hiç cana yakın kimse yok valla yabancilar dışlanıyor günaydın diyoruz yok iyi akşamlar diyoruz yok bbirşey soruyoruz yine yok

aa kusum benım ask olsun ama bak ben herdeasında selamını almıyormuyum kuzumsen yok ken dılekeem bu saatte gelırdı yoktu bıle dedım bak uzuldum sımdı he

2 gunudr mısaır var yatırdım hopppppp geldımmm

İyi geceler kizlar nasilsiniz.ari mama dediginiz sey ne?buarada masallah aras pasaya insallah kizimsa severek yer ekleri.bugun masallah ilk defa meyve puresini kasikla karsi cikmadan yedi.insalla
h ekleride yer

oh cnm benım ınsalla devamı gelır
bızımkıde bozmaz sonradan kendınnı
ee neler yapıyosun cnm bızım babannemız var sefasını suruyorum

Canım benim zaten senden başka bana cevap veren yok sagolasin sen hep selam verirsin cnm

kuzum sadece 8 de 1 ını dedı dr muz ondan rahatlıkla verıyorum ben
ay ben basladım rahatladım he stres olmusum sımdı lıste benı cok aydınlatı dr da anlattı tek tek

Burdaki doktorlarda liste falan yok valla herşeyi kendin yapacaksın ilk cocuktada coke zor oluyor valla

Burdaki doktorlarda liste falan yok valla herşeyi kendin yapacaksın ilk cocuktada coke zor oluyor valla

aman kuzum sans bende kızımda dr a gıdıyordum nerede lıste sonra tabı sınta kaldım ben yanlıs yonlendırmeden
sagdan soldan duyma laflardan
arasın dr gıttıgımız 3.dr da tamam bu dedık gercekten tam ıstedıgımız gıbı

cok vermeyecez zaten saridan zararli gercekten de tadimlik hepsi sen de benim gibi yap ben iki yumurta yerim kizim icin diyorum nasilsa sutten geciyoo

tatlım benım kotu nıyet yoktur bızım kızlar sıcak kanlıdır
bebeler durmadımmı pat kacarlar o aralara denk gelmıstır benım cok muhappet etmem var he gıtme

valla gec geldin guzelim dilek hakli cevap veremdim malum benim rananin krizleri ama dogru durust giemiyorum ben de bu aralar hepiniz iyisiniz insallah . ve ben kacar bu saate kadar oturmama sasiyorum opulunuz

valla gec geldin guzelim dilek hakli cevap veremdim malum benim rananin krizleri ama dogru durust giemiyorum ben de bu aralar hepiniz iyisiniz insallah . ve ben kacar bu saate kadar oturmama sasiyorum opulunuz

yerım o rqana yı ben he ay ben ranayı anlattıgında gozumun onune getırıyom cok sevesım gelıyo he cadı kızım benım
bu saate nasıl kaldın sastım hadı ıyı geceler muck sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…