- 29 Eylül 2012
- 181
- 183
- 123
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.061
oglum 3.200 dogdu gecen ay 6.800 gr dı. boyu 58 cm idi yanlis hatirlamiyorsam. bu ay daha kontrole gitmedik suan kilo ve boyunu ne kadar oldugunu bilmiyorum .evt 2 gun var cnm aralarinda,kac kilo dogdu senin oglan,su an kac kilo boyu ne kadar ek gidaa gecis yaptinmi?
ben hem temızlık yapıyorum hem arada bakıyorum buraya.benımde son 1 aya kadar cok dokuluyodu saclarım ama artık okadar cok dokulmuyolar sukur
evet ayşecim peki sen mesela neler veriyosun şuanda hangi sebzeleri yazarmısın bize?
bende 6 ayı beklemedim ek besinler için çünkü bizde emmedik malesef.
evet dilekçim çok sessiz burası bugün.
kolay gelsin canim sana
evet ayşecim peki sen mesela neler veriyosun şuanda hangi sebzeleri yazarmısın bize?
bende 6 ayı beklemedim ek besinler için çünkü bizde emmedik malesef.
evet dilekçim çok sessiz burası bugün.
sağol canım oğlum uyanana kadar bıtırmeye calısıyorum
aynen canm ya oyle boyle bi dokulme degil evin her yerinde dokulen saclarim var resmen dedigin gibi surekli oglumun ellerini konrol ediyorum sac varmi diye,benim genelde sonbaharda tek tuk dokulurdu ilk defa bu sekilde dokuluyo boyle devam ederse doktora gitmekten baska carem yokmerhaba canım
evet benim saçlarım deli gibi dökülüyo ve hep nilin ellerinde hatta içinde buluyorum bazen çok korkuyorum ağzına gidecek diye.
hatta doktora bile gitmeyi düşünüyorum böyle giderse kel kalıcam çünkü.
bende öyle bişey duydum canım ama nekadar doğrudur bilemiyorum
bastan soyliyim yuh demeyin baya biseyler tattirdim ben ogluma :):)elma,muz,mandarina,armut kabizliga da birebir,seftali,kayisi,siyah erik,kivi kavun ve mango bunlar da verilebilir ayina gore ama oglumun alerjisi var onlara karsi sebzeler iseatates,siyah patlican,brokoli,karnibahir bal kabagi domates cekirdeklerini cikarip,ispanak havuc daha var yazicam ama oglusum kalkti ben kacar birazdan gelirim optum
slm kasım anneleri
kizlar saclarim cok fazla dokulmeye basladi. annem diyo oglun seni tanimaya baslamis ondan dokuluyo saçın, gercekten varmı oyle bisey sizinde saclarınız dokuluyormu ??
gundencim hergun Boyle burasi bi yaren oldumu sessiz olmuyor
bastan soyliyim yuh demeyin baya biseyler tattirdim ben ogluma :):)elma,muz,mandarina,armut kabizliga da birebir,seftali,kayisi,siyah erik,kivi kavun ve mango bunlar da verilebilir ayina gore ama oglumun alerjisi var onlara karsi sebzeler iseatates,siyah patlican,brokoli,karnibahir bal kabagi domates cekirdeklerini cikarip,ispanak havuc daha var yazicam ama oglusum kalkti ben kacar birazdan gelirim optum
aynen canm ya oyle boyle bi dokulme degil evin her yerinde dokulen saclarim var resmen dedigin gibi surekli oglumun ellerini konrol ediyorum sac varmi diye,benim genelde sonbaharda tek tuk dokulurdu ilk defa bu sekilde dokuluyo boyle devam ederse doktora gitmekten baska carem yok
evet Uyanik olunca pek rahat yapamiyoruz temizlik
bene ya babasina verip yapiyorum temizlik yada nereyi temizlersem oglumda benimle geliyor
kizlar benim oglum yeni bi huy edindi disari gezmeyye ciktigimizda gezme arabasinda durmuyor surekli aliyor
neyapacagimi sasirdim disarida cikamiyoruz efemin yuzunden
sizin bebislerde yapan oldumu acaba
evet canım rahat yapamıyorum uyanık olunca cunku kucak ıstıyor almayınca ağlıyo tabıkı,baba evde olunca ona bırakıyorum ben rahat rahat yapıyorum ozaman ama bugun ışte
slm kasım anneleri
kizlar saclarim cok fazla dokulmeye basladi. annem diyo oglun seni tanimaya baslamis ondan dokuluyo saçın, gercekten varmı oyle bisey sizinde saclarınız dokuluyormu ??
dışarda hava çok güzel ama sırf rana arabaya binmiyo diye çıkmıyorum çünkü arabayı boş taşıyorum ranayı da kucağımda güya arabayı alınca evde durmayacaktım ama nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?