- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.201
gunaydın guzel anneler,dun bıraz alısverıs yaptım netten oğluma mama sandalyesi,termos,ve mınık bebeğıme afiyetle kıtabını aldım kıtabım bugun gelebılır,gelınce fıkırlermı paylasrım sızlerle,bebeıslere bol uykular benımkınede:)bu ssatte nıye uyanır bılmem daha erken uyandı gercı
İyi aksamlar kizlar.
Selnec basin sagolsun cnm.
Beysal cok gecmis olsun cnm.insallah erdem biran once iyilesir.
Songul allah kolaylik versin cnm.sanirim bahsettigin konu eltinle ilgili.
Gulden cnm insallah kina guzel gecer.kinada ne yapacaksin cnm.yani bu 6.ay kinasi nasil yapiliyor.nasil oluyor bahsedermisin?belki bende kizima yaparim.
Cnm.basinsagolsun rabbim sana ve ailenize sabir versin
kargo dağıtıma cıkmıs bugun gelır,pek olumsuz olacağını sanmıyorum nette arastrdım dun alanlar var memnunlardı.bende cok heveslıyım canım senın gıbı.sağol canım kullanırız ıns.günaydın canım inşallah gelir gelir gelmez anlat kitabı ama pek olumsuz şeyler söyleme çok hevesle bekliyorum kitabı kırılmasın :) mama sandalyesi ve termos hayirli olsun güle güle kullaninbiz daha erken uyandık şimdi yeniden uyumaya çalışıyoruz
annecikler hayirli hafta sonlari dilerim :)ozur dilerim cvp veremedim giremedim 2 gundur oglusum huysuzlandi uyumaz oldu,sizlerle oglumun yemek kitabindan ay ay neler yiyebilecegini foto larini paylasmak istedim umarim isinize yarar bi arkadas kitabin ismini sormus kind&gezen belcika kitabi banada dr verdi nerden alinir bilmiyorum :)
bugün rana hanıma prinç unundan meyveli muhallebi verdim 2 tatlı kaşığı versem yiyecek tabi babası tepemde biraz daha ver diyen babası ama gaza gelip vermeim
bir tatlı kaşığı pirinç ununa 1 çay bardağı su kaynattım 5 dakika da kaynadıktan sonra karıştırdım ranaya şebeklik yapacam diye az biraz da taşırdım :)) bir dilim elma ve bir dilim armutu cam rende de rendeledim karıştırdım muhallebiye koydum bir çay kaşığı da zeytin yağı karıştırdım verdim tadına baktım iğrençtiama bizim kız şap şup yedi şimdi de pek keyfi yerinde inşallah kaka sorumuz olmaz tek korkum o
kızlar bnde bugün aptamilin sütlü pirinçli mamasını aldım akşam veririm artık diye
sizde bunlardan kullanıyosunuz demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?