- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.101
ama havalar tam isinmadiki hem benim durdugum yerde ruzgar cook usuturum diye korkuyrum
selam annecikler , nasılsınız .
artık havalar güzelleşmeye başladı dışarıya çıktığımızda oğlumu nasıl giydirsem diye her çıkışımızda düşünüyorum. ince giydiriyorum ama üzerine baharlık bir mont gibi kapşonlu birşeyler lazım istediğim gibi bulamadım :s çünkü arabayla çıktığımızda uyanık olduğunda kucak istiyor orta kalınlıkta tulumu var hafif soğuklarda dışarıda giydirmek için almıştım doğmadan. şubat mart gibi hafif soğuklarda ideladi . ama şimdilerde kalın geliyor diye giydiremiyorum. yarında dışarıya çıkacağız gündüz kanguruya takıp çıkmayı planlıyorum hiç bir şey giydirmeden mi koysam kanguruya. mont giydirsem kangurunun arka kısmı kalın zaten sırttan üşümez ? hemen bir şey almam lazım şuan daha çok ihtiyaç hissettim =)
selam annecikler , nasılsınız .
artık havalar güzelleşmeye başladı dışarıya çıktığımızda oğlumu nasıl giydirsem diye her çıkışımızda düşünüyorum. ince giydiriyorum ama üzerine baharlık bir mont gibi kapşonlu birşeyler lazım istediğim gibi bulamadım :s çünkü arabayla çıktığımızda uyanık olduğunda kucak istiyor orta kalınlıkta tulumu var hafif soğuklarda dışarıda giydirmek için almıştım doğmadan. şubat mart gibi hafif soğuklarda ideladi . ama şimdilerde kalın geliyor diye giydiremiyorum. yarında dışarıya çıkacağız gündüz kanguruya takıp çıkmayı planlıyorum hiç bir şey giydirmeden mi koysam kanguruya. mont giydirsem kangurunun arka kısmı kalın zaten sırttan üşümez ? hemen bir şey almam lazım şuan daha çok ihtiyaç hissettim =)
ne bileyim ya hiç hasta falan olmadı ki öyle kilo almamazlık olsun her saat başı da emdi ama almamış çok hareketli ondan olmuş olabilir mi ya sürünmeye başladı çünkü durduramıyorum rahat bi çocuk değil çok hareketli inşallah alır senin bebiş de başlayacam eklere ama korkuyorum sindiriemez diye biraz bizim kızın bağırsakları 12 parmak bağırsağı değil mübarek 24 parmak bağırsağı yap yap bitmiyo ha yapabilse ne ala armut suyu verdim 5 kaşık yapıncaya kadar bi gün geçti o da katı olsa diyecem kabız oldu ama yok normaldi anlamadım beceremiyomuyum bilmiyorum ben bu anneliği.. en iyisi annemi arayayım
canım biz daha 5 aylığız 6 olmadık 25 kasım doğumluyuz aşı olsaydık nolurdu bilmiyorum Allahtan daha var şu an hiç kaldıramam aşı ateş vs..
Kizlar misafir var girwmiyorum arasi uyutmaya odamiza kactimmm anaaaa sayfalar almis basini gitmissss
Yeni arkadaslarimiz hosgeldiler tekrardan
Guldenim eltimde bizde darisi basina muck
Mertur bize hediye bi mevsimlik mont geldi
Su ara kurtaricimiz
Ozcanan kuZum artik kg azaldi aras hep 1 kg usti alirdi iki aydir 6oo lerde bi dk durmuyolar ki artik
Ay kizlar ben pek mutluyum su an korktugum gibi degil liste dr un onerdiklwri sanirim kolay gecis sagladi
Dilekefem sana ayri selamlar nasilsin bakimmm
Insalka ogkun bebek arabayi sever yoksa cok zor bizim kurtaricimiz 5 dk icinde kollar pert oluyo
önemli olan başı canım üşütmesin özellikle kulaklarına dikkat etmek gerekiyomuş diğer yerleri o kadar üşümüyo terlemediği sürece ben dün kışlık şapkasıyla gezdim valla korkuyo insan burda da rüzgar var hep
bi yaz gelse sortlari giydrsek kuzucuklara
2 saatte bir bazen 1 saat canım ya ama gerçekten çok hareketli gerçekten ondan olabilirsutun varsa cok hareketlı olduğu ıcınde alamaz kılo,kac saatte bır emzırıyosun canım
iki haftadır oğlumun burnunun kenarları pul pul. krem kullanmalımıyım ?
Kizlar misafir var girwmiyorum arasi uyutmaya odamiza kactimmm anaaaa sayfalar almis basini gitmissss
Yeni arkadaslarimiz hosgeldiler tekrardan
Guldenim eltimde bizde darisi basina muck
Mertur bize hediye bi mevsimlik mont geldi
Su ara kurtaricimiz
Ozcanan kuZum artik kg azaldi aras hep 1 kg usti alirdi iki aydir 6oo lerde bi dk durmuyolar ki artik
Ay kizlar ben pek mutluyum su an korktugum gibi degil liste dr un onerdiklwri sanirim kolay gecis sagladi
Dilekefem sana ayri selamlar nasilsin bakimmm
Insalka ogkun bebek arabayi sever yoksa cok zor bizim kurtaricimiz 5 dk icinde kollar pert oluyo
canm benim hosgeldin firsat buldukca bizideihmal etmiyorsun haa
insallah cnm ya sevsnde devamli gezerim ama bakaaz iste misafirlern nezaman gidiyor cnm
aynen oyle yaz gelsın artık şortlar tişörtler gıydırelım cıbıl cıbıl gezsınler:)
mama sandalyesi ne yapacaksın yeni mi alacaksın =)
Aras uyudi ben kacarrrrr
aynen oyle yaz gelsın artık şortlar tişörtler gıydırelım cıbıl cıbıl gezsınler:)
2 saatte bir bazen 1 saat canım ya ama gerçekten çok hareketli gerçekten ondan olabilir
sık aralıklarla emıyorsa ılk sutu alıyor olabılır oyuzden sordum canım,ama uzun emıyorsa hareketlı ondan olabılır canım
ayy ne Tatli olurlar ya bebislerimiz sortlarin icinde ben aldim dun denedim cok tatliydiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?