- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.041
kuzum valla benımde ıkı gundur mısaırım var arada tewlden kacamak yaptım ozcanan tatıl esı evde dıyınce merakım gıttı yoksa anlamamak mumkun degıl cnm benım
ısler bıtmıs gezmeler yapılmıs tabı yorgunluk ustunde kalmıs ee ne edek dımı
bende gezıyorum eve gelınce pert oluyorm
ay benım esım gunduz evde ya cnm malum ıs guc sahıt oluyo onu gozunde buyuyo yoruluyosun cok dıyo uzuluyo haha o daha acıtasyonlu bakıyo bana oysakı ben gozunde buyuttugu kadar sıkıntıda degılım ama caktırmıyorum o ayrı
senle paylascan tabı cnm esınle baska kıme dıceksın kı
eklerden ben cok korktum kuzum demek bızımkı bıkmıs hep aynı seyden mutlu
bu arada mama sandalye den bahsetmıstık ya aras bılıyosun hıc oturmadı daha kademelıde degıl eltım cok begendı bıkac gunsonra kızının doğumgunu ona verdımmmmm
negüzel bizde anne sütünü sadece 2 ay aldık malesef oda çok azdı zaten neden sütüm gelmedi hiç anlamadım ben ve ne duyduysam yaptım ama neyse şimdi bizde devam sütü ve ek gıdalar yiyoruz.ben kendimi tanitiyim arkadaslar hep takip ediyorum kafama takilan bisey olursa yaziyorum saolun sizde cvp veriyosunuz,ben 21 yasindayim belcikada yasiyorum ilk cocugum,oglum var adi Ruzgar 2.50 dogdu simdi 7 kilo boyumuz 69 cm bazi nedenlerden dolayi beni sadece 28 gun anne sutu aldi oda hep sagdim simdi devam sutuyle ve ek gidayla besleniyor benim pasam gayette severek yiyor herseyi massalah ogluma
ben kendimi tanitiyim arkadaslar hep takip ediyorum kafama takilan bisey olursa yaziyorum saolun sizde cvp veriyosunuz,ben 21 yasindayim belcikada yasiyorum ilk cocugum,oglum var adi Ruzgar 2.50 dogdu simdi 7 kilo boyumuz 69 cm bazi nedenlerden dolayi beni sadece 28 gun anne sutu aldi oda hep sagdim simdi devam sutuyle ve ek gidayla besleniyor benim pasam gayette severek yiyor herseyi massalah ogluma
elvancım sen nili anlatmışsın sanki canımya ayyyy.
vallaha bi anda ben nili anlatıyorum sandım hehe:
Güldenciğim ne diyim işimiz var bu böcüklerle kıpır kıpırlar, allah sağlık versinde keyifleri yerinde olsun, varsın eziyetli olsunlar.
negüzel bizde anne sütünü sadece 2 ay aldık malesef oda çok azdı zaten neden sütüm gelmedi hiç anlamadım ben ve ne duyduysam yaptım ama neyse şimdi bizde devam sütü ve ek gıdalar yiyoruz.
peki yakışıklının doğum tarihi nedir canım..
gunaydinlar hepinize,siz bebeklerinize D vitamini veriyomusunuz arkadaslar?
24.11.2012 dogumlu pasam cnm
oy maşallah kuzuya ..
aman sorunsuz yesinde hepsi daha ne isteriz..
ben d vitamini veriyorum cnmgunaydinlar hepinize,siz bebeklerinize D vitamini veriyomusunuz arkadaslar?
slm kasım anneleri
kizlar saclarim cok fazla dokulmeye basladi. annem diyo oglun seni tanimaya baslamis ondan dokuluyo saçın, gercekten varmı oyle bisey sizinde saclarınız dokuluyormu ??
ek gida neler veriyosun sen cnm
ben d vitamini veriyorum cnm
bu arada benim oglumda 22.11.2012 dogumlu seninkiyle aralarinda iki gun var
ek gida neler veriyosun sen cnm
slm kasım anneleri
kizlar saclarim cok fazla dokulmeye basladi. annem diyo oglun seni tanimaya baslamis ondan dokuluyo saçın, gercekten varmı oyle bisey sizinde saclarınız dokuluyormu ??
canım ben elma suyuyla başladım sonra sebze çorbaları ve yourt veriyorum akşamlarıda aptamilin sütlü pirinçli yada sütlü taağıllı mamasını veriyorum bu arada tabi havuç suyuda içiyoruz
merhaba canım
evet benim saçlarım deli gibi dökülüyo ve hep nilin ellerinde hatta içinde buluyorum bazen çok korkuyorum ağzına gidecek diye.
hatta doktora bile gitmeyi düşünüyorum böyle giderse kel kalıcam çünkü.
bende öyle bişey duydum canım ama nekadar doğrudur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?