- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.161
ek besine geçmek isteyen hanımlar
illaki geçilecek zaten bendeki de laf
dün bi kitap sipariş ettim ek besinlerle ilgili nasıl yapıldıkları falan yazılı tarifleri de yazıyo kitap yurdundan içeriklerine baktım kitap haftaya elime geçecek beğenirsem tavsiye edeyim siz de alın çok heyecanlıyım ya tatlı tarifleri meyve suyu tarifleri et yemekleri sebze yemekleri çorba hepsi var ne zaman nasıl geçilmeli bütün herşeyi yazmış kadın doktorlardan da tavsiye eden var kitabın adı minik bebeğime afiyetle
Günaydın canım..
Pek iyi olduğum söylenemez. Amcamı kaybettik, onun sıkıntısı var..
Sen nasılsın? Nil nasıl?
bizimde var biz çok güzel şarkılar söylüyoruz ama bu ara kayahanın ninisine takıldık ipek acarla söylemişler çok güzel tavsiye ederim acayip rahatlatıcı
uykudan uyanmış gülermiş bakarmış.
annesi onu çok öpermiş severmiş.
okula gidermiş yazarmış çizermiş babnası onu ço öpermiş severmiş.
böyle devam ediyo sözler harika..
Günaydın canım..
Sen nasılsın? Nil nasıl?
minik bebeğıme afıyetle kıtabımı canım bende almayı dusunuyorumda nerden sıparıs verdın,bu arada nasıl bebeğın emıyomu guzelek besine geçmek isteyen hanımlar
illaki geçilecek zaten bendeki de laf
dün bi kitap sipariş ettim ek besinlerle ilgili nasıl yapıldıkları falan yazılı tarifleri de yazıyo kitap yurdundan içeriklerine baktım kitap haftaya elime geçecek beğenirsem tavsiye edeyim siz de alın çok heyecanlıyım ya tatlı tarifleri meyve suyu tarifleri et yemekleri sebze yemekleri çorba hepsi var ne zaman nasıl geçilmeli bütün herşeyi yazmış kadın doktorlardan da tavsiye eden var kitabın adı minik bebeğime afiyetle
cok gecmıs olsun canım usuttumıkı acaba,catlak nasıl oluyo kucucuk bebekte bendede var sıkıntılı oluyo bıraz gecer ıns canım[/QUOTE]Günaydın kızlar
giriyoum ama yazmaya fırsatm olmuyor işlerim yoğun şu sıra birde dün akşam erdem hastalandı 5 kez kustu ağızdan burundan makatında çatlak olmuş falan çok kötüyüz tedaviye başladık inşallah geçicek...
cok gecmıs olsun canım usuttumıkı acaba,catlak nasıl oluyo kucucuk bebekte bendede var sıkıntılı oluyo bıraz gecer ıns canım
bende anladım :) bu arada ben yine soramadım dün songülüm çünkü işler karışık erdemim hasta
başın sağolsun tatlım
Günaydın kızlar
giriyoum ama yazmaya fırsatm olmuyor işlerim yoğun şu sıra birde dün akşam erdem hastalandı 5 kez kustu ağızdan burundan makatında çatlak olmuş falan çok kötüyüz tedaviye başladık inşallah geçicek...
başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin.
basınsağolsun canım allah sabır versın
çok geçmiş olsun canım ya daha neler duyacam acaba makatı duymuştum ama burnu duymamıştım inşallah bir an önce iyileşirbende anladım :) bu arada ben yine soramadım dün songülüm çünkü işler karışık erdemim hasta
başın sağolsun tatlım
Günaydın kızlar
canım bu kadar olur yaa ben de aynı kitabı dün sipariş verdim. gelince beğenirsem tavsiye ederim diye düşünmüştüm:) bakalım hangimizin ki önce gelecek ben dr den aldım
kitap yurdundan aldım canım en uygun o geldi bana sen de bak istersen kitap yurdu. com da içeriği de gösteriyo hem bakarsınminik bebeğıme afıyetle kıtabımı canım bende almayı dusunuyorumda nerden sıparıs verdın,bu arada nasıl bebeğın emıyomu guzel
sevgili anneler :) bişi sormak istiyorum. bebişler büyüdükçe bacakları inceliyormu :) oğlumun bacakları şişko bedenine göre aldığım şeyler bacaklarını sıkabiliyor. yazlık alışveriş yapıyorum. 6-12 ay bedeni olan mayo aldım mesela bacaklarını sıktı. mayolarda bir büyük bedende 12-18 ay oluyor o da büyük. belki büyüdükçe şişko bacaklar inceliyordur bilen vardır diye sorim dedim :)
mrb canım.bence bundan sonra cok kılo almazlar herlade boyada gıdebılırler oyuzden ben ıncelır dıye dusunuyorum.yanlıs olabılır ama benım fıkrım bole
çok geçmiş olsun canım ya daha neler duyacam acaba makatı duymuştum ama burnu duymamıştım inşallah bir an önce iyileşir
senin önce gelir herhal canım çünkü ben kitap yurdundan aldım sırf kargosu bedava olsun diye başka bi kitap daha aldım çakallığa vurdum kendimi tedarik süresi 4 gün diyo bakalım sen hangi siteden aldın
kitap yurdundan aldım canım en uygun o geldi bana sen de bak istersen kitap yurdu. com da içeriği de gösteriyo hem bakarsınbu arada emiyo benim cadı ama doyuyo mu bilmiyorum deli gibi elma kemirmeye çalışıyo şu anda ve daha yeni emdi emmeyi istemio elmayı istiyo anlamadım gitti :44::44::44::44:
Günaydın canım..
Sen nasılsın? Nil nasıl?
canım ben aslında hep kitapyurdundan alıyordum kitapları. ama bi de bebek bakım kitabı alacaktım. istediğim kitabı orada bulamayınca D&R den aldım bende. 25 tl üzerine kargo bedavaymış benim de kargo bedavaya geldiilk defa alışveriş yapıyorum bu siteden ne zaman gelir bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?