- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.001
Bebeğim yarın 6. Ayını bitirecek inşallah.. Hatta çorbalarına yağsız kıyma koy önümüzdeki ay köfte yiyecek dedi..bu bebek yer dedi..
Bu arada biz yemek yerken oğlum da istiyor hatta ağlıyor:) biraz oburuz.maşallah 11 kilo olmuşuz
Bebeğim yarın 6. Ayını bitirecek inşallah.. Hatta çorbalarına yağsız kıyma koy önümüzdeki ay köfte yiyecek dedi..bu bebek yer dedi..
Bu arada biz yemek yerken oğlum da istiyor hatta ağlıyor:) biraz oburuz.maşallah 11 kilo olmuşuz
kızlar merhaba.10 gündür annanedeydik giremedim.ne güzel bu arada sayfalar dolmuş.okuyabilidiğim kadar geçmişe bakıp geliyorum
cnm bızım dr umuz hıc mudahale etmedıdırek cıldıyeye yonlendırdı bence sen dalına goster cnm
hadi yadoktor olduğu halde mauhallebiye takıldıysa canım vardır bir önemi demekki.aynen zaten en çokda pütürler korkutyo ya.suyu neyle vericez cnm kaşıklamı.
sorma canım hala gazı olsun uyanıyor bağırıyro tam geçmiyor gaz sancısı ben bunu anladım sadece o küçükkenk gibi ağlama krizlerine girmiyorlar okadar. yüzden tam bitmesini bekleme hayal kırıklığına uğrarsın. geçen hafa o kadar gazlıydıki düşündüm acaba hangi gaz ilacını alsam diye birde görsen yediklerime hala çok dikkat ediyorum yani.gazı olduğu zaman uaynıyor bir türlü uykuya geçemiyor yada uykudan uaynıyor.yatmak istemeyip ayakta kucakta durmak istiyor. arada birde sancı girdimi bağırıyor, ağlıyor sonra susuyor.gülerken bile arada sancı girdiyse hemen ağlama moduna geçiyor.2-3 sn. ama böyle ara ara yaşıyoruz işte cnm.
biçimin kızı olacakmış cnm tuncss da doğurmuş. sorma cnm topiğin eski havası kalmadı. birkaç arkadaş arasında tartışma yaşandı herkes dağıldı sonra bende artık eski arkadaşlar olmadığı için hiç girmiyorum.bu arada bahar27 de doğurdu bilgin varmı.
juju bebe varmı internette.canım saksofon diye yazdım çıkmadı
dermatoloğa götür bence kızını. pediatrik kullanımlara bakarsan 3 haftadan uzun kullanılmamalıdır yazıyor...
selam arkadaşalar hep okuyorum ama bir türlü yazamıyorum.zaten geçmişi bitiremiyorum siz hep ilerdesiniz sebebide bir kızım var ne gaz lı ne gaz lı sormayın hala geçmedi şu gaz olayı yaaaaa. o yüzden huysuz uyuyamıyor çok yoruldum vallahi ne zaman geçecek şu gaz olayı ya.28 kasım doğumluyuz daha 5 aylık olamadık 5 aylık olan arkadaşlar sizlerde geçtimi gaz olayıııı yaaaa.geçti bitti rahatladık deyinde banada moral olsun az kaldı diye gün sayayım barii.
NEYSE GELELİM SORUMA.kızım aşırı beyaz tenli bu yüzden alerjik bir yapısı var kafasının arkası bıngıldak yeri sanırım doğduğundan beri kıpkırmızı idi doktor zamanla geçer dedi üstündede konak vardı ama son 20 gündür resman yara gibi kabuk kabuk oldu bugün doktor travazol krem yazdı alerjik yapısı var 7 gün günde 1 defa kullan dedi.içinde kortizon yokmu dedim o yüzden sadece 1 hafta ve 7 gün kullanki zarar vermesin dedi.bu krem hakkında bilginiz varmı.YAREN sanırım senin bebişin alerjik yapısı vardı kortizonlu krem yazmıştı doktor bende kullanmadın demiştin bu krem o kremmi.bide poposu pişik oldu kızımın gene bu ilacı kullan dedi.BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI[/QUOTE
arkadaşlar hepinize günaydın
nasılsınız bakalım
123m biz 5 aylık olduk ama gazımız tam hız devam ediyor
hala nurse harveys kullanıyoruz bitmedi yani
offf ya ne gaz mış bu ya .bize nurse iyi gelmedi colica kullanıyoz o daha iyi
Bu ek işi ne kadar zor ya her kafadan birşey çıkıyor kafam iyice karistii bi yerde okudum yumurta sarısı zararliymis 8.aydan önce bende verdim ama siz verdinizmi peki hanimlar:))))
Bu topikte de hiç cana yakın kimse yok valla yabancilar dışlanıyor günaydın diyoruz yok iyi akşamlar diyoruz yok bbirşey soruyoruz yine yok
İyi geceler kizlar nasilsiniz.ari mama dediginiz sey ne?buarada masallah aras pasaya insallah kizimsa severek yer ekleri.bugun masallah ilk defa meyve puresini kasikla karsi cikmadan yedi.insalla
h ekleride yer
aa kusum benım ask olsun ama bak ben herdeasında selamını almıyormuyum kuzumsen yok ken dılekeem bu saatte gelırdı yoktu bıle dedım bak uzuldum sımdı he
2 gunudr mısaır var yatırdım hopppppp geldımmm
Neyse bebisim uyurken bende yatayim bari iyi akşamlar...
kuzum sadece 8 de 1 ını dedı dr muz ondan rahatlıkla verıyorum ben
ay ben basladım rahatladım he stres olmusum sımdı lıste benı cok aydınlatı dr da anlattı tek tek
Canım benim zaten senden başka bana cevap veren yok sagolasin sen hep selam verirsin cnm
Burdaki doktorlarda liste falan yok valla herşeyi kendin yapacaksın ilk cocuktada coke zor oluyor valla
Bu ek işi ne kadar zor ya her kafadan birşey çıkıyor kafam iyice karistii bi yerde okudum yumurta sarısı zararliymis 8.aydan önce bende verdim ama siz verdinizmi peki hanimlar:))))
tatlım benım kotu nıyet yoktur bızım kızlar sıcak kanlıdır
bebeler durmadımmı pat kacarlar o aralara denk gelmıstır benım cok muhappet etmem var he gıtme
valla gec geldin guzelimdilek hakli cevap veremdim malum benim rananin krizleri ama dogru durust giemiyorum ben de bu aralar hepiniz iyisiniz insallah . ve ben kacar bu saate kadar oturmama sasiyorum opulunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?