- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.081
bizimkide hep kucak istiyor yere koydugumda 5 dakika sonra agliyor hep benle ilginlenin istiyor anlican ayvayi yedik
ben ek gidaya 4 aylikken gectim simdi baya seyler yiyoruz doktorumuz oyle demisti bitane kitap verdi onun icinde ay ay nsl meyve sebze yiyecegi gosteriyor nsl hazirlanacagi super bisey
aynen canım ağlıyo ama bı gorsen ne ağlama sankı bısey olmus gıbı ağlıyo sonra kucağıma alıyorum bı guluyo bı guluyo ozaman benı ye dıyo ıste.canım ben daha bebek arabasına bındıremedım,pek gezmeye gıtmedğımız ıcın daha
rana kilo almamış...
bir ay önce 6 kilo olan hanfendi 6475 kilo ama kıyafetleriyle.. aynı kıyafetle haftaya tekrar götürecez eğer almamışsa mamaya başlayacakmışızağlaya ağlaya bi hal oldu sanki aşı yaptılar ya gözleri bende sürekli yatmadı bi türlü tartamadık ağlıyo dudağını büzmüş iki gözü iki çeşme... boyu da 2 cm uzamış baş 41 herşeyden iki iki artım ama kilo yok halbuki sütüm var niye böyle oldu anlamadım çok canım sıkıldı çok....
selam annecikler , nasılsınız .
artık havalar güzelleşmeye başladı dışarıya çıktığımızda oğlumu nasıl giydirsem diye her çıkışımızda düşünüyorum. ince giydiriyorum ama üzerine baharlık bir mont gibi kapşonlu birşeyler lazım istediğim gibi bulamadım :s çünkü arabayla çıktığımızda uyanık olduğunda kucak istiyor orta kalınlıkta tulumu var hafif soğuklarda dışarıda giydirmek için almıştım doğmadan. şubat mart gibi hafif soğuklarda ideladi . ama şimdilerde kalın geliyor diye giydiremiyorum. yarında dışarıya çıkacağız gündüz kanguruya takıp çıkmayı planlıyorum hiç bir şey giydirmeden mi koysam kanguruya. mont giydirsem kangurunun arka kısmı kalın zaten sırttan üşümez ? hemen bir şey almam lazım şuan daha çok ihtiyaç hissettim =)
bizimkide hep kucak istiyor yere koydugumda 5 dakika sonra agliyor hep benle ilginlenin istiyor anlican ayvayi yedik
selam annecikler , nasılsınız .
artık havalar güzelleşmeye başladı dışarıya çıktığımızda oğlumu nasıl giydirsem diye her çıkışımızda düşünüyorum. ince giydiriyorum ama üzerine baharlık bir mont gibi kapşonlu birşeyler lazım istediğim gibi bulamadım :s çünkü arabayla çıktığımızda uyanık olduğunda kucak istiyor orta kalınlıkta tulumu var hafif soğuklarda dışarıda giydirmek için almıştım doğmadan. şubat mart gibi hafif soğuklarda ideladi . ama şimdilerde kalın geliyor diye giydiremiyorum. yarında dışarıya çıkacağız gündüz kanguruya takıp çıkmayı planlıyorum hiç bir şey giydirmeden mi koysam kanguruya. mont giydirsem kangurunun arka kısmı kalın zaten sırttan üşümez ? hemen bir şey almam lazım şuan daha çok ihtiyaç hissettim =)
rana kilo almamış...
bir ay önce 6 kilo olan hanfendi 6475 kilo ama kıyafetleriyle.. aynı kıyafetle haftaya tekrar götürecez eğer almamışsa mamaya başlayacakmışızağlaya ağlaya bi hal oldu sanki aşı yaptılar ya gözleri bende sürekli yatmadı bi türlü tartamadık ağlıyo dudağını büzmüş iki gözü iki çeşme... boyu da 2 cm uzamış baş 41 herşeyden iki iki artım ama kilo yok halbuki sütüm var niye böyle oldu anlamadım çok canım sıkıldı çok....
kizlar benim oglum yeni bi huy edindi disari gezmeyye ciktigimizda gezme arabasinda durmuyor surekli aliyor
neyapacagimi sasirdim disarida cikamiyoruz efemin yuzunden
sizin bebislerde yapan oldumu acaba
rana kilo almamış...
uzulme canım benım bebeğımde oyle kılolar falan pek alamadı ben alıstım artık,haftaya gıttığınde almıs olur ıns canım,belkıde eklere baslarsın sende artık
canım ben lc waikikden aldım kısa kollu kapşonlu ceket çok rahat şapkayı geçiriyorum hemen kolay oluyo memnunum diğer türlü montu terletiyo artık sen de bi bakın istersen
canım bazı bebbekler arabaları sevmiyolar yürüyeceksiniz kucakta mecbur..
canım çok geçmiş olsun ateş yapıcakmı bakalım aşı umarımyapömaz.
bu arada 6. aydan sonra ayda 400 gıram alması bnormal bence..
rana kilo almamış...
bencede canım sen terlemeyecek kadar gıydır bebıslerımız daha kucuk,ben dısarı cıkarken hırkası var onu gıydırıyorum ıcınede havaya gore ınce yada kalın uzunkollu gıydırıyorumselam annecikler , nasılsınız .
bakayım bende ... benim adetim hala devam ediyor bu arada ve ayaklarım buzz gibi bu sıcak havadakombiyi yakasım geliyor
canım bazı bebbekler arabaları sevmiyolar yürüyeceksiniz kucakta mecbur..
canım çok geçmiş olsun ateş yapıcakmı bakalım aşı umarımyapömaz.
bu arada 6. aydan sonra ayda 400 gıram alması bnormal bence..
canim benim benim oglumda suan 6 bucuk yada 7 Kilo benimki de cok Kilo alimi yok ben hatt ek gidalara baslamistim sutumde yetiyor ama ilk aylardaki gibi Kilo alimi olmuyorki uzulme canim
ne bileyim ya hiç hasta falan olmadı ki öyle kilo almamazlık olsun her saat başı da emdi ama almamış çok hareketli ondan olmuş olabilir mi ya sürünmeye başladı çünkü durduramıyorum rahat bi çocuk değil çok hareketli inşallah alır senin bebiş de başlayacam eklere ama korkuyorum sindiriemez diye biraz bizim kızın bağırsakları 12 parmak bağırsağı değil mübarek 24 parmak bağırsağı yap yap bitmiyo ha yapabilse ne ala armut suyu verdim 5 kaşık yapıncaya kadar bi gün geçti o da katı olsa diyecem kabız oldu ama yok normaldi anlamadım beceremiyomuyum bilmiyorum ben bu anneliği.. en iyisi annemi arayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?