- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.241
Sagil tatlim benim cok sukur iyi
Misafirler gitti cnm
Babannemizdle cok mutluyduk
Ama eltimin iki yasinda kizi var arasi elinden zor kurtardik ya resmen annesi yaninda arasin agzina koca bi ekmek vermiscocuk ben panik oluncada akilki eltimdiyiki ee Aras yiyemiyomu biliyo 4 gun oldugunu baslayali
Bi kerwde oglumub yuzune orumcegun on tarafundaki oyuncak tepsisini indirmis yavrum nasil agladi burnu kabardi
ıyı aksamlar kızlar,kıtabım bugun geldı daha doğrusu gelmıs ben evde yoktum.hamıle bı arkadasım var onun yanına gıtmek zorunda kaldım oyuzden kargo gelmıs benı bulamamıs doğal olarak pazartesıye kaldı artık..uzgunum merak edıyodum
herkese günaydın
gunaydin teyzoslar..
kızlar size bişey sormak istiyorum. bebişlerinizin ateşleri yokken kaç derece oluyo vücut sıcaklıkları?
kızlar size bişey sormak istiyorum. bebişlerinizin ateşleri yokken kaç derece oluyo vücut sıcaklıkları?
arkadaşlar günaydın
nasılsınız
uzun suredir giremiyordum biraz geçmişe baktım
ozcanan artık kilo alımları azaldı hareketleri çoğaldığı için o yüzden uzulme arkadaşım
selnec başın sağolsun canım Allah sizlere uzun omur versin inşallah
kitap siparişi vermişsiniz merak ettim kızlar severse yavrucaklarınız yazın ve afiyet olsun onlara
songul ikinci dişinizde hayırlı olsun
bizimde dişimiz cıkıyo pirinç ucu gibi gorunuyo ama daha ele gelmiyor
misafirler gitmiş cok sevindim misafir iyi hoşta cok kalınca cok sıkıyo insanı
sen kendi bebeğini bile opmeye kıyamıyorken onların dikkatsiz davranıp arasın canını yakması cok sinir bozucu
iyi sabretmişşin
ben olsam kavga ederdim heralde
Ates diyinca kizlar yarenimde bikac gundur hasta cok atesleniyo ikac etki gidince yeniden yuksekiyo dun babasi acole goturdu yArij yine goturce arasin dr na cok cnm slklliyo ilk defa 4o i gorduk
canım gcok geçmiş olsun
uzun sureli yüksek ateş zararlı diyolar dikkat etmek lazım
ateş dusurucu bantlar varmış alna yapışan ben kullanmadım ama onlar dusuruyo diyolar
benim kızımda cok sukur iyi
anasını gece uyutmadı simdi ise mışıl mışıl uyuyomuş
ben bugun işteyim ve uykusuzum
ne yaparsa anasına yapıyo bizim kız
bugun babaannesi var artık ona gulucuklerini atar
Cnm gunaydin
Ben hic olcmedim ama dr her muaynede olcuyo 36 ile 36.5 arasi cikiyo sizinki kac cnm.bende meerak ettik
tatlım benm oğlumun bi keresinde ateşi var sanıp doktora zor yetiştirmiştim
36.5 dereceydi ateşidoktor bişiyi yok demişti
yani benim oğlumun normal sıcaklığı 35.5-36.5 falan oluyor
canım sanırım ateş ölçer yanlış ölçüyo 35.3 falan çıkıyo normalde. 36 olduğu zaman mızmızlığa başlıyo. ben de 36 normal diye düşünüyorum ama kendimi ölçüyorum 35 lerde çıkıyo. kulaktan ve alından ateş ölçer sipariş verdim. yarın gelir sanırım bakalım onda nasıl çıkacak. şimdi de yine 36 çıktı sabahtan beri durmuyordu calpol verdim uyudu biraz önce. aslında vermesem iyiydi ama huzursuz olunca napcağımı şaşırıyorum. kaç gecedir de doğru düzgün uyumuyo her saat uyanıyo. diş falan da yok görünürde neden huzursuz anlayamıyorum
canım kızına da geçmiş olsun allah şifa versin inş. kıyamam yaa çok yükselmiş ateşi
arasa gelır gelmaz sebze puremızı hazırladım catalla ezdım yogurt eslıgınde yedı
patates havuc kabak ıspanak ıle az su ıle yaptım
basta eksıttı yuzunu yoğurtla verınce hosuna gıttı bı guzeel yedı
ve hıc onları yememıs gıbı bıde guzel benı emdı yemek yemesınden cok arkasından emmesıne cok sevındım
kabızlık oldumu ek gıdaya geçişte
selam annecikler , nasılsınız =)
cnm benim kizin da 36.3 falan oluyo sbtkızlar size bişey sormak istiyorum. bebişlerinizin ateşleri yokken kaç derece oluyo vücut sıcaklıkları?
Ates diyinca kizlar yarenimde bikac gundur hasta cok atesleniyo ikac etki gidince yeniden yuksekiyo dun babasi acole goturdu yArij yine goturce arasin dr na cok cnm slklliyo ilk defa 4o i gorduk
cnm benim kizin da 36.3 falan oluyo sbt
gecmis olsun cnm ya okuldan falan mi kapti acaba dikkat et takip et atesi uzuldum ya insallah bi an once iyilesir haber ver doktordan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?