2012 kasım bebekleri büyüyor..

ama havalar tam isinmadiki hem benim durdugum yerde ruzgar cook usuturum diye korkuyrum

önemli olan başı canım üşütmesin özellikle kulaklarına dikkat etmek gerekiyomuş diğer yerleri o kadar üşümüyo terlemediği sürece ben dün kışlık şapkasıyla gezdim valla korkuyo insan burda da rüzgar var hep

canım montsuz çıkartma sen yinede bu havalara pek güven olmuyo en azından kalın bi hırka giydir..

canım olurmu ööyleşey sen mükemmel bi annesin bence
hem önemli olan çok kilolu olmaları değil önemli olan sağlıklı olmaları..

canım biz daha 5 aylığız 6 olmadık 25 kasım doğumluyuz aşı olsaydık nolurdu bilmiyorum Allahtan daha var şu an hiç kaldıramam aşı ateş vs..

ee ben yanlışmı okudum hay allahya..
pardon bende aşı yaptırdında tartıldı zannettim canım..

Kizlar misafir var girwmiyorum arasi uyutmaya odamiza kactimmm anaaaa sayfalar almis basini gitmissss

Yeni arkadaslarimiz hosgeldiler tekrardan

Guldenim eltimde bizde darisi basina muck

Mertur bize hediye bi mevsimlik mont geldi
Su ara kurtaricimiz

Ozcanan kuZum artik kg azaldi aras hep 1 kg usti alirdi iki aydir 6oo lerde bi dk durmuyolar ki artik

Ay kizlar ben pek mutluyum su an korktugum gibi degil liste dr un onerdiklwri sanirim kolay gecis sagladi

Dilekefem sana ayri selamlar nasilsin bakimmm
Insalka ogkun bebek arabayi sever yoksa cok zor bizim kurtaricimiz 5 dk icinde kollar pert oluyo

canm benim hosgeldin firsat buldukca bizideihmal etmiyorsun haa

insallah cnm ya sevsnde devamli gezerim ama bakaaz iste misafirlern nezaman gidiyor cnm

bi yaz gelse sortlari giydrsek kuzucuklara

sutun varsa cok hareketlı olduğu ıcınde alamaz kılo,kac saatte bır emzırıyosun canım
2 saatte bir bazen 1 saat canım ya ama gerçekten çok hareketli gerçekten ondan olabilir
iki haftadır oğlumun burnunun kenarları pul pul. krem kullanmalımıyım ?

benim de ellerini üzerinde var bepanten sürüyorum geçiyo sürmüyorum çıkıyo

hoşgeldin şekerim ama hayırrrrrrr ben almıyım yaaaa:
hiç çekemiyecem bu ara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…