2012 kasım bebekleri büyüyor..

selam annecikler , nasılsınız .
artık havalar güzelleşmeye başladı dışarıya çıktığımızda oğlumu nasıl giydirsem diye her çıkışımızda düşünüyorum. ince giydiriyorum ama üzerine baharlık bir mont gibi kapşonlu birşeyler lazım istediğim gibi bulamadım :s çünkü arabayla çıktığımızda uyanık olduğunda kucak istiyor orta kalınlıkta tulumu var hafif soğuklarda dışarıda giydirmek için almıştım doğmadan. şubat mart gibi hafif soğuklarda ideladi . ama şimdilerde kalın geliyor diye giydiremiyorum. yarında dışarıya çıkacağız gündüz kanguruya takıp çıkmayı planlıyorum hiç bir şey giydirmeden mi koysam kanguruya. mont giydirsem kangurunun arka kısmı kalın zaten sırttan üşümez ? hemen bir şey almam lazım şuan daha çok ihtiyaç hissettim =)

bizimkide hep kucak istiyor yere koydugumda 5 dakika sonra agliyor hep benle ilginlenin istiyor anlican ayvayi yedik

aynen canım ağlıyo ama bı gorsen ne ağlama sankı bısey olmus gıbı ağlıyo sonra kucağıma alıyorum bı guluyo bı guluyo ozaman benı ye dıyo ıste.canım ben daha bebek arabasına bındıremedım,pek gezmeye gıtmedğımız ıcın daha

ben ek gidaya 4 aylikken gectim simdi baya seyler yiyoruz doktorumuz oyle demisti bitane kitap verdi onun icinde ay ay nsl meyve sebze yiyecegi gosteriyor nsl hazirlanacagi super bisey

kitabın adını verebilir misin canım ben de başlayacam artık yavaş yavaş olmuyo böyle

benimki bebekke giki cikmazdi cokseverdi ama buyudukce gozu acildi

neyapacagiz bilmiyoru vall

uzulme canım benım bebeğımde oyle kılolar falan pek alamadı ben alıstım artık,haftaya gıttığınde almıs olur ıns canım,belkıde eklere baslarsın sende artık

canım ben lc waikikden aldım kısa kollu kapşonlu ceket çok rahat şapkayı geçiriyorum hemen kolay oluyo memnunum diğer türlü montu terletiyo artık sen de bi bakın istersen

selam canim iyiyim ben kendi adima sen nasilsin valla canim bu havalara aldanma bence bizim bebisler kucuk daha bence mont yada bi yelek giydir

Son düzenleme:

üzülme bence artık çok hareketliler birde benim oğlum gibi senin kızda hiç uyumuyor uyumadan nasıl kilo alacaklar

kizlar benim oglum yeni bi huy edindi disari gezmeyye ciktigimizda gezme arabasinda durmuyor surekli aliyor
neyapacagimi sasirdim disarida cikamiyoruz efemin yuzunden
sizin bebislerde yapan oldumu acaba

canım bazı bebbekler arabaları sevmiyolar yürüyeceksiniz kucakta mecbur..

canım çok geçmiş olsun ateş yapıcakmı bakalım aşı umarımyapömaz.
bu arada 6. aydan sonra ayda 400 gıram alması bnormal bence..

uzulme canım benım bebeğımde oyle kılolar falan pek alamadı ben alıstım artık,haftaya gıttığınde almıs olur ıns canım,belkıde eklere baslarsın sende artık

ne bileyim ya hiç hasta falan olmadı ki öyle kilo almamazlık olsun her saat başı da emdi ama almamış çok hareketli ondan olmuş olabilir mi ya sürünmeye başladı çünkü durduramıyorum rahat bi çocuk değil çok hareketli inşallah alır senin bebiş de başlayacam eklere ama korkuyorum sindiriemez diye biraz bizim kızın bağırsakları 12 parmak bağırsağı değil mübarek 24 parmak bağırsağı yap yap bitmiyo ha yapabilse ne ala armut suyu verdim 5 kaşık yapıncaya kadar bi gün geçti o da katı olsa diyecem kabız oldu ama yok normaldi anlamadım beceremiyomuyum bilmiyorum ben bu anneliği.. en iyisi annemi arayayım

canım ben lc waikikden aldım kısa kollu kapşonlu ceket çok rahat şapkayı geçiriyorum hemen kolay oluyo memnunum diğer türlü montu terletiyo artık sen de bi bakın istersen

bakayım bende ... benim adetim hala devam ediyor bu arada ve ayaklarım buzz gibi bu sıcak havada kombiyi yakasım geliyor

canım biz daha 5 aylığız 6 olmadık 25 kasım doğumluyuz aşı olsaydık nolurdu bilmiyorum Allahtan daha var şu an hiç kaldıramam aşı ateş vs..

canim benim benim oglumda suan 6 bucuk yada 7 Kilo benimki de cok Kilo alimi yok ben hatt ek gidalara baslamistim sutumde yetiyor ama ilk aylardaki gibi Kilo alimi olmuyorki uzulme canim

bencede canım sen terlemeyecek kadar gıydır bebıslerımız daha kucuk,ben dısarı cıkarken hırkası var onu gıydırıyorum ıcınede havaya gore ınce yada kalın uzunkollu gıydırıyorum

bakayım bende ... benim adetim hala devam ediyor bu arada ve ayaklarım buzz gibi bu sıcak havada kombiyi yakasım geliyor

ben patiksiz gezmiyorum ki sen de patik ya da çift çorap giy basma öyle tek çorap halı da olsa çekiyo ağrın olur bak.. ben de güya adet oldum demiştim ya hikaye yine banyo yaptım bıktım ve de sıkıldım erkek olup işe gitmek vardı şimdi... adet öncesi gerginlik yaşıyorum galiba oldum olacam olamadım ama sıkıldım orası gerçek

ama havalar tam isinmadiki hem benim durdugum yerde ruzgar cook usuturum diye korkuyrum

canim benim benim oglumda suan 6 bucuk yada 7 Kilo benimki de cok Kilo alimi yok ben hatt ek gidalara baslamistim sutumde yetiyor ama ilk aylardaki gibi Kilo alimi olmuyorki uzulme canim

her ay alıştık tabi 1 kilo 1 kilo almalara bu ay almayınca kısa süreli bi şok yaşanıyo gözüme hep küçük geliyo kızım bilmiyorum niye ya sen ne veriyosun ek olarak

sutun varsa cok hareketlı olduğu ıcınde alamaz kılo,kac saatte bır emzırıyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…