2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben oturtuyorum , oturduğu 10-15dk zaten =) ne yapacaksın yeni bir tane daha alırsın herhalde ?

negüzel bizde anne sütünü sadece 2 ay aldık malesef oda çok azdı zaten neden sütüm gelmedi hiç anlamadım ben ve ne duyduysam yaptım ama neyse şimdi bizde devam sütü ve ek gıdalar yiyoruz.
peki yakışıklının doğum tarihi nedir canım..

Maşallah canım..
Allah bağışlasın..

Güldenciğim ne diyim işimiz var bu böcüklerle kıpır kıpırlar, allah sağlık versinde keyifleri yerinde olsun, varsın eziyetli olsunlar.

aynen canım aynen sağlıklı olsunlar en önemlisi o sanıyorum bizim dişimiz çıkacak okadar hırslanıyoki bizi ısıracakmış gibi yapıyo resmen titriyo hırstann..
bugünde bayağıdır uyuyomuş minik farem.

slm kasım anneleri

kizlar saclarim cok fazla dokulmeye basladi. annem diyo oglun seni tanimaya baslamis ondan dokuluyo saçın, gercekten varmı oyle bisey sizinde saclarınız dokuluyormu ??

slm kasım anneleri

kizlar saclarim cok fazla dokulmeye basladi. annem diyo oglun seni tanimaya baslamis ondan dokuluyo saçın, gercekten varmı oyle bisey sizinde saclarınız dokuluyormu ??

selam canim benim de saclarim dokulurdu ilk ayarda ama simdi dokulmuyor

annen dediyse bi dogrulugu vardir ama ben duymadim Boyle birey

ek gida neler veriyosun sen cnm

slm kasım anneleri

merhaba canım
evet benim saçlarım deli gibi dökülüyo ve hep nilin ellerinde hatta içinde buluyorum bazen çok korkuyorum ağzına gidecek diye.
hatta doktora bile gitmeyi düşünüyorum böyle giderse kel kalıcam çünkü.
bende öyle bişey duydum canım ama nekadar doğrudur bilemiyorum

canım ben elma suyuyla başladım sonra sebze çorbaları ve yourt veriyorum akşamlarıda aptamilin sütlü pirinçli yada sütlü taağıllı mamasını veriyorum bu arada tabi havuç suyuda içiyoruz

ben ek gidaya 4 aylikken gectim simdi baya seyler yiyoruz doktorumuz oyle demisti bitane kitap verdi onun icinde ay ay nsl meyve sebze yiyecegi gosteriyor nsl hazirlanacagi super bisey

cnm benim dogumdan sonra herkesin dokuluyormus normal i durum diyorlar ama ben zaten kestirecegim cok uzadi ve yiprandila

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…