2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım bu kadar olur yaa ben de aynı kitabı dün sipariş verdim. gelince beğenirsem tavsiye ederim diye düşünmüştüm:) bakalım hangimizin ki önce gelecek ben dr den aldım

canım biz de çok dinliyorduk onu. çok hoşuma gidiyo sözleri. ama şimdi babamız yeni ninniler bulmuş. zeka geliştirici ninnilermiş onları dinliyoruz. onlarda çok rahatlatıcı.

minik bebeğıme afıyetle kıtabımı canım bende almayı dusunuyorumda nerden sıparıs verdın,bu arada nasıl bebeğın emıyomu guzel

Günaydın kızlar
giriyoum ama yazmaya fırsatm olmuyor işlerim yoğun şu sıra birde dün akşam erdem hastalandı 5 kez kustu ağızdan burundan makatında çatlak olmuş falan çok kötüyüz tedaviye başladık inşallah geçicek...[/QUOTE]
cok gecmıs olsun canım usuttumıkı acaba,catlak nasıl oluyo kucucuk bebekte bendede var sıkıntılı oluyo bıraz gecer ıns canım

cok gecmıs olsun canım usuttumıkı acaba,catlak nasıl oluyo kucucuk bebekte bendede var sıkıntılı oluyo bıraz gecer ıns canım[/QUOTE]

boğzaımız iltihaplanmış tatlım çatlak ta geçen gün kabızdı zor yaptı çok ağladı muhtemelen ozaman oldu

cok gecmıs olsun canım usuttumıkı acaba,catlak nasıl oluyo kucucuk bebekte bendede var sıkıntılı oluyo bıraz gecer ıns canım

boğzaımız iltihaplanmış tatlım çatlak ta geçen gün kabızdı zor yaptı çok ağladı muhtemelen ozaman oldu [/QUOTE]

canım benım ya benım bıle nekadr cok canım yanıyordu ınunda yanmıstır kıyamam kuzuna,onun ıcın bı ılac verdımı dr

Sağol canım benim Allah razı olsun..
Erdem paşama geçmiş olsun..
Elif Mina'da da olmuştu makatta çatlak.. Kakasını yaparken çok ıkınıyordu bizim sıpa..
Doktor bi temizleme suyu ile krem vermişti. düzenli olarak kullandık geçti canım..
Allah' ın izniyle geçer Erdem' in de..

sevgili anneler :) bişi sormak istiyorum. bebişler büyüdükçe bacakları inceliyormu :) oğlumun bacakları şişko bedenine göre aldığım şeyler bacaklarını sıkabiliyor. yazlık alışveriş yapıyorum. 6-12 ay bedeni olan mayo aldım mesela bacaklarını sıktı. mayolarda bir büyük bedende 12-18 ay oluyor o da büyük. belki büyüdükçe şişko bacaklar inceliyordur bilen vardır diye sorim dedim :)

çok geçmiş olsun canım ya daha neler duyacam acaba makatı duymuştum ama burnu duymamıştım inşallah bir an önce iyileşir
canım bu kadar olur yaa ben de aynı kitabı dün sipariş verdim. gelince beğenirsem tavsiye ederim diye düşünmüştüm:) bakalım hangimizin ki önce gelecek ben dr den aldım
senin önce gelir herhal canım çünkü ben kitap yurdundan aldım sırf kargosu bedava olsun diye başka bi kitap daha aldım çakallığa vurdum kendimi tedarik süresi 4 gün diyo bakalım sen hangi siteden aldın
minik bebeğıme afıyetle kıtabımı canım bende almayı dusunuyorumda nerden sıparıs verdın,bu arada nasıl bebeğın emıyomu guzel
kitap yurdundan aldım canım en uygun o geldi bana sen de bak istersen kitap yurdu. com da içeriği de gösteriyo hem bakarsın bu arada emiyo benim cadı ama doyuyo mu bilmiyorum deli gibi elma kemirmeye çalışıyo şu anda ve daha yeni emdi emmeyi istemio elmayı istiyo anlamadım gitti :44::44::44::44:

senin önce gelir herhal canım çünkü ben kitap yurdundan aldım sırf kargosu bedava olsun diye başka bi kitap daha aldım çakallığa vurdum kendimi tedarik süresi 4 gün diyo bakalım sen hangi siteden aldın

kitap yurdundan aldım canım en uygun o geldi bana sen de bak istersen kitap yurdu. com da içeriği de gösteriyo hem bakarsın bu arada emiyo benim cadı ama doyuyo mu bilmiyorum deli gibi elma kemirmeye çalışıyo şu anda ve daha yeni emdi emmeyi istemio elmayı istiyo anlamadım gitti :44::44::44::44:[/QUOTE]

sağol canım bakayımbı bende oraya.belkı dıslerıne ıyı gelıyodur canım elmayı emmek oyuzden de ıstıyo olabılır benımkıde oyle emıyo.ağlamıyosa doyuyodur herlade

mrb canım.bence bundan sonra cok kılo almazlar herlade boyada gıdebılırler oyuzden ben ıncelır dıye dusunuyorum.yanlıs olabılır ama benım fıkrım bole

mrb canım.bence bundan sonra cok kılo almazlar herlade boyada gıdebılırler oyuzden ben ıncelır dıye dusunuyorum.yanlıs olabılır ama benım fıkrım bole

ben de incelir diye düşünenlerdenim ama belli de olmaz iki çocuklu anneler cevaplasın bu soruyu

canım ben aslında hep kitapyurdundan alıyordum kitapları. ama bi de bebek bakım kitabı alacaktım. istediğim kitabı orada bulamayınca D&R den aldım bende. 25 tl üzerine kargo bedavaymış benim de kargo bedavaya geldi ilk defa alışveriş yapıyorum bu siteden ne zaman gelir bakalım.

bende D&R dan aldım yarım saat falan oldu bakalım benımkı nezaman gelecek.ıns faydalı bılgıler vardır ıcınde buyuk bı heyecanla beklıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…