- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.181
kizlarrrrinin asagi iki lafi belini kiralim
nasılsın tatlım bebeişin kızmı erkek mi ben bayadır çok takip edemiyorum :)
cok sukur iyiyim canim seni sormali
erkek annesiyim ben canim ya sen
benimde oğlum var adı erdem vve biraz rahatsızboğazlarımız iltihap olmuş kusuyoruz falan
Allah bagislasin canim benim oglumun adida yigit efe
cok gecmis olsun cnm bebislerimiz hasta olunca ne Kadar zor oluyor demi
sevgili anneler :) bişi sormak istiyorum. bebişler büyüdükçe bacakları inceliyormu :) oğlumun bacakları şişko bedenine göre aldığım şeyler bacaklarını sıkabiliyor. yazlık alışveriş yapıyorum. 6-12 ay bedeni olan mayo aldım mesela bacaklarını sıktı. mayolarda bir büyük bedende 12-18 ay oluyor o da büyük. belki büyüdükçe şişko bacaklar inceliyordur bilen vardır diye sorim dedim :)
canım biz de çok dinliyorduk onu. çok hoşuma gidiyo sözleri. ama şimdi babamız yeni ninniler bulmuş. zeka geliştirici ninnilermiş onları dinliyoruz. onlarda çok rahatlatıcı.
kızlarr bısey soracam bebeğınıze demır damlasını verdıkten sonra hıc dılıne dıkkat ettınızmı sıyaha donuk bı renk oluyo benımde bıkac gundur dıkkatımı cektı,hepsımı oyle ouyo yoksa benımkındemı bı sorun var,aklıma takıldı da bı sormak ıstedım
biz o şarkıyı dinleyince çok duygulanıyoruz gözlerimiz doluyo dudağımız bükülüyobazı şarkılarda böyle yapıyo ya niye oluyo anlamıyorum biz canlı hareketli şarkıları seviyoruz bi kutsinin melek şarkısını ben küçükken çok dinlettim onda da tek dinlemek yok o şarkıyı yine dudağını büzüyo çok duygusal canım anasına çekmiş
bizim şarkılar çook
candan erçetin melek
yalın küçücüğüm
demet akalın evli mutlu çocuklu
kutsi melek
ali babanın çiftliği
bak postacı geliyo
mini mini bir kuş
küçük kurbağa
sen gidince baak neler oldu
çilli bom
bunlar tablette kayıtlı bunları dinlerken iş yapabiliyorum mutfakta o da dans ede ede
ben daha demir damlası vermiyorum valla canım markası ne onu da yaz belki ondandır diğer kızlar ne kulanıyo karşılaştırın ona göre ben de en uygun olanını alayım
Imdat diye bagirmak istiyorummmmmmm
(Sen anlarsin)
Günaydın canım..
Pek iyi olduğum söylenemez. Amcamı kaybettik, onun sıkıntısı var..
Sen nasılsın? Nil nasıl?
beysalım çok geçmiş olsun canım..
ne oldu yakışıklıya öyle..
kızlar çok heyecanlıyım nile bu pazar günü 6 ay kınası yapıyorum hazırlıklar halt safhada..
ne olur bizimle kına ile ilgili foto paylaş çok merak ediyorum inşallahj çok güzel geçer
paylaşırım paylaşmasına beysalımama ah bide becere bilsem..
sen paylaşmaya niyet ettiğin zaman süle yaparız beraber :)
ah nilim benim ya kıyafeti nasıl bindallı gibimi
yaparız güldenim merak etme sen
hadi kızlar hayırlı akşamlar iyi hafta sonları güldenim sizede iyi kınalar pazartesi kritiğini yaparız dua edin erdemimde iiyileşsin bir an önce öpüyorum sizleri ve oğluma koşuyorum
dinledim bende bayağı dinlendiriyo ninniler gerçekten..güldencim müjde tuğsuz ninni perisi diye bi albüm. en fazla 3. ninni de uyuyordu bizim ufaklık ama onlarda alışkanlık yaptı artık
kızlar çok heyecanlıyım nile bu pazar günü 6 ay kınası yapıyorum hazırlıklar halt safhada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?