- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.021
Çıkmam lazım kızlar efem uyandı karnı açıktı heral yarın görüşürüz öptüm sizinde bebisleride
sen nasılsın cnm
dilek dün geldin bugün isyanlardasın, ben ne zamandır buradayım birkaç gündür yokum , yokluğum farkedilmemiş bile=)
geçmişe bir gözatıp geldim. 23 nisan tatilini fırsat bilip oğlumu babasına paketledim biriken ütülerimi biraz bitirmeye çalıştım. akşamda ev gezmesine gittik. gittiğimiz arkadaşımda hamile , bizi görünce hepten gözü korktu
bugünde dışarıda işim vardı saat 14 te bir çıktım 17 de döndüm ters yüzüne tekrar çıktım 24 te girebildik eve . o kadar yoruldum ki iki gündür. şuanda çok uykum var selam vermeden geçemedim =)
ozcanan benim oğlumda aynısı gündüz bana yapacağını yapıyor babası geldiğinde de geriye yapmadığı şirinlik ona kalıyor;bize dikenleri babalara gülleri gibi bir durum oluyor... gündüz yaptıklarını da anlatınca şikayet ediyormuşum gibi oluyor bir yandan üzülüyorum bir yandan da beni anlamasını istediğim için anlatmak istiyorum amansız bir çelişkiye düşüyorum =)
siz nasılsınız annecikler , ek gıdalar iyi gidiyor galiba büyük bir hevesle =) benim gözüm korkuyor o ayrıbirde benim oğlum pek iştahlı değil. ona oynamak zıplamak bakınmak olsun daha mutlu oluyor , ek gıdalarda ne yapacağız bakalım ....
iyiyim ama çokta yorgunum Songül , sen nasılsın =)
Çıkmam lazım kızlar efem uyandı karnı açıktı heral yarın görüşürüz öptüm sizinde bebisleride
kuzum sohpet edıcektık
kactınız hee
ıyı geceler cnm
dilek dün geldin bugün isyanlardasın, ben ne zamandır buradayım birkaç gündür yokum , yokluğum farkedilmemiş bile=)
geçmişe bir gözatıp geldim. 23 nisan tatilini fırsat bilip oğlumu babasına paketledim biriken ütülerimi biraz bitirmeye çalıştım. akşamda ev gezmesine gittik. gittiğimiz arkadaşımda hamile , bizi görünce hepten gözü korktu
bugünde dışarıda işim vardı saat 14 te bir çıktım 17 de döndüm ters yüzüne tekrar çıktım 24 te girebildik eve . o kadar yoruldum ki iki gündür. şuanda çok uykum var selam vermeden geçemedim =)
ozcanan benim oğlumda aynısı gündüz bana yapacağını yapıyor babası geldiğinde de geriye yapmadığı şirinlik ona kalıyor;bize dikenleri babalara gülleri gibi bir durum oluyor... gündüz yaptıklarını da anlatınca şikayet ediyormuşum gibi oluyor bir yandan üzülüyorum bir yandan da beni anlamasını istediğim için anlatmak istiyorum amansız bir çelişkiye düşüyorum =)
siz nasılsınız annecikler , ek gıdalar iyi gidiyor galiba büyük bir hevesle =) benim gözüm korkuyor o ayrıbirde benim oğlum pek iştahlı değil. ona oynamak zıplamak bakınmak olsun daha mutlu oluyor , ek gıdalarda ne yapacağız bakalım ....
Gününüz aydın, her şey gönlünüzce olsun..
kızlar bide bişey sorucam ben acaba hangi pekmezi veriyosunuz yani ne pekmezi?
gunaydinlar hepinize,siz bebeklerinize D vitamini veriyomusunuz arkadaslar?
Günaydın canım..
Biz kullanıyoruz Devit 3..
gunaydinlar hepinize,siz bebeklerinize D vitamini veriyomusunuz arkadaslar?
Güldenciğim merhaba canım hatırladım seni haklısın hamileyken liste paylaşmıştık. Seni gördüğüme çok sevindim canım, nasılsın bebeğin nasıl?
aman bütünbende kullaniyorum canim bende devit kullaniyodum simdi doktor deistirdi D-cure therapi diye onu veriyorum simdi sordum deistirmenin sebebi ne diye bu yeni cikti dedi,baska bi doktora sordum hep ayni dedi kafam karisti bide gittigimiz doktor iraz ters birisi herseyi sormaktan cekiniyorum dr konusunda bende sanssiz olanlardanim
evet canım bizde acd3 kullanıyoruz.
ben iyiyim canım bebeğimde iyi allaha şükür sen nasılsın?
yakışıklı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?