2012 kasım bebekleri büyüyor..

sen birde daha az geziyorsun onunda etkisi var. sana tavsiyem bir kanguru al geçmiş değil daha kullanırsın. ben yarın dışarıya çıkacağım. yalnız olduğumda takıyorum kanguruyu , rahat oluyor. sürekli ev bunalıyor insan haliyle birde seninki de uyumuyor evin halini hiç sorma . evde olduğunda sürekli o halin içinde insan hasta oluyor ama yarın çekip kapıyı çıkacağım geldiğimde yorgunlukla yemek telaşı derken gözüm görmez moralimde bozulmaz evin durumuna

kanguru var ama rana istemiyo sevmiyo alıştıramadım daha az geziyorum çünkü tek başıma ranayla uğraşamıyorum ve gerçekten merkezde olsaydık çıkardım boğazın havasını çekerdim içime ama burda yok öyle bişi yarın ben de çıkacam ama markete gidip bişiler alıp kendimi mutfağa verecem rana alıştı kek yaparken sesini çıkarmıyo çünkü keki çırparken çok ses çıkarıyorum bi de şarkımız var sen giderkeeen bak neler oldu kalbimin ucuuu yandı tutuştu sizin şarkınız var mı arasın şarkısı var kutsinin melek onda uyuyo biz onda dans ediyoz

bizim şarkımız yok =) bir bizim yok galiba

sen kullanıyor musun herhangi bir şey burnu için
Yok cnm.kullanmadim sen deyince aklima geldi bubchen in.kremi var onu sureyim.bari
cnm.gazimi oluyo acaba benimki seninkisi kadarken cok gazi oluyordu .ayni duygulari yasiyoruz cnm emin ol

off bu his bendede oluyor birine birsey soylesem pismanliklar icerisindeyim.ama insan paylasma lhtiyaci hissediyor mesela alatinca karsi taraftan faydali olabilecek bir oneri gelebiliyor.aslinda sikayet degilde annelik iste bize oyle geliyor.okadar seviyoruzki olumsuz konusmak sucluluk hissi veriyor

Ben ikinci cocuk sahibi olarak affinizada siginarak size bi tavsiyede bulunmmak isterim
Benim minnak kizimda huysu bi bebekti ve ben herdefasinda esime ve cevreme uukusuzlugumdan yorgunlugumdan bahsederkn bulurdum kendimi
Simdi cokkk pismanim ah vah derken depresyonlara girmisken aglama krizlerine tutunmusken kizimin en guzel gunlerini doya doya yasayamisim cok pismanim
Siz benim yaptihmgim hatayi yapmayin gecici bi donem dir diye dusunun hep guzellikkerini gormeye calisun anneligin
Bebisleri bol bol sevin
Ben gibi pisman olmsyin yarenim istesemde donmez o gunkere geri

He bu arada bi buyuse demissiniz inanin rahat gunleriniz
Eltim bi kacgundur bizde iki yasinda kizi var tavak bardak kumanda neler duvarda parcalandi
Aglama krizleri gece uyumama icin yerlere atmalar anne babaya saldirp vurmlarr ay gozumde buyudu hee aras bu sekilde olurmu diye

bizimde var biz çok güzel şarkılar söylüyoruz ama bu ara kayahanın ninisine takıldık ipek acarla söylemişler çok güzel tavsiye ederim acayip rahatlatıcı
uykudan uyanmış gülermiş bakarmış.
annesi onu çok öpermiş severmiş.
okula gidermiş yazarmış çizermiş babnası onu ço öpermiş severmiş.
böyle devam ediyo sözler harika..

Gunaydin kizlar.cumamiz mubarek olsun.hepimizee hayirlar getirsin

kızlarr bısey soracam bebeğınıze demır damlasını verdıkten sonra hıc dılıne dıkkat ettınızmı sıyaha donuk bı renk oluyo benımde bıkac gundur dıkkatımı cektı,hepsımı oyle ouyo yoksa benımkındemı bı sorun var,aklıma takıldı da bı sormak ıstedım

biz o şarkıyı dinleyince çok duygulanıyoruz gözlerimiz doluyo dudağımız bükülüyo bazı şarkılarda böyle yapıyo ya niye oluyo anlamıyorum biz canlı hareketli şarkıları seviyoruz bi kutsinin melek şarkısını ben küçükken çok dinlettim onda da tek dinlemek yok o şarkıyı yine dudağını büzüyo çok duygusal canım anasına çekmiş
bizim şarkılar çook
candan erçetin melek
yalın küçücüğüm
demet akalın evli mutlu çocuklu
kutsi melek
ali babanın çiftliği
bak postacı geliyo
mini mini bir kuş
küçük kurbağa
sen gidince baak neler oldu
çilli bom
bunlar tablette kayıtlı bunları dinlerken iş yapabiliyorum mutfakta o da dans ede ede
ben daha demir damlası vermiyorum valla canım markası ne onu da yaz belki ondandır diğer kızlar ne kulanıyo karşılaştırın ona göre ben de en uygun olanını alayım

ek besine geçmek isteyen hanımlar
illaki geçilecek zaten bendeki de laf

dün bi kitap sipariş ettim ek besinlerle ilgili nasıl yapıldıkları falan yazılı tarifleri de yazıyo kitap yurdundan içeriklerine baktım kitap haftaya elime geçecek beğenirsem tavsiye edeyim siz de alın çok heyecanlıyım ya tatlı tarifleri meyve suyu tarifleri et yemekleri sebze yemekleri çorba hepsi var ne zaman nasıl geçilmeli bütün herşeyi yazmış kadın doktorlardan da tavsiye eden var kitabın adı minik bebeğime afiyetle

Imdat diye bagirmak istiyorummmmmmm
(Sen anlarsin)
bende anladım :) bu arada ben yine soramadım dün songülüm çünkü işler karışık erdemim hasta

Günaydın canım..
Pek iyi olduğum söylenemez. Amcamı kaybettik, onun sıkıntısı var..
Sen nasılsın? Nil nasıl?

başın sağolsun tatlım

Günaydın kızlar
giriyoum ama yazmaya fırsatm olmuyor işlerim yoğun şu sıra birde dün akşam erdem hastalandı 5 kez kustu ağızdan burundan makatında çatlak olmuş falan çok kötüyüz tedaviye başladık inşallah geçicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…