2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay kıyamam ben ona, bizimkininde kaşınıyo herhalde bi çıksa dişleri çok merak ediyorum nasıl görüncek :). Canım Nil Kasımın kaçında doğdu. Oturtuyomusun neler yapıyosunuz?

iki haftadır oğlumun burnunun kenarları pul pul. krem kullanmalımıyım ?
benim oğlumun burnunda da var nedenki acaba
canım bazı bebekelr boyada gidebilir niye üzülüyorsun Allah başka dert vermesin evladın sağlıklı . 500 gr. alması normalki seninki 500 gr ma az kalmış. birde memede uyuduğu zaman uzun emzir yani en sondaki sütün yağlı kısmını mutlaka içsin ilk başta gelen süt sulu oluyor.
kizlar benim oglum yeni bi huy edindi disari gezmeyye ciktigimizda gezme arabasinda durmuyor surekli aliyor
neyapacagimi sasirdim disarida cikamiyoruz efemin yuzunden
sizin bebislerde yapan oldumu acaba

canım benimkide bebek arabasına bayılıyor ama otomobili sevmiyor çok ilginç bütün çocuklar arabayı sever benimki sıkılıyor kucağımda birde öne oturuyorum çocukla düşün yani tehlikeli aslında .

kilo meselesini tam sineye çektim dedim bugün hiç susmadı bu kız ya en son calpol verdim uyudu ne ağrısı vardı anlamadım ama çok kötüyüm o ağladı ben ağladım sallarken onu çok seviyorum bi yeri ağrıdığı zaman dayanamıyorum ya nasi bişey bu nasıl bu duygu

biraz önce bizim evde inliyordu bende calpol verdim şimdi uyudu inşallah uyur

biraz önce bizim evde inliyordu bende calpol verdim şimdi uyudu inşallah uyur

selim eymenin dişi çıkıyo ondan canım ya ama benim kız emmiyo doğru dürüst oynaşıyo resmen memeyle sonra da aç bitap ağlıyo sebebi bu eşime göre ben fark edemiyorum artık çok bitkinim diken üstündeyim hala uyanacak diye bekliyorum kapı gıcırdasa kedi miyavlasa rana sanıyorum valla

gecmise gittin gelemedin canim yaa nasilsin bebisin nasil veriyo musun ekler mekler malum aramizda bi gun var

ay takılıp kalmışım geçmişte.ben 6.ayımız dolmadan başlamayı düşünmüyorum canım.siz de anne sütü alıyorsanız bence acele etmeyin

Slm kizlar.songul cnm iyiyim kosturmacayla geciyor gunler.bu hafta defne 6.ay asilarini oldu.cok huysuzdu.bugunde kaynanamin gun arkadaslarinin gunune gittik.hayat gecip gidiyor.sende yogunsun cnm allah kolaylik vrsin.yatili misafir zor.
Ozcanan kilo almamalari normalmis.bu aylarda hareketlendikleri icin kilo almazlarmis.pazartesi hemsire soyledi.defnede 480gr almis.bende cok uzulmustum ama hemsire defnenin gelisiminin iyi oldugunu artik cok kilo alm
ayacaklarini soyledi

üzme kendini bu kadar. ben senden daha kötü durumdayım. dün sabah uyku sersemliğiyle emdi sabah 7 gibi. sonra 13 gibi ancak 90 cc devam sütü akşam 120 cc zorlayarak gecede 50-60 bişeyler ... hiç iştahı yok

canım paylaşmadıysan kısa bir özetini verirmisin listenizin.benim oğlumdaki doktorum çok iyiydi her ay alırdık listemizi.tekrar çocuğum olursa yine bu doktora gideriz deyip saklamamıştım ve şimdi açıkta kaldık.o izmirde biz urfdayız.burda da kafama göre doktor bulmak zor.

üzme kendini bu kadar. ben senden daha kötü durumdayım. dün sabah uyku sersemliğiyle emdi sabah 7 gibi. sonra 13 gibi ancak 90 cc devam sütü akşam 120 cc zorlayarak gecede 50-60 bişeyler ... hiç iştahı yok

kendime kızıyorum bazen çünkü halim kalmıyo sinirleniyorum akşama doğru bitiyo pilim Allahtan o zamanlar eşim yanımda oluyo yoksa yalnızlıktan iyice bozulacak psikolojim

seninkinin dişinin yeri bi belli olsa bi patlasa rahatlarsın da sıkıntı patlamasında ne zormuş diş ya inşallah benim kız geç çıkarır babası 1 yaşında çıkarmış ama şimdi bi ton çürüğü var :) anneme soracam ben ne zaman çıkarmışım diye çünkü anne ve babaya çekiyomuş dişler çıkarma zamanı vs

geçmişe bak listesinin tamamını gönderdi =)

kendime kızıyorum bazen çünkü halim kalmıyo sinirleniyorum akşama doğru bitiyo pilim Allahtan o zamanlar eşim yanımda oluyo yoksa yalnızlıktan iyice bozulacak psikolojim

yalnızlık zor yaa bende birkaç gündür gerginim aslında kim ile telefonda konuşsam nasılsın dendiğinde oğlum bir uyusa diye başlıyorum noktayı koyacağım zaman fark ediyorum yine mi şikayet eder gibi oldum acaba diye sonra birde buna üzülüyorum
psikolojim kaydı da farkında mı değilim acaba =)

pirinç tanesini dik tuttuğundaki ucu gibi bir şey var ama hala tam çıkmadı ne kadar sürede çıkacak acaba yazık acıyorum yavruma çok zahmet çekiyor birde önde de değil en geride

pirinç tanesini dik tuttuğundaki ucu gibi bir şey var ama hala tam çıkmadı ne kadar sürede çıkacak acaba yazık acıyorum yavruma çok zahmet çekiyor birde önde de değil en geride

canım benim yaaa bazısı zor çıkarıyo bazısı kolay.. sen de benim gibi şikayetçisin sabah okudum da cevap yazamadım bizim eşler de görmüyolar ki ama bize yaptıklarını elimde olmadan çok söyleniyorum sonra bi bakıyorum eşim dik dik bana bakıyo şımartır gibi alıyo ranayı kucağımdan rana da kesiyo sesin tabi suçlu kim BEN ne zaman büyüyecekler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…