- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.121
2 saatte bir bazen 1 saat canım ya ama gerçekten çok hareketli gerçekten ondan olabilir
sık aralıklarla emıyorsa ılk sutu alıyor olabılır oyuzden sordum canım,ama uzun emıyorsa hareketlı ondan olabılır canım
sık emiyo mu sence 2 saat sık mı daha doğrusu ben emzirmek için daha göğsümü çıkarmadan açıyo ağzını emiyo ama 5 -7 dk emiyo ondan sonra bırakıyo ilk süt meselesi olabilir bu hafta biraz dikkat edeyim annem moralimi yerine getirdi ya senin kız yerinde bi dakika dursun o zaman alır kiloları durmuyo ki dedi haklı da çok hareketli ondan da almıyo olabilir ama yine de içim sıkıldı bir hafta bi geçeydi
sık emiyo mu sence 2 saat sık mı daha doğrusu ben emzirmek için daha göğsümü çıkarmadan açıyo ağzını emiyo ama 5 -7 dk emiyo ondan sonra bırakıyo ilk süt meselesi olabilir bu hafta biraz dikkat edeyim annem moralimi yerine getirdi ya senin kız yerinde bi dakika dursun o zaman alır kiloları durmuyo ki dedi haklı da çok hareketli ondan da almıyo olabilir ama yine de içim sıkıldı bir hafta bi geçeydi
sık değil canım 5 dk da ıyı emıyo,benım oğlum doğduğundan berı hep oyle emdı zaten ama benım okadar sutum yok artıksenın varmıs sen emzırmeye devam et canım sıkma canını duzelır ıns
sık değil canım 5 dk da ıyı emıyo,benım oğlum doğduğundan berı hep oyle emdı zaten ama benım okadar sutum yok artıksenın varmıs sen emzırmeye devam et canım sıkma canını duzelır ıns
inşallah canım çok sağol gerçekten iyi geldi
inşallah canım çok sağol gerçekten iyi geldi
nedemek canım sende sağol,burda bırbırımıze destek olucazkı daha kolay atlatabılelım sıkıntlarmızı
aynen canım aynen sağlıklı olsunlar en önemlisi o sanıyorum bizim dişimiz çıkacak okadar hırslanıyoki bizi ısıracakmış gibi yapıyo resmen titriyo hırstann..
bugünde bayağıdır uyuyomuş minik farem.
benim oğlumun burnunda da var nedenki acabaiki haftadır oğlumun burnunun kenarları pul pul. krem kullanmalımıyım ?
canım bazı bebekelr boyada gidebilir niye üzülüyorsun Allah başka dert vermesin evladın sağlıklı . 500 gr. alması normalki seninki 500 gr ma az kalmış. birde memede uyuduğu zaman uzun emzir yani en sondaki sütün yağlı kısmını mutlaka içsin ilk başta gelen süt sulu oluyor.rana kilo almamış...
bir ay önce 6 kilo olan hanfendi 6475 kilo ama kıyafetleriyle.. aynı kıyafetle haftaya tekrar götürecez eğer almamışsa mamaya başlayacakmışızağlaya ağlaya bi hal oldu sanki aşı yaptılar ya gözleri bende sürekli yatmadı bi türlü tartamadık ağlıyo dudağını büzmüş iki gözü iki çeşme... boyu da 2 cm uzamış baş 41 herşeyden iki iki artım ama kilo yok halbuki sütüm var niye böyle oldu anlamadım çok canım sıkıldı çok....
kizlar benim oglum yeni bi huy edindi disari gezmeyye ciktigimizda gezme arabasinda durmuyor surekli aliyor
neyapacagimi sasirdim disarida cikamiyoruz efemin yuzunden
sizin bebislerde yapan oldumu acaba
canım bazı bebekelr boyada gidebilir niye üzülüyorsun Allah başka dert vermesin evladın sağlıklı . 500 gr. alması normalki seninki 500 gr ma az kalmış. birde memede uyuduğu zaman uzun emzir yani en sondaki sütün yağlı kısmını mutlaka içsin ilk başta gelen süt sulu oluyor. .
kilo meselesini tam sineye çektim dedim bugün hiç susmadı bu kız ya en son calpol verdim uyudu ne ağrısı vardı anlamadım ama çok kötüyüm o ağladı ben ağladım sallarken onu çok seviyorum bi yeri ağrıdığı zaman dayanamıyorum ya nasi bişey bu nasıl bu duygu
biraz önce bizim evde inliyordu bende calpol verdim şimdi uyudu inşallah uyur
gecmise gittin gelemedin canim yaa nasilsin bebisin nasil veriyo musun ekler mekler malum aramizda bi gun var
selim eymenin dişi çıkıyo ondan canım ya ama benim kız emmiyo doğru dürüst oynaşıyo resmen memeyle sonra da aç bitap ağlıyo sebebi bu eşime göre ben fark edemiyorum artık çok bitkinim diken üstündeyim hala uyanacak diye bekliyorum kapı gıcırdasa kedi miyavlasa rana sanıyorum valla
aman kuzum sans bende kızımda dr a gıdıyordum nerede lıste sonra tabı sınta kaldım ben yanlıs yonlendırmeden
sagdan soldan duyma laflardan
arasın dr gıttıgımız 3.dr da tamam bu dedık gercekten tam ıstedıgımız gıbı
üzme kendini bu kadar. ben senden daha kötü durumdayım. dün sabah uyku sersemliğiyle emdi sabah 7 gibi. sonra 13 gibi ancak 90 cc devam sütü akşam 120 cc zorlayarak gecede 50-60 bişeyler ... hiç iştahı yok
üzme kendini bu kadar. ben senden daha kötü durumdayım. dün sabah uyku sersemliğiyle emdi sabah 7 gibi. sonra 13 gibi ancak 90 cc devam sütü akşam 120 cc zorlayarak gecede 50-60 bişeyler ... hiç iştahı yok
canım paylaşmadıysan kısa bir özetini verirmisin listenizin.benim oğlumdaki doktorum çok iyiydi her ay alırdık listemizi.tekrar çocuğum olursa yine bu doktora gideriz deyip saklamamıştım ve şimdi açıkta kaldık.o izmirde biz urfdayız.burda da kafama göre doktor bulmak zor.
kendime kızıyorum bazen çünkü halim kalmıyo sinirleniyorum akşama doğru bitiyo pilim Allahtan o zamanlar eşim yanımda oluyo yoksa yalnızlıktan iyice bozulacak psikolojim
seninkinin dişinin yeri bi belli olsa bi patlasa rahatlarsın da sıkıntı patlamasında ne zormuş diş ya inşallah benim kız geç çıkarır babası 1 yaşında çıkarmış ama şimdi bi ton çürüğü var :) anneme soracam ben ne zaman çıkarmışım diye çünkü anne ve babaya çekiyomuş dişler çıkarma zamanı vs
pirinç tanesini dik tuttuğundaki ucu gibi bir şey var ama hala tam çıkmadı ne kadar sürede çıkacak acaba yazık acıyorum yavruma çok zahmet çekiyor birde önde de değil en geride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?