2012 kasım bebekleri büyüyor..

İyi aksamlar kizlar.
Selnec basin sagolsun cnm.
Beysal cok gecmis olsun cnm.insallah erdem biran once iyilesir.
Songul allah kolaylik versin cnm.sanirim bahsettigin konu eltinle ilgili.
Gulden cnm insallah kina guzel gecer.kinada ne yapacaksin cnm.yani bu 6.ay kinasi nasil yapiliyor.nasil oluyor bahsedermisin?belki bende kizima yaparim.

gunaydın guzel anneler,dun bıraz alısverıs yaptım netten oğluma mama sandalyesi,termos,ve mınık bebeğıme afiyetle kıtabını aldım kıtabım bugun gelebılır,gelınce fıkırlermı paylasrım sızlerle,bebeıslere bol uykular benımkınede:)bu ssatte nıye uyanır bılmem daha erken uyandı gercı

günaydın canım inşallah gelir gelir gelmez anlat kitabı ama pek olumsuz şeyler söyleme çok hevesle bekliyorum kitabı kırılmasın :) mama sandalyesi ve termos hayirli olsun güle güle kullanin biz daha erken uyandık şimdi yeniden uyumaya çalışıyoruz

Cnm.basinsagolsun rabbim sana ve ailenize sabir versin

Allah razı olsun..
Rabbim sizlere göstermesin inşallah..

kargo dağıtıma cıkmıs bugun gelır,pek olumsuz olacağını sanmıyorum nette arastrdım dun alanlar var memnunlardı.bende cok heveslıyım canım senın gıbı.sağol canım kullanırız ıns.

annecikler hayirli hafta sonlari dilerim :)ozur dilerim cvp veremedim giremedim 2 gundur oglusum huysuzlandi uyumaz oldu,sizlerle oglumun yemek kitabindan ay ay neler yiyebilecegini foto larini paylasmak istedim umarim isinize yarar bi arkadas kitabin ismini sormus kind&gezen belcika kitabi banada dr verdi nerden alinir bilmiyorum :)

4ay bebeklerimize duz sekilde olmuyor kusura bakmayin

Eklentiler

• $100_4222.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $100_4223.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $100_4224.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $100_4225.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $100_4226.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

ben sormuştum ama başka bi kitap aldım sen de paylaş ama merak ediyorum o kitabı da

6 ay bebeklerimize

Eklentiler

• $100_4215.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 37
  • $100_4216.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $100_4218.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $100_4219.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 33
1 yas bebeklerimize

Eklentiler

• $100_4213.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $100_4220.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $100_4227.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $100_4228.webp
    11 KB · Görüntüleme: 33
bugün rana hanıma prinç unundan meyveli muhallebi verdim 2 tatlı kaşığı versem yiyecek tabi babası tepemde biraz daha ver diyen babası ama gaza gelip vermeim
bir tatlı kaşığı pirinç ununa 1 çay bardağı su kaynattım 5 dakika da kaynadıktan sonra karıştırdım ranaya şebeklik yapacam diye az biraz da taşırdım :)) bir dilim elma ve bir dilim armutu cam rende de rendeledim karıştırdım muhallebiye koydum bir çay kaşığı da zeytin yağı karıştırdım verdim tadına baktım iğrençti ama bizim kız şap şup yedi şimdi de pek keyfi yerinde inşallah kaka sorumuz olmaz tek korkum o

kızlar bnde bugün aptamilin sütlü pirinçli mamasını aldım akşam veririm artık diye

sizde bunlardan kullanıyosunuz demi ?

cnmmm oh neguzel ranamızda ınsalla ıstahlı bı bebk olucak
ınan ılk tepkı bıraz da olsa kendını bellı edıyo
bak arasta hıc kaka problemı yok cnm zeytınyagı koyuyorum bende aynı duzende farklı kıvamda yapıyo kakasını

bak bısey dıkkatımı cektı dr muz bıze 6 aydan once asla ek besınlere gecırmedı gelısımı guzel 6 ay anne sutu dedı
gecen gıttıgımızde bebegunın sutlu prınclı mama yemegdıgınden bahsettı bebegı arastan 15 gun kucuk demek kendı bebegı ıcın 6 ay beklememıs gelısıme gıre ek besıne gecıp gecılmemesıne karar verıyo demekkkı

kızlar bnde bugün aptamilin sütlü pirinçli mamasını aldım akşam veririm artık diye

sizde bunlardan kullanıyosunuz demi ?

evet tatlım
o sekılde satılıyo bebeloc ve herobaby e var hero baby daha puturlu bebegın alısması ıcın kıvamı daha uygun
bıde ben artık mılupanın hıc bı urununu almama kararı aldım cnm he kullanan pek cok ınsan memnun
ama arkadasımın bebegı besın zehırlenmesı yasadı hastane rapor olarak mamdan oldugunu tespıt etmıs
ben sogudum ben olsam mahkeme verırdım gunlerce hastanede yattı cocuk
aptamıl bı kolı mama gonderdı ve devam ettıler kullanmaya saka gıbı

kızlar dun annem kısır yaptı cok ta guzel yapar zaeten ınanın goguslerıme tas oturdu sankı masalla

babannesı arasına sut olsun dıyemı bu kadar lezetlı yap kımbılılır mımmmmmm

ek besın ıcın hilal mocan ın kıtabıda guzel kızlar yaren bebekken almıstım hala var pıyasada
he bıde yıyen cocuk lazım tabı
bızde pek ıse yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…