- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.221
cnmmm oh neguzel ranamızda ınsalla ıstahlı bı bebk olucak
ınan ılk tepkı bıraz da olsa kendını bellı edıyo
bak arasta hıc kaka problemı yok cnm zeytınyagı koyuyorum bende aynı duzende farklı kıvamda yapıyo kakasını
bak bısey dıkkatımı cektı dr muz bıze 6 aydan once asla ek besınlere gecırmedı gelısımı guzel 6 ay anne sutu dedı
gecen gıttıgımızde bebegunın sutlu prınclı mama yemegdıgınden bahsettı bebegı arastan 15 gun kucuk demek kendı bebegı ıcın 6 ay beklememıs gelısıme gıre ek besıne gecıp gecılmemesıne karar verıyo demekkkı
vay beeherkesin kendi bebegi demekki songulcum doktor da kacirmis agzindan anneme soyledim iki kasik verdim diye neymis o buyudu artik once emzir sonra ver boylece sutun de kesilmez dedi yine verdim ve yedi masallah demek ki sikinti cikarmayacak sevindim insallah persembe gittigimizde kilo almis olur.. bu arada ben her baby den baska bisey almam adi ustune ulker ya aptamil falan kullanmam ve bi koli mamaya da kanmam o kadar hastanede yatmis yazik bebege ya!
aras pasa da gaz olmayinca bide 6 ayi bitti kisiri rahatlikla yersin cnm ben korkuyorum hala 1 ay gecsin kisir basta olmak uzere herseyi yiecem ozledim yahu ha bi de afiyet olsun bol bol sut olsun
songul disiniz hayirli olsun aras iyi demi dikkat et pasama yaa ne zaman gidecekler misafirler iyi sabrin varmis tebrikler valla
Sagil tatlim benim cok sukur iyi
Misafirler gitti cnm
Babannemizdle cok mutluyduk
Ama eltimin iki yasinda kizi var arasi elinden zor kurtardik ya resmen annesi yaninda arasin agzina koca bi ekmek vermiscocuk ben panik oluncada akilki eltimdiyiki ee Aras yiyemiyomu biliyo 4 gun oldugunu baslayali
Bi kerwde oglumub yuzune orumcegun on tarafundaki oyuncak tepsisini indirmis yavrum nasil agladi burnu kabardi
baska yerde tevafuken okudum cnm yaa ayy cok uzuldum valla icin bi tuhaf oldu.. laf de diyemiyosun eltiye be de misafir valla ben skldm ck sukur kurtulmusun.. bayramda gidecez bizde eltim yok ama gorumcemin kucuk cocugu var 4 yasinda yaramaz ama senin o kiz kadar degil yine de gozum korktu ben ucan boceklere sineklere kizarken baskasi zarar verirse dayanamam
evet Allah esirgemiş kıuzuyu ya yani bak yaren abla kıskanır yapar normal dersin ki kızceğiz ikinci anne sana yardımcı neyse ya inşallah uzun süre gelmezlerAmam kuzum sorma ya konuyu bulmuskn icimi doktum
Bu kadar rahatlik olama pes yani
sukur tek siyrikla kurtardik ama bogulabirdide
Aras elonde bibetonla oynuyo kizi istiyo agliyo diye arasin elibdrn zorla aliyo araas direniyo bencil elinden alip kizina veriyo benim bebegim nasil agliyo anlatamam
Ay insalka sen yasamazdin cnm eger gorumven duyarliysa sorun olmaz
Zavalli annem ne uzuldi zaten cok slk gelmz kadinin pesonden geliverdiler
He insan olsa basimin ustunde yerleri var
ıyı aksamlar kızlar,kıtabım bugun geldı daha doğrusu gelmıs ben evde yoktum.hamıle bı arkadasım var onun yanına gıtmek zorunda kaldım oyuzden kargo gelmıs benı bulamamıs doğal olarak pazartesıye kaldı artık..uzgunum merak edıyodum
evet tatlım
o sekılde satılıyo bebeloc ve herobaby e var hero baby daha puturlu bebegın alısması ıcın kıvamı daha uygun
bıde ben artık mılupanın hıc bı urununu almama kararı aldım cnm he kullanan pek cok ınsan memnun
ama arkadasımın bebegı besın zehırlenmesı yasadı hastane rapor olarak mamdan oldugunu tespıt etmıs
ben sogudum ben olsam mahkeme verırdım gunlerce hastanede yattı cocuk
aptamıl bı kolı mama gonderdı ve devam ettıler kullanmaya saka gıbı
ek besın ıcın hilal mocan ın kıtabıda guzel kızlar yaren bebekken almıstım hala var pıyasada
he bıde yıyen cocuk lazım tabı
bızde pek ıse yaramadı
Bence ben ilk disi cok gec gordum kizlar bugun 2.diside gordum bu kadar kisa sirede cikarmiki
Sagil tatlim benim cok sukur iyi
Misafirler gitti cnm
Babannemizdle cok mutluyduk
Ama eltimin iki yasinda kizi var arasi elinden zor kurtardik ya resmen annesi yaninda arasin agzina koca bi ekmek vermiscocuk ben panik oluncada akilki eltimdiyiki ee Aras yiyemiyomu biliyo 4 gun oldugunu baslayali
Bi kerwde oglumub yuzune orumcegun on tarafundaki oyuncak tepsisini indirmis yavrum nasil agladi burnu kabardi
off ya dayanamıyorum böle çocukların bizim bebişlere yaklaşmasına
kendileri küçük zaten zarardan anlamıyolar bebeğin canı yanar mı bilmiyorlar valla deli oluyorum böle bişi demeyen anne babayada
bendede hilal mocanın bi kitabı var ama içinde bi kaç tarif var,çok yok öle
evet Allah esirgemiş kıuzuyu ya yani bak yaren abla kıskanır yapar normal dersin ki kızceğiz ikinci anne sana yardımcı neyse ya inşallah uzun süre gelmezler
nasip değilmiş canım ya üzüldüm pazartesi sen alırsın benim çarşambaya anca gelir yani yine sen vereceksin haberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?