- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.141
canım benim yaaabazısı zor çıkarıyo bazısı kolay.. sen de benim gibi şikayetçisin sabah okudum da cevap yazamadım bizim eşler de görmüyolar ki ama bize yaptıklarını elimde olmadan çok söyleniyorum sonra bi bakıyorum eşim dik dik bana bakıyo şımartır gibi alıyo ranayı kucağımdan rana da kesiyo sesin tabi suçlu kim BEN ne zaman büyüyecekler yaaa
sen birde daha az geziyorsun onunda etkisi var. sana tavsiyem bir kanguru al geçmiş değil daha kullanırsın. ben yarın dışarıya çıkacağım. yalnız olduğumda takıyorum kanguruyu , rahat oluyor. sürekli ev bunalıyor insan haliyle birde seninki de uyumuyor evin halini hiç sorma . evde olduğunda sürekli o halin içinde insan hasta oluyor ama yarın çekip kapıyı çıkacağım geldiğimde yorgunlukla yemek telaşı derken gözüm görmez moralimde bozulmaz evin durumuna
kanguru var ama rana istemiyo sevmiyo alıştıramadımdaha az geziyorum çünkü tek başıma ranayla uğraşamıyorum ve gerçekten merkezde olsaydık çıkardım boğazın havasını çekerdim içime ama burda yok öyle bişi yarın ben de çıkacam ama markete gidip bişiler alıp kendimi mutfağa verecem rana alıştı kek yaparken sesini çıkarmıyo çünkü keki çırparken çok ses çıkarıyorum bi de şarkımız var sen giderkeeen bak neler oldu kalbimin ucuuu yandı tutuştu sizin şarkınız var mı arasın şarkısı var kutsinin melek onda uyuyo biz onda dans ediyoz
Yok cnm.kullanmadim sen deyince aklima geldi bubchen in.kremi var onu sureyim.barisen kullanıyor musun herhangi bir şey burnu için
cnm.gazimi oluyo acaba benimki seninkisi kadarken cok gazi oluyordu .ayni duygulari yasiyoruz cnm emin olkilo meselesini tam sineye çektim dedim bugün hiç susmadı bu kız ya en son calpol verdim uyudu ne ağrısı vardı anlamadım ama çok kötüyüm o ağladı ben ağladım sallarken onu çok seviyorum bi yeri ağrıdığı zaman dayanamıyorum ya nasi bişey bu nasıl bu duygu
off bu his bendede oluyor birine birsey soylesem pismanliklar icerisindeyim.ama insan paylasma lhtiyaci hissediyor mesela alatinca karsi taraftan faydali olabilecek bir oneri gelebiliyor.aslinda sikayet degilde annelik iste bize oyle geliyor.okadar seviyoruzki olumsuz konusmak sucluluk hissi veriyoryalnızlık zor yaa bende birkaç gündür gerginim aslında kim ile telefonda konuşsam nasılsın dendiğinde oğlum bir uyusa diye başlıyorum noktayı koyacağım zaman fark ediyorum yine mi şikayet eder gibi oldum acabadiye sonra birde buna üzülüyorum
psikolojim kaydı da farkında mı değilim acaba =)
kanguru var ama rana istemiyo sevmiyo alıştıramadımdaha az geziyorum çünkü tek başıma ranayla uğraşamıyorum ve gerçekten merkezde olsaydık çıkardım boğazın havasını çekerdim içime ama burda yok öyle bişi yarın ben de çıkacam ama markete gidip bişiler alıp kendimi mutfağa verecem rana alıştı kek yaparken sesini çıkarmıyo çünkü keki çırparken çok ses çıkarıyorum bi de şarkımız var sen giderkeeen bak neler oldu kalbimin ucuuu yandı tutuştu sizin şarkınız var mı arasın şarkısı var kutsinin melek onda uyuyo biz onda dans ediyoz
Günaydın
Cumamız mübarek, dualarımız kabul olsun...
biz o şarkıyı dinleyince çok duygulanıyoruz gözlerimiz doluyo dudağımız bükülüyobizimde var biz çok güzel şarkılar söylüyoruz ama bu ara kayahanın ninisine takıldık ipek acarla söylemişler çok güzel tavsiye ederim acayip rahatlatıcı
uykudan uyanmış gülermiş bakarmış.
annesi onu çok öpermiş severmiş.
okula gidermiş yazarmış çizermiş babnası onu ço öpermiş severmiş.
böyle devam ediyo sözler harika..
ben daha demir damlası vermiyorum valla canım markası ne onu da yaz belki ondandır diğer kızlar ne kulanıyo karşılaştırın ona göre ben de en uygun olanını alayımkızlarr bısey soracam bebeğınıze demır damlasını verdıkten sonra hıc dılıne dıkkat ettınızmı sıyaha donuk bı renk oluyo benımde bıkac gundur dıkkatımı cektı,hepsımı oyle ouyo yoksa benımkındemı bı sorun var,aklıma takıldı da bı sormak ıstedım
amin canım aminnn:
günaydın bu arada nasılsın bakalım?
Günaydın canım..
Pek iyi olduğum söylenemez. Amcamı kaybettik, onun sıkıntısı var..
Sen nasılsın? Nil nasıl?
Imdat diye bagirmak istiyorummmmmmm
(Sen anlarsin)
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım başınız sağolsun
bende anladım :) bu arada ben yine soramadım dün songülüm çünkü işler karışık erdemim hastaImdat diye bagirmak istiyorummmmmmm
(Sen anlarsin)
Günaydın canım..
Pek iyi olduğum söylenemez. Amcamı kaybettik, onun sıkıntısı var..
Sen nasılsın? Nil nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?