2012 kasım bebekleri büyüyor..

evt 2 gun var cnm aralarinda,kac kilo dogdu senin oglan,su an kac kilo boyu ne kadar ek gidaa gecis yaptinmi?
oglum 3.200 dogdu gecen ay 6.800 gr dı. boyu 58 cm idi yanlis hatirlamiyorsam. bu ay daha kontrole gitmedik suan kilo ve boyunu ne kadar oldugunu bilmiyorum .
ben sadece kendi sutumu veriyorum oglum bi turlu biberonu tutmadi.
daha bisey vermedik ek gıda olarak ama artik yavas, yavas baslicam

ben hem temızlık yapıyorum hem arada bakıyorum buraya.benımde son 1 aya kadar cok dokuluyodu saclarım ama artık okadar cok dokulmuyolar sukur

evet ayşecim peki sen mesela neler veriyosun şuanda hangi sebzeleri yazarmısın bize?
bende 6 ayı beklemedim ek besinler için çünkü bizde emmedik malesef.
evet dilekçim çok sessiz burası bugün.

evet ayşecim peki sen mesela neler veriyosun şuanda hangi sebzeleri yazarmısın bize?
bende 6 ayı beklemedim ek besinler için çünkü bizde emmedik malesef.
evet dilekçim çok sessiz burası bugün.

bastan soyliyim yuh demeyin baya biseyler tattirdim ben ogluma :):)elma,muz,mandarina,armut kabizliga da birebir,seftali,kayisi,siyah erik,kivi kavun ve mango bunlar da verilebilir ayina gore ama oglumun alerjisi var onlara karsi sebzeler iseatates,siyah patlican,brokoli,karnibahir bal kabagi domates cekirdeklerini cikarip,ispanak havuc daha var yazicam ama oglusum kalkti ben kacar birazdan gelirim optum

aynen canm ya oyle boyle bi dokulme degil evin her yerinde dokulen saclarim var resmen dedigin gibi surekli oglumun ellerini konrol ediyorum sac varmi diye,benim genelde sonbaharda tek tuk dokulurdu ilk defa bu sekilde dokuluyo boyle devam ederse doktora gitmekten baska carem yok

maasallah kiss herseyden vermissin

Son düzenleme:
slm kasım anneleri

kizlar saclarim cok fazla dokulmeye basladi. annem diyo oglun seni tanimaya baslamis ondan dokuluyo saçın, gercekten varmı oyle bisey sizinde saclarınız dokuluyormu ??

dökülüyor hemde ne zamandan beri =) evet öyle diyorlar ne kadar doğrudur bilmiyorum

gundencim hergun Boyle burasi bi yaren oldumu sessiz olmuyor

evet canım aynen.

canım siyah patlıcan dediğin şu bildiğimiz patlıcan değilmi
canım patlıcanda nikotin olduğu için 1 2 yaşına kadar önermiyolar canım..

aynen eşim çok kızıyo doktora gitmiyorum diye nebileyimki ama herhalde gidicez bu gidişle.
canım sen nerde oturuyodun?

evet Uyanik olunca pek rahat yapamiyoruz temizlik

bene ya babasina verip yapiyorum temizlik yada nereyi temizlersem oglumda benimle geliyor

evet canım rahat yapamıyorum uyanık olunca cunku kucak ıstıyor almayınca ağlıyo tabıkı,baba evde olunca ona bırakıyorum ben rahat rahat yapıyorum ozaman ama bugun ışte

kizlar benim oglum yeni bi huy edindi disari gezmeyye ciktigimizda gezme arabasinda durmuyor surekli aliyor
neyapacagimi sasirdim disarida cikamiyoruz efemin yuzunden
sizin bebislerde yapan oldumu acaba

rana kilo almamış...

bir ay önce 6 kilo olan hanfendi 6475 kilo ama kıyafetleriyle.. aynı kıyafetle haftaya tekrar götürecez eğer almamışsa mamaya başlayacakmışız ağlaya ağlaya bi hal oldu sanki aşı yaptılar ya gözleri bende sürekli yatmadı bi türlü tartamadık ağlıyo dudağını büzmüş iki gözü iki çeşme... boyu da 2 cm uzamış baş 41 herşeyden iki iki artım ama kilo yok halbuki sütüm var niye böyle oldu anlamadım çok canım sıkıldı çok....

kizlar benim oglum yeni bi huy edindi disari gezmeyye ciktigimizda gezme arabasinda durmuyor surekli aliyor
neyapacagimi sasirdim disarida cikamiyoruz efemin yuzunden
sizin bebislerde yapan oldumu acaba

dışarda hava çok güzel ama sırf rana arabaya binmiyo diye çıkmıyorum çünkü arabayı boş taşıyorum ranayı da kucağımda güya arabayı alınca evde durmayacaktım ama nerde

evet canım rahat yapamıyorum uyanık olunca cunku kucak ıstıyor almayınca ağlıyo tabıkı,baba evde olunca ona bırakıyorum ben rahat rahat yapıyorum ozaman ama bugun ışte

bizimkide hep kucak istiyor yere koydugumda 5 dakika sonra agliyor hep benle ilginlenin istiyor anlican ayvayi yedik

demeyın dedığın ıcın demıyorum:))gercekten bayağ bı vermısın canım ek gıda daha ben corbaya bıle baslamadım daha,bencede patlıcan verme onermıyolar,eğerkı yıyosa masallah dıyeyım

slm kasım anneleri

kizlar saclarim cok fazla dokulmeye basladi. annem diyo oglun seni tanimaya baslamis ondan dokuluyo saçın, gercekten varmı oyle bisey sizinde saclarınız dokuluyormu ??

annem de öyle demişti tanıyor artık ondan dökülüyor diye ama yeter bi yere kadar tanışma faslı ama hala çok fena dökülüyor mutfağa falan girmek istemiyorum kıllar dökülecek diye yemeklerde falan mazallah bi çıksın hayatta yemez eşim sanki sarayda yaşamış

dışarda hava çok güzel ama sırf rana arabaya binmiyo diye çıkmıyorum çünkü arabayı boş taşıyorum ranayı da kucağımda güya arabayı alınca evde durmayacaktım ama nerde

aynen canim yaaa vallaeve hapis oldum son uc gundur Boyle 5 adim atiyoruz basliyor aglamaya bi seferisndee babasi tasidi kucaginda havalar cook guyel ama bende evdeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…