2012 kasım bebekleri büyüyor..

off yaa ben okuyunca sinir oldum yine iyi dayanmışsın songül valla.

canım benimki de pazartesi gelir sanırım sen nerede oturuyorsun çabuk gelmiş benden sonra sipariş vermiştin.

herkese günaydın

gunaydin teyzoslar..

size de günaydın kızlarr

kızlar size bişey sormak istiyorum. bebişlerinizin ateşleri yokken kaç derece oluyo vücut sıcaklıkları?

arkadaşlar günaydın
nasılsınız
uzun suredir giremiyordum biraz geçmişe baktım
ozcanan artık kilo alımları azaldı hareketleri çoğaldığı için o yüzden uzulme arkadaşım
selnec başın sağolsun canım Allah sizlere uzun omur versin inşallah
kitap siparişi vermişsiniz merak ettim kızlar severse yavrucaklarınız yazın ve afiyet olsun onlara
songul ikinci dişinizde hayırlı olsun
bizimde dişimiz cıkıyo pirinç ucu gibi gorunuyo ama daha ele gelmiyor
misafirler gitmiş cok sevindim misafir iyi hoşta cok kalınca cok sıkıyo insanı
sen kendi bebeğini bile opmeye kıyamıyorken onların dikkatsiz davranıp arasın canını yakması cok sinir bozucu
iyi sabretmişşin
ben olsam kavga ederdim heralde

Cnm tesekkur ederim
Disinizi bi cay kasigi tiklat bakalim cnm tiklicakmi ben o sekilde anladim
Misafir insan olsa cok seveerimde tatlim bu sekilde olunca cnm cok slklldi
Hani tartisma ortamlarinida pek sevmiyorum bide annem uzulur tansiyonu var ayni evde yasiyolar bi daha ona yansicak kiyamam
Eee sizde durum nasil cnm bebisun nasil

Ates diyinca kizlar yarenimde bikac gundur hasta cok atesleniyo ikac etki gidince yeniden yuksekiyo dun babasi acole goturdu yArij yine goturce arasin dr na cok cnm slklliyo ilk defa 4o i gorduk

Ates diyinca kizlar yarenimde bikac gundur hasta cok atesleniyo ikac etki gidince yeniden yuksekiyo dun babasi acole goturdu yArij yine goturce arasin dr na cok cnm slklliyo ilk defa 4o i gorduk

canım gcok geçmiş olsun
uzun sureli yüksek ateş zararlı diyolar dikkat etmek lazım
ateş dusurucu bantlar varmış alna yapışan ben kullanmadım ama onlar dusuruyo diyolar

benim kızımda cok sukur iyi
anasını gece uyutmadı simdi ise mışıl mışıl uyuyomuş
ben bugun işteyim ve uykusuzum
ne yaparsa anasına yapıyo bizim kız
bugun babaannesi var artık ona gulucuklerini atar

sorma tatlım malum hatasonu acıle goturdu esım ıgne vurdular
antıbıyotık vermıs ama 2 gun dur atesı gıdıp gelıyo hıc bu sekılde olmamıstı
ıcıme sınmedı acıl dr u yarın yıne goturucez arasla ıkısını onada gecıo hemen sımdılık bısey yok ama baktırmalı

sen ozel sektordemsın cnm pazar calısıyosun
senınn mınnos neden uyutmadıkı bence dıs sıkıntıdır aras cok sık uyanığp emmek ıstemıstı
dıs cıktı son buldu
babanneyele arası nasıl cnm beslenme olayını ne sekılde yapıyosunuz
cızelge yok mınnos ne kadarlık

Cnm gunaydin
Ben hic olcmedim ama dr her muaynede olcuyo 36 ile 36.5 arasi cikiyo sizinki kac cnm.bende meerak ettik

canım sanırım ateş ölçer yanlış ölçüyo 35.3 falan çıkıyo normalde. 36 olduğu zaman mızmızlığa başlıyo. ben de 36 normal diye düşünüyorum ama kendimi ölçüyorum 35 lerde çıkıyo. kulaktan ve alından ateş ölçer sipariş verdim. yarın gelir sanırım bakalım onda nasıl çıkacak. şimdi de yine 36 çıktı sabahtan beri durmuyordu calpol verdim uyudu biraz önce. aslında vermesem iyiydi ama huzursuz olunca napcağımı şaşırıyorum. kaç gecedir de doğru düzgün uyumuyo her saat uyanıyo. diş falan da yok görünürde neden huzursuz anlayamıyorum

canım kızına da geçmiş olsun allah şifa versin inş. kıyamam yaa çok yükselmiş ateşi

kızlar size bişey sormak istiyorum. bebişlerinizin ateşleri yokken kaç derece oluyo vücut sıcaklıkları?

tatlım benm oğlumun bi keresinde ateşi var sanıp doktora zor yetiştirmiştim
36.5 dereceydi ateşidoktor bişiyi yok demişti

yani benim oğlumun normal sıcaklığı 35.5-36.5 falan oluyor

Son düzenleme:
tatlım benm oğlumun bi keresinde ateşi var sanıp doktora zor yetiştirmiştim
36.5 dereceydi ateşidoktor bişiyi yok demişti

yani benim oğlumun normal sıcaklığı 35.5-36.5 falan oluyor

demek ortalama hepsının aynısı
ne yapıyosun tatlım ufaklık nasıl bakalımmm
ayakta sallamaya aıstırdınmı
ay gıttıgın yerde kolay oluyo kuzum ya bende arada ayagıma alma kararı aldım
aa bı yere gıdınce yatagını ıstıyo

cnm bılemedım sımdı ne dıyım ama sonucta yuksek ates yok ortada bebısının
bızım dr muzda alından olcuyo
cnm calpol erıp huzurlu uyumaya basladıysa demek bı agrısı varmıs yavrumun
arasında ortada dıs yokken sıkıntısı basladı dr yerını hazırlarkende sıkıntı yapabılecegını soyledı
cok kasınma varmı tatlım bız jel ıle rahatlamıstık

tatlim her bebeyin vicut isisi farkli benimkininde hep 36.5 duruyor ama 37 kadar cikiyo vicut isisi normal yani,ates kaldirmasinin sebebi vicut mikroplara karsi direniyomus bi bakimdan iyi,ama 37.5 38 mudahale gerek bence

kabızlık oldumu ek gıdaya geçişte

cnm benim kizin da 36.3 falan oluyo sbt

gecmis olsun cnm ya okuldan falan mi kapti acaba dikkat et takip et atesi uzuldum ya insallah bi an once iyilesir haber ver doktordan sonra

cnm benim kizin da 36.3 falan oluyo sbt

gecmis olsun cnm ya okuldan falan mi kapti acaba dikkat et takip et atesi uzuldum ya insallah bi an once iyilesir haber ver doktordan sonra

Sagol cnm ya 2e nisanda usudu cok kiyafetlerden dolayi simdi cok neseli surup etki gidince geri geliyo
Pufff ay insanin evladi ne kiymetli dimi ozcananim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…